2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366866 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi COB

Elimizde sadece 5-6 milyon euro transfer bütçesi var Uefanın kısıtlamasından dolayı ama bonservisi elinde olan adam için bu şartlar geçerli değil, istersen imza parası 10 milyon euro ver (gerçi zarar kuralı var o ayrı). anlatmak istediğim törenin transferi ile bonservisi elinde olan adamların transferinin bir bağlantısı yok.

Haberlerde Töre'den gelen para bekleniyor tarzinda seyler yaziliyor. Satmadan oyuncu alamiyoruz. Bu cok sacma bir durum. Bonservisle futbolcu da alsak neden once satmamiz lazim onu cozemiyorum.

Atiyorum, 20 milyon euro transfer yap 1 hafta icinde, sonra transfer sezonunun sonuna kadar 20 milyon degerinde oyuncu sat, bunun kime ne zarari var? Ha, satamazsan ozaman yaptirim uygularsin.

Çevrimdışı Ergin1903

Murat özen'e  göre Glık transferi zor gözüküyor. şampiyonada iyi performans gösterince böyle olmasi doğal. Bizim limitimiz bir yere kadar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Haberlerde Töre'den gelen para bekleniyor tarzinda seyler yaziliyor. Satmadan oyuncu alamiyoruz. Bu cok sacma bir durum. Bonservisle futbolcu da alsak neden once satmamiz lazim onu cozemiyorum.

Atiyorum, 20 milyon euro transfer yap 1 hafta icinde, sonra transfer sezonunun sonuna kadar 20 milyon degerinde oyuncu sat, bunun kime ne zarari var? Ha, satamazsan ozaman yaptirim uygularsin.
Töreden gelen para bonservisi olan adamlar için geçerli ama dediğin gibi satmadan da alıp sonra satabilirsin önemli olan transfer sezonu sonunda o kuralı çiğnememek ama bu büyük bir risk alınır mı alınmaz mı o tartışılır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Sampiyon olduk hala cucak cucak.Adam zaten para icin geldi buraya menajeri zengin oldu bursadan.Bonservisin uzerine bir de imza parasi verdiler bir de bursaha guzelleme yapiliyor iyi transferler yapiyorlar diye.Adamlar o kadar oyuncu satti ve batiyorlar

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Berat

Murat özen'e  göre Glık transferi zor gözüküyor. şampiyonada iyi performans gösterince böyle olmasi doğal. Bizim limitimiz bir yere kadar.

Pek takmamak lazım kendisini.

Doğal olarak piyasası arttı Glik'in.

Çevrimiçi COB

Ben begenmiyorum o cucaki bence cok savruk oyuncu. Quaresma kadar karakter koyamazdi bence soguk karakter adam. Ha kotu futbolcu mu degil tabikide.
Aslinda tore giderse bu tunay torunu da deneyebiliriz bence parlayamadi o cocuk iyi potansiyel var onda.
Yanlis hatirlamiyorsam burada mevzusu gecmisti.

Bence sistem oyununda Quaresma'dan daha etkili olurdu.

Tunay Torun yerine Aras Ozbiliz'i kazanmaya calisalim. Daha gormedik nasil bir performans gosterecek. Bence Gokhan Tore'nin yerine Aras monte edilecek takima.

Çevrimdışı TANERCAN

Bu çocuk yeni Salah olabilir ama Arabistan liginden adam mı alınır diyen çıkar :)

Çevrimdışı talha

Ne glik gelir ne de nkolou şu djorou ile fabri gelir tamamız işte.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pek takmamak lazım kendisini.

Doğal olarak piyasası arttı Glik'in.
aynen bonservis olayı var o iş zor n'kolou alınacak gibi görünüyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

n'kolou işi yüksek ihtimal olur

Çevrimdışı Berat

Sakin sakin biraz pozitif kalmaya çalışalım üstad.

Çevrimdışı talha

Sakin sakin biraz pozitif kalmaya çalışalım üstad.

Kimsenin geleceği yok. O yüzden kimseyi de almasınlar bence. Takım bu haliyle zaten şampiyon Gomez ile imzalasınlar tamam. Çünkü iyice bozacaklar takımı korkuyorum vallahi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Elimizde sadece 5-6 milyon euro transfer bütçesi var Uefanın kısıtlamasından dolayı ama bonservisi elinde olan adam için bu şartlar geçerli değil, istersen imza parası 10 milyon euro ver (gerçi zarar kuralı var o ayrı). anlatmak istediğim törenin transferi ile bonservisi elinde olan adamların transferinin bir bağlantısı yok.
Hiç yok Fatih  Doğan öğrenmiş 31 mayıs 1 Haziran tarihleri arasında yapılan transferler o yıl içinde olmuş
kabul ediliyor yani ara transfer döneminde gelen para geçen senenin hesabına girmiş. zaten fener ffp anlaşmasında görmüştüm
doğrulanmış oldu şu an kasada hiç para yok @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hiç yok Fatih  Doğan öğrenmiş 31 mayıs 1 Haziran tarihleri arasında yapılan transferler o yıl içinde olmuş
kabul ediliyor yani ara transfer döneminde gelen para geçen senenin hesabına girmiş. zaten fener ffp anlaşmasında görmüştüm
Bunu bilmiyordum ama yinede bonservisi elinde olan adam alabiliriz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartal190321

Anavatandaki isim:   Nicolas Alexis Julio N'Koulou Ndoubenan   

Güncel kulüp:   Olimpik Marsilya

Sözleşme bitiş tarihi::   30.06.2016

sözleşmesi bitmeyen bir futbolcu nasıl açıklanır acaba bilip bilmeden yazmaya ne kadar meraklısınız :bandit:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı tuncaboylu

O haberleri çok ciddiye almayın. N'kolou bitseydi açıklanırdı, bitmemiş demek ki.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Anavatandaki isim:   Nicolas Alexis Julio N'Koulou Ndoubenan   

Güncel kulüp:   Olimpik Marsilya

Sözleşme bitiş tarihi::   30.06.2016

sözleşmesi bitmeyen bir futbolcu nasıl açıklanır acaba bilip bilmeden yazmaya ne kadar meraklısınız :bandit:
Gayet açıklanabilir. Cenk'le biz ne zaman sözleşme imzaladık?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçmiş olsun o zaman.

İmkanı olanlar twitter'dan bu bilgiyi yaysın da, taraftarın transfer beklentisi ona göre şekillensin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen öyle, transfer bitseydi açıklanırdı. Muhtemelen biten bir şey yok, imza parasında indirime gidilmeye çalışılıyor olabilir.

Çevrimdışı Ergin1903

Bonservisli oyuncu almak için Töre'nin transferi bekleniyor bu çok açık. Töre'nin satışı konusunda da aceleci davranmiyor yönetim.muhtemelen west Ham'ın cok istekli olduğunu bildiği için böyle davraniyordur.

Çevrimdışı kartal190321

[/qu

anlaşmak ayrı transferi  açıklamak kapa bildirmek aynı şey mi...nkolu anlaşmışlar zaten alacagı ücret bile yansımış çok yerde sadece sözleşmesinin bitince kapa açıklama yapılır büyük ihtimal 1 temmuzda açıklanır resmi olarak.
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı abdusta

Nedir bu telaş ve üzüntü.?

Serdar Aziz den kurtulduk
Gökhan Gönülden de gelmezse değme keyfime.

Ospina konusunda , Cech kotu performansı sonrasında Arsenalde Kale değişimi olabilir
diye düşünmeye başladım.

Sonucunda Beşiktaşa siyah kasklı bir kaleci gelirmi?

saygılar

Çevrimdışı 38life

Bu çocuk yeni Salah olabilir ama Arabistan liginden adam mı alınır diyen çıkar :)

Adı ne?

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Kemal

Gs kimi sattı arkadaş bugün 2 de Serdar Aziz için imza töreni yapıyor , 4.5 m euroda para vermiş.

Veya Fb kimi sattı Vdw ile sözleşme aşamasında .

Demek ki anlaşılamamış hedeftekilerle . Töreyi yaz sonuna kadar satarsın çünkü. O açıklansın diğerleri açıklanır demek saçma olur .   

Etiketler: