2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390694 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Atiba kalır bence ama gitmek istiyorsa yerine bir tane oyuncu kesmez.

Atiba'yı tutup yanına birini alabiliyorsak güzel olur da elde bütçe yok tabi.

Bu arada Necip yabancı sayılmaz eğer Kosova milli takımını seçerse.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Elestiriler oyuncu uzerinden degil daha ziyade yonetimsel hatalardan geliyor. Oyuncu uzerinden elestiri bir yere kadar gidiyor tikaniyor cunku begenen var begenmeyen var.
yonetimsel hatalar nasil oluyor. Boyko varken fabri meselesi gibi.
Boykoyu isteyen takim beyinsiz mi? Kadrona baksa 2 verecegine 1 teklif eder.
Beck varken ve daha oncelikli problemler varken gg de cok gerekli bir fransfer degil.
Sol bek ismail
Stoper en az bir kisi lazim
En onemlisi gomezin durumu belli degil.
Gomezin opsiyonu icin ek sozlesme yapilabilirdi, sen al bu opsiyonu 1000euroya sene sonj kalmak istemezsen bonservisini sana veririz, gibi bir orta yok bile bulunabilirdi.

eee geçen sene burda herkes sağ bek diye ağlıyordu bi hatasında beck i gömdünüz ileri çıkmıyor orta açmıyor diye her maç sonu konuştunuz burda Gökhan Gönül çok lazımdı oraya çokta iyi oldu ne güzel kaliye arttı Beck , Gökhan oldu keşke sol tarafta aynı şekilde  iso - kolarov yada caner olsa.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Veli neden sayılmıyor. @Serhat Akkaya
uefa kriterlerine göre Necip alt yapı sayılıyor. pasaport önemli değil 21 yaş altı Türkiyede 3 yıl alt yapı alması
veya kadronda olması yeterli TFF kurallarına görede yasa çıktığında kadronda olan ve türk sayılan oyuncular
için geçerli değil necipi bir yere gönderirsek gittiği yerde yabancı sayılır. Bize öyle bir sakıncası var.
Doğru onu atladım. haklısın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Atiba kalır bence ama gitmek istiyorsa yerine bir tane oyuncu kesmez.

Atiba'yı tutup yanına birini alabiliyorsak güzel olur da elde bütçe yok tabi.

Bu arada Necip yabancı sayılmaz eğer Kosova milli takımını seçerse.
Leivayı kiralamak lazım aslında

Çevrimdışı can1903

Lucas Leiva ve Ospina transferi benim için hüzünün daniskasıdır. Allah belanı versin Rodgers ve Wenger.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben izlemedim sadece 2 sene önce ligin son maçı barca - deportivo maçını izlemiştim  mükemmel top oynamıştı 1 maçla kalecimi alınır bende  tepki koyarım orası ayrı bişey ama sakatlanmadan önce yapılmış bi kontrat var sana geldiği ilk maçtada sakatlık geçirmiş olabilirdi. Sözleşme yapılmış bunun üzerine vik vik ötmenin manası yok. Boyko zaten gidecek Tolga Zengin belliki 1. kaleci olarak düşünülüyor suanda A class bi kaleci alacak durumları olmadığına göre yapacak bişey var mı ?
Vik vik ötmek ne çirkin bir terim? Biraz daha üslubuna dikkat edersen sevinirim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

burda yunus emre falan millet brezilyalı kaleciyi gelmeden öldürdünüz  Boyko boyko boyko dediniz 3 milyonluk kazık girdi.

Tolga Zengin den  5 cm uzun sadece dedim yanılmışım  tolga zengin in seviyesinde bile değilmiş boyko halbuki geçen sene 6 maçını izlemiştim tolga kadar oynuyordu demekki forma büyük geldi.

Çevrimdışı Tolga

Leivayı kiralamak lazım aslında

Liverpool da kalacağını sanmıyorum yeniden kiralama teklifi yapmak mantıklı olabilir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı alimm

Atiba yı 4 m a versek kim alınabilir??  Bulabilirmiyiz acaba.. Mehmet topal olabilir belki, lucas leviada olabilir

harbi fb Topal'ın sözleşmesini niye resmi yenilemedi... İşkillendim bak şimdi, yoksa ati gidiyor mu gerçekten...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vik vik ötmek ne çirkin bir terim? Biraz daha üslubuna dikkat edersen sevinirim.

kusura bakma abi herkesden özür dilerim çok sayfa okuyup geldim biraz gerildim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Veli iyidir, severim ben kendisini ama veliyle oynarsak topu kendimizde tutamayiz ayrica hucum surekliligi saglayamayiz. Atibanin az kart gorup az faul yapmasinjn sebebi oyunu iyi okumasi, iyi hissetmesi ve hep dogru yerde durmasidir.
Atibayi satarsak michael bradley doldurur yerini baskasi yalan, timoshuk yaslandi.
Bradley özellikle sen belirttikten sonra izlediğimde Copa America'da  maçlarda fizik olarak sağlam , topu oyuna düzgün sokan , oyun disiplini yüksek bir oyuncu izlenimi verdi . Bu oyuncuyu sadece bir turnuva ile değil yeterince izlenip ona göre karar vermeli doğrusu. Bradley olmaz başkası olur fakat olması gereken bizim ihtiyacımızı görecek uygun profilde bir 6 numara olması. Bizim ne istediğimizden ziyade yönetimin ne düşündüğü  önemli .
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2016, 13:31:05 Onur Küçük ]

Çevrimiçi Necmi

Maaş dengeleri açısından sıkıntı yaratmadığı konusuna katılmıyorum. 2.6 milyon euro alacak imza parasıyla beraber(4 senelik imzaladıysa, 3 senelikse 2,8 filan olacak) menajerinin aldığı söylenen para hariç. Önceliğimiz miydi? hayır, iyi transfer mi? evet, ama bunu sahaya yansıtırsa iyi olacak, sakatlık vs kötü performansında sorgulanacak bu transfer. Bu transfer şeye benziyor biraz, evine mutlaka klima alman şart sen gidip televizyon olan evine bir tane daha televizyon alıyorsun üstelik elindekinden daha pahalı ücrete. Bizim psikolojik oyunlara ihtiyacımız yok, o it dalaşına girdiğin takım sırf bu yüzden talip olduğun adamlara talip olup fiyat yükseltiyor, başkan kendi ağzıyla açıkladı durumu. Bizim çizgimizi bozmamamız gerekiyordu, tabi bu benim kendi görüşüm, zamanla daha net oturacaktır her şey. Camiaya hayırlı olsun, futbol bilgisi elimizdeki beklerin üstünde, umarım bizi yanıltmaz ve aldığı ücretin hakkını verir.
iyide bu yüzden değil ama konuyu çarptırmakta üstüne yok adamlar iki yıldır yapmak istediğimiz her transferde
devreye giriyorlar. Bundan sonra bize zarar veriyorlarsa kendi başlarınada bunun geleceğini görmeleri gerekiyor.
şu ana kadar kendilerinin dokunulmaz olduğunu güçlü olduklarını birinci tercih edilen oldukları imajı yaratıyorlardı
adamların kaptanlarını aldık. bu sadece onlara dokunulmaz olmadıklarını gösterdiği gibi diğer alacağın oyuncularada
fenerin birinci tercih edilen kulüp olmadığını gösterme açısından önemli diğer bir önemide bundan sonra kontratı biten her oyuncusu
için fener bilecekki Beşiktaş hazırda bekliyor. bunu fenerli oyuncularda bilecek. Bu transfer bizin için olmasada fener için çok yıkıcı oldu
çok uğraştılar engelleyebilmek için ama başaramadılar. Boşa yırtınmıyorlar bir aydır. şu anda çatlak sesleri bırakıp GG yi korumak
gerekiyor artık bizim oyuncumuz çakallara teslim edemeyiz.

Çevrimdışı Yasin A.

Çin'de mi terör yok ? Allahtan yok , kimbilir olsa daha ne çeşit eziyetler canilikler ile müslüman kardeşlerimiz katledilecek.
ya kardeşim nesini anlamıyorsunuz bu kadar zor mu ya? terör kelimesinin terim anlamını bilmek gerekir, orada ki devlet terörüdür ve ayrı tartışılması gerekir. Ayrıca oradaki canilik ne kadar büyükse, ayıpsa, kötüyse, Allah katında yeri yok ise, burada da bomba ile katledilen insanın acısından aşağı kalır bir yönü yoktur, başkalarına ağlamaktan burnumuzun dibine ses çıkarmıyoruz. müslüman kardeşlerin kahire'de katledildi güzel kardeşim sisteme karşı geldikleri için aynı Çin'de de oldugu gibi, Arabistan'da katlediliyorlar, Endonezya'da da. Pakistan'da 11 yaşında çocuklar cami içine canlı bomba olarak yollanıyor müslümanlar bu insanlar?
Siz Çin'e kıla tüye takılmaya devam edin.

Çevrimdışı Bishamon

Bradley MLSin en cok kazanan oyuncularindan.Ayrica MLSte oynuyor Avrupa gecmisi olsa bile artik duzey olarak cok dusuk bir lig.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iyide bu yüzden değil ama konuyu çarptırmakta üstüne yok adamlar iki yıldır yapmak istediğimiz her transferde
devreye giriyorlar. Bundan sonra bize zarar veriyorlarsa kendi başlarınada bunun geleceğini görmeleri gerekiyor.
şu ana kadar kendilerinin dokunulmaz olduğunu güçlü olduklarını birinci tercih edilen oldukları imajı yaratıyorlardı
adamların kaptanlarını aldık. bu sadece onlara dokunulmaz olmadıklarını gösterdiği gibi diğer alacağın oyuncularada
fenerin birinci tercih edilen kulüp olmadığını gösterme açısından önemli diğer bir önemide bundan sonra kontratı biten her oyuncusu
için fener bilecekki Beşiktaş hazırda bekliyor. bunu fenerli oyuncularda bilecek. Bu transfer bizin için olmasada fener için çok yıkıcı oldu
çok uğraştılar engelleyebilmek için ama başaramadılar. Boşa yırtınmıyorlar bir aydır. şu anda çatlak sesleri bırakıp GG yi korumak
gerekiyor artık bizim oyuncumuz çakallara teslim edemeyiz.
Sağlam bir defans alana kadar dokundurmaya devam edeceğim abi  :D Sol beke'de razıyım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Be bu iki yorumu anlamadım.. İkiside sağ stoper değilmi?? Glikten sağ stoper diye vazgeçiyorsak geçmiş olsun  alınmayacak demekki sağ stoper.. Agır hızlı vs diye vazgeçtiysek  onu bilemiyeceğim..

Çevrimdışı Zafer55

işte vizyon sahibi bir birey olsaydınız yabancı kaynaklardan edindiğiniz bilgileri doğrulatabilirdiniz ama abiler şekliyle biat kültüründe olmaz bu kavramlar.
Tayland'da ki saldırı, askeri darbe hükümetinin , yönetimde kalmayı devam ettirmesi ve yaklaşan seçimler öncesi halka korku enjekte ederek yönetimi devam ettirme çabası oldugu bilinmektedir. 7 Haziran tarihinden seçim sonuçlarından sonra tırmanan terör mesela paralellik gösterir.
Tabi orada da facebook üzerinden kültürlenen güruh bundan habersiz hayatını devam ettirmektedir ve " aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın " yurttaşlar tarafından mevcut sistemler devam etmektedir. Ayrıca  o saldırıdan sonra hangi önlemler alınmış biraz araştırmanızı rica edeceğim. ilave olarak suçlu olarak yakalanan kişini keşif ve olayı polise anlattıgı videoları internetten bulup izlemenizi, biraz kıvılcım varsa olayın düzmece oldugunu idrak edebileceğini düşünüyorum.
bir ülkede olan bir haberin gerçek bilgisini o dil de haberleri okuyarak degil, yabancı kaynaklardan teyit edebilirsiniz, yerel kaynaklar yanlıdır.
bu yüzden yabancı dil bilen abilerinizden yabancı birkaç kaynak ile olayı daha perspektif açıdan irdelemenizi tavsiye ederim, eğer ingilizceniz var ise ve hala bu kıvamlarda hayat sürüyorsanız zaten klavye tuşlarına boşu boşuna basarak parmaklarımı yoruyorum demektir.
Çin'de ki olayda sizin burada terör ile mücadele yönteminiz ile aynıdır ne tesadüf? bize göre terör ile mücadele ama yurt dışında bir özgürlük mücadeleri olarak ele alınmaktadır, Çin için de aynısı geçerlidir, onlara göre terör bize göre katliam.

neyse ya, gomezden nelere geliyoruz. terör çok arttı yea hep tanımadıklarımız ölecek zannediyoruz. umarım sizden uzak olur terör, oturdugunuz yerden yorum yapmaya engel olmaz hiçbirşey

Bak güzel kardeşim ben sana ince bir iğneleme yapayım dedim.Ama sanırım sana biraz fazla ince geldi anlamadın.
Dünyayı feysten ve mahalledeki abilerden takip eden ilkokul terk olduğuna inandığın!!! Kişiye verdiğin tavsiyeler hiç duruma uygun değil haberin olsun.Bir gün karşına gerçekten böyle biri çıkarsa diye diyorum.

Çevrimdışı abdusta

Olayı sadece terör olarak degerlendirmeyin

meksikada ve kolombiyoda fidye için futbolcu kaçıranlar
nokta hedef olarak futbolcunun kendisini seçiyorda,bolca yapılan hırsızlık ve cinayetler olan ülkeler
çokmu güvenli,rus mafyasının oldugu klubler çokmu güvenli
dolayısıyla terörden ziyade 2yıl önce fenerbahce otobusune yapılan silahlı saldırı çok daha vahim
nihayetinde futbolcuya nokta hedef saldırısı.
sonuçta gelecek kişi terörden öncelikle bunlarıda düşünüyordur.
bunlar makro örnekler
ama mikro örneklerinde Beşiktaş içinde buna benzer travma yaşanmaması futbolcuya güvende veriyor,
beşiktaş taraftarının oyuncusuna saygılı ve sevgili davranışı,el üstünde tutması futbolcuya güven veriyor

Akıllı oyuncuyu tüm bunları harmanlayıp degerlendir.

saygılar

Çevrimdışı can1903

KAP geliyormuş..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

burda yunus emre falan millet brezilyalı kaleciyi gelmeden öldürdünüz  Boyko boyko boyko dediniz 3 milyonluk kazık girdi.

Tolga Zengin den  5 cm uzun sadece dedim yanılmışım  tolga zengin in seviyesinde bile değilmiş boyko halbuki geçen sene 6 maçını izlemiştim tolga kadar oynuyordu demekki forma büyük geldi.
Boyko patlamaz kardesim 7+1 sene oynar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim yazmış bunu ? Yunus Emre'ye laf atmadan önce kendine bak.

Çevrimdışı OrhanAker

Btd de kolarovda umut saçıyor..sonu nasıl bitecek bakalım :bandit: kampa kadar gelsinde ondan sonra bir iyi stopere razıyım ben :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı nd1903

Günay için kap geliyormuş

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Etiketler: