2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371413 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu arada gustavo nun eşi de hamile :D bir yanlışlık yoksa tabi :D şampiyonluk alametimiz.
Eger ikizse sampiyonluk garanti :halay:

Çevrimdışı mylife1903

Ulan Biliiiiiiiccc :akuma: :akuma: :steamed:

Kimi istesek salça oluyor adam :akuma:
Listeyi bizimkiler fotokopi cekmistir bilic burdayken

Çevrimdışı can1903

Brexit sonucunda Tore zu West Ham isi zora girecek.
Töre'nin alman pasaportu var. Ayrıca Brexit işi 2 yıl sonra devreye girecek.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Brexit kararından sonra EPL'de birçok oyuncu serbest kalacak. Avrupa'dan 18 yaşının altındaki gençleri transfer edemeyecekler. İngiltere Futbol Federasyonu yeni bi' düzenlenme yapacaktır. 

Çevrimdışı emrecakmak

Eger ikizse sampiyonluk garanti :halay:

Hahahah bizde sakat çok Sosa'nın eşinin karnıyla karşılaştırmış adam  :D :D

https://twitter.com/berkarpaa/status/746040238875742209

Çevrimdışı atalay

ben şahsen 3-4 kez izlesem 3 sayfa yazardım şimdi biz de bişey biliyoruz die geçiniyoruz. işin mekteplisi olmak böyle bir şey işte  :ok:

Estağfurullah.

Çevrimdışı mylife1903

Camiada normal adam yok.
Transfermarkta telefon aciyom simdi karisi hamile futbolculari cikartsinlar databaseden hemen baslayalim transfere.

Çevrimdışı tangaz

Camiada normal adam yok.
Transfermarkta telefon aciyom simdi karisi hamile futbolculari cikartsinlar databaseden hemen baslayalim transfere.

ikiz bekleyenler ve üçüz bekleyenler die de filtrelenebilsin dostum, üçüzler belki avrupa kupası habercisidir. parası neyse aramızda toplayıp alalım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sozkul

martina teyze iyi tenisciydi be abi ondan seettik

mauresmo olayi vardi bi de raketci, aha bunu cozemedim ben.

Navratilova ile lezbiyen diyemi dalga geçiyorsunuz arkadaşlar, yanlış anladıysam özür dilerim ama öyleyse  ayrımcılığa giriyor bu..

Çevrimiçi sozkul

sabahtan beri iki tane hesap makinesi 3 tane telefon yaktim hesaplaya hesaplaya bu 6 milyon euro olayini cikartamadim abi.
benim hesaplardan 7 cikiyor 7+1 cikiyor 8 falan filan 6 yi tutturamadim, hurriyet gazetesi iyi hesaplamis

8 in yüzde 75 i 6 yapıyor.  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Navratilova ile lezbiyen diyemi dalga geçiyorsunuz arkadaşlar, yanlış anladıysam özür dilerim ama öyleyse  ayrımcılığa giriyor bu..

dalga geçilmedi @sozkul abi hangi tenisçiye ilgimiz var başlığı oluştu sonra şarapova abla varken farklı tercihleri olan martinayı napacaksınız die @Hasan Tahsin abimiz hatırlattı öyle şeyettik.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sozkul

Senin X'leri dolduralım:

Boyko-Tolga
Gökhan Gönül-Beck
X-Rhodolfo
Tosiç-Marcelo
X-İsmail
Atiba-X
Oğuzhan-Tolgay
Sosa-Kerim
Quaresma-Töre
Olcay-Aras
Gomez-Cenk

Çok fazla X kalmadı.

X'li Y'li herşeye razıyım, sezon başlasın, stadı özledim ben, stada doyamadan bitti sezon...  :)

Çevrimiçi Mehmet57

Gustavo Gomez en cok istedigim oyunculardan biri.

Gustavo Gomez + kiralik Subotic

Çevrimdışı onurturan

X'li Y'li herşeye razıyım, sezon başlasın, stadı özledim ben, stada doyamadan bitti sezon...  :)
  :drunkard:

Çevrimiçi sozkul

Acaba size kamil glik i alıcam ama şampiyonlar liginde kombineli kardeşlerim bi daha bilet satıcam size dese başkan kaç kişi kabul eder  :evillol:
Yada her halukarda zaten tekrar mı satacak  :by2: (onur horror story) .. şaka bi yana bilgisi olan var mı acaba?

Hiçbirşey bilmiyorum ama öyle birşey yapılacağından nerdeyse eminim, çok kızmam  rakam abartılı olmaz ve kombinelilere uygun bir fiyata çıkarsa. Paraları yok işte çok açık.

Siz buna Omer sismanoglu demissiniz ama bu Bildigin Boyko yahu :alala:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Napoli Başkanı: "90. Yıl Kutlamaları kapsamında 1 Ağustos'ta İtalya'da Beşiktaş'la hazırlık maçı yapmayı istiyoruz." (Via @MedyaBesiktasTV)

Çevrimdışı OrhanAker

Tam senlikmiş :kop:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dünya tenis tarihinin 1 numaralı bayan raketiyle dalga geçmek kimin haddine @sozkul Benimki sadece bir tespitti  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ersoy

Bu resmi Boyko diye atsaydin inanırdım.  Kaleye koy sırıtmaz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:50:42 atalay ]

Çevrimdışı Anıl

Espanyol, 3 milyona Roberto'yu almış. İyi iş. N'koulou transferini de bitiriyorlarmış. Ellerinde Şilili Enzo Roco var. İsmail'i de alırlarsa güzel bir savunma hattı kurarlar.
:evillol:

İsmail ile imzalamadık mı biz ?

Çevrimdışı Berat

Espanyol, 3 milyona Roberto'yu almış. İyi iş. N'koulou transferini de bitiriyorlarmış. Ellerinde Şilili Enzo Roco var. İsmail'i de alırlarsa güzel bir savunma hattı kurarlar.

N'Koulou nasıl Espanyol'a gidiyor üstat :D

Çevrimdışı Berat

Etiketler: