2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394667 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Türkçe küfürü dikkate almıyorlar sanırsam.
Konu degissin diye seediyorum, birazdan karisacak burasi.

Guzel, ben bu uefa isini begendim ozaman turkiyede de ingilizce kufur edelim stadta tff dikkate almasin.

Çevrimdışı Berat

Konu degissin diye seediyorum, birazdan karisacak burasi.

Guzel, ben bu uefa isini begendim ozaman turkiyede de ingilizce kufur edelim stadta tff dikkate almasin.

TFF her işe karışır abi sen merak etme  :D

Çevrimdışı Arena_

Rodallega Gomez'den iyi ise, Mustafa Pektemek'te Ibrahimovic'ten iyidir.

Rodallega'yı düğünümde bile oynatmam o derece yani

Çevrimdışı mylife1903

TFF her işe karışır abi sen merak etme  :D
Bende onu anlamiyorum yahu herseyi biliyorlar sonra sike sahaya yansimamismis, ulan ben kufur edince de yataga yansimiyor, niye ceza veriyorsunuz. Garip bu bizim tff, bu arada cucuyu eve gondermisler.
Bugun soyle bir subotic yapsak harika olur.

Çevrimdışı Berat

Bende onu anlamiyorum yahu herseyi biliyorlar sonra sike sahaya yansimamismis, ulan ben kufur edince de yataga yansimiyor, niye ceza veriyorsunuz. Garip bu bizim tff, bu arada cucuyu eve gondermisler.
Bugun soyle bir subotic yapsak harika olur.

Hibrit çimi zorunlu yapmak lazım. Rize'den böyle bir çıkış görmek beni şaşırttı ya geçtiğimiz ay  :)

Çevrimdışı mylife1903

Hibrit çimi zorunlu yapmak lazım. Rize'den böyle bir çıkış görmek beni şaşırttı ya geçtiğimiz ay  :)
Kibrit cim sart, standarti arttirmak lazim. Stadyumlar yenilendi, adana stadi yetisir mi bilemiyorum ayrica alanyaspor nerede oynyacak, antalya stadinda oynamali bence. Basaksehirin zeminde kotuydu hepsini hybrid yapsinlar.

Çevrimdışı Berat

Kibrit cim sart, standarti arttirmak lazim. Stadyumlar yenilendi, adana stadi yetisir mi bilemiyorum ayrica alanyaspor nerede oynyacak, antalya stadinda oynamali bence. Basaksehirin zeminde kotuydu hepsini hybrid yapsinlar.

Ligin futbol kalitesini bir nebze artırır, bir umut.

Çevrimdışı canU

Buarada biz ersandan gelen 7 milyonu demekki 31mayısa kadar kullanabiliyorduk. E sormazlar mı adama ozaman acele edilip neden araya bir stoper sıkıştırılmadı diye?

Çevrimdışı Berat

Buarada biz ersandan gelen 7 milyonu demekki 31mayısa kadar kullanabiliyorduk. E sormazlar mı adama ozaman acele edilip neden araya bir stoper sıkıştırılmadı diye?

Stad gelirleri ile beraber UEFA anlaşmasındaki koşulları yerine getirmek için.

Yabancı futbolculara etkisi bakımından, dünki terör saldırısıyle bir öncekileri bir tutmayın.

Dün canlı bomba Atatürk hava limanın dış hatlarında patlatıldı. Yani yabancı futbolcuların gelip gittiği yer, yani yabancı futbolcuların eşinin çoluğunun çocuğunun ülkeye giriş,ülkeden çıkış yaptığı yer.

Ankara saldırısını, taksim saldırısını yabancı futbolcular çok dert etmeyebilir sonuçta terör her yerde var. Hiçbiri taksimde gezmez, hiçbiri Ankara'da kızılayda egoya binmez. Ama futbolcular ve akrabalarının çoğu dış hatlar kullanır.

O yüzden dünkü saldır yabancı futbolcu transferine büyük etki edecektir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfer dönemi başlamadığı için.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Transfer dönemini hiç sevmiyorum hep bir belirsizlik durumu var kap gelmeli artık

Çevrimdışı Berat

Transfer dönemini hiç sevmiyorum hep bir belirsizlik durumu var kap gelmeli artık

Temmuz gelecek dertler bitecek.

Çevrimdışı Necmi

Ona yelteneceğini hiç sanmam .
Bilic takımına Töre'yi almak isterken sanki hiç sormuyorlar Bilic'e kaç paraya ne şekilde alalım Töre'yi diye . Töre'ye 8 milyon ve kiralama önerirken ya da Atiba'ya 3 milyon önerirken  Bilic'e danışmadıklarını sanacak kadar saf kimse yok sanırım bu forumda. Bilic de sanıyor ki rahat rahat koparacak istediği futbolcuyu Beşiktaş'tan.
bu arada biz transferlerimizi yaparsak Töre için söylenen fiyatlar bir yukarı doğru çan eğrisi olur.
transfer döneminin başında satacağımız Töre ile transfer sezonunun sonuna doğru satacağımız Töre arasında
ciddi fiyat farkı oluşur o saatten sonra tok satıcı oluruz. normalde zaman daraldıkça fiyat iner ama bizde çıkar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dnipro takımı dağılmış.Gitti 3.3M çöpe.

Çöpe giden bir şey yok.

1- Oyuncu hala bizim ve belli bir değeri var.
2- Tolga'nın saçmalamalarını azaltarak şampiyonlukta dolalı yoldan katkısı oldu.
3- Dnipro dağılsa bile, Boyko'yu almak için imza parası gerekecekti; o da 2 milyondan aşağı olmazdı.

Çevrimdışı Necmi

Yabancı futbolculara etkisi bakımından, dünki terör saldırısıyle bir öncekileri bir tutmayın.

Dün canlı bomba Atatürk hava limanın dış hatlarında patlatıldı. Yani yabancı futbolcuların gelip gittiği yer, yani yabancı futbolcuların eşinin çoluğunun çocuğunun ülkeye giriş,ülkeden çıkış yaptığı yer.

Ankara saldırısını, taksim saldırısını yabancı futbolcular çok dert etmeyebilir sonuçta terör her yerde var. Hiçbiri taksimde gezmez, hiçbiri Ankara'da kızılayda egoya binmez. Ama futbolcular ve akrabalarının çoğu dış hatlar kullanır.

O yüzden dünkü saldır yabancı futbolcu transferine büyük etki edecektir.
o belki bir kaç oyuncuyu kapsar genelleme yapmak doğru değil
esas fenerin aracı kurşunlandıktan sonra nani rvp gelmezdi o çok daha
vahim olaydı. oyuncu psikolojisi için.bu gün rvp onu bahane eder gomez eder eğer gitmek istiyorsa
yoksa vahim olay dediğin ankaradaki patlamada umutun babası vefat etti bu çok daha etkili
bu patlamalar bu yaz turizmi bitirir. ama transferi etkileyeceğine hiç ihtimal vermiyorum
bu ülkeye gelmek için başka yerde 3 yılda kazandıkları parayı bir yılda alıyorlar. bu korkularını yenmeye yarar.
gomez böyle madde koydordu ama unutmayalım italyada 6 M bırakıp burda 3.5 a geldi çekincelerini
dile getirmesi normal.

Çevrimdışı Necmi

öyle birşeyi yaparsan transfer yasağını yapıştırırdı Fifa
transfer sezonu 10 haziranda açılıyor ve tahtayı o zaman açıyorlar.
sen istediğin tarihde anlaş sözleşmene yazılacak en erken tarih 10 hazirandır. @canU
Fifa talimatlarına görede sözleşmesinin bitmesine altı ay kalmadıysa transfer döneminden önce
bir oyuncuyla görüşemezsin. Transfer dönemindede ancak takımından izin alarak görüşebilirsin.
görüştüğün oyuncuylada ön anlaşma yaparsın 10 haziranda başlamak üzere.

Çevrimdışı Necmi

hibrit çimin bakım masraflarını süperligde bir kulüp dışında hiç bir kulüp karşılayamaz :evillol:
her sene 3 saha yapacak parayı harcıyorsun normal bir sahayı bile yapamayan kulüpler sence
hibrite bakabilirmi yıllık bakım masrafları 1.5 M doları buluyor. sen her sene normal çim değiştirsen 250-300
dolara işi bitiriyorsun. o ışıkların aylık elektrik tüketimi 70000 dolarmış. o saha bize 7 M€ ya mâl oldu
ve her yılda 1 M$ üstü maliyeti var. dünyanın en iyi zeminine sahibiz bu bir abartı değil. Gerçekten böyle
ama ağır bedeli var. çime sadece hibrit çakmak 2.5 M luk bir işlem ama bu Türkiyede yemiyor o nedenle
ingiliz sahaları gibi bir işlem yapamıyorsun bizimki gibi bir alt yapı yapman şart bu paralarıda TR de hiç bir kulüp veremez.
bizde yeni stad yapmış olmasaydık zor verirdik. Hibrit saha ağır bakım gerektiriyor. bunu karşılamak hiç kolay değil

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
hibrit çimin bakım masraflarını süperligde bir kulüp dışında hiç bir kulüp karşılayamaz :evillol:
her sene 3 saha yapacak parayı harcıyorsun normal bir sahayı bile yapamayan kulüpler sence
hibrite bakabilirmi yıllık bakım masrafları 1.5 M doları buluyor. sen her sene normal çim değiştirsen 250-300
dolara işi bitiriyorsun. o ışıkların aylık elektrik tüketimi 70000 dolarmış. o saha bize 7 M€ ya mâl oldu
ve her yılda 1 M$ üstü maliyeti var. dünyanın en iyi zeminine sahibiz bu bir abartı değil. Gerçekten böyle
ama ağır bedeli var. çime sadece hibrit çakmak 2.5 M luk bir işlem ama bu Türkiyede yemiyor o nedenle
ingiliz sahaları gibi bir işlem yapamıyorsun bizimki gibi bir alt yapı yapman şart bu paralarıda TR de hiç bir kulüp veremez.
bizde yeni stad yapmış olmasaydık zor verirdik. Hibrit saha ağır bakım gerektiriyor. bunu karşılamak hiç kolay değil

Merkeziyetçilik olacak ama TFF abuk sabuk paraları saçacagına,sonuçta bir çok stad arazisi hala devletin tekelinde.
hibrit çim işini ihale eder,denetimleri klublerle birlikde yapar,ödemeleri kendisi yapıp kluplere fatura eder.

Bu düşünce güzel olabilir ama burası Türkiye proje hemen sulandırılır,art niyetler ,ihaleye fesatlar etc.etc.

uygulanabilirliği yok.

TFF milli maçlara 1er milyon prim dagıtsın kolayından parayı harcasın

saygılar

Çevrimdışı Necmi

Merkeziyetçilik olacak ama TFF abuk sabuk paraları saçacagına,sonuçta bir çok stad arazisi hala devletin tekelinde.
hibrit çim işini ihale eder,denetimleri klublerle birlikde yapar,ödemeleri kendisi yapıp kluplere fatura eder.

Bu düşünce güzel olabilir ama burası Türkiye proje hemen sulandırılır,art niyetler ,ihaleye fesatlar etc.etc.

uygulanabilirliği yok.

TFF milli maçlara 1er milyon prim dagıtsın kolayından parayı harcasın

saygılar
iyide bir çok kulübün bu hibrite harcayacak kadar geliri yok nasıl fatura edecek TFF
zaten kulüplerin hepsi batık normal sahalarına bile bakım yapabilseler kafi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iyide bir çok kulübün bu hibrite harcayacak kadar geliri yok nasıl fatura edecek TFF
zaten kulüplerin hepsi batık normal sahalarına bile bakım yapabilseler kafi
@Necmi abi federasyon 500 bin euro prim ya da 3.5 milyon euro hocaya para vereceğine takımlara saha ve zemin bakımı ücreti ödemeli.... bu ülkenin kaynağı çok harcamasını bilmiyorlar havaya savuruyorlar vergilerimizi...
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2016, 18:31:06 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi federasyon 500 bin euro prim ya da 3.5 milyon euro hocaya para vereceğine takımlara saha ve zemin bakımı ücreti ödemeli....
ne tutacağını biliyormusun ilk elden verilecek 130-140 M€
sonrada her yıl 20-25 M€ sence böyle bir şey federasyon karşılarmı çünkü
bunları kulüplerden geri alamaz sen cebinden yaptırmış olursun geri kalan bütün kulüpler
devlete sırtını dayamış olur. Bunun yerine federasyonun iyi seviye çim sahayı şart koşması olur
saha kötüyse maç oynama yasağı getirir. ya kulüp hem sahasında maç oynayamayacak hemde kiralayacağı sahaya dünya para ödeyecek
yada sahasını düzgün tutacak.

Çevrimdışı Yalçın

TFF once futbol nasil sistemli bir sekilde gelisir, buna kafa patlatsa daha mantikli olur. Ona buna parayi bastiriyorlar sonra? Almanya'yi on kusur sene onceki turnuvalardan elendiklerinde yaptiklari hamleleri inceleyip ornek bile almalari yeter. Sonra yabanci hayrani oluyoruz dile getirince. Adamlar kural getirdiler her amator takimin sahasi olucak, tesisi olucak; su su yas sinirindakiler bir ust takima mecburi gldecek gibi bir suru sistematik aksiyonlar zinciri. Sonuc ortada. Her turnuva baslamadan sampiyonluk adayi bir takim izliyoruz. Biz niye yapamiyoruz neyimiz eksik deyince "aboww haddini bil" oluyoruz. Zor adam olur bu ulke.

[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2016, 18:40:58 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı sozkul

Kulubun transferlerini o mu yapiyor? Adam isim veriyor istiyor yoneticileri para kismini hallediyor

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Ne kadar çok isterse kulüp o kadar para vermez mi? kulübün gücüde var.

Çevrimdışı mylife1903

TFF once futbol nasil sistemli bir sekilde gelisir, buna kafa patlatsa daha mantikli olur. Ona buna parayi bastiriyorlar sonra? Almanya'yi on kusur sene onceki turnuvalardan elendiklerinde yaptiklari hamleleri inceleyip ornek bile almalari yeter. Sonra yabanci hayrani oluyoruz dile getirince. Adamlar kural getirdiler her amator takimin sahasi olucak, tesisi olucak; su su yas sinirindakiler bir ust takima mecburi gldecek gibi bir suru sistematik aksiyonlar zinciri. Sonuc ortada. Her turnuva baslamadan sampiyonluk adayi bir takim izliyoruz. Biz niye yapamiyoruz neyimiz eksik deyince "aboww haddini bil" oluyoruz. Zor adam olur bu ulke.

Egitim eksik, ogretim yeterli bizde. Genel kultur ve egitim sifir. Eskiden vatandaslik dersi vardi okullarda. Oturur dinlerdik nasil etiket sahibi olunur, diye.
Simdi vuracan odunu vuracan odunu, odun oduna sinek ikili pistisi

Etiketler: