2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12355731 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Aynen dün forumda mıydın bilmiyorum da bu konu baya konuşuldu.
Foruma giriyorum da bu başlığa pek uğrayamıyordum. Euro 2016 ve Copa Amerika'dan dolayı zaman kalmıyor :)

Çevrimdışı Berat

Foruma giriyorum da bu başlığa pek uğrayamıyordum. Euro 2016 ve Copa Amerika'dan dolayı zaman kalmıyor :)

Başkanın açıklamalarından sonra doğal olarak beklenti ve moraller düştü.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kale sorunu kagir ustunde cozulmus gozukuyor. Gabor reis de geldimi antrenor-kaleci olarak islem tamam tek sorun verilen paralar.
Bazen bu boykoyu hic almasaydik diyorum. Cocuga da yazik, sudan cikmis balik gibi.
Bu fabri birinci kaleci mi olacak, olacaksa neden tolga ile uzatildi, sene sonu oturulup konusurdu. 
Yok fabri ikinci kaleci olacaksa neden bu paralar veriliyor.
Boyko ne olacak.
Sorular sorunlar.
Baskan ya boykoyu satacak suan tok saticiyi oynuyor yahut 3 tane 1milyonluk kaleci ile devam edecegiz. Bu uclu bence luks.
Bence çok ama çok güzel oldu .
Aşağılık kompleksi olup içinden 'Ben bir halttan anlamam ' deyip kendi aşağılık kompleksini genele yaymaya çalışan  ' Siz de bir halttan anlamazsınız. Siz ne anlarsınız ki yönetimin işine karışıyorsunuz' diyenler bu durumu da açıklayacak!
Rekabet eden kaleci kavramını üretip aslında amacı Tolga'ya yedek aramak olan Hoca bu duruma çözüm bulmak zorunda. Artık olay Başkan Orman'ı da aştı . Kendi kendini tuş pozisyonuna getiren Hoca bu durumda ne yapmak zorunda? Cevap: Boyko'ya daha fazla şans vermek zorunda istemeye istemeye ...
Kaleci pozisyonunda ve defans tercihlerinde yaptıkları yanlışları teker teker düzeltecekler. Başka yol yok.

Çevrimdışı cisse557

Başkanın açıklamalarından sonra doğal olarak beklenti ve moraller düştü.
Olanaklardan dolayi transfer yapmasınlar kimse ağzını açıp bişey demez. Şahsen tek bir kelime etmem. Geçen seneki kadro ile devam edelim. Ama olanaklar iyi olmadığı için vasat adamların alınmasına edilir, ederim. Hiç alma maaş yüküne girme bir de onları tekrar göndermek için uğraşmayalim.

Çevrimdışı onur_U

Dedi maalesef.

başkanımızın ve yöneticilerin son 2-3 senede transferi öğrendiğini düşünüyorum..kalede bu kadar vahim bir hata yapmayacaklardır..(yani umarım) şenol hoca'da yaptığı açıklamalarda tolga'dan daha iyi kaleci istediğini belirtmişti diye hatırlıyorum..
eğer başkan böyle birşey dediyse mutlaka hesaplarını yapmışlardır(polyanna mode)..oyuncu satışına kadar gg dışında kap gelmez, istediğimiz satışlar olursa da daha iyi bir kaleci olur..fabri kap'ının gelmemesi bana ndoye olayını hatırlatıyor..sen kenarda bekle bakalım biz duruma göre seni ararız...

hadi başkan yap bir ters köşe..

Çevrimdışı dkn_34

başkanın düşüncesi  sanki en kötü 3 ünden biri iyi olur eksiğimizi kapatırız düşüncesi hakim.şimdi biz bu üç kaleciden nasıl iyi verim alırız bunu düşünmek lazım
şenol hoca ilk günden kaleye tolgaya emanet ederse rekabette olmaz kalırız vallaha . :)
ilk önce şenol hocanın boykoya  şans vermesi lazım baktı çok kötü oynadı 3. kaleci.,tolga gibi performans gösterecekse boyko oynasın satma ihtimalimiz yükselır.
bu fabri ne zmn hazır olur bilmiyoruz ama adam bir iki maç iyi oynasın göklere sığdıramayız eminim. fabri ile ilgi beklenti çok düşük bu onun için belki bir avantajdır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

seneye 3.yıldızı takalım beni tatmin eder fazlasıyla Avrupa'da bir başarı beklentim yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olanaklardan dolayi transfer yapmasınlar kimse ağzını açıp bişey demez. Şahsen tek bir kelime etmem. Geçen seneki kadro ile devam edelim. Ama olanaklar iyi olmadığı için vasat adamların alınmasına edilir, ederim. Hiç alma maaş yüküne girme bir de onları tekrar göndermek için uğraşmayalim.
aynen bundan şikayetçiyiz genel olarak çürük çarık adamları dolduruyorlar para yok diye

Çevrimdışı dkn_34

tolga bu sene rekorunu inş geliştirmez.(2 yıl  yaptığı hatalarla uefa avruupa liginden elendirtme rekoru )

Çevrimdışı Berat

seneye 3.yıldızı takalım beni tatmin eder fazlasıyla Avrupa'da bir başarı beklentim yok.

Katılıyorum üst üste olmanın önemi çok büyük. Forma satışı ve gelecek diğer gelirler bize bayağı bir rahatlık sağlayacaktır.

Rakiplerin daha zor durumda kalmasını saymıyorum bile.

Çevrimdışı mylife1903

Aynen bunu sadece guzel dille aciklamali ve hata yapmamali. Mesela feda sezonu diyorsun. Rustuyu gonderiyorsun, adam yasli tut iste az paraya oynar sonra ucuncu kaleci olarak otururdu. Biz gittik babire kaleci aldik. Feda sezonu diyorsun gidip sezer ozturk falan aliyorsun.
Bu sene ayni hatalar yapilmasin. Fazlaliklardan kurtulalim once sonra transfer yapamiyorsak yapmayalim ama bunun pr calismasi iyi yapilsin.
O sene bu sene, diye tutturmuslardi sonradan bundan sonra hersene eklediler oldu o

Sacma sapan paralar harcandi garip garip adamlara. Simdi gidip transfermRkt acip kap aciklamalari ile beraber toplami cikartmak lazim ama hic moralim bozulmasin.

Para yok kaleye 2 tAne transfer gapilmis olacak yarim sene icinde alinanlarda tartismali oyuncular.

Hata yapma luksumuz yok.

Kimse de cikip clde 3-5 yiyecez demesin burasi fb ya da ga degil cikar oynari topumuzu en kotu 4 puan aliriz. Hedef cl degil kiyaslama yapmaya gerek yok. Sanki ospinayi alsak barcadan 3-4 yemeyecek ispanyada. Noyer gelse 3-4 rahat rahat yer adamlar sikarsa. O yuzden sacma sapan para harcamayalim. Ben eldeki stoperlere raziyim iyi bir sol bek kiralansin, kira parasi yuksek verilsin sag tarafa bir genc cocuk altyapidan ve fazlaliklar gonderilsin kimse de satilmasin. Yonetim aciklama yapacagina besiktasin haklarini iyi korusun biz daha 4 sene sampiyonuz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen bunu sadece guzel dille aciklamali ve hata yapmamali. Mesela feda sezonu diyorsun. Rustuyu gonderiyorsun, adam yasli tut iste az paraya oynar sonra ucuncu kaleci olarak otururdu. Biz gittik babire kaleci aldik. Feda sezonu diyorsun gidip sezer ozturk falan aliyorsun.
Bu sene ayni hatalar yapilmasin. Fazlaliklardan kurtulalim once sonra transfer yapamiyorsak yapmayalim ama bunun pr calismasi iyi yapilsin.
O sene bu sene, diye tutturmuslardi sonradan bundan sonra hersene eklediler oldu o

Sacma sapan paralar harcandi garip garip adamlara. Simdi gidip transfermRkt acip kap aciklamalari ile beraber toplami cikartmak lazim ama hic moralim bozulmasin.

Para yok kaleye 2 tAne transfer gapilmis olacak yarim sene icinde alinanlarda tartismali oyuncular.

Hata yapma luksumuz yok.

Kimse de cikip clde 3-5 yiyecez demesin burasi fb ya da ga degil cikar oynari topumuzu en kotu 4 puan aliriz. Hedef cl degil kiyaslama yapmaya gerek yok. Sanki ospinayi alsak barcadan 3-4 yemeyecek ispanyada. Noyer gelse 3-4 rahat rahat yer adamlar sikarsa. O yuzden sacma sapan para harcamayalim. Ben eldeki stoperlere raziyim iyi bir sol bek kiralansin, kira parasi yuksek verilsin sag tarafa bir genc cocuk altyapidan ve fazlaliklar gonderilsin kimse de satilmasin. Yonetim aciklama yapacagina besiktasin haklarini iyi korusun biz daha 4 sene sampiyonuz.

Katılıyorum. Alamıyorsak almayalım, Gökhan Gönül + 1 stoper + 1 sol bekle transferi kapatalım.

Gökhan Gönül olmuyorsa, genç ve potansiyelli bir sağ beki koyalım; Beck'in arkasında dursun. Bir ara yönelmiştik bunlara, Musa Muhammed falan vardı. Yattı o proje nedense.

Eğer stoper de alamıyorsak, Pedro-Milo-Alexis üçlüsünden birini seçip 4. stoper yapsın hoca.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Katılıyorum. Alamıyorsak almayalım, Gökhan Gönül + 1 stoper + 1 sol bekle transferi kapatalım.

Gökhan Gönül olmuyorsa, genç ve potansiyelli bir sağ beki koyalım; Beck'in arkasında dursun. Bir ara yönelmiştik bunlara, Musa Muhammed falan vardı. Yattı o proje nedense.

Eğer stoper de alamıyorsak, Pedro-Milo-Alexis üçlüsünden birini seçip 4. stoper yapsın hoca.
Gidip bu üçlü ayarında bir adam alacaksan gerek yok şartları zorlamaya dediğin gibi. Sonra bir sonraki sene aldığımız adamı göndermeye çalışıyoruz? Neden zaten alırken ya tutarsa diye alıyoruz, Şenol Güneş sistemi ile ilgili hep yazıyorum bu sistemde orta saha ve ileri uç oyuncuları bir iki kademe üste çıkıyor ama defans oyuncuları aynı seviyede kalıyor hatta geriye düşüyor o yüzden kaliteli adamlar şart.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Para yoksa gg de gelmesin lazim degil yahu. Bu yoklukta imza parasi verecegiz. Takimin huzuru herseyden onemli.
Stoper falan da ugrasmasinlar rodolfo-marcelo-alexis-tosic var oraya yeterli yok sayica az diyorlarsa milosevici tutsunlar. Solbek kiralasinlar bir tAne kapatsinlar transferi.
Bu fabri ile baslayacak olaylar stopere alakasiz bir oyuncu ile devam eder, ismaille rekabete girecek bir sol bekle biter.

Hic ugrasmayalim transferle mario gomezi cozelim, sol bek kiralik, kapat transferi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Para yoksa gg de gelmesin lazim degil yahu. Bu yoklukta imza parasi verecegiz. Takimin huzuru herseyden onemli.
Stoper falan da ugrasmasinlar rodolfo-marcelo-alexis-tosic var oraya yeterli yok sayica az diyorlarsa milosevici tutsunlar. Solbek kiralasinlar bir tAne kapatsinlar transferi.
Bu fabri ile baslayacak olaylar stopere alakasiz bir oyuncu ile devam eder, ismaille rekabete girecek bir sol bekle biter.

Hic ugrasmayalim transferle mario gomezi cozelim, sol bek kiralik, kapat transferi.
Savunmaya pozisyon bilgisi, futbol zekası üst düzey , topu oyuna düzgün sokan bir stoper almak zorundalar . Minimumu belirleyeceksek o minimumun içinde bir tane stoper olmak zorunda. İkinci olmazsa olmaz Caner gibi değil minimum  pozisyonunun gereklerini yani defanstaki asli görevlerini düzgün yapabilecek bunun yanında elbet mümkünse kapanan takımlara karşı oyunu doğru okuyup önündeki açıkla kanadı dönüşümlü kullanacak,  bindirmelerle , ortalarla oyunu genişletip kapanan defansları açıp hataya zorlayacak bir sol bek şart.
Bunları yaparken aynı zamanda getirdikleri kaleciler dahil takım üzerindeki fazlalıklardan kurtulacaklar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gökhan Gönül'le anlaşma eskiden yapıldıysa diye Gökhan Gönül'ü kattım işin içine, yoksa elzem değil elbette.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gidip bu üçlü ayarında bir adam alacaksan gerek yok şartları zorlamaya dediğin gibi. Sonra bir sonraki sene aldığımız adamı göndermeye çalışıyoruz? Neden zaten alırken ya tutarsa diye alıyoruz, Şenol Güneş sistemi ile ilgili hep yazıyorum bu sistemde orta saha ve ileri uç oyuncuları bir iki kademe üste çıkıyor ama defans oyuncuları aynı seviyede kalıyor hatta geriye düşüyor o yüzden kaliteli adamlar şart.

Aynen.

Bir de mylife1903'ün dediği gibi pr lazım: Yasaklı sitede başkanın dünkü açıklamasının altına "Necip'e Tosiç'e Tolgay'a talip var, onları satıp transfer yap o zaman" diye yorum yazan ergenlerin saçma fikirlerini genele yaymasının önüne geçilmeli.

Çevrimdışı mylife1903

Sakin kafayla baskanin aciklamalarini okuyorum, bir kez daha okuyorum donuyorum bir daha bakiyorum.

"Onceligimiz sag bek, stoper uygjn olursa sol bek"
Yahu takiminda beck olan bir baskanin yapacagi bir aciklama mi bu. Bu gg yuZunden insallah tKimin ahengi bozulmaz.
Baskan bu isi iyi bildigini soylemis ve allah utandirmasin, demismis.

Takiminda beck olupta ggye bir suru para baglayan adamin futboldan anladigi tartisilir bence.

Baskan yoruldu az dinlenmeli bence. Sakin kafayla, acele etmeyerek yanlislarin sayisini minimuma indirebilir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Mario Gomez olayı bonservisini alsın görüşelim dendiğinde bitti bence tamamen
Sıfır olarak görüyorum uzun süredir şansımızı
Sanırım Cenk Tosun+sürpriz bir isim yapıcaz
O isim Cenk'in daha aşağısında olur
Üçüncü de pektemeeekk  :D

Çevrimdışı mylife1903

Gökhan Gönül'le anlaşma eskiden yapıldıysa diye Gökhan Gönül'ü kattım işin içine, yoksa elzem değil elbette.
Keske fb ile imzalasa da saf parasi alsak. Bizi cok kerizlediler yillarca del bokse, ferari, erikson bile sokusturdu diyolar tazminat

Çevrimdışı tangaz

Sakin kafayla baskanin aciklamalarini okuyorum, bir kez daha okuyorum donuyorum bir daha bakiyorum.

"Onceligimiz sag bek, stoper uygjn olursa sol bek"
Yahu takiminda beck olan bir baskanin yapacagi bir aciklama mi bu. Bu gg yuZunden insallah tKimin ahengi bozulmaz.
Baskan bu isi iyi bildigini soylemis ve allah utandirmasin, demismis.

Takiminda beck olupta ggye bir suru para baglayan adamin futboldan anladigi tartisilir bence.

Baskan yoruldu az dinlenmeli bence. Sakin kafayla, acele etmeyerek yanlislarin sayisini minimuma indirebilir.

ben de önceliğimiz sağ bek dediğinde dondum kaldım. sonra da futboldan anlıyorum deyince yüzümde tebessüm belirdi. 2 yabancı kaleci alıp olsun ne var bunda deyince gerildim. her mevkiye 1 milyonluk bir sürü adam doluşturup takip eden yıl oraya adam bakıyoruz diyen kişiler futboldan anladığını bence iddia etmemeli...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Free gg şarttir , elzemdir.
Kadrona güç katmanın yanında rakibine darbe vermenin de avantajı vardır.
Isin ozu Beck, ne akar ne  kokar. Yerli olayini saymıyorum bile.
Hertürlü o bölgede yedegiyle beraber saglam bir yapımız olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben de önceliğimiz sağ bek dediğinde dondum kaldım. sonra da futboldan anlıyorum deyince yüzümde tebessüm belirdi. 2 yabancı kaleci alıp olsun ne var bunda deyince gerildim. her mevkiye 1 milyonluk bir sürü adam doluşturup takip eden yıl oraya adam bakıyoruz diyen kişiler futboldan anladığını bence iddia etmemeli...
gerçekten çok anlıyor Abi bu sezon şampiyonluğu kaybedersek yönetimdir bunun sorumlusu...

Çevrimdışı TANERCAN

Fabri sağlık kontrolünden geçmiş imzalamış hani nerede?

Fabri falan gelmeyecek. Alıntılarsınız

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

gerçekten çok anlıyor Abi bu sezon şampiyonluğu kaybedersek yönetimdir bunun sorumlusu...

bu cümleyi de kurmak için erken henüz rakiplerin kadroları görmedik bizim kadroyu da görmedik. kurulacak kötü defans hattına rağmen gene şampiyon olmamız olası zira rakipleri henüz bilmiyoruz.

ama bence başkan transferden anlamıyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: