2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365142 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Antitez

bizim başkanın çapraz bağa karşı  özel bir ilgisi var
subotiç çapraz,fabri çapraz,ismail çapraz bağ sakatlığı geçirmiş oyuncular

Çevrimiçi COB

Buyuk Britanya'nin AB'den cikmasi daha nasil etki gosterecek acaba,

Transferlerde artik okadar para harcamayacaklar, ustelik cok oyuncunun transferi de olmayacak. Gulermisin, aglarmisin.

Çevrimdışı mylife1903

subotic kiralik diyorlar gelirse super olur
Ya yok oyle birsey subotic haberini ben yazdim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Tek maçla Pazdan'ı seçme ve plansızlık.

Çevrimdışı mylife1903

İlginç Bilgi :icool: :busted_cop: :busted_cop:
Ahaha super yahu
Fabriyi de daha gecen seneden alip bu seneye sakladigimiz icin hem lig hem kupa geliyor demek. Gomez de kalirsa super kupa bizim

Çevrimdışı mylife1903

Tek maçla Pazdan'ı seçme ve plansızlık.
Transfere alman gibi baslayip turk gibi bitirmek oluyor.

Benim hala umudum var bir gece ansizin 82 subotic 83 raketci

Çevrimiçi sozkul

ingiltere AB'den çıkıyor bu toplamda 432 tane topçunun sıkıntılı durumu var, çalışma vizeleri iptal edilebilir....
çök çök çök   :evillol:

Ingiltere futbol federasyonunun yabancı konusundaki şu anki kuralları ne bilen var mı?
Vatandaşlığa mı milli takımda oynamış olma kuralına mı bakıyorlar?
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2016, 15:05:08 sozkul ]

Napoliden hazırlık maci teklifi gelmiş :bandit:

Uefa yetkilileri Stadın zemini icin suana kadar gezdigimiz stadlarin arasinda en iyi zemine sahip demişler :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Berat

Transfere alman gibi baslayip turk gibi bitirmek oluyor.

Benim hala umudum var bir gece ansizin 82 subotic 83 raketci

Raketçi kim abi  :)

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

MARTİNA NAVRATİLOVA  :lol:
Bak @tangaz reise hemen anladi en sevdigim raketciyi.
Sahtorde var ya yahu raket gibi sol ayakli ukraynali olan hayalimdeki futbolculardan timoshuk vardi en sevdigim futbolcu bence dunyanin en iyi futbolcusudur o yaslandi simdi bu raketci var yerine

Çevrimdışı tangaz

Sahtorde var ya yahu raket gibi sol ayakli ukraynali olan hayalimdeki futbolculardan timoshuk vardi en sevdigim futbolcu bence dunyanin en iyi futbolcusudur o yaslandi simdi bu raketci var yerine

steffi graffla rekabetleri güzeldi sonra işin içine martina hingis girdi sonra arantxa sanches die hormonlu bir ispanyol abla güsel günlerdi, şimdi rus ablalar el attı tenis sporuna yugoslav ablalarda durun biz de varız dedi, kortlar podyuma döndü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Yaroslav Rakitsky'miş  :evillol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Maria Sharapova varken erkek gibi daha doğrusu lez tenisçiye nedir bu ilgi  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sarp11

Günlerdir burada tartışıyoruz

boşaymış herşey

Asporda ZekiUzundurukan Beşiktaş transfer dosyasını sonlandırdı.

1-Gomez kesin beşiktaşdaymış
2-Stoper olarak Gustova Gomezle anlaşılmış
   (Güneş serdar azizi ısrarla istiyormuş ama yönetim isteksiz davranmış)
3-Bayramdan önce Gökhan Gönül imzalayckmış
4-Kaleci Fabriyi kısa zamanda Güneş parlatıp 1ci kaleci yapacakmış

Yukarıdakilerin kesin bilgi oldugunu,beşiktaşın transferi bu şekilde bitecekmiş.

saygılar

Gayet güzel.Zaten Şenol Güneş 13-14 kişiyle oynar.Çok gerekmedikçe rotasyona sokmaz.

Çevrimdışı tangaz

Maria Sharapova varken erkek gibi daha doğrusu lez tenisçiye nedir bu ilgi  :evillol:

aaa doğru yaa çok yaşa @Hasan Tahsin abi, bu martina abla lezzdi değil mi?

benim favori tenisçim anna kurnikova bir de daniela hanthuchova

Çevrimdışı tangaz

Gayet güzel.Zaten Şenol Güneş 13-14 kişiyle oynar.Çok gerekmedikçe rotasyona sokmaz.

basketbolda bir kavram vardır, "starting five" severim ben mesela bunu zordur ama etkilidir konsantrasyonu yüksek tutar. bizim hoca da bunun futbol versiyonu olan "starting eleven"cı...

Çevrimdışı tangaz

Kartal'ın UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi’yle yaptığı anlaşmaya göre bu sezon oyuncu satmadan ödeyebileceği bonservis bedeli sınırının 6 milyon Euro olduğu ortaya çıktı. Siyah-beyazlılar, bu bütçeden şu ana kadar 1 milyon 250 bin Euro’luk miktarı Marcelo’nun bonservisi için gözden çıkardı. Kartal bu parayı temmuz ve ağustos aylarında 2 taksitle ödeyecek. Önümüzdeki günlerde eğer Beşiktaş oyuncu satışı yapamazsa en fazla 4 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli ödeyebilecek.

böyle bir iddia varmış...

Çevrimdışı Mert Cesur

basketbolda bir kavram vardır, "starting five" severim ben mesela bunu zordur ama etkilidir konsantrasyonu yüksek tutar. bizim hoca da bunun futbol versiyonu olan "starting eleven"cı...
Benim mantığıma göre de her mevkiye 2 oyuncu yani 22 oyuncu gerekir.
X-Tolga
X-Beck
X-Rhodolfo
X-Marcelo
X-İsmail
Atiba-X
X-Kerim
Sosa-Aras
Quaresma-Olcay
Gomez-Cenk
Yani çok zor gibi de dursa 7 transfer ediyor aşağı yukarı ki bu kadar yaparız heralde.

Çevrimdışı Berat

Benim mantığıma göre de her mevkiye 2 oyuncu yani 22 oyuncu gerekir.
Atiba-X
X-Kerim
Sosa-Aras
Quaresma-Olcay
Gomez-Cenk
Yani çok zor gibi de dursa 7 transfer ediyor aşağı yukarı ki bu kadar yaparız heralde.

Resmin yanıyor, profile yaş girmek zorundasınız bu arada.

Çevrimdışı mylife1903

martina teyze iyi tenisciydi be abi ondan seettik

mauresmo olayi vardi bi de raketci, aha bunu cozemedim ben.

Çevrimdışı mylife1903

Yaroslav Rakitsky'miş  :evillol:
yaroslav rakitsky kim ola yahu :biggrinking:

Etiketler: