2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390369 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bu adam satma olayina cok takiliyoruz bence. Degerini bulmadan kimse satilmamali ve takimin isleyen dislileri de bozulmamali. Deger cok goreceli tabi, simdi torenin degeri nedir desek 12-18 arasi gibi rakamlar cikar. Ben rekor transfer bedeli neyse onu istiyorum tore icin.
Satilmazsa da dunyanin sonu degil, bonservis verip aldigimiz oyuncuyu, oyuncu satmadan turkiye liginde oynatabiliyor muyuz?

Çevrimdışı TANERCAN

De Bruyne'a çöp diyen futboldan anlamıyordur
transfermarkt değeri 65m Euro
Citye 80 küsür e gitti.
Ne yaptı da bu kadar o paraları etti?
Oynadığı takımı şampiyon mu yaptı?
Cl de UEFA da harikalar mı yarattı?
Belçika milli takımda bir şeyler mi yaptı?
Ortalam bir performans yaptı almanyada
City de hemen paranın gücü ile atladı aldı adamı.
Akşam Belçika maçında izleyin hiç bir şey yapamayacak yine her zaman ki gibi.
Maks 10-15 milyonluk adamı 80 e okutmakta kolay iş değil. Helal olsun wolsfburga.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kevin De Bruyne Jesus Navas gibi çöplerden kötü futbolcu mu Töre? Onların oynadığı takımda Töre rahat oynar.
Onlar çöp mü sadece ederinden fazla para verdiler törenin potansiyeli
Çok yüksek ama icraata gelince bir şey yapamıyor

Çevrimdışı Bishamon

Citye 80 küsür e gitti.
Maks 10-15 milyonluk adamı 80 e okutmakta kolay iş değil. Helal olsun wolsfburga.

Adam Wolfsburgu tek başına taşıdı.Almanya'da ylılın futbolcusu seçildi.Adamı sattıktan sonra Wolfsburg 8. sıraya düştü.Bu sene adamın sakatlandığı sırada Man City oynadığı 7 lig maçın sadece ikisini kazanabildi.Ama çöp eminim.

Çevrimdışı Berat

HT'nin haberine göre Fikret Orman

Copa America'dan iki iyi oyuncu ile anlaştık açıklarız demiş.

Sallamaspor.

Çevrimdışı TANERCAN

Adam Wolfsburgu tek başına taşıdı.Almanya'da ylılın futbolcusu seçildi.Adamı sattıktan sonra Wolfsburg 8. sıraya düştü.Bu sene adamın sakatlandığı sırada Man City oynadığı 7 lig maçın sadece ikisini kazanabildi.Ama çöp eminim.
Bir dergi tarafından seçildi yılın futbolcusu.
Bruyne büyük takımların küçük
Küçük takımların büyük futbolcusu olur.

Küçük takım derken dandik takımları değil.
Avrupa da büyüklerin yanında küçük kalan takımları kastediyorum. Schalke Wolsfburg Valencia gibi takımlar mesela..

Neyse konu dışına girmessin mesajlar. Sana Gore büyük futbolcudur bana Gore değil.

###

Ospina nin dünkü maçta kurtarışı

https://mobile.twitter.com/alankapatan/status/746990625682239488

Boyu kısa ama

Çevrimdışı cursedofdragon

HT'nin haberine göre Fikret Orman

Copa America'dan iki iyi oyuncu ile anlaştık açıklarız demiş.

Sallamaspor.

inşallah doğrudur inşallah birisi ospina'dır :D

Çevrimdışı cagdas44

Boyu kısa ama

Boyu kısa değil bence tam kıvamında boyla beraber hantallık ve ayak hakimiyetinden uzaklaşma oluşur ama burada da görüyüroruz ki adam ciğerci kedisi gibi uçuyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

inşallah doğrudur inşallah birisi ospina'dır :D
Kutlamalara başlarım çok iyi kaleci be

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Citye 80 küsür e gitti.

Katılıyorum. Kötü futbolcu değil ama. Bunu Şenol Hoca söylemişti. Ederinden fazla para vermek o futbolcunun değerini düşürüyor diye.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MrtBlgc

Bu Gustavo Gomez bitmiş galiba. Yalnız diğer oyuncu kim olabilir?  Sürpriz bir sol bek olabilir belki mevki olarak...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu Gustavo Gomez bitmiş galiba. Yalnız diğer oyuncu kim olabilir?  Sürpriz bir sol bek olabilir belki mevki olarak...

Bana mantıklı gelmiyor abi ciddi bir bonservis istiyorlar kolay değil o transfer

Çevrimdışı MrtBlgc

Bana mantıklı gelmiyor abi ciddi bir bonservis istiyorlar kolay değil o transfer

Öyle ama oyuncunun ciddi anlamda kulübüne baskısı olmuş sanırım. Yani oyuncu Beşiktaş'a gelmek istiyorsa olabilir. Bir de her transferi peşin para olarak düşünmeyelim. Belki kiralık opsiyonlu falan olabilir. Ya da yarısı peşin yarısı vadeli vs olabilir, bilemiyorum.

Çevrimiçi Necmi

GG Türkiye liginde üst düzey bir bektir bende alalım değişmez 11'imiz olsun demedim zaten 2 senelik imzalarsın FFP seni zorluyor çünkü  hem bonservis hem 23 kişilik kadro için ayrıyetten anadolu maçları için hücumda çeşitlilik katacaktır defans anlamında Beck'le nekadar tersse ofans anlamında da Beck'ten üstün olduğu gerçeğinide değiştirmez. Belki çizgiye inmez ama atakları çeşitlendirir ve içeriye top göndermede Beck'ten daha iyidir. Türkiye liginin iyi beki diyormuşumda milli takımda neden bitane düzgün futbolu yokmuş veya Fener'le avrupada birtane iyi çıkardığı maç yokmuş kendi azğınla söylüyorsun ben (son 2 sezondur) Türkiye ligi için iyi bek dedim avrupa maçlarında oynatmak için iyi bek demedim. Son 2 sezon hariç 6 sezonunda 100 taraftarın 95'i kendi takımında olsun istediği bir bek dedim yalan değil doğru katılmıyorsan sen %5'de kalan taraftasın. GG yabancı olsa almazdık dedim bunada katılmamışsın biz zaten GG Türk diye alıyoruz. Bu sezon Kasımpaşa maçı ve sonrasında GG olsaydı kötümü olurdu kadroda bence çokta iyi olurdu ya Beck o performansı göstermezdi eğer gösterceksede Gökhan yerini alırdı . 1.8'den fazla yıllık olmamak kaydıyla. Fenerden oyuncu alıcaksam sadece FFP yüzünden alırım onlarda ya Gökhan olur ya Caner ancak son performanslı Caner değil diğerleri benim gözümde çöp.

siz bek performansını hücum olarak değerlendirdiğiniz sürece bu tartışmanın anlamı olmaz biz bek alıyoruz
kanat oyuncusu değil
Beckin kasımpaşa sonrası performansından bahsetmişsin nesi var gayet iyiydi adam bir pozisyonda hata yaptı
lig boyunca bir maç demiyorum bir pozisyon diyorum. daha gelmemiş oyuncu için en stabil oyuncumuzu gömüyorsunuz.
herneyse burda alınmasını savunan zaten ilk bendim halada savunuyorum ama sizin gibi gözümdede büyütmüyorum.
umarım fenerdeki gibi agrasif stoperler buluruzda gg nin açıklarını kapatır. çünkü stoperlerimiz beckin açığını kapatmadı
bu sene beck stoperlerin açığını kapattı.
umarım yanılırım süper performans gösterir. Yıllardır doğru türkiyenin en iyi sağ beki ama neden?
alternatifi olacak bir sağ bek olmadı halada yok ondan
adam türkiyedeki tek sağ bek. nasıl ismail Türkiyenin nasıl en iyi sol bekiyse caner demeyin adamın beklikle alakası yok.
yüzde 95 çok iddialı bir rakam fenerlilerin bile yarısı beğenmez ama sizin gibi kendi oyuncularını gömmedikleri için açık etmezler.
kendi oyuncularımızı gömmek bize has bir özellik türkiyenin en kötü oyuncusu olsa bile fener forması giydiğinde ölümüne savunur
algı yaratırlar. yıllarca insanlara volkanı en iyi kaleci diye yutturdukları gibi şimdi elde mecbur ozana çalışıyorlar şimdi onu pazarlıyorlar
geçen sene volkan şeni pazarladılar aynı volkan bunca zamanda vardı fenere geldi milli takımın değişmezi oldu.
bir sorun kendinize kerimden ne fazlası var. kerim sadece taraftarı tarafından bile oyuncuları sürekli gömülen bir kadronun içinde
uyanın artık açın gözlerinizi beyninizin içine yerleşmiş renkli hayranlığını bırakın şu caner hayatımda gördüğüm en çöp oyuncu
onu tutan bir tek fener formasıydı çıkarttı artık görün bakalım adını duyabilecekmisiniz. GG Türkiyenin en iyi sağ beki bekleyin bakalım artık milli takıma
çağrılacakmı.
hepimiz burdayız göreceğiz birlikte.

Çevrimdışı mylife1903

Su an takimin en problemsiz oyuncu beck ve quaresma.
Quaresmanin sozlesmesi devam ediyor, milli takima dondu, iyi oynuyor ve satilmayacak.
Beck gayet yeterli ve problemsiz bir oyuncu stabil 7 oynuyor adam.
Problemsiz tek yerimiz sag taraf su an beck ve quaresma oynarsa.millet neyin kafasini yasiyor anlamiyorum.
Stoper lazim, sol bek lazim, atibanin yedegi kim olacak belli degil, sosa tatilden nasil donecek, gomez imzalayacak mi, kalede durum nedir, cenk yukselecek mi yerinde mi sayacak.

Gidip becki cope atip gg ile ugrasmak takiki baltalar yAhu.

Ustelik o bahsi gecen kasimpasa macinda zincirleme hata var. necipin yer tutma hatasi ve nedense ileri atilmasi ve beckin kademesine girmemesi, kerim frein akli havalarda bakinmasi tek suclu beck degil, keske indirseydi herifi tabii ama bir pozisyonu bu kadar tek futbolcuya mal etmek dogru degil. Ismailin boyle hatalari her mac 3-4 tane. En iyi oyununu oynadigi cek milli macinda icinden gectiler kac sefer, beck seZon biyunca bir kere 1 kere yanlis yerde durmus olsun herifi gonderiyoruz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir dergi tarafından seçildi yılın futbolcusu.
Bruyne büyük takımların küçük
Küçük takımların büyük futbolcusu olur.

Küçük takım derken dandik takımları değil.
Avrupa da büyüklerin yanında küçük kalan takımları kastediyorum. Schalke Wolsfburg Valencia gibi takımlar mesela..

Neyse konu dışına girmessin mesajlar. Sana Gore büyük futbolcudur bana Gore değil.

###

Boyu kısa ama
Ospinanin kulup ile Milli takim performansi arasinda büyük fark var yalnız..

Ne Nice de nede Arsenalde Milli takimda sergilediği performansın yarisini bile sergileyemedi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Hürriyetin haberine göre Gökhan gönül ile 3 yıllık anlaşmışız.2 milyon € imza parası vericekmişiz.

Yıllık 1.7 milyon €.Salı günü vodafone arena'da imza töreni olucakmış Başkan ve şenol hoca katılacakmış taraftar'da olucakmış.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 14:16:41 cursedofdragon ]

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman katıldığı bir iftar programında transfer çalışmaları hakkında kongre üyelerine bilgi verdi.

İsimleri açıklamaktan kaçınan Fikret Orman’ın, “Şenol Hocamız, öncelik olarak savunmayı güçlendirmek istiyor. Biz de Copa America’dan 2 defans oyuncusu ile anlaştık. Yakında açıklarız” dediği öğrenildi.

Bu isimlerden biri Paraguay forması giyen ve Kartal’ın gündeminde olan Gustavo Gomez olduğu diğerinin ise isminin sır gibi saklandığı ifade edildi.

Kaynak: Habertürk

‪#‎SONDAKİKA‬ | Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Subotić, Dortmund'dan ayrıldığını resmi hesabından duyurdu.

acaba nereye gidiyor.

Çevrimdışı Bishamon

Ospinanin kulup ile Milli takim performansi arasinda büyük fark var yalnız..

Ne Nice de nede Arsenalde Milli takimda sergilediği performansın yarisini bile sergileyemedi

Çoğu Kolombiyalı öyle

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar burası Beşiktaş transfer başlığı burda renkli transferlerinden bahsetmeyelim

Çevrimdışı tangaz

başkanın antlaştık dediği diğer stoper ekvatorlu ARTURO MINA olabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

‪#‎SONDAKİKA‬ | Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Subotić, Dortmund'dan ayrıldığını resmi hesabından duyurdu.

acaba nereye gidiyor.
Çök çök çök çök :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Başkan savunmacı demiş G.Gomez +sol bektir ama kim?
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı emrecakmak

N'koulou gibi free, oyuncu satmasak bile alabililme imkanımız var aynı zamanda UZUN boylu  :D Bunun yanına sol beke Kolarov gelirse defansımızda level atlarız :)

[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 14:56:44 emrecakmak ]

Etiketler: