2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388705 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TANERCAN

Töre giderse Grosicki ile yerini doldurmayı düşünebiliriz.
Vizyonsuz derler deme öyle :) :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Belki oradan daha büyük paralara transfer olabilir ama buradan 13-15 m euro'dan fazlasına gitmez.

Adamlar Türkiye'den oyuncu alırken tedbirli davranıyorlar.
Hem öyle hem de istikrarsız oğuzhan daha çok paraya satılacaktır bu sezonkine eşdeğer bir 2 sezon oynasa 20 25 arasına gider

Çevrimdışı onurturan

Şu paralar gelecekse ben fitim>>

Sosa 9-12m €
Querasma 7-10m€
Töre 15-17m €
Boyko 3 m€
Atiba 5-7m €

Bu paralara hepsinin yeri rahat dolar bence..
Ama bundan sonra 26-28 yaş adam almak lazım 30 ve üstü olursa hiç bir anlamı olmaz

sosayla atibayı seneye satalım bir anda takımı bozmayalım ..  :ok: hem onlar üç aşağı beş yukarı töre ve q17 ye göre daha stabil perf. gösterirler ve seneye de okutabiliriz diğerlerini ise şuan satmalıyız bence.. 

Çevrimdışı onurturan

Sosa,Quaresma'nın gitmesine karşıyım sadece Töre'nin parası ile 2 stoper 1 sağ bek 1 sol bek alırız.

Boyko'yuda satabilirsek rene adler'i alabiliriz onun parası ile.

Töre yerine aras'ı koyucaz sadece yani.

Rene Adler (3 milyon €)
Tolga Zengin
Ali Şaşal
Veysel Sapan

Gökhan Gönül (Free)
Andreas Beck

Luiz Rhodolfo
Marcelo (1.2 milyon €)
Kamil Glik (10 milyon €)
Nicolas N'Koulou (Free)
Dusko Tosic

Aleksandar Kolarov (Satın alma opsiyonlu kiralık)
İsmail Köybaşı

Atiba Hutchinson
Tolgay Arslan
Oğuzhan Özyakup
Veli Kavlak
Necip Uysal
Jose Sosa

Ricardo Quaresma
Kerim Frei

Aras Özbiliz
Olcay Şahan

Mario Gomez
Cenk Tosun
Ömer Şişmanoğlu

Boyko,Günay,Milosevic,Franco,Pektemek gönderilmeli.
boykoyu sattın adleri aldın çok iyi de ya fabri harbiden geldiyse ne yapıcaz..

Çevrimdışı RevivaL

Töre için 13 oldukça makul, seneye 10 bile veren çıkmayabilir. Benim tek isteğim diğer satıştan %20 civarında bir pay koydurabilirse yönetim güzel iş çıkarmış oluruz.

Çevrimdışı worns

Fabri geldi gibi, ne kadar kabullenmek istemesekte. Başka kaleci alınmaz.

Bir de Kolarov gelmez. Adam düşüşte bile değil henüz, Guardiola istemezse bile her türlü üst seviye liglerden teklif alır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Töre 18 milyon € 'ya Atl madrid'e gidicekti ve sonra ki satıştan pay maddesi koyduracaktık devre arasında gitseydi.

5 milyon € zarar ettik (13 milyon €'ya westham'a gitti gibi) ve bir sonraki satıştan pay maddesi koyulacak mı meçhul.

Keşke devre arasında satılsaydı zaten hiç maç oynamadı gökhan.

O yüzden seneye şampiyonlar ligi var parlatıp daha fazla satarız mantığını aklımızdan çıkartalım durdukça değeri düşüyor.

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Lyon Mammana ile anlaşmış 10 milyon euroya N'Koulou işinden çekilirler artık herhalde

Çevrimdışı tangaz

Töre 18 milyon € 'ya Atl madrid'e gidicekti ve sonra ki satıştan pay maddesi koyduracaktık devre arasında gitseydi.

5 milyon € zarar ettik (13 milyon €'ya westham'a gitti gibi) ve bir sonraki satıştan pay maddesi koyulacak mı meçhul.

O yüzden seneye şampiyonlar ligi var parlatıp daha fazla satarız mantığını aklımızdan çıkartalım durdukça değeri düşüyor.

bi duyumum olduğu için değil ama ben a.madridin öyle bir teklif verdiğini sanmıyorum verseydi satardı başkan  :money: kupon yapıyormusun bu arada  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Atleti zaten savunma yonu guclu ve cok kosan kanag oyunculari seviyor.Tore onlarin sistemine uymaz

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Yeni sezon satılan kombine sayıları.
Beşiktaş: 30.000
Galatasaray: 1.800
Fenerbahçe: 40
BEŞIKTAŞ BEY DIYECEKSINIZ!

bi duyumum olduğu için değil ama ben a.madridin öyle bir teklif verdiğini sanmıyorum verseydi satardı başkan  :money: kupon yapıyormusun bu arada  :D

Duyum'dan ziyade Başkan kendisi oyuncularımıza teklifler var ancak sene sonunda gelsinler dediği için ben doğru olduğunu düşünüyorum :) Kupon yapmıyorum.

Çevrimdışı TANERCAN

Yeni sezon satılan kombine sayıları.
Beşiktaş: 30.000
Galatasaray: 1.800
Fenerbahçe: 40
BEŞIKTAŞ BEY DIYECEKSINIZ!
Sezon içinde satılan kombineler değil mi bizimkiler?
Renklileri daha yeni başladı bu sezon kombine satışları

Çevrimdışı KadirA

Arkadaşlar merhaba, ilk mesajım. Bu forumu uzun zamandır takip ediyorum ve çok bilgisiz arkadaşlar var herşeyi satan herşeyi alan FFP-FİFA kurallarını bilmeyen vs.

FFP kurallarını çoğumuz biliyoruz, genel olarak üstünden geçersek;
-Satış yapmadan oyuncu alamazsın.
-23 kişilik kadro

Şimdi en önemlisi FİFA'nın koyduğu her kulüp için en önemli kurala geçelim;
-4+4 Kuralı: Açmamız gerekirsek 4 tane Beşiktaş altyapısından çıkmış oyuncu + 4 tane Türkiye altyapısı alan oyuncu.

Elimizdeki Tolgay,Veli,Töre,Olcay vs FİFA'ya göre yabancı sayılıyor.

Beşiktaş altyapısından oyuncumuz olarak sadece elimizde Necip var. Kalan 3 oyuncu şuan A2 de oynayan oyuncular bildirilir. Düştük 20 kişiye.

Türkiye altyapısı almış oyuncu olarak elimizde sadece Tolga,İsmail,Pektemek var. Bunlardan iyisini alamayacağına göre İsmail gitsin, Tolga gitsin gibi yorumlar saçma oluyor ve bunlar son bulsun. Maaşları tartışın özellikle Pektemek'in ama son bulsun bu konuşmalar, çok bilgisizce çünkü.

Gökhan Gönül' ün de geleceğini varsayarsak 4+4 kuralını şu oyuncularla sağlamış oluruz;
1)Tolga Zengin
2)İsmail Köybaşı
3)Gökhan Gönül
4)Mustafa Pektemek
5)Necip Uysal
6)A2 (Veysel Sapan)
7)A2
8)A2

Şimdi geçelim FİFA' ya bildireceğimiz kadroyu kabataslak oluşturmaya;

Kaleci;
Tolga Zengin
Denys Boyko
Veysel Sapan

Sağ Bek;
Gökhan Gönül
Andreas Beck

Stoper;
Rhodolfo
Marcelo
Transfer-1
Transfer-2

Sol Bek;
Transfer-3
İsmail Köybaşı

Ön Libero;
Atiba Hutchinson
Necip Uysal

Orta Saha;
Tolgay Arslan
Oğuzhan Özyakup
Jose Sosa

Sağ-Sol Kanat;
Ricardo Quaresma
Kerim Frei
Aras Özbiliz
Olcay Şahan

Forvet;
Mario Gomez
Cenk Tosun
Mustafa Pektemek

Görüldüğü gibi 23 kişilik bir kadro , ve 2 tane BJK altyapı oyuncusu eksik. Kimi keseceksin kimi alacaksın , altyapıdan 2 oyuncu da koysan bu kadroya, 2 kişi kesmek zorundasın. O yüzden asmak kesmek sallamak klavye başında kolaydır. Bunları bildikten sonra yazın bakalım neler yapılabilir.

Ek olarak Aras kesinlikle ve kesinlikle yeterli olmayacaktır. Kerim,Olcay,Quaresma üçlüsüyle de işlemez o kanatlar.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Töreye şu şartlarda 13 milyon euro bana göre iyi para hem elimizi güçlendirecek transferde hemde Gökhan Törenin keyfi gelip acaba çalışıp fiyatını yükseltecek mi derdi ile gerilmiyecez gelecek sezon. O giderse bence bir kanat daha alırız gibi.Birde sizce  Cenk Tosunu kanat olarak kullansak nasıl olur Antepte oynadı diye hatırlıyorum.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı onurturan

Arkadaşlar merhaba, ilk mesajım. Bu forumu uzun zamandır takip ediyorum ve çok bilgisiz arkadaşlar var herşeyi satan herşeyi alan FFP-FİFA kurallarını bilmeyen vs.

-23 kişilik kadro

-4+4 Kuralı: Açmamız gerekirsek 4 tane Beşiktaş altyapısından çıkmış oyuncu + 4 tane Türkiye altyapısı alan oyuncu.

Beşiktaş altyapısından oyuncumuz olarak sadece elimizde Necip var. Kalan 3 oyuncu şuan A2 de oynayan oyuncular bildirilir. Düştük 20 kişiye.

Türkiye altyapısı almış oyuncu olarak elimizde sadece Tolga,İsmail,Pektemek var. Bunlardan iyisini alamayacağına göre İsmail gitsin, Tolga gitsin gibi yorumlar saçma oluyor ve bunlar son bulsun. Maaşları tartışın özellikle Pektemek'in ama son bulsun bu konuşmalar, çok bilgisizce çünkü.

Gökhan Gönül' ün de geleceğini varsayarsak 4+4 kuralını şu oyuncularla sağlamış oluruz;
1)Tolga Zengin
2)İsmail Köybaşı
3)Gökhan Gönül
4)Mustafa Pektemek
5)Necip Uysal
6)A2 (Veysel Sapan)
7)A2
8)A2

Kaleci;
Tolga Zengin
Denys Boyko
Veysel Sapan

Sağ Bek;
Gökhan Gönül
Andreas Beck

Stoper;
Rhodolfo
Marcelo
Transfer-1
Transfer-2

Sol Bek;
Transfer-3
İsmail Köybaşı

Ön Libero;
Atiba Hutchinson
Necip Uysal

Orta Saha;
Tolgay Arslan
Oğuzhan Özyakup
Jose Sosa

Sağ-Sol Kanat;
Ricardo Quaresma
Kerim Frei
Aras Özbiliz
Olcay Şahan

Forvet;
Mario Gomez
Cenk Tosun
Mustafa Pektemek

Görüldüğü gibi 23 kişilik bir kadro , ve 2 tane BJK altyapı oyuncusu eksik. Kimi keseceksin kimi alacaksın , altyapıdan 2 oyuncu da koysan bu kadroya, 2 kişi kesmek zorundasın. O yüzden asmak kesmek sallamak klavye başında kolaydır. Bunları bildikten sonra yazın bakalım neler yapılabilir.

Ek olarak Aras kesinlikle ve kesinlikle yeterli olmayacaktır. Kerim,Olcay,Quaresma üçlüsüyle de işlemez o kanatlar.
sen yapılacak olanları zaten yapmışssın töreyi veliyi pedroyu ve miloyu satmışssın ve fabriyi almamışssın  bunu yapabilsek zaten tamam boşluklara bulabildiğin en kalitelieri al geç..

Çevrimiçi Necmi

hayal kurup milletin yarattığı dedikodularla yorum yapıyorsunuz Atletico bırak
18M u 13M bile verse bir saniye düşünülmez satılırdı öyle bir teklif olmadı.
westham da Biliçin ilgisi var ama resmi teklif yapılmadığıda Başkan tarafından söylendi.
sürekli twitter dedikodularıyla gerçekmiş gibi yorum yapıp duruyorsunuz.
Çebinin 10 M u getiren töreyi alır dediği yerde siz 18 M u kabul etmediğimizi söylüyorsunuz.
sürekli dedikodularla gerçekmiş gibi yorum yapmak gerçekten komik oluyor.
burda tek inanılacak şey ikinci Başkanımız Ahmet Nur Çebinin 10 M€ getiren töreyi alır sözüdür.
Demekki o kadar veren olmamış geçen sene. Bu senede en gerçekci ihtimal Biliçin çok istemesiyle
westhamın vereceği 10 M  üstü para olur. Daha ötesi mucize olacaktır.

Çevrimdışı murat baltacı

Su Izlandali Birkir Bjarnason'u bizde gormek isterdim. 433, sol orta Bjarnason, sag orta Atiba, onlerinde Ozzy. Su turnuvada en begendigim oyunculardan biri.
En çok istediğim transfer bölgesi atibaya alternatif olarak alacağımız ama kalitesiyle zamanla atibanın yanına yazacağımız bi oyuncu olsun avrupa maçlarında orta sahamız boş kalıyo atiba gibi uygun maliyetli ama bizde parlayacak yüksek tempolu fiziğini kullanan hucumlara destek veren bi orta saha bulup oziyi on numarada sosayı kanatta değerlendirsek süper olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tangaz

-23 kişilik kadro

1)Tolga Zengin
2)İsmail Köybaşı
3)Gökhan Gönül
4)Mustafa Pektemek
5)Necip Uysal
6)A2 (Veysel Sapan)
7)A2
8)A2

Kaleci;
Tolga Zengin
Denys Boyko
Veysel Sapan

Sağ Bek;
Gökhan Gönül
Andreas Beck

Stoper;
Rhodolfo
Marcelo
Transfer-1
Transfer-2

Sol Bek;
Transfer-3
İsmail Köybaşı

Ön Libero;
Atiba Hutchinson
Necip Uysal

Orta Saha;
Tolgay Arslan
Oğuzhan Özyakup
Jose Sosa

Sağ-Sol Kanat;
Ricardo Quaresma
Kerim Frei
Aras Özbiliz
Olcay Şahan

Forvet;
Mario Gomez
Cenk Tosun
Mustafa Pektemek

bunlar buralarda defalarca konusuldu, daha bugün sabah saatlerinde ben bilgilendirme yapmıştım. belki dikkatinden kaçmıştır.  ilave olarak formülün bir kısmını veli töre tosic alexis pedro ve miloş gibi kontratlı oyuncuları elden çıkararak sen çözmüşsün zaten  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MrtBlgc

Kaynak futbolarena sanırım

13 m € ediyor.. Bence bu fiyat az.. Seneye CL var.. Q7 yi satarız kaynak gelir.. Olcay kerim aras töre yeter seneye bence.. Parlatır daha yüksek bi fiyata satılabilir eger Törede biraz çabalarsa

Bence kesin harici bonuslar vardır o paraya eklenecek. Sonraki satıştan %20 pay falan olabilir diye düşünüyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayal kurup milletin yarattığı dedikodularla yorum yapıyorsunuz Atletico bırak
18M u 13M bile verse bir saniye düşünülmez satılırdı öyle bir teklif olmadı.
westham da Biliçin ilgisi var ama resmi teklif yapılmadığıda Başkan tarafından söylendi.
sürekli twitter dedikodularıyla gerçekmiş gibi yorum yapıp duruyorsunuz.
Çebinin 10 M u getiren töreyi alır dediği yerde siz 18 M u kabul etmediğimizi söylüyorsunuz.
sürekli dedikodularla gerçekmiş gibi yorum yapmak gerçekten komik oluyor.
burda tek inanılacak şey ikinci Başkanımız Ahmet Nur Çebinin 10 M€ getiren töreyi alır sözüdür.
Demekki o kadar veren olmamış geçen sene. Bu senede en gerçekci ihtimal Biliçin çok istemesiyle
westhamın vereceği 10 M  üstü para olur. Daha ötesi mucize olacaktır.

Menajer Ahmet Bulut, "Yazın Atletico Madrid'den resmi bir teklif geldi. Rakamlar Beşiktaş'ın istediği gibi olmadı. Gökhan kalacak mı, kalmayacak mı, bu soruyu ben cevaplayamam" dedi.

17 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ
Kralspor.com'un edindiği bilgiye göre İspanyol kulübünün Gökhan Töre'yi transfer etmek istediği ve siyah-beyazlı kulübe 17 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.

Daha önce de genç yıldız için Beşiktaş’ın kapısını çalan ve kapıyı 11 milyon Euro’dan açan Atletico Madrid’in bu teklifi Başkan Fikret tarafından reddedilmişti.

Atletico Madrid Beşiktaş'tan Gökhan Töre için 16 milyon euro veriyor. ( http://www.ligtv.com.tr/haber/atletico-madrid-besiktastan-gokhan-tore-icin-16-milyon-euro-veriyor)

Çevrimdışı KadirA

Ek olarak Serdar Kurtuluş BJK altyapısından çıkmış sayılıyor, Beşiktaş'a 18 yaşında gelmiş ve 21 yaşına kadar 3 yıl kulüpte bulunması BJK altyapısından çıkmış sayılır. Bu sebeple ben Beck'in gideceğini ve Serdar'ın Gönül'ün yedeği olarak devam edeceğini düşünüyorum.

@tangaz bu şekilde detaylı ve net göremedim o yüzden yazma ihtiyacı duydum. Bu haliyle bile liste yanlış , eksik 2 BJK altyapılı oyuncumuz gözüküyor. FİFA geçmiş yıllarda esnek davrandı bazı kulüplere ve 4+3 şeklinde kabul etmiş. Ama herşeye rağmen sıkıntılı, kadroya yazmadığım Veli-Alexis kadroda bulunmalı. Atiba'nın yerini olası sakatlıkta Necip kaldıramaz. Aras'ı Avrupa'dan çıkarıp yerine de mutlaka biri alınmalı. Stoperlerden biri Türkiyeden alınacaktır diye düşünüyorum; bknz: Yalçın Ayhan gibi.

Çevrimdışı Forza.55

Gg ve nkoulou gelmeli kesin olarak.tolgay 11 e girer bence.sosayıda sol açıkta görebiliriz.

Çevrimdışı murat baltacı

Şuan sadece töre ye teklif varsa değerlendirmek gerek bence he çinden katardan q7 ye teklif gelir o zaman düşünürsün hangisini satsam diye bana kalsa öyle bi durumda q7 satılıp yerine iyi bi kanat oyuncusuyla töre şampiyonlar liginde piyasa yapsın denebilir ama mutlaka q7 yerine bi kanat alınmalı geçen sene töreye mahkum olsaydık yine şampiyonluk kaçmıştı ama şuan tek teklif töre ye o yüzden orta yolda anlaşmak gerek.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Menajer Ahmet Bulut, "Yazın Atletico Madrid'den resmi bir teklif geldi. Rakamlar Beşiktaş'ın istediği gibi olmadı. Gökhan kalacak mı, kalmayacak mı, bu soruyu ben cevaplayamam" dedi.

17 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ
Kralspor.com'un edindiği bilgiye göre İspanyol kulübünün Gökhan Töre'yi transfer etmek istediği ve siyah-beyazlı kulübe 17 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.

Daha önce de genç yıldız için Beşiktaş’ın kapısını çalan ve kapıyı 11 milyon Euro’dan açan Atletico Madrid’in bu teklifi Başkan Fikret tarafından reddedilmişti.

Atletico Madrid Beşiktaş'tan Gökhan Töre için 16 milyon euro veriyor. ( http://www.ligtv.com.tr/haber/atletico-madrid-besiktastan-gokhan-tore-icin-16-milyon-euro-veriyor)

eee ne olmuş bu dediğin insanlarda bu gün bir sürü insanı Beşiktaşa transfer ediyor.
sıkıp duruyorlar işte. Kral spor kimmişde böyle bir rakamı biliyor. Yada lig tv kimmiş
ben sana ne diyorum Çebi ağzından resmi olarak açıkladi 10 M u getiren Töreyi alır dedi.
Bunun ötesine kimin ne dediği beni neden ilgilendirir.
birde akıl var mantık var 18-20 eden oyunculara bir bakın birde Töreye bakın
bana biliçin bile töreyi bu kadar çok istemesi hayal gibi geliyor. illaki istiyordur ama
işte bu söylenen fiyatlara değil.
basının her söylediğine inanmayın bence bu gün foto maç Raheem Sterling i M.Citye
transfer etti mesela :)  https://twitter.com/transfermerkez/status/746681425664049152
ligtv fb tv yan kuruluşudur onun Beşiktaşla ilgili yaptığı her habere art niyetle bakarım.

Etiketler: