2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365111 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

Fabri ile geçmişten gelen sıkıntıların ne alakası var?
sence  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Yönetimden birileri kendi başına iş çevirmiş olabilir mi? Eriksson benzeri bir durum yaşamamak için sözleşme imzalamış(tazminat ödememek için) olabilirler, Boykoyu kiralık v.b gönderme planları yapıyorlardır.

bu sakatlıgı geçiren kaleci mevkisi için gomez gibi bir kişi olur bu risk alınır ve dersinki toparlarsa kazancımız büyük olur
ama öyle bir profilde degil ben anlam veremedim. gerçekçi bir transfer degil. umarım dedigin gibi bir saçmalık yoktur.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Beyler size iyi haberim var .. İnş dğrudur

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sence  :icool:
Bizim 4.bir kaleci ihtiyacımız yoktu ki. Tolga Boyko Günay var hepsi hala kontratlı oyuncumuz. Günay Kayseri'ye gidiyor dendi sonra sözleşme şartlarını kabul etmediği söylendi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

onun opsiyonu zamanında kullanıldı denildi belki geçen yılın defteri kapanmadan halledilmiştir
sanmıyorum öyle oldugunu hannover başkanının bizim opsiyondan daha düşük fiyata almaya çalıştıgımız ile ilgili demeci var en faza 2 hafta önce.
hannover geçen hafta açıkladı opsiyonu kullanıp aldıgımızı

Çevrimdışı Ersoy

Toreye 10-15 ne veriyorlarsa da satalım artık bi şekilde transfer yapalım sıkıldım artık. Fabri gibi çöpleri alacaksak yapmasakta olur ama.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

2 m € marcelo bu yılın transferi demek.. Neden almadınız 30 mayısa kadar ozaman.. Belli değilmiydi..

Çevrimdışı Efe

Bizim 4.bir kaleci ihtiyacımız yoktu ki. Tolga Boyko Günay var hepsi hala kontratlı oyuncumuz. Günay Kayseri'ye gidiyor dendi sonra sözleşme şartlarını kabul etmediği söylendi.
boyko gidecek yoksa bu adami almazlardi bonservizsiz oldugu icin tercih edildi tabi baska bir cok kaleci dusunulebilirdi heralde şenol hoca istedi parasal problemler gecmisteki sıkıntılardan kaynaklaniyor ve anlasma var o anlasmayi baskan yukarida aciklamis isimiz çok zor marcelo iyiki kaldi töreyi acilen elden cikarmaliyiz şoylede bi şansimiz var sponsora transfer ettirip gelecej yillardan bir miktar parayi kirdirmak oyle bi şansizmiz varsa degerlendirilebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Boyko'yu satıp oradan gelecek para ile en azından bir bölgeye transfer yapmayı planlıyor olabiliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

2 m € marcelo bu yılın transferi demek.. Neden almadınız 30 mayısa kadar ozaman.. Belli değilmiydi..

Değildi demek, aynı paraya Serdar Aziz zorlandı son ana kadar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

boyko gidecek yoksa bu adami almazlardi bonservizsiz oldugu icin tercih edildi tabi baska bir cok kaleci dusunulebilirdi heralde şenol hoca istedi parasal problemler gecmisteki sıkıntılardan kaynaklaniyor ve anlasma var o anlasmayi baskan yukarida aciklamis isimiz çok zor marcelo iyiki kaldi töreyi acilen elden cikarmaliyiz şoylede bi şansimiz var sponsora transfer ettirip gelecej yillardan bir miktar parayi kirdirmak oyle bi şansizmiz varsa degerlendirilebilir
Son dediğini yapma şansımız yok, eskidendi o işler. Başkan Boyko kalmak istiyor diye açıklama yaptı umarım aldatmacadır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sponsor transferi de kabul olmuyormuş, başkanın açıklaması o yönde.

Bakmayın siz, bir bakıma iyi oldu bu FFP. "Şampiyon olduk, neden 20 milyon euro harcamıyoruz?" falan diyenlerin ayakları yere basar bu sayede.

Çevrimdışı 38life

Hala Fabricio bekleyenler mi var :D  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Son dediğini yapma şansımız yok, eskidendi o işler. Başkan Boyko kalmak istiyor diye açıklama yaptı umarım aldatmacadır.

Bence Serhat haklı, Fabri transferinin kısıtlamalarla çok ilgisi yok.

Belli ki o anlaşma 6 ay önce yapıldı ve şimdi resmiyete döküldü.

Umarım Boyko'yu kiralayabiliriz en azından, seneye 3 kaleciye 3.5 milyon euro maaş vermek anlamsız olacak yoksa.

Çevrimdışı Efe

benim şampiyonlar liginden ümidim kalmadi son aciklamalara göre gomezi tutmakta zorlasir bu saaten sonra istedigi bi defans hatti olmayacak sadece kendi oynamak istiyorum derse bonservisini alip gelip imza atar is donup dolasip törenin satilmasina dugumlendi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman:

"Boyko takımdan ayrılmak istemiyor"

Çevrimdışı atalay

İnter, Ansaldi'yi transfer etmiş. Ellerinde sol bek pozisyonu için; Caner, Ansaldi, Dodo, Nagotomo hatta Santon ve Juan Jesus var. Acaba Nagotomo ve Caner ıskartaya mı çıkacak?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

benim şampiyonlar liginden ümidim kalmadi son aciklamalara göre gomezi tutmakta zorlasir bu saaten sonra istedigi bi defans hatti olmayacak sadece kendi oynamak istiyorum derse bonservisini alip gelip imza atar is donup dolasip törenin satilmasina dugumlendi
Bütün transfer stratejimiz bir adamın satılıp satılmaması üzerine kuruluysa orada sıkıntı var demektir zaten. HA bu da dünyanın sonu değil bir sürü bonservisi elinde olan kaliteli adam var, bonservis ücreti vermezsin imza parası verirsin FFP kısıtlamalarından kurtulursun ama bu da ciddi bir planlama ve çalışma gerektiriyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

o zaman töre ing satilacak care yok o gitmeden transfer yapamayiz başkan fazla diretmemeli versin vestama tabi o daha iyi biliyor herseyi bizden temmuzu bekleyecegiz artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

töre satılmıcak west ham satın alma opsiyonlu kiralamak istiyormuş yatmış o işte.

Çevrimdışı FARUK

20m euro zarar sınırımız var ve muhtemelen sınırda bildirmişizdir uefa ya
oraya eklenmesi mümkün degildir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Teklif edilen miktarlar yönetimin beklentisini karşılamayınca muhtemelen bu şekilde açıklama yapma durumunda kaldılar. İyi bir teklif olsa söylemlerini değiştirirler. Fabricio ile yapılan protokolün de ne olduğunu bilmiyoruz . Boyko'nun gitmesi ve Fabricio'nun sağlıklı olması durumunda bunun Fabricio ve kulübü bağlayan bir hükmü var mı yok mu bunlar hakkında hiçbir bilgimiz yok.
Kaleci mevkisinde karışık işler dönüyor . İyice keşmekeş oldu bu pozisyonda yapılan işler.

Çevrimdışı Efe

Bütün transfer stratejimiz bir adamın satılıp satılmaması üzerine kuruluysa orada sıkıntı var demektir zaten. HA bu da dünyanın sonu değil bir sürü bonservisi elinde olan kaliteli adam var, bonservis ücreti vermezsin imza parası verirsin FFP kısıtlamalarından kurtulursun ama bu da ciddi bir planlama ve çalışma gerektiriyor.
belkide acelemiz yok bekliyoruz dedigi odur anlasmislardir vi kac oyuncuyla o zaman satmazsin toreyi buda artik transferin kuyruklusu olur boyle bisey yaparlarsa gercekten bu isi cözmuslerdir ama ben hic sanmiyorum bu kadar genis acili dusunduklerini
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Savaş

Sağ bek Gökhan sol bek Caner olursa şaşırmayın. İnter'in Ansaldi'yi alması normal değil. Caner kiralanacak muhtemelen. Yıllık maaşının yarısının karşılanması ile bedelsiz kiralanması beni şaşırtmaz.

GG - Nkoulou - Rhodolfo - Caner

Madem adam satamadan transfer yapamıyoruz, plan bu olmalı.

Çevrimdışı Efe

töre satılmıcak west ham satın alma opsiyonlu kiralamak istiyormuş yatmış o işte.
belli olmaz baska takim ister belki ama törede gitmek istemiyor anladigim kadariyla sadece bizim istekli olmamiz yetmez tore transferinde onunda gitmek istemesi lazim adam sampiyonlar ligi oynayacak gitmemek istemesi normal baskanda seviyor toreyi satmakta istemiyor 2 arada kalmiatir oda
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: