2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391294 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BavyeraKartali

kirmizi noktali bayrak degil mi ya :) ben nerdeyim siz kimsiniz ? deli sorular ...
şimdi sen japon bayrağınıda bilmiyorsundur :evillol:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı tangaz

Selam alakasiz gelebilir belki ama inan merakimdan soruyorum. biz bir evin bir oğluyuz! diye yazmissin ya neden biz bir evin tek evladiyiz demek yerine cinsiyet ayrimina girdin ? bilerek ve ya bilmeyerek bu hep yapiliyor da sebep ne onu merak ettim ....

cinsiyet ayrımı vb gibi boyutlara sokmaya gerek yok bunlar erkekler arasındaki sohbetlerdir sonra erkek adam renkli takım tutmaz die söylüyoruz aramızda. çok sosyal mesaj içerikli yaklaşmamak gerek bu kavramlara fanatik ötesiyiz işte, ee hem sonra sarı kızlar diyoruz renklilere  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

kirmizi noktali bayrak degil mi ya :) ben nerdeyim siz kimsiniz ? deli sorular ...
:alala: Beşiktaşla ilgili biidiğin bir şey varmı :evillol:
Beşiktaş taraftar tarihini anlatan bir bölümmü açsak bu gençler çok çaylak  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

evet her yazını okuduğumda onu tekrardan okuyorum :)

yönetmen Zeki Demirkubuz'un bir cümlesidir ve bence eşsiz bir tanımlamadır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

gerçi böyle bir bölüm açsak her mesaj yazan moderasyonluk olur :D

Çevrimdışı tangaz

:alala: Beşiktaşla ilgili biidiğin bir şey varmı :evillol:
Beşiktaş taraftar tarihini anlatan bir bölümmü açsak bu gençler çok çaylak  :bandit:

:kop: abi benim hafızanın büyük bölümü Beşiktaş başlığından ibaret bol bol done veririm ben

Çevrimiçi Necmi

yönetmen Zeki Demirkubuz'un bir cümlesidir ve bence eşsiz bir tanımlamadır...
bilmiyordum :)

Çevrimdışı tangaz

gerçi böyle bir bölüm açsak her mesaj yazan moderasyonluk olur :D

abi başlık gece 12den sonra aktif olur kırmızı noktalı hizmet verir kimse moda girmez  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

:kop: abi benim hafızanın büyük bölümü Beşiktaş başlığından ibaret bol bol done veririm ben
her mesajda 7 gün no post yiyeceğin için bayağı zamanını alır :evillol:

Çevrimiçi Necmi

abi başlık gece 12den sonra aktif olur kırmızı noktalı hizmet verir kimse moda girmez  :bandit:
konunun başınada japon bayrağını astıkmı tamamdır.
altınada 18 yaşından küçükler giremez deriz :ebebe:

Çevrimdışı tangaz

her mesajda 7 gün no post yiyeceğin için bayağı zamanını alır :evillol:

sıkıntı olmaz abi şifreli yazarım üyelere şifrelerin çözümünü özel mesajla iletirim sulh içinde yaşarız  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

istersiniz tabi başarımı gördünüz :evillol:
osmanlı maçında şampiyonluğu ilan ettik o an çok mutluydum
staddan çıktım benim için bitti. eve giderken gelecek seneki şampiyonluğu düşünüyordum.
tek fark ertesi günde yüzümde istemsiz bir gülümsemeyle mal mal dolaştım bütün gün
sonra bitti benim için geçmişte kaldı. :bandit:
forumda yazilmisti sampiyonlugu en cool kutlayan sureyya abi olmus, ne var yahu demis hoplayacak ziplayacak benim 8. sampiyonlugum

Çevrimiçi COB

Rodallega Gomez'den iyi ise, Mustafa Pektemek'te Ibrahimovic'ten iyidir.

Çevrimdışı tangaz

konunun başınada japon bayrağını astıkmı tamamdır.
altınada 18 yaşından küçükler giremez deriz :ebebe:

orta yolu bulup antlaşacağımızı biliyordum  :friendship:

Çevrimdışı can1903

Transferden umudu kestim. Havaalanında patlama olan ülkeye kaliteli oyuncu adım ATMAZ.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Berat

Kısa bir özet  :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

orta yolu bulup antlaşacağımızı biliyordum  :friendship:
O zaman en kısa sürede açılsın başlık abi bilgilenmeye ihtiyacımız var :)

Çevrimdışı Bishamon

Almanya Milli Takım Santorforuyla İngiltere 2. liginden gelen Kolombiya Milli Takımına Falcao yokluğunda bile seçilmeyen adamı karşılaştırmak bile hatadır

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen anadolu takımı topçularını büyütmekte üstümüze yok gomez ayrı bir karakter ç

Çevrimdışı Berat

Beck Bilic'in son gözdesi :D

Çevrimiçi murat

Kulübün adınıda westham jimlastik kulübü veya beşiktaş united değiştirsin bari. Hem oyuncularımıza hem transfer edeceklerimize salça oluyor. Biz biliçi seçerken çok hata yapmışız aynı toschak gibi.

Çevrimdışı mylife1903

yeter ama bu bizim basinin yaptigi. yonetim bir onlemini alsin su isin, tesislerden iceri sokmasinlar, dava acsinlar ama bizim yonetimin gucu muhalif gazetelere yetiyordu galiba soyle ydnin gazetesine ambargo koysun fikret orman.
ciksin konussun baskan, besiktasli olarak bu bu bu gazeteleri almiyoruz bu bu bu tvleri seyretmiyoruz, bu onumuzdeki 10 gun boyunca uyari olarak bu soyledigim firmalarin urunlerini kullanmiyoruz, kullandirtmiyoruz bu kisiler kendilerine ceki duzen vermezse eylemimiz devam edecektir. bak bakalim duzeliyor mu duzelmiyor mu

Çevrimdışı Berat

yeter ama bu bizim basinin yaptigi. yonetim bir onlemini alsin su isin, tesislerden iceri sokmasinlar, dava acsinlar ama bizim yonetimin gucu muhalif gazetelere yetiyordu galiba soyle ydnin gazetesine ambargo koysun fikret orman.
ciksin konussun baskan, besiktasli olarak bu bu bu gazeteleri almiyoruz bu bu bu tvleri seyretmiyoruz, bu onumuzdeki 10 gun boyunca uyari olarak bu soyledigim firmalarin urunlerini kullanmiyoruz, kullandirtmiyoruz bu kisiler kendilerine ceki duzen vermezse eylemimiz devam edecektir. bak bakalim duzeliyor mu duzelmiyor mu

Dünyada iki kulüp kaldı heralde adamın gözünde :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sözde Beşiktaş'ı bu şekilde karıştıracaklar da taraftar da bu gibi söylentilere güzel yaratıcı karşılık vermeli. Örneğin : Beşiktaş'ın sağ beki Beck varken Fenerli Şener'i G.S.'li Sabri'yi isteyecek hali yok ki Bilic'in .
Bilic Beşiktaş'ı küçümsüyor biraz . Böyle bir gerçekte var.

Çevrimdışı Yalçın

Hayirlisiyla Ramazan bitsin, toplanip Besiktas uzerine kritik yapmak iyi olucak.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Etiketler: