2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356089 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ben de önceliğimiz sağ bek dediğinde dondum kaldım. sonra da futboldan anlıyorum deyince yüzümde tebessüm belirdi. 2 yabancı kaleci alıp olsun ne var bunda deyince gerildim. her mevkiye 1 milyonluk bir sürü adam doluşturup takip eden yıl oraya adam bakıyoruz diyen kişiler futboldan anladığını bence iddia etmemeli...
Geçtiğimiz sezon ve şu an yapılan yanlışlar Başkan Orman'dan daha çok hızlı hamleli stoper , rekabet edecek kaleci isteyen Şenol Hoca'nın halt yemeleri maalesef.
En azından hızlı hamleli Serdar Aziz kazığından kurtulduk. Sanki takımda hızlı hamleli stoper yok(Alexis Delgado) . Birisini gönderip diğerini alacağız fark ödeyerek. Üstüne değişen fazla bir şey de olmayacak.
Yönetim transferde daha fazla söz sahibi olmak zorunda bu sezon . Hocanın inisiyatifine bırakılırsa gelecek sezon var olan problemlerin yanına nur topu gibi yeni problemler ekleyeceğiz .Örneğin stoper , bek transferinde yönetim muhtemelen daha fazla söz sahibi ve adı geçen isimlere baktığımızda tercihler genelde doğru.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 11:26:22 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu cümleyi de kurmak için erken henüz rakiplerin kadroları görmedik bizim kadroyu da görmedik. kurulacak kötü defans hattına rağmen gene şampiyon olmamız olası zira rakipleri henüz bilmiyoruz.

ama bence başkan transferden anlamıyor...
fazla sert olmuş da abi oğuzhan,sosa,atiba,gomez bu 4'lüden herhangi biri gitmezse sezona favori olarak başlarız zaten... açıklamalarını dinlemedim ama sağ bek'i ön plana koyuyorsa anlamadığı yüksek ihtimal abi :D

Çevrimdışı TANERCAN

gerçekten çok anlıyor Abi bu sezon şampiyonluğu kaybedersek yönetimdir bunun sorumlusu...
Transfer yapmıyor diye mi yönetim sorumlu?

Çevrimdışı Berat

Bu Fabri'nin akıbeti ne olacak merakla bekliyorum

Çevrimdışı firewater

gerçekten çok anlıyor Abi bu sezon şampiyonluğu kaybedersek yönetimdir bunun sorumlusu...

Geçen senede fener açık ara şampiyondu.

Bu sene şu anki kadroyu koruyalı hatta gomez gitsin yine açık ara şampiyonluk adayıyız.

Şampiyonlar liginde şu anki kadro kura şansına göre 4ile 9puan arası puan toplar. Bu kadar gömmeyin takımınızı ve oyuncularınızı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Transfer yapmıyor diye mi yönetim sorumlu?
ben mi sorumluyum  yönetim sorumlu tabi paramız yok transfer olmasın daha iyi fabri veya çürük adamlar alınacağına hiç alınmasın daha iyi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Geçen senede fener açık ara şampiyondu.

Bu sene şu anki kadroyu koruyalı hatta gomez gitsin yine açık ara şampiyonluk adayıyız.

Şampiyonlar liginde şu anki kadro kura şansına göre 4ile 9puan arası puan toplar. Bu kadar gömmeyin takımınızı ve oyuncularınızı.
gömmek değil ki yaptığım Abi güzel bir uyum içindeydik geçen sene 4 5 tane üst düzey performansla buralara geldik kadro korunsun ben razıyım buna tek sorun paramız yok diye kötü oyuncular almak  hiç almayalım daha iyi.

Çevrimdışı firewater

Mario Gomez olayı bonservisini alsın görüşelim dendiğinde bitti bence tamamen
Sıfır olarak görüyorum uzun süredir şansımızı
Sanırım Cenk Tosun+sürpriz bir isim yapıcaz
O isim Cenk'in daha aşağısında olur
Üçüncü de pektemeeekk  :D

Gomez giderse kendine yazık eder. Gittiğinde klübün cebine para girer sıkıntı yok bence.

Cenk 1.forvet olmayı haketti artık. Ona yedek olacak bir yabancı forvet aldıkmı yeter.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu Fabri'nin akıbeti ne olacak merakla bekliyorum
gelirse bizimdir gelmezse hiç bizim olmamıştır  :evillol:

Çevrimdışı Berat

Geçen sene de ilk transfer Tosic'ti sonra yeterli adımlar atmıştık. Bu sene çıta farklı tabii bekleyemiyoruz.

Çevrimdışı tangaz

takım mevcut hali ile (defans) beck marcelo tosic ismail kale de de tolga lige başlasın transfer X sebeple yapılamasın,  yenemeyeceğimiz anadolu takımı yok ki 25 galibiyet cepte eder 75 puan. 3-5 de beraberliklerden gelse 80 puanla gene şampiyon olabiliriz, kaldı ki öyle veya böyle tolgay arslan, aras ve olası iyi performansında töre yeni transferlerdir bence, zira töre ikinci yarı sıfır katkı verdi. esas sıkıntı bence şu; planlama yapılmaması, ya da yapıldıysa kötü yapılması. tablo belli ffp ensemizde o zaman bu unsuru atlayıp neden bonservisli oyuncularla filört ediyoruz ki (örn.glik) ? bedeline bakmaksızın free oyuncularla çalışma yaparsın ve diğer alternatiflere bakmazsın haa sonrasında birilerini mi sattın ondan gelecek parayı bilanço da + hanesine yazar geçersin. bizim bonservisli oyuncularla filört etmemiz tablo da buyken hoca nasrettinin koyun ve yünü fıkrası misali. benim yönetimi hatalı bulduğum nokta da bu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı firewater

gömmek değil ki yaptığım Abi güzel bir uyum içindeydik geçen sene 4 5 tane üst düzey performansla buralara geldik kadro korunsun ben razıyım buna tek sorun paramız yok diye kötü oyuncular almak  hiç almayalım daha iyi.

Geçen sezonun iyileri halan bizde merak etme :)

Yönetim 4kişi alırsa en az 2si katkı verecek adamlar olur.

Ben yönetime iskelet oyuncuları sırf transfer yapabilmek için sattığında kızarım ve şampiyon olamazssak sebebi yönetimdir derim.(ozi,sosa,atiba,Q17)

Çevrimdışı Berat

Transferde WHU'ya bağlıyız resmen.

Çevrimdışı tangaz

Gomez giderse kendine yazık eder. Gittiğinde klübün cebine para girer sıkıntı yok bence.

Cenk 1.forvet olmayı haketti artık. Ona yedek olacak bir yabancı forvet aldıkmı yeter.

giderse kulübün cebine para girmesi garanti değil yalnız. bir hülle yapılır biz avcumuzu yalarız ya da gomeze misal m.uniteddan teklif gelir bonservisini çöz sana 10 mio kemiksiz derler hani bizim sıksık vurguladığımız fiorentinanın eli zayıf yıllık 11 mio maliyeti var vbvb gomezin menaceri der ki fio başkanına serbest bırakın geçen seneki formül olsun bye bye = sıfır bonservis ve avcunu yalayan bizler...

bunlar kesin olur elbette demiyorum ama ihtimaller arasında var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

CL için eğlenmeye bakalım
Uzun süreden sonra katılıyoruz
Beklentiyi fazla yükseltmemek gerek
Lig için de geçen seneki durumun benzeri olacak rakiplerle aramızda çok fark yok bence
Takım ruhunu korursak bir adım öndeyiz

Çevrimdışı Berat

Bu defansla hiç eğlenmeye bakamayız bence @yigitcan1903

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu bence kolaycı ve haksızlık içeren bir suçlama.

Dünkü açıklamalar gösterdi ki, yönetimin yapabileceği hamleler kısıtlı. Takım içinde maaş dengesini bozmamak için çok fazla imza ücreti ödeyemiyor, bonservis ödeyemiyor.

Ama şampiyonluğu kaybedersek, yönetimdir sorumlusu.

Çok sevdiğim bir cümle vardır, "Başarısızlık piçtir, onu kimse kabullenmez" şeklinde.

Geçen seneki şampiyonluğun sorumluluğunu üstlenmekte bir sürü aday çıktı, 4 sene önce 15 gün yöneticilik yapan İbrahim Altınsay'a bile paye verdiler.

Ama başarısızlığın sorumlusu belli şimdiden.

Ha ama eğer seneye şampiyon olursak, sorumlu bulmakta sıkıntı çekmeyeceğimize eminim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kimseyi almayalım diyorsun da; Fabri'yi aldık diye mi şampiyon olamayacağız ve bunun sorumlusu yönetim olacak?

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu defansla hiç eğlenmeye bakamayız bence @yigitcan1903
Yapacak bir şey yok
Önemli olan katılmaktı deriz olmazsa  :D

Çevrimdışı Berat

Yapacak bir şey yok

Şubat'tan sonra Brugge sonrası çöküşü gibi bir trajedi yaşarız diye korkuyorum.

Çevrimdışı MrtBlgc

Valla ben bu sene ŞL'de başarı falan beklemiyorum, zaten doğru olan da bu. Biz bazı şeyleri çok çabuk olsun istiyoruz ama öyle olmuyor malesef. Beşiktaş'ın hedefi şampiyonluk olmalıdır, Şampiyonlar Ligi'ne sürekli katılan bir hüviyete bürünmeliyiz ki ilerki senelerde bugün bahsettiğimiz başarıları yakalayabilelim. Kıstas budur benim için.. Başkan en açık dille bazı şeyleri söylemiş. Pollyanna olup da Glik falan beklemenin anlamı yok. Yalnız Fabricio transferi için mesela kaleyi idare edecek, maliyeti düşük bir kaleci transfer edip imza parası yüksek olan Nkoulou gibi futbolculardan en az bir tanesini getirmek istiyor olabilir. Çünkü kaleci alınacağı ezelden belliydi. Tolere edebilecekleri pozisyon olarak kaleci mevkini seçmiş olabilirler. Çok umutsuz olmayalım, beklentileri de çok tepelere koymayalım derim ben...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Yapacak bir şey yok

Şimdiden diyelim zaten, Fener elenirse 20 milyon euro garanti para alacağız.

Bu seneden sonra 2 sene daha katılalım CL'ye, katılmanın ne kadar önemli olduğu daha da ortaya çıkacak.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

CL için eğlenmeye bakalım
Uzun süreden sonra katılıyoruz
Beklentiyi fazla yükseltmemek gerek
Lig için de geçen seneki durumun benzeri olacak rakiplerle aramızda çok fark yok bence
Takım ruhunu korursak bir adım öndeyiz
Takımın iskeletini koruyarak en doğru işi yaptılar zaten. Şampiyonluk yolunda en önemli kozumuz takımın iskeletinin , önemli parçalarının korunması olacak(Gomez'in de kalacağını varsayıyorum.Bir şekilde ikna edecekler)
Yalnız artık umalım ki aynı yanlışları tekrarlamaktan vazgeçsinler . Özellikle defans bölgesinde ve kaleci pozisyonunda.

Çevrimdışı FARUK

ben de önceliğimiz sağ bek dediğinde dondum kaldım. sonra da futboldan anlıyorum deyince yüzümde tebessüm belirdi. 2 yabancı kaleci alıp olsun ne var bunda deyince gerildim. her mevkiye 1 milyonluk bir sürü adam doluşturup takip eden yıl oraya adam bakıyoruz diyen kişiler futboldan anladığını bence iddia etmemeli...
Daha önce Demba ya kronik sakat demesi
Gomez iyi oyuncu ama bizim ilgimiz yok Allah sahibine bağışlasın
Gibi örnekler var.
Geçen sene kanatlara oyuncu düşünmediğini de söylemişti ama q7 gelmişti ayrıca dzsudzsak la da görüşülmüş mesela

Transfer dönemindeki söylemlerine çok takılmamak lazım bence

Çevrimdışı yigitcan1903

Şubat'tan sonra Brugge sonrası çöküşü gibi bir trajedi yaşarız diye korkuyorum.
Muhtemelen öyle olacak
Şampiyon olamasak da bu şampiyonluk yönetimi 5-6 sene daha götürür sıkıntı yok

Etiketler: