2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392190 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

zaten bir bekden beklenen defansif olarak daha iyi olması değilmi
herkes asli görevini iyi yapsa sorun olmayacak zaten

aynen öyle, biz ismaili defansif hatalarından ötürü eleştiriyoruz yoksa temposu falan ligin üzerinde. mesela GGnin iyi olduğu gerçekten iyi olduğu tek sezon var önünde devid de souzanın olduğu zicolu sezon. devid bunun her ileri çıkışında kademesine girer ya da önüne servis yapardı. bizim sağ ön kanat oyuncularımız buna olanak tanımayacaktır.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2016, 20:04:53 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sarp11

Ayrıca geçen sezon sakatlanmayan doğru düzgün fbli yok gibiydi.Sen adamı doğru düzgün çalıştırmazsan sakatlanır tabiki.

Çevrimdışı TANERCAN

Kamp ve antrenmanlar da iyi çalışırsa sakatlık konusunda sorunu çözülür ise o zaman görün siz Gökhanı...

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

İyi bir kamp dönemi geçirip form tutmaya başladıktan sonra Şenol Hoca'nın önceliği Gökhan olur.

Gökhan ile Beck değişerek oynayacaklardır bu da ikisi arasında hem rekabet yaşanmasını hem de ikisinin de formda olmasını sağlayacaktır.

Ama dediğim gibi Şenol Hoca için öncelik Gökhan da olur bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Ayrıca geçen sezon sakatlanmayan doğru düzgün fbli yok gibiydi.Sen adamı doğru düzgün çalıştırmazsan sakatlanır tabiki.

aslında GG geçen sene sakatlanmadı, onun sakatlığı önceki sezonun dewamıydı hatta omzundan mı kolundan mı üst bölgeden ameliyat olduğu için sezona başlayamadı sezon başı fenerde şener oynuyordu sonra şenerin savunma defoları ortaya çıkınca GG formayı devir aldı bir daha da bırakmadı. şenol hoca da söyledi, ülkenin en iyi sağbeki die, ki ben esas o an aldığımızdan emin olmuştum ama bu oyuncunun düşüşte olduğunu değiştirmiyor. umarım hocanın ağır antrenman temposunu kaldırabilir çünkü yıllardır antrenman yapmadan özverisi ile sağlık heyetlerinin kortizonlu iğneleri ile durumu kotarıyordu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı murat

Beck kim ki? Öyle mükemmel bir isim değil kötü de değil ortalama sağ bek. Gökhan> Beck her anlamda.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortalama bir sağbek>gg

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İhtiyaç duyduğumuz bek tipi savunmada asli görevlerini düzgün yapan hücumda ise dengeli, sezon  içinde performansı fazla dalgalanmayan , devamlılığı yüksek bir bek. Dengeli ile maksat oyunu doğru okuyup İsmail gibi kafasına göre değil doğru zamanda ileri çıkan , önündeki açık ile görev dağılımını düzgün yapan , kapanan takımlara karşı doğru zamanda yaptığı bindirmeler ,ortalar ile bu kapanan takımların defansının açılmasına yardımcı olan , hücuma gittiği zaman bile defansif görevlerini unutmayan, hücum sonrasında defansını zor durumda bırakmayacak sorumsuz İsmail gibi eli belinde savunmayı izlemek yerine defansına dönüp pozisyonunu alan bir bek. 
Beck'i de doğru gözlemlemek lazım . Beck'i dikkatli gözlemleyen birisi Beck'in hücumda daha çok destek , pas istasyonu görevi gördüğünü (ya da hoca tarafından bu görevin verildiğini diyelim) ,  hücumda iken bile defansın güvenliğini düşündüğünü  ve bunu tehlikeye atmayacak biçimde hücumu ne zaman kesip geriye dönmesi gerektiğini bilen futbol bilgisi, oyun disiplini yüksek faydalı bir bek olduğunu görür.

Çevrimdışı 38life

Bir mevkiide aynı seviyede 1 yerli 1 yabancı futbolcu varsa herzaman yerli oynar. Doğru olan da budur zaten.

Şimdi "defansif oynamamız gereken maçlarda Beck ile başlanır" demesin kimse, çünkü defansif oynanan karşılaşmada kontra ataklara ihtiyaç var demektir. E kim kontraya çıkartır takımı? Elbette Gökhan Gönül.

Ha yine de belli maçlarda Şenoıl Güneş kendi kafasındaki o maçlık stratejiyi uygulamak adına Beck ile başlayabilir. Ama bunu çok fazla görmeyiz. Gökhan Gönül herzaman ilk seçenek olur.

Çevrimdışı atalay

Doğrusu/yanlışı bir tarafa X oyuncu için bir haftadır İstanbul'da deyip, tek kare fotoğraf yakalayamamak nasıl bir habercilik başarısıdır.

Çevrimdışı sarp11

aslında GG geçen sene sakatlanmadı, onun sakatlığı önceki sezonun dewamıydı hatta omzundan mı kolundan mı üst bölgeden ameliyat olduğu için sezona başlayamadı sezon başı fenerde şener oynuyordu sonra şenerin savunma defoları ortaya çıkınca GG formayı devir aldı bir daha da bırakmadı. şenol hoca da söyledi, ülkenin en iyi sağbeki die, ki ben esas o an aldığımızdan emin olmuştum ama bu oyuncunun düşüşte olduğunu değiştirmiyor. umarım hocanın ağır antrenman temposunu kaldırabilir çünkü yıllardır antrenman yapmadan özverisi ile sağlık heyetlerinin kortizonlu iğneleri ile durumu kotarıyordu.

Valla hocam, af edersin hala eşek gibi depar atıyor adam:)
Ben düşüşte olduğunu falanda düşünmüyorum.Futbolcu yanındaki neyse o kadar oynar.Ne yapacaktı ki geçen sezon anlamadım.3 kişiyi geçip gol atmasını falan mı bekliyorsun.Yetenekleride sihirli bir şekilde yok olmadıysa bir sorun yok demektir.Zaten düşüşte olsaydı Fb taraftarı tepki gösterirdi maçlarda.Gideceği anlaşılana kadar en sevdikleri futbolcuydu , bak burası önemli.

GG özellikle tam bize uygun transfer öncelikle.pasla hızla hücuma çıkabilen en iyi bek.İlk olarak kaleciyi ve yan topu düşünmeyen oyun görüşü yüksek,kendine güvenli.Bu sezon bir yığın atak başlangıcını yaptıracaktır.Savunması beck kadar zaten.Eksiği yok.Çnünde q17 oynadığı için çok asist yapacağını sanmıyorum.Bir çokta asistin asistini yapacaktır.Çokta orta yapmayacaktır çünkü q17 vermiyor pas.Benim gözümün önüme ataklarımız geliyor.Sağdan hızlı çıkıp ortada sosaya, oğzuhana hemen dönmeleri ver kaçları falan.Çok güzel olacak emin ol.Özellikle ikinci yarıya damgasını vuracağını düşünüyorum...

Ayrıca bu adam bize niye geldi düşündünüz mü?Aylar önce karar verdi.Adam futbol istiyor, kaos değil.

Çevrimdışı 38life

Doğrusu/yanlışı bir tarafa X oyuncu için bir haftadır İstanbul'da deyip, tek kare fotoğraf yakalayamamak nasıl bir habercilik başarısıdır.

Üstelik bu adamın çalışmalara başladığını söylüyorlar...

Evinde çalışıyor herhal.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:49:02 atalay ]

Çevrimdışı b.damatoglu

Oyuncu ile protokol yapılmış. Sıkıntı; 1 haftadır özel hastanede çalışıyorsa bir kare foto çekin. Her detaydan haberdarlar fakat oyuncuyu gören yok.
Özel hastanede 200 liraya fotosunu gazeteciye verecek 50 tane adam vardır.

Kuru sıkı haber. ..

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Istanbul biletini kopi pasta yapsalardi yahu

Çevrimdışı 38life

Oyuncu ile protokol yapılmış. Fakat 1 haftadır özel hastanede çalışıyorsa bir kare foto çekin. Her detaydan haberdarlar fakat oyuncuyu gören yok.

Sadece habercilerin değil o hastanede çalışan personelin, Otelde kalıyorsa kaldığı oteldeki personelin vs. hiç fotoğraf çekmemesi de anormal. Genelde gizlice çekerler atarlar internete. Kaç gün oldu bu adam hayalet mi yani.

Çevrimdışı tangaz

Valla hocam, af edersin hala eşek gibi depar atıyor adam:)
Ben düşüşte olduğunu falanda düşünmüyorum.Futbolcu yanındaki neyse o kadar oynar.Ne yapacaktı ki geçen sezon anlamadım.3 kişiyi geçip gol atmasını falan mı bekliyorsun.Yetenekleride sihirli bir şekilde yok olmadıysa bir sorun yok demektir.Zaten düşüşte olsaydı Fb taraftarı tepki gösterirdi maçlarda.Gideceği anlaşılana kadar en sevdikleri futbolcuydu , bak burası önemli.

GG özellikle tam bize uygun transfer öncelikle.pasla hızla hücuma çıkabilen en iyi bek.İlk olarak kaleciyi ve yan topu düşünmeyen oyun görüşü yüksek,kendine güvenli.Bu sezon bir yığın atak başlangıcını yaptıracaktır.Savunması beck kadar zaten.Eksiği yok.Çnünde q17 oynadığı için çok asist yapacağını sanmıyorum.Bir çokta asistin asistini yapacaktır.Çokta orta yapmayacaktır çünkü q17 vermiyor pas.Benim gözümün önüme ataklarımız geliyor.Sağdan hızlı çıkıp ortada sosaya, oğzuhana hemen dönmeleri ver kaçları falan.Çok güzel olacak emin ol.Özellikle ikinci yarıya damgasını vuracağını düşünüyorum...

Ayrıca bu adam bize niye geldi düşündünüz mü?Aylar önce karar verdi.Adam futbol istiyor, kaos değil.

umarım kariyerinin en güzel en verimli dönemini bizde yaşar ve hepimiz avuçlarımız patlarcasına alkışlarız  :)

Çevrimdışı onurturan

Hava mi sicak, bem mi terliyorum
Herkes mi becke karsi
Sadece ben mi savunuyorum
Beck iyidir hojdur abi ben şahsen çok beğeniyorum kendisini.. gönül de kesemez inşallah gelir de kim kimi kesiyo herkes görür.. o kadar sıkıntılı bölgemiz varken tartışmaya dahi açılamayacak olan bölgelerimizden biri Andreas Beck tir.. diğerleri de Atiba ve Gomezdir bence..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncu ile protokol yapılmış. Fakat 1 haftadır özel hastanede çalışıyorsa bir kare foto çekin. Her detaydan haberdarlar fakat oyuncuyu gören yok.
Renklilerin gazını alıyorlar böyle haberlerle. Resmi olrak açıklanmayan transfer kolpadır. Şimdiye kadar dediğin gibi foto gelmesi gerekirdi. Yada oyuncu bekleyin nir yere gidemezsem size gelirim demiştir

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı onurturan

umudumuz o çekilemeyen fotolar zaten...

Çevrimiçi COB

Gokhan Tore haberleri dolasiyor, 13 milyon euro diye. Bari 15 olsaydi. 15 milyon euro'ya cok iyi defans hatti kurulur. Ustune kaliteli bir kaleci de alinir. Tabi birde Mario Gomez meselesi canimi sikmaya basladi. Fiorentina'ya nekadar bonservis odeyecez? Fikret Orman cok kotu alistirdi bizi.

Çevrimdışı tangaz

hani turizm bitmişti ist.da otellerin doluluk oranı %100 olsa gerek 1 haftadır hastane köşelerinde konaklayan yabancı futbolcular var  :D bu arada faRbi'den mi bahsediyorsunuz? yoksa kaçırdığım biri mi oldu?

Çevrimdışı onurturan

hani turizm bitmişti ist.da otellerin doluluk oranı %100 olsa gerek 1 haftadır hastane köşelerinde konaklayan yabancı futbolcular var  :D bu arada faRbi'den mi bahsediyorsunuz? yoksa kaçırdığım biri mi oldu?
O o
  :kop:
bide bi foto vardı herkes montluydu fotoda kıştan gelmiş biryerlerde flash transferlerin de gelmesini bekliyo olabilir..

Çevrimdışı atalay

umudumuz o çekilemeyen fotolar zaten...

Pek umutlanma...

Çevrimdışı sarp11

İhtiyaç duyduğumuz bek tipi savunmada asli görevlerini düzgün yapan hücumda ise dengeli, sezon  içinde performansı fazla dalgalanmayan , devamlılığı yüksek bir bek. Dengeli ile maksat oyunu doğru okuyup İsmail gibi kafasına göre değil doğru zamanda ileri çıkan , önündeki açık ile görev dağılımını düzgün yapan , kapanan takımlara karşı doğru zamanda yaptığı bindirmeler ,ortalar ile bu kapanan takımların defansının açılmasına yardımcı olan , hücuma gittiği zaman bile defansif görevlerini unutmayan, hücum sonrasında defansını zor durumda bırakmayacak sorumsuz İsmail gibi eli belinde savunmayı izlemek yerine defansına dönüp pozisyonunu alan bir bek. 
Beck'i de doğru gözlemlemek lazım . Beck'i dikkatli gözlemleyen birisi Beck'in hücumda daha çok destek , pas istasyonu görevi gördüğünü (ya da hoca tarafından bu görevin verildiğini diyelim) ,  hücumda iken bile defansın güvenliğini düşündüğünü  ve bunu tehlikeye atmayacak biçimde hücumu ne zaman kesip geriye dönmesi gerektiğini bilen futbol bilgisi, oyun disiplini yüksek faydalı bir bek olduğunu görür.

Beck gayet iyi bir bek.zaten adamın adı Beck:)
Dediklerinin tamamına katılıyorum ama hem hızlı hücuma çıkılması hemde yerleşik oyunda creative üstünlüğü var Gg nin.Bu yüzden oyunumuzu daha yükseltecektir.

Çevrimdışı sarp11

umarım kariyerinin en güzel en verimli dönemini bizde yaşar ve hepimiz avuçlarımız patlarcasına alkışlarız  :)

Hocam Nasıl Atiba, Sosa en iyi sezonlarını yaşıyorlarsa onunda yaşaması lazım.Umarım öyle olur.Ayrıca ben onun yerinde olsam o kadar laftan sonra dahada beter hırs yapardım :)

Etiketler: