2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356765 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

başkan taraftara fena şamar attı ama bugün...
Kaleyi 3 tane +1 milyon avroluk adamla doldurup Şampiyonlar Ligi'nde o kalecilerin basit hataları yüzünden takım fark yerse , Türkiye Ligi'nde yine kaleci hatalarıyla takım yenilirse o şamar ters teper yalnız.
Rekabet eden kaleci , hızlı hamleli stoper diye terimler türettiler , arayışlara girdiler, kadro mühendisliğinde defans ve kaleci bölgelerinde ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bir şekilde bu yanlışlarını düzeltmek zorundalar .

Çevrimdışı mylife1903

Kaleyi 3 tane +1 milyon avroluk adamla doldurup Şampiyonlar Ligi'nde o kalecilerin basit hataları yüzünden takım fark yerse , Türkiye Ligi'nde yine kaleci hatalarıyla takım yenilirse o şamar ters teper yalnız.
Rekabet eden kaleci , hızlı hamleli stoper diye terimler türettiler , arayışlara girdiler, kadro mühendisliğinde defans ve kaleci bölgelerinde ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bir şekilde bu yanlışlarını düzeltmek zorundalar .
Rekabet eden kaleci super kavram, ben kucuk kagida yazdim cebime koydum, yatmadan evvel ayna karsisinda tekrarliyorum ki mantikli gelmeye baslasin sabah kalktigimda, diye sonra kucuk kagidi cebimden cikarip okuyorum gunun kelimelerini offf "rekabet eden kaleci"
Hizli stoper olayina hic girmemek lazim, alinmisi var dany.

Danyden hizli stoper olarak bir erman guracari hatirliyorum ben okadar. Stper futbolcu da denmezya bunlara hizli sporcu denir futbolcu olmadiklari icin.
Hizli stoper

Çevrimdışı tuncaboylu

Milletin eline koz veriyor. Satış yapmadan futbolcu alamayız diye beyanat verdiği için bizim futbolculara talip olan kulüpler nasılsa satmadan alamazlar o yüzden elleri mahkum diye düşünüp düşük tekliflerle gelecekler. Başkan mümkünse konuşmasın, ne zaman konuşsa batırıyor.

Olayı tamamen tersten irdeliyorsun. FFP kuralı belli zaten, bütün dünya biliyor sattığın kadar alabileceğini.

Sen alacaklarını şimdi alırsan, satmak zorunda olduğunu herkes bilecek ve kimseyi ederine satamayacaksın. Oysa satmadan almayacağım dersen, en kötü ihtimal kimseyi almadan transfer sezonunu bitirmeyi göze almışsın demektir.

Çevrimdışı TANERCAN

Transfer dönemi sanki haftaya bitiyor ki Fikret Ormana transfer yapmıyor diye küfur edenler var. Adamlar Beşiktaşı değil transfer sevdalısı olmuş.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Sadece taraftara mı ? takıma da fena şamar attı. Koskoca BJK başkanı bu kadroyla bizi CL de kevgire çevireceklerini bilmiyor mu ?

Geçen sene Roma gibi takıma acımadılar 7 tane attılar. Bakalım bize kaç tane atacaklar. Bi Liverpool faciasını daha kaldırır mı bu camia onu da başkana sorarız artık.

10 tane atacaklar, 15 tane de atabilirler. 20 olmaz ama, en fazla 19-0 yenebilirler.

Boş muhabbet bunlar. O 7 yiyen Roma'nın defansı, burada milletin 20 milyon euro harcasak kurarız dedikleri Ospina-Van der Wiel-N'kolou-Glik-Kolarov'lu rüya defanstan daha kötü değildi, İtalya Ligi'nin en az gol yiyen 2. takımıydılar. Bayern-Real-Barca gibi takımların tersine denk gelirsen 5 de yersin 7 de. Yılların Shaktar'ını 7-0, Porto'sunu 6-1 yendi herifler.

UEFA kriterleri belli. Aman 3 yemeyelim, aman 5 yemeyelim diye çekinecek bir şey yok, zaten çekincen varsa bile hamle şansın yok. Töre dışında kimseye teklif gelmemiş, ona da kiralık gelmiş. Bekleyeceğiz, yapabileceğimiz tek şey bu.

Çevrimdışı Mehmet57

Barca, Real, Bayern gibi takimlar her sene Arsenallari, Romalari, Schalkelari 4-5-6-7liyip gonderiyorlar. Surda 2-3 sezon once Gs kendi evinde 6 tane yedi Real'den.

Bu tur takimlara karsi zaten Allah yardimcimiz olsun. Istedigin futbolcuyu al, fark etmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfer dönemi sanki haftaya bitiyor ki Fikret Ormana transfer yapmıyor diye küfur edenler var. Adamlar Beşiktaşı değil transfer sevdalısı olmuş.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasaklı sitedeki yorumları okuyup sinirlenme yok yere, oraya yazanların çoğu ergen.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk kap a hazır olun. GG  Beşiktaş da...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı EagleForce

Bizim icin ruya kadro dedigimiz transferleri yapsak bile Barcelona Real Madrid gibi takimlardan fark yiyebiliriz. Ama bizi Tolga'ya Ismail'e bir sene daha mahkum edip bir de ustune fark yersek her turlu elestiriye, kufure (yanlis da olsa olacak bu. Yonetim anlamak istemiyor ama Tolga'ya Ismail'e gosterecek tolerans kalmadi taraftarda) hazir olsunlar.

Çevrimdışı Kemal

Başkan beklentileri yüksek tutmayın diye bize sesleniyor..
sonuç olarak 600 sayfa dır boşa tartışıyor,boşa yazıyoruz

Görünen oki bu sene borçları düşürme senesi..

saygılar

Aynen öyle , ve ekliyor biz seneye bu FFP den cikacaz ama rakipler devam edecek biz rahat rahat oyuncu alıp satacaz .

O yüzden bende bu yıl rolantide geçecek diyorum açıklamalara istinaden

Çevrimdışı Ersoy

Yalnız biz bu sene şampiyonlar ligine gidiyoruz asıl bu sene iyi kadro lazım bize.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

O halde konuşulanlar doğru değil. Zira ödenen rakam BVB'nin de oyuncuyu en az senin kadar takip ettiğini söylüyor. @Kemal

Çağlarda da oldu aynısı , tabiiki maddi zorlukları biliyorum ve tabiiki bende en az maliyetle alınması taraftarıyım ama bazen transferi haddinden fazla uzattiklarini düşünüyorum Başkan ve ilgili yöneticilerin @atalay

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim icin ruya kadro dedigimiz transferleri yapsak bile Barcelona Real Madrid gibi takimlardan fark yiyebiliriz. Ama bizi Tolga'ya Ismail'e bir sene daha mahkum edip bir de ustune fark yersek her turlu elestiriye, kufure (yanlis da olsa olacak bu. Yonetim anlamak istemiyor ama Tolga'ya Ismail'e gosterecek tolerans kalmadi taraftarda) hazir olsunlar.

Kimse kusura bakmasın ama başkanın şu açıklamalarından sonra hala küfür edecek olan varsa, biz de onun taraftarlığına küfrederiz.

Kısıtlamalar ortada işte. Sen 100 metre arsaya 150 metre ev yapamadı diye müteahhite kızamazsın.

Çevrimiçi Samet Demir

Kimse kusura bakmasın ama başkanın şu açıklamalarından sonra hala küfür edecek olan varsa, biz de onun taraftarlığına küfrederiz.

Kısıtlamalar ortada işte. Sen 100 metre arsaya 150 metre ev yapamadı diye müteahhite kızamazsın.
Fabriyi almasin oyleyse

boyko da kalsin ben ona kizarim.

En önemlisi baskan kendisi ile çelişiyor... Sezon sonu ve simdiki konusmasi ile..

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Kemal

Besiktas taraftarı kadar kanaatkar bir taraftar grubu daha yoktur . Şampiyon oldukya artık kimsecikler sesini çıkarıp bir şey demez .

Çevrimdışı 38life

Bi kaç gün içinde Gökhan Gönül KAP'ı gelir.

Dahası Caner KAP'ı da sürpriz şekilde gelebilir.

Çevrimdışı Tolga

Inter kiralamayı düşünürse Caner'i alabiliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kalyoncu

Şimdi bonservissiz oyunculara bakalım kamil glik felan unutalım başkanın kendiyle çelişmesi eleştirilmeli bu gayette doğal fabri konusu asıl eleştirilmeli bu yıllık ücretin sebebi ne çok merak ediyorum uefa finalinden gelmiş fifa nın en iyi kalecileri arasında gösterilmiş boyko 900 bin $ alırken 1 sene boyunca sakat fabri nin 1.250 € alması nasıl açıklanabilir? Fikri olan varsa buyursun

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Hala Fabri'nin gelmeyeceğini düşünüyor musun ?  :evillol:
Herkes Gökhan Gönül temmuz başı KAP diyordu ama elendik artık 2-3 güne gelecek bence.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Çağlarda da oldu aynısı , tabiiki maddi zorlukları biliyorum ve tabiiki bende en az maliyetle alınması taraftarıyım ama bazen transferi haddinden fazla uzattiklarini düşünüyorum Başkan ve ilgili yöneticilerin @atalay

Çağlar'ı Almanya'dan gözlemciler neredeyse 1 yıl izlediler. Kaç kere Atatürk Stadında izlediklerine şahit oldum. Bu oyunculardan ilk biz haberdar olmuyoruz. @Kemal Yöneticilerin iş bitiricilik konusunda problemleri olup olmamasını, şayet öyle ise bunun sebeplerinin neler olduğunu bilemem. Bana göre transfer konusunda bitiricilikten ziyade akıl sorunu var.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 00:58:42 atalay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Caner haberi nerden çıktı ? Şimdi de BTD yazmışlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Türkay

Oyuncu satmadan transfer yapamıyorsak Marcelo'nun bonservisini nasıl aldık?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersoy

Bu Caner haberi nerden çıktı ? Şimdi de BTD yazmışlar.
Inter sol bek alınca bi anda çıktı. Menajer önerdi herhalde.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Etiketler: