2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364111 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Okuduğunu anlamak mühim şey tabii...
Thug life mi olmuş şimdi bu :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TANERCAN

Sacmalik. Genelleme yapiyorsunuz. "Her Turk taraftar boyle ister". Bana ne her Turk taraftardan? Medyanin gazina gelip kiz gibi defans yapan bu adami Besiktas'a layik goruyorsunuz.
Dani Alvesi gelse ona da bir kusur bulursunuz siz... O yaşlı bu koşmuyor şu kız gibi bu şöyle şu şöyle...

Çevrimdışı tangaz

Dani Alvesi gelse ona da bir kusur bulursunuz siz... O yaşlı bu koşmuyor şu kız gibi bu şöyle şu şöyle...

dani alves gelse bulmayız. şu yaşında cafu gelse o da olumlu  :bandit:

bu kadar fener fener die yırtındıktan sonra (kendince haklı olsa da) param da param yemişim feneri muamelesi yapan adamı ben şahsen istemiyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Turco

Sacmalik. Genelleme yapiyorsunuz. "Her Turk taraftar boyle ister". Bana ne her Turk taraftardan? Medyanin gazina gelip kiz gibi defans yapan bu adami Besiktas'a layik goruyorsunuz.

Beck erkek gibi defans yapıyor da ne oluyor ? Sorsan sol bekte Tosic'de erkek gibi defans yapıyor sonuç ?

Gökhan hücum bektir, iyi defans yapamaması normaldir. Her ikisini de iyi yapabilen bekler var ama senin elinde onları alabilecek imkan var mı ? Bonservissiz olarak alabileceğimiz en iyi bek Gökhan.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2016, 00:36:17 Turco ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Okuduğunu anlamak mühim şey tabii...

Milli takım ile şampiyonlar ligi arasında ne fark var ?

Çevrimdışı TANERCAN

dani alves gelse bulmayız. şu yaşında cafu gelse o da olumlu  :bandit:

bu kadar fener fener die yırtındıktan sonra (kendince haklı olsa da) param da param yemişim feneri muamelesi yapan adamı ben şahsen istemiyorum...
Nerede yırtındı fener diye? Fenerin açıklamasından mi çıkardıniz bu sonucu?

Çevrimiçi Mehmet57

Su an futbolda performance training denen antremani Hollanda yayininda futbol adamlari konusuyorlar. Ajax uyguluyor son 3 senedir. Kisacasi bircok spor dalinindan antrenorleri (judo, maraton kosuculari, american football etc) kendi spor dallarindan onemli ozellikleri futbol sahasinda yararli olabilecek bir sekilde uyguluyorlar.

En onemlisi fizik gucu arttirmak. Ustun vucut = ustun performans. Genel olarak yanlis bir bakis acisi var. Agirlik calismalarindan kaslaniyon, hantallasiyorsun diye. Sacmalik tabi, agirliklarla degisik sekilde calisabilirsin, hizli reaksiyonlar icin biometrik calisma gibi. Bodybuilderlarin dieti ve calismasi tabi cok farkli, ama agirlik calismasi futbol icin, futbolda ustun performans icin cok onemli. Fizik gucu sahada futbola yararli sekilde aktarmak adina onemli.

Almanya'nin son senelerdeki basarilarinin en buyuk sebebi de performance training yatirimlarinda lider olmalari. Bu yuzden zaten makine gibi mac cikariyorlar.

Bunu anlamadikca Gokhan Gonul gibi fizigi yerlerde surunen bir oyuncuyu ofansta is yapiyor diye kimse bana begendiremez.

Çevrimdışı talha

Beck > Gökhan

Beck her ne kadar defansif olsada araçların oradan gelmediği gibi çoğu atağın o kanattan başlaması tesadüf değil yardıra yardıra giden adamdansa arkasını bilen ve önünde ne yapacağını kestiren adamı tercih ederim

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Milli takım ile şampiyonlar ligi arasında ne fark var ?

Milli takım ile kulüp takımı, yanında oynayan orjin stoper ile dönme stoper arasında fark var.

Çevrimdışı tangaz

Nerede yırtındı fener diye? Fenerin açıklamasından mi çıkardıniz bu sonucu?

son 9 senedir oynadığı maçlardan çıkardım. milli takıma seçilip sakatım deyip affını isteyip 3 gün sonra ligde fener forması için kendini parçalamasından çıkardım. daha sıralama mı istermisiniz?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

Beck erkek gibi defans yapıyor da ne oluyor ? Sorsan sol bekte Tosic'de erkek gibi defans yapıyor sonuç ?

Gökhan hücum bektir, iyi defans yapamaması normaldir. Her ikisini de iyi yapabilen bekler var ama senin elinde onları alabilecek imkan var mı ? Bonservissiz olarak alabileceğimiz en iyi bek Gökhan.
bize hücum bek mi lazım?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Mehmet57

Su "hucumcu bek" soylenimi de cok sacma.

Neden acaba Alman liginde okadar bek varken, Löw sagbekte stopper Howedes'i oynatiyor?

Cunki her oyuncu bos kosu yapabilir. Ayagi iyi olan her oyuncu iceri top gonderebilir.

Ama gel gor Turk taraftari hep topu sebepsiz yere uzun sure ayaginda tutan oyunculari seviyorlar.

Çevrimdışı TANERCAN

son 9 senedir oynadığı maçlardan çıkardım. milli takıma seçilip sakatım deyip affını isteyip 3 gün sonra ligde fener forması için kendini parçalamasından çıkardım. daha sıralama mı istermisiniz?
Kulübü için kendini parçalaması çok normal. Milli takım için bir şey diyemem kaç yılda bir anca turnuvaya giden milli takımda oynasa ne oynamasa ne..

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Kulübü için kendini parçalaması çok normal. Milli takım için bir şey diyemem kaç yılda bir anca turnuvaya giden milli takımda oynasa ne oynamasa ne..

kulübü için kendini parçalayan oyunculara lafım yok ama renkli takımda oynamaması lazım x takımda yırtınsın ama renklilerde üstelik 9 sene yırtınmışsa ya da maç sonu kanırta kanırta yendik şampiyon olduk derse ben o oyuncuyu messi olsa takımımda görmek istemem.

her turnuvanın elemelerine katılıyoruz kazanılan kıytırık maçlardan sonra da eşşek yükü ile prim alıyoruz sonra oynasa ne oynamasa ne  :alala: dahası oynadığı milli maçlarda takımın en kötüleri arasındadır. neden? çünkü korunduğu bir lig ve forma yoktur sırtında. karşısında da sıradan türk oyuncular yoktur. 

Çevrimdışı Alper1903

Gg'nin aklı fb'de olmasın, kafası rahat olsun, huzursuz olmasın bence iyi ki almışız diyeceğimizi düşünüyorum. Şenol hoca'nın elinde yaşından dolayı eski günlerine dönemese de "sağ bek" mevkisi için sırıtmaz oynar.

Çevrimdışı BlackEagle26

Mario giderse yürek dayanmaz  off off :/

Çevrimdışı tangaz

Mario giderse yürek dayanmaz  off off :/

bir mario gider ötekisi gelir bu yürek ferdinandı da uğurlamıştı
Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene!

Çevrimdışı Turco

Su "hucumcu bek" soylenimi de cok sacma.

Neden acaba Alman liginde okadar bek varken, Löw sagbekte stopper Howedes'i oynatiyor?

Cunki her oyuncu bos kosu yapabilir. Ayagi iyi olan her oyuncu iceri top gonderebilir.

Ama gel gor Turk taraftari hep topu sebepsiz yere uzun sure ayaginda tutan oyunculari seviyorlar.

Howedes gibi adamın bonservisi ne kadar biliyor musun ? Hem defansif olacak hem ayakları iyi olacak, iyi orta yapabilecek, bindirmeler yapabilecek adamların bonservislerine bi bak. Zaten Howedes tarzı adamlar çok nadir bulunan adamlar kolay kolay bulamazsın, bulsanda  öyle üçe beşe alamazsın.

Bizim etimiz budumuz belli, ya hücum bek ya defansif bek alabiliriz. İkisini de yapabilen adamları almaya gücümüz yetmez. Ayakları iyi olanlarda buna dahil.

Senin GG dışında alternatiflerin neler merak ettim. 

Çevrimdışı BlackEagle26

bir mario gider ötekisi gelir bu yürek ferdinandı da uğurlamıştı
Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene!

Şuan Mario ayarında alabilecegimiz bir oyuncu yok çok zor

Çevrimdışı Orhan_

Gökhan Gönül çok iyi bir oyuncu olmayabilir ama burada öyle gömenler var ki sanki adam kale arkası forveti de biz onu sağ beke koyacağız Beck'in yerine. Bu herif oynar. Türkiye liginde paşalar gibi de oynar ve Beck'le beraber o bölgeyi rahat rahat doldururlar. Cl de Beck oynar, Tr de ikisi dönüşümlü oynar. Hem kendi mali yapımız gereği, hem futbolcu kontenjanı gereği hem de stratejik açıdan önemli bir transferdir. 3 tane önemli koşulu var transferin. O bölge boş değil zaten. Ha bana kalırsa Beck'te bizim ayarımızda bir futbolcu değil ama Türkiye'de belirli bir seviyeye kadar iyi iş yapar ve sakatlandığında kim oynayacak orada diye de endişelenmeyiz.

Çevrimdışı ardiles

Su an futbolda performance training denen antremani Hollanda yayininda futbol adamlari konusuyorlar. Ajax uyguluyor son 3 senedir. Kisacasi bircok spor dalinindan antrenorleri (judo, maraton kosuculari, american football etc) kendi spor dallarindan onemli ozellikleri futbol sahasinda yararli olabilecek bir sekilde uyguluyorlar.

En onemlisi fizik gucu arttirmak. Ustun vucut = ustun performans. Genel olarak yanlis bir bakis acisi var. Agirlik calismalarindan kaslaniyon, hantallasiyorsun diye. Sacmalik tabi, agirliklarla degisik sekilde calisabilirsin, hizli reaksiyonlar icin biometrik calisma gibi. Bodybuilderlarin dieti ve calismasi tabi cok farkli, ama agirlik calismasi futbol icin, futbolda ustun performans icin cok onemli. Fizik gucu sahada futbola yararli sekilde aktarmak adina onemli.

Almanya'nin son senelerdeki basarilarinin en buyuk sebebi de performance training yatirimlarinda lider olmalari. Bu yuzden zaten makine gibi mac cikariyorlar.

Bunu anlamadikca Gokhan Gonul gibi fizigi yerlerde surunen bir oyuncuyu ofansta is yapiyor diye kimse bana begendiremez.

*İngiltere-İzlanda maçında spiker Aron Gunnarsson'dan bahsetti 17 yaşına kadar hentbol oynamış sonra futbola geçmiş. Duyunca çok sevindim bende 12-17 arası hentbol 17-20 arası aynı kulüpte amatör futbol oynamıştım. Üniv. de spora vaktim kalmadığı için devam etmedim.

*Futbolun diğer branşlardan yardım alması konusunda haklısın fizik kondisyondan çok özellikle teknik/taktik anlamda, mesela hentbolda hücum ve kanat organizasyonları çok zengindir bu çeşitliliği futbolda görememiştim futbol çok ilkel gelmişti bana.

*Avrupa futbolu fizik üstünlüğünü ön plana çıkarıyor tamda burada Serpil Hamdi Tüzün hocamızı anmak gerekiyor;

"Hata burada zaten. Alman oyunu öyledir mesela, sırf fizik kaliteyle ilgilenir. Beckenbauer’in Kickers’e verdiği röportaj vardı, “Ben oğlumu Bayern Münih’in altyapısına göndermem, orada futboldan başka her şey var” dedi. Benim çıkış yolum da oydu. Doğru karar diyorum ya baştan beri. Doğru karar, doğru bilgilere dayanır. Ben çocuklara doğru bilgileri almasını öğretiyorum. Bu sibernetiktir. Ben çocukların özgüven kazanmasını sağlıyorum. Bu da saykosibernetiktir. İnsan vücudunun en erken gelişen organı beyin. Neden biz bunu kullanmasını öğretmeyelim çocuklara? " S.Hamdi Tüzün 2010.

*Fiziksel üstünlüğü ön plana çıkarmak futbolu aptallaştırıyor. Futbolcular arenadaki boğalara benziyor S.Hamdi Tüzün ün ekolü ise matador gibi zihinsel üstünlüğü yakalamak doğru karar almak ve boğayı bir sağa bir sola beyhude koşturup yormak. Almanyayı veya salt fiziksel üstünlüğü ön planda tutan bir takımı yenememek kısaca aptallıktır.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Transfer konusunda ya yonetim isi iyice ogrendi hic ciddi bilgi sizmiyor, ya da isi hafife aliyoruz. GS ve FB iyi oyuncularin pesindeler, bizden hala ses seda yok. Insallah sessiz sedasiz hic beklenmedik anda bomba transferler patlar.

Çevrimiçi Necmi

Transfer konusunda ya yonetim isi iyice ogrendi hic ciddi bilgi sizmiyor, ya da isi hafife aliyoruz. GS ve FB iyi oyuncularin pesindeler, bizden hala ses seda yok. Insallah sessiz sedasiz hic beklenmedik anda bomba transferler patlar.
onlar oyuncu değil para peşinde :D
bizdede açıklanmazki herkes gardını almış bekliyor.
Bu konuda en rahat biziz en geç kampa biz gireceğiz.
elimiz çok rahat son ana kadar beklesek ne olacak
ön eleme oynamıyoruz. Elenme korkumuz yok Başarısız olmuş
bir takım yok. kadromuz zaten iyi bırakalım dar zamanda bizim hamle yapmamızı rakipler beklesin
erken açıklayınca taraftarın merakını gidermek dışında eline ne geçecek

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Burada Kapustka diye yirtindim daha dogru duzgun piyasasi yokken ta gecen yaz basindan beri. Alsak devre arasinda bile 3-4'e alabilirdik. Simdi turnuvadan sonra Premier Lig'in ust duzey takimlarindan birine gider 2 seneye de bonservisi 40 milyon euroya firlar. Butun yabanci medyanin dikkatini cekti, Polonya'nin yukselen yildizi deniyor.  :uyucam:

Etiketler: