2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388603 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Eurodur o

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

€ dur o

£ olsa duramazsın :D

http://www.ligtv.com.tr/haber/besiktas-gokhan-tore-icin-west-ham-ile-pazarlik-masasinda

Haber burda 17 milyon pound diyor ligtv.20 milyon € gibi bir para yapıyor.Haftaya tekrar teklif yapıcakmış west ham.Israrcı olmaları güzel 17-18 milyon € civarınada satarsak güzel iş yapmış olacağız.

Çevrimdışı Arena_

Kaynak futbolarena sanırım

13 m € ediyor.. Bence bu fiyat az.. Seneye CL var.. Q7 yi satarız kaynak gelir.. Olcay kerim aras töre yeter seneye bence.. Parlatır daha yüksek bi fiyata satılabilir eger Törede biraz çabalarsa

Payet giderse onun parasına direk atlamak lazım Gökhan Töre'yi verip. Yada Payet ile direk kafa kafaya takas güzel olurdu  :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

görünen o ki transfer bizim açımızdan bayram sonrası ancak hareketlenecek gibi. ee zaten kamp bu sezon 20 temmuz gibi geç başlayacak ön eleme vbvb hiç olmadığı için. 11 temmuz 30 temmuz arası taşlar yerine oturacaktır... bu süreçte elden çıkarılacak yabancıları bir an evvel değerlendirmek lazım. bu 23 kişilik uefa esame listesi içeriği sıkıntılı bir durum 4 altyapıdan + 4 tr.yetişme mevzusu bizim için sıkıntılı çünkü AS yerlilerimiz hep gurbetçiler dolayısı ile uefa listesinde yabancı statüsünde işlem görüyorlar. altyapı kontenjanında sadece Necip var diğer 3 koltuğa eslem hamza + biri yazılacaktır mecburen ve bu 3 oyuncuyu ŞL kullanmayacağımıza göre aslında uefaya vereceğimiz kullanılabilir oyuncu sayısı 20kişi olacaktır. TR.de yetişme kontenjanımız tolga ismayl pektemek olup 4.kişi lazım o da GG olacak ve bu kontenjanı da dolduracağız. etti 8 oyuncu geriye 15 kontenjan kalıyor bunlarda gurbetciler +yabacılar olacak. Gurbetciler: veli, tolgay, töre, frei, olcay, ozzy, cenk yani 7 oyuncu olup 8 yabancı yazabiliriz. eldeki yabancılar : boyko, beck, rodolfo, marcelo, alexis, miloş, pedro, atiba, sosa, Q17, Gomez(kalırsa), fabri (geldiyse) 12 yabancı sadece 1 yabancı alabilmek için dahi 5 yabancı gönderilmeli.

böyle karmaşık bir kadro mühendisliği ile baş başayız aslında. ilk etapta yabancı kalecilerden biri, pedro, miloş, alexis gönderildiğinde hiç transfer yapmadan uefa esame listesi olan 23 kişiyi ancak doldurabiliyoruz. geri kalan yabancıları kadroda tutmak zorundayız gibi görünüyor ama elde sadece 2 (marcelo+rodolfo) stoper birde tosic kalıyor yani  2 stoper transferi şart oğlu şart. bunları yapabilmek içinde töre+veli gitmek zorundalar. ya da mecburen caner interden kiralanacak tosic elden çıkarılacak ki kontenjan açılabilsin.

günlerdir hepimiz gelsin gitsin niye gelmedi die  zaman zaman yazıyoruz ama yukarıda sıraladığım detaylar da düşününce karşımıza Berlin duvarı gibi dikiliyor...
iki aydır anlatmak istediğim bu işte.
ben bunları söyledikçe tolgacı ismailci oldum
ama yok işte adamları gönderirsen yerini yerli ile doldurmak zorundasın
seçenekleri yabancı değil GG de istemesemde zorunlu bir transfer düşünün
gg almadın tolga ismail gönderdin pektemek gönderdin. hadi bulalım 4 yerli
oyuncu o nedenle bunlar as kadroda olmasa bile iyi yerli yedek oluyorlar.
bunu biz biliyoruz onlar bilmiyormu. istedikleri parayı mecbur vereceğiz
kimi alırsan al yerine bonservisle birlikte vereceğin para daha fazla olacak
birde kaliteyi düşürmüş olacaksın. bizim iki sene daha bu şekilde idare etmek gibi bir mecburiyetimiz
var. Bu seneyi atlatınca önümüzdeki transfer dönemi sanırım cezanın sonu oluyor.
yada bu sene son bizim süreç 3 yılmı 4 yılmı hatırlayamadım. fenerin dört yıl
ve daha bu transfer dönemi en rahatı ve ilki :evillol:
biz 3 yıldır Beşiktaş büyük iş yaptı derken insanlar tepki gösteriyordu. gs daha ilk takıldığı
yıl zar zor altıncı oldu feneri bu sene göreceğiz darbe ne kadar etkileyecek kimse unutmamalı
Beşiktaş 3 yıl hep şampiyonluğun içinde oldu. Birde şartlarımız onlardan çok daha zordu
stadsız ve gelirsizdik uymamız gerekende ffp vardı. O nedenle bu şampiyonluk 100 yılın
en değerli şampiyonluğudur. Bundan sonra her şey daha kolay bizim için zaten Başkanda diyor
bir sene sonra önümüz açılıyor. Çok rahat olacağız demiyor. ama avantaja geçeceğiz.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şu paralar gelecekse ben fitim>>

Sosa 9-12m €
Querasma 7-10m€
Töre 15-17m €
Boyko 3 m€
Atiba 5-7m €

Bu paralara hepsinin yeri rahat dolar bence..
Ama bundan sonra 26-28 yaş adam almak lazım 30 ve üstü olursa hiç bir anlamı olmaz

[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2016, 15:57:47 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı talha

Murat Özen, Fabri'nin sözleşmesini attırmayın diye bi mention atmış akşam bi arkadaşa.

O iş dönmez artık.
Nereye dönecek zaten adamlar imzaları attı menajerlik şirketi parayı yedi bile adam gizli gizli çalıştırılıyor niye peki tepkilerden korktukları için niye korkuyorlar bu transferin ne kadar yanlış olduğunu bildikleri için peki peki bunu bile bile niye yapıldı bu transfer Fabri geleceğin parlayan yıldızı olduğundan @tuncaboylu öyle diyordu hayırlısı olsun

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Çullanmayın ama ben Quaresma'nıun satılmasını istiyorum. Yaş 33. Seneye sözleşmesi bitiyor galiba. 34 olucak satamayız.

Çine 15e falan satmalıyız
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu paralar gelecekse ben fitim>>

Sosa 10-12m €
Querasma 7-10m€
Töre 15-17m €
Boyko 3 m€

Bu paralara hepsinin yeri rahat dolar bence..

Sosa,Quaresma'nın gitmesine karşıyım sadece Töre'nin parası ile 2 stoper 1 sağ bek 1 sol bek alırız.

Boyko'yuda satabilirsek rene adler'i alabiliriz onun parası ile.

Töre yerine aras'ı koyucaz sadece yani.

Rene Adler (3 milyon €)
Tolga Zengin
Ali Şaşal
Veysel Sapan

Gökhan Gönül (Free)
Andreas Beck

Luiz Rhodolfo
Marcelo (1.2 milyon €)
Kamil Glik (10 milyon €)
Nicolas N'Koulou (Free)
Dusko Tosic

Aleksandar Kolarov (Satın alma opsiyonlu kiralık)
İsmail Köybaşı

Atiba Hutchinson
Tolgay Arslan
Oğuzhan Özyakup
Veli Kavlak
Necip Uysal
Jose Sosa

Ricardo Quaresma
Kerim Frei

Aras Özbiliz
Olcay Şahan

Mario Gomez
Cenk Tosun
Ömer Şişmanoğlu

Boyko,Günay,Milosevic,Franco,Pektemek gönderilmeli.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2016, 16:01:55 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Necmi

Kaynak futbolarena sanırım

13 m € ediyor.. Bence bu fiyat az.. Seneye CL var.. Q7 yi satarız kaynak gelir.. Olcay kerim aras töre yeter seneye bence.. Parlatır daha yüksek bi fiyata satılabilir eger Törede biraz çabalarsa

Az falan değil seneyede nesini parlatıyorsun dahada düşmesinde.
birini parlatman için bunu öncelikle istemesi lazım bu adam sen şampiyonluğa giderken oynamayacağım
deyip sahaya çıkmayan adam. Bu sene şampiyon olurken gram katkı vermeyen biri
seneye daha iyi olacağını nerden çıkarıyoruz. aslında bir şey olmayacağı şenol hocanın
sözlerinden belli oluyor.

Çevrimdışı can1903

Az falan değil seneyede nesini parlatıyorsun dahada düşmesinde.
birini parlatman için bunu öncelikle istemesi lazım bu adam sen şampiyonluğa giderken oynamayacağım
deyip sahaya çıkmayan adam. Bu sene şampiyon olurken gram katkı vermeyen biri
seneye daha iyi olacağını nerden çıkarıyoruz. aslında bir şey olmayacağı şenol hocanın
sözlerinden belli oluyor.
Satamayız abi almazlar Töre'yi. Kaynak türk basını zaten
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Bence de Töre gidiyor iyi tamam güzel ama bence Quaresma' da gitmeli. Quaresma konusunda çok duygusal bakıyosunuz. 33 yaşında adam Çin piyasası yüksek ismi falan zaten ortada sadece ismi bile Çin' de para eder. Oyuncu zaten bu saatten sonra Real Madrid Barca yı mı hedefliyor? Senelik güzel maaş verirlerse seve seve gidecektir. Çin' de henüz transfer dönemi başlamadı sanırım ama başladığında kesinlikle iyi paraya okutmalıyız. Yerine de çok iyi şüphesiz bi kanat almamız lazım. Aras-Olcay-Kerim-? dörtlüsü yeterli. Quaresma iyi oyuncu ama yaşlı ve 33 yaşında bi adamın bu kadar iyi piyasası varsa onu satmamak aptallık olur.

Çevrimdışı TANERCAN

Biz şampiyon olunca renkliler ya kötü oluyor ya hakem bizi kolluyor. Ama renkliler şampiyon olunca eze eze şampiyon oluyor imiş :D

Sinyor un ölüsü Şenol Güneşi tokatlarmış...

:)

Komedi filmleri böyle güldürmüyor.

Bu arada Töre galiba 13 milyon euroya gidiyor..

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı alimm

Adnan Januzaj & Enner Valencia

Gökhan Töre ve/veya Quaresma'nın satılması durumunda elde edilecek gelirin savunma bölgesine aktarılması için kanat bölgesine uygun opsiyon ile Adnan Januzaj & Enner Valencia kiralanması düşünülebilir....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı b.damatoglu

Töre işi tamam herhalde. Heryerde haberleri dönüyor.10.5 m pund a az oldu. Bide pound kuru düşmüşken...

Ama ihtiyaç var lanet olsun. Yoksa çok daha fazlaya okuturduk

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bu çine adam satma konusunda bir bilgi vereyim sizlere, malum çinde transfer tahtası 21 haziranda açıldı, hali hazırda 3 yabancı kontenjanı var ve sadece 2-3 takımın 1er kontenjanı boş, dolayısı ile orada şu günlerde büyük bir pazar yok! yabancı kontenjanı arttırılmazsa olmayacakta...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Töre ya da Quaresma hangisine teklif varsa çok fazla pazarlık yapmadan gönderilmeli.

Töre için 13 m euro teklif edildiyse kabul edilmeli. İstediği kadar burada çok iyi sezonlar geçirsin konuşulan rakamların çok üzerinde bir teklif gelmeyecektir kendimizi kandırmayalım.

Şunu da ekleyeyim G.Töre'nin performansı Şenol Hoca ile bile düştüyse bu saatten sonra çok fazla verim alabilmemiz mümkün gözükmüyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet57

Adamlarin eli guclu, Tore'den gelecek paraya muhtaciz ne yazik ki.

Çevrimdışı tangaz

bende şenol hocanın töre açıklamalarında oyuncudan hiiiiiiç memnun olmadığını düşünmüştüm. "biz ona değil o bize çok şey öğretiyor!" demişti...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre ya da Quaresma hangisine teklif varsa çok fazla pazarlık yapmadan gönderilmeli.

Töre için 13 m euro teklif edildiyse kabul edilmeli. İstediği kadar burada çok iyi sezonlar geçirsin konuşulan rakamların çok üzerinde bir teklif gelmeyecektir kendimizi kandırmayalım.

Şunu da ekleyeyim G.Töre'nin performansı Şenol Hoca ile bile düştüyse bu saatten sonra çok fazla verim alabilmemiz mümkün gözükmüyor.
Aynen töre yetenekli ama bu kafa yapısıyla gelişemez bilicle gitsin takılsın 13 iyi para önemli olan değerlendirmek

Çevrimdışı worns

12 13 mil euro seviyesi teklifler kabul görür Töre için. Daha fazlasını yapacak potansiyeli var ama bizde olacak gibi değil.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bende şenol hocanın töre açıklamalarında oyuncudan hiiiiiiç memnun olmadığını düşünmüştüm. "biz ona değil o bize çok şey öğretiyor!" demişti...
Verim vermedi maalesef abi Q17 çok daha verimliydi en iyisi satmak 12 olur 14 olur ben teknik direktör olsam töreye güvenip sezona başlamam

Çevrimdışı Tolga

Aynen töre yetenekli ama bu kafa yapısıyla gelişemez bilicle gitsin takılsın 13 iyi para önemli olan değerlendirmek

Belki oradan daha büyük paralara transfer olabilir ama buradan 13-15 m euro'dan fazlasına gitmez.

Adamlar Türkiye'den oyuncu alırken tedbirli davranıyorlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

+ Töreyi farkındaysanız Bilic dışında isteyen yok. ölü bir sezon geçirdi şuan piyasası yok, Bilic tanıdığı ve potansiyelini bildiği için istiyor...

Çevrimdışı worns

Töre giderse Grosicki ile yerini doldurmayı düşünebiliriz.

Çevrimdışı onurturan

Az o para, whu para saciyor herifler biZe gelince cimrilesiyor, tok satici olalim gerek yok o paraya, tore bence en potansiyelli ayrica en cok piyasasi olan turk oyuncudur rekor paraya gitmeli, gidecekse
töre potansiyelli futbolcuydu biz alırken potansiyeli ortaya çıktı bu kadar işte ileri gitmiyor.. ayrıca tok satıcı değiliz ki abi şuan .. teklifi ne kadar yukarıdan verdirtirsek o kadar iyi .. bunu onlar da biliyor tabii..  inşallah iyi fiyattan satarız da hem kontenjan hem para ..

Çevrimdışı worns

Töre giderse Grosicki ile yerini doldurmayı düşünebiliriz.

Derken adam ne asist yaptı be 😀

Etiketler: