2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12355962 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

benim anlamaığım serdar aziz için 4 milyon bonservis  bedelinin gözden çıkarıyorken ,fransa liginde üst düzey oynamış nkouluya istedğiği imza parasını  vermiyoruz .anladığıma göre 4 milyon euro imza parası istiyor aşağsını kabul etmıyor zaten aşağısı olsaydı kaparlardı.
yönetmın düşüncesi nkouluya istedği ücreti veren olmaz sonra bize daha ucuza gelir diye düşünüyorlar .riske giriyorlar.
4 milyon cok manyak bir para, vermesinler zaten. Yarin gomez de ister, bonservissiz geliyorum, 6milyon imza parasi isterim, der. Tamam verilsin ama pohu cikmasin. Nkulu icin 1 milyon iyidir imza parasi, 4 istiyorsa fbye gitsin. Fb verir o parayi. Takimin huzuru kacar bence boyle paralar verilirse yarin gokhan tore ister, oguzhan ister. Bunu aliskanlik haline getirmemek lazim.
Simdi ronaldo geliyorum, koparttim zincirlerimi desene cikarip vursan masaya 10milyonneuro imza parasi tamam.
Iyi bir sag bekin varken gidip ikinci bek icin imza parasi vermeye gerek yok mesela.

Çevrimiçi sozkul

benim anlamaığım serdar aziz için 4 milyon bonservis  bedelinin gözden çıkarıyorken ,fransa liginde üst düzey oynamış nkouluya istedğiği imza parasını  vermiyoruz .anladığıma göre 4 milyon euro imza parası istiyor aşağsını kabul etmıyor zaten aşağısı olsaydı kaparlardı.
yönetmın düşüncesi nkouluya istedği ücreti veren olmaz sonra bize daha ucuza gelir diye düşünüyorlar .riske giriyorlar.

Yerli kontenjanımız boş olduğu için veriyorduk o parayı Serdar Aziz'e.

Çevrimdışı cursedofdragon

Roman Neustädter
Nicolas N'Koulou

Bu 2 oyuncuyu alabilirsek çok iyi iş yapmış oluruz 2'si de free oyuncu satmadan alabileceğimiz 2 tane iyi oyuncu.

Milosevic,franco ve tosic'e yol vermek gerekiyor ama.

Çevrimdışı dkn_34

4 milyon cok manyak bir para, vermesinler zaten. Yarin gomez de ister, bonservissiz geliyorum, 6milyon imza parasi isterim, der. Tamam verilsin ama pohu cikmasin. Nkulu icin 1 milyon iyidir imza parasi, 4 istiyorsa fbye gitsin. Fb verir o parayi. Takimin huzuru kacar bence boyle paralar verilirse yarin gokhan tore ister, oguzhan ister. Bunu aliskanlik haline getirmemek lazim.
Simdi ronaldo geliyorum, koparttim zincirlerimi desene cikarip vursan masaya 10milyonneuro imza parasi tamam.
Iyi bir sag bekin varken gidip ikinci bek icin imza parasi vermeye gerek yok mesela.
abi muvaazalı sözleşme yapalım.3 kişilerden çekındğimiz için istedği ücreti verellim ,ama daha düşük bir ücret olarak sözleşme yaptığımızı gösterelim bunlar çok yapılıyor..böylece bir sorun çıkmaz.benım nkoulu hakkında tek olumsuz düşüncem çok parayı önemsemesi

Çevrimdışı murat baltacı

Başkanın açıklamaları fabri transferine yapılacak eleştirileri bastırmak için bence sezon bitiminde şampiyonlar ligi kalitesinde transferler yapıcaz kimse merak etmesin diyolardı ne olduda bu açıklamalara dönüldü ffp kuralı bu sene gelmedi bize bildiğimiz bişey ucuza kaçıyolar beceremiyolar sonrada napalım ffp kuralı var şöyle böyle diyolar madem satmadan alamıyoruz niye glik,gomez,serdar peşinde koşuyosunuz.

Bikere kural yanlış satmadan oyuncu alamazsın diye bişey olurmu transfer dönemi sonunda yapılan harcamaya yapılan satışa bakarsın ona göre işlem yaparsın,benim elimde değerli oyuncular var elbet satış yaparım bu riski alırım ama sen satmadan alamazsın diye kısıtlarsan ben oyuncumu değerinde nasıl satıcam herkez ölücü gibi bekler. Bonservisi elinde olan oyuncuyu bile alamamak ne alaka ffp kuralıyla anlamıyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

abi muvaazalı sözleşme yapalım.3 kişilerden çekındğimiz için istedği ücreti verellim ,ama daha düşük bir ücret olarak sözleşme yaptığımızı gösterelim bunlar çok yapılıyor..böylece bir sorun çıkmaz.benım nkoulu hakkında tek olumsuz düşüncem çok parayı önemsemesi
Dogrusu zaten o ama kara para olayi olur bir, soyunma odasinda herkes kimin ne aldigini bilir iki

Çevrimdışı dkn_34

Dogrusu zaten o ama kara para olayi olur bir, soyunma odasinda herkes kimin ne aldigini bilir iki
bu adama istedği parayı vermeyen olmayacak ve en yüksek kim veriyorsa ona imza atacak .
adamın değeri şuan 10 milyon euro böyle bir oyuncuyu bonservisli bile almamız çok zor.

Çevrimdışı mylife1903

bu adama istedği parayı vermeyen olmayacak ve en yüksek kim veriyorsa ona imza atacak .
adamın değeri şuan 10 milyon euro böyle bir oyuncuyu bonservisli bile almamız çok zor.
Gelecegi gorebilsem takimdaki cocuklarin ne yapacagini bilsem tamam ama buyuk risk bence 4 milyon euro. Sirket yoneticisi olsan mantikli, operasyon dogru ve verimli olur ayrica hisse sahiplerine bu parayi aciklayabilirsin ama yil sonunda takimin havasi bozulursa bu kadro ile kacan sampiyonlugu aciklayamaz, oturur 3 mektup yazarsin.

Çevrimdışı Turco

Başkanın açıklamaları fabri transferine yapılacak eleştirileri bastırmak için bence sezon bitiminde şampiyonlar ligi kalitesinde transferler yapıcaz kimse merak etmesin diyolardı ne olduda bu açıklamalara dönüldü ffp kuralı bu sene gelmedi bize bildiğimiz bişey ucuza kaçıyolar beceremiyolar sonrada napalım ffp kuralı var şöyle böyle diyolar madem satmadan alamıyoruz niye glik,gomez,serdar peşinde koşuyosunuz.

Bikere kural yanlış satmadan oyuncu alamazsın diye bişey olurmu transfer dönemi sonunda yapılan harcamaya yapılan satışa bakarsın ona göre işlem yaparsın,benim elimde değerli oyuncular var elbet satış yaparım bu riski alırım ama sen satmadan alamazsın diye kısıtlarsan ben oyuncumu değerinde nasıl satıcam herkez ölücü gibi bekler. Bonservisi elinde olan oyuncuyu bile alamamak ne alaka ffp kuralıyla anlamıyorum.

Milletin eline koz veriyor. Satış yapmadan futbolcu alamayız diye beyanat verdiği için bizim futbolculara talip olan kulüpler nasılsa satmadan alamazlar o yüzden elleri mahkum diye düşünüp düşük tekliflerle gelecekler. Başkan mümkünse konuşmasın, ne zaman konuşsa batırıyor.

Çevrimdışı onurturan

Cenk profesyonel davranmadi , Duygusal davrandı , Daha fazla paraya Fb ye gidebilirdi 2.5 milyon € ya ama o duygusal davranip 1.6 milyona tuttugu takima imza atti..

Cenkin yerinde ben olsam bende duygusal davranip Beşiktaşa imza atardim..

Beşiktaşlilar gecrekten ayri bir tutkuya sahip bunu diger takim taraftarları da farkinda ve dile getiriyorlar..
tangaz abinin imzası tam da bu konuyu çok güzel anlatıyor..

Çevrimdışı tangaz

bu mesjın altında bulunsun öyleyse :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

Başkan beklentileri yüksek tutmayın diye bize sesleniyor..
sonuç olarak 600 sayfa dır boşa tartışıyor,boşa yazıyoruz

Görünen oki bu sene borçları düşürme senesi..

saygılar

Çevrimdışı tangaz

başkan taraftara fena şamar attı ama bugün...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Cok malzeme vermis ustat, biraz sakinlemek lazim.

Çevrimdışı tangaz

Cok malzeme vermis ustat, biraz sakinlemek lazim.

iyi oldu bilip bilmeden çok sallayan vardı buralarda ersanın parası o şu bu falan die. şimdi bütçe sıfır transfer bekliyoruz. kimse aptal değil senin durumunu bilip kimse bonservis olarak hayal edilen rakamları vermez hala insanlar töre gitsin şu kadar o gitsin bu kadar diyor ama elin gavuru da aptal değil

Çevrimdışı Jukebox

Nkoulou,glik,kolarov,gg,donis avdijaj,ospina.
Töre ve boyko yolcu.
Bu hayal tabii hele bu isimler,satış vs. hiç sanmıyorum.
Başkanın açıklamalarıda zaten ters düşüyor.

Çevrimdışı Turco

Sadece taraftara mı ? takıma da fena şamar attı. Koskoca BJK başkanı bu kadroyla bizi CL de kevgire çevireceklerini bilmiyor mu ?

Geçen sene Roma gibi takıma acımadılar 7 tane attılar. Bakalım bize kaç tane atacaklar. Bi Liverpool faciasını daha kaldırır mı bu camia onu da başkana sorarız artık.

Çevrimdışı dkn_34

Quaresmada da olduğu gibi
bizle sorun yaşadıktan sonra  bi ara gs istemişti gitmedi.
porto dan ayrılıdığı zaman da daha çok kazanacağı takımlara gidebılırdı o tekrar yuvaya döndü.

Çevrimdışı mylife1903

iyi oldu bilip bilmeden çok sallayan vardı buralarda ersanın parası o şu bu falan die. şimdi bütçe sıfır transfer bekliyoruz. kimse aptal değil senin durumunu bilip kimse bonservis olarak hayal edilen rakamları vermez hala insanlar töre gitsin şu kadar o gitsin bu kadar diyor ama elin gavuru da aptal değil
Evet abi olay oraya geldi. Simdi daha sakin kalip, romorktan kurtulmak lazim. Romorkta pektemek, pedro, milosevic, serdar falan var. ismail ve tolga kaldi. Kalede yigilma oldu.
En iyi transfer takimi korumak olacak herhalde.
Mario gomez giderse facia olur, bedave forvet aramak, tam iskence.
Bizim carvalhoya daha sicak bakmaya basladim abi. Hem takima abilik eder, hem de tecrubeli ustelik biraz iyi bir maas verilirse takimi problem cikarmaz. Ama adam monacodan gelip turkiyede yasar mi bilmem cok iyi bir tercih olur.

Çevrimdışı TANERCAN

Serdar Aziz ve Rodellega için sansasyonel transfer diyorlar a sporda

Ospina
Kalorov
Glik
Nkolou

Falan gelse bunlar ne transferi olur?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

Carvalho olmasa da tecrübeli toparlayıcı rolünde Mexes getirilebilir savunmaya. İlk tercihlerden olmaz ama daha iyi bonservissiz/kiralık oyuncu bulunamazsa Alexis benzeri hamlelerden daha çok işe yarar.

Çevrimdışı LuceGel

Başkan taraftara gerçekleri söylemiş olabilir o kadar futbolcuyla bonservis pazarlığı yapıyorsan a-b-c planların olmalı sayın başkan,başabaş transferde + pozisyonda olduğumuz bonservis paraları sıfırlandı transfer sezonu sonun bekliyorum eleştiri için. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonlar Ligi maç haftaları belli olmuş ;

Grup aşaması 1. maç günü: 13-14 Eylül 2016

Grup aşaması 2. maç günü: 27-28 Eylül 2016

Grup aşaması 3. maç günü: 18-19 Ekim 2016

Grup aşaması 4. maç günü: 01-02 Kasım 2016

Grup aşaması 5. maç günü: 22-23 Kasım 2016

Grup aşaması 6. maç günü: 06-07 Aralık 2016
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ekrembaser

Başkan taraftara gerçekleri söylemiş olabilir o kadar futbolcuyla bonservis pazarlığı yapıyorsan a-b-c planların olmalı sayın başkan,başabaş transferde + pozisyonda olduğumuz bonservis paraları sıfırlandı transfer sezonu sonun bekliyorum eleştiri için. :bandit:
Transfer sezonunun bitmesini beklemek gerekiyo gerçekten çünkü talip olduğumuz bütün oyunculara teklif gidiyo fiyatları artıyo yönetim bunun önünü kesmek istemiş olabilir

Çevrimdışı onurturan

baskanin bugunku aciklamalarinin tamamina nereden ulasabilirim ?

Etiketler: