2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390801 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu muhteşem transfer hamlelerine bakar mısınız? Ben buna vizyon derim.

Gomez: opsiyonu kullanılamadı öyle veya böyle. Çünkü Beşiktaş büyük kulüp ve Gomez'in yeri doldurulur, ama Tolga giderse yeri dolmaz :(
Tolga: 3 senelik yeni anlaşma yapıldı,
İsmail: 3 senelik yeni anlaşma yapıldı.
Fabri:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Fabri Beşiktaşla ilk maçına çıkmış...

Çevrimdışı Tolga

Boyko-Marcelo-Alexis-Tosic-Rhodolfo-Beck-Atiba-Sosa-Quaresma-Aras

Şuan sözleşmeli 10 tane yabancı oyuncumuz var. Gomez'in kalacağını düşünürsek bu sayı 11 ve Fabri ile de 12 oluyor.

Stoper ve sol bek transferlerini de eklersek sayı 15 i bulabilir o yüzden 2 yabancı kaleci olmaz kadroda ve bunun yanında Alexis de gönderilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Fabri sakatlanmış...

Çevrimdışı panic13

Gomez: opsiyonu kullanılamadı öyle veya böyle. Çünkü Beşiktaş büyük kulüp ve Gomez'in yeri doldurulur, ama Tolga giderse yeri dolmaz :(
Fabri:

Tolga takıma abilik yapıyor, İsmail de en iyi yerli sol bek. Gomez'in vasfı ne?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Boyko-Marcelo-Alexis-Tosic-Rhodolfo-Beck-Atiba-Sosa-Quaresma-Aras

Şuan sözleşmeli 10 tane yabancı oyuncumuz var. Gomez'in kalacağını düşünürsek bu sayı 11 ve Fabri ile de 12 oluyor.

Stoper ve sol bek transferlerini de eklersek sayı 15 i bulabilir o yüzden 2 yabancı kaleci olmaz kadroda ve bunun yanında Alexis de gönderilir.

Aras yabancı statüsünde mi sayılıyor?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fabri:
Bize sorunlu futbolcu gerekiyor çünkü artık apaçık belli Şenol Hoca sorunlu futbolcu seviyor. Sorunlu olacak ki potansiyeli ortaya çıkmamış olacak .Hoca da o potansiyeli çıkaracak , parlatacak.
Şimdi soru şu . Parlatılmayı bekleyen hangi diğer sorunlu futbolcuların peşindeyiz? Daha kimlerin üzerine kumar oynayacağız?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga takıma abilik yapıyor, İsmail de en iyi yerli sol bek. Gomez'in vasfı ne?
Şenol Güneş olmasa bir hiçti.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yasin A.

Tolga gelecek sezon ciddi sıkıntı çıkarır istanbulda ki maçlarda, taraftar zaten dolu tabanca başlayacak lige yine 1. kaleci oldu adam ya.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet Ermeni çünkü.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Evet yabancı sayılıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Serbest atış devam ediyor mu?

Fabri ile 4 yıllık sözleşme imzalanmış...

Çevrimdışı Mehmet57

Inanilmaz derecede abartiyorsunuz Fabri konusunda. Siirt Jetpaspor'dan kaleci almiyoruz. Oyuncu aklinizda olan profile uygun olmayabilir ama hayatinizda izlemeyip amator yapmak neyin nesi?

Elinde Tolga gibi bir kalecin var. Degajlarinin hepsi rakibe giden, hemen hemen yedigi her golde hatasi bulunan, inanilmaz hatalar oyunun bir parcasi olan kalecin var. Tolga'yi eli ayagi duzgun her ortalama kaleci Tolga'dan eldivenleri alir.

Cok duygusal davraniyorsunuz, Turk futbolcusu gibi. Boyko konusunu herkese ornek gostermek yanlis olur. Sadece kalite degil, ozguven, sans ve yeni bir ortama alismak, bunlarin hepsi oyuncunun performansini etkiler. Oldu olacak latin dizilerine baglayacaksiniz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Inanilmaz derecede abartiyorsunuz Fabri konusunda. Siirt Jetpaspor'dan kaleci almiyoruz. Oyuncu aklinizda olan profile uygun olmayabilir ama hayatinizda izlemeyip amator yapmak neyin nesi?

Elinde Tolga gibi bir kalecin var. Degajlarinin hepsi rakibe giden, hemen hemen yedigi her golde hatasi bulunan, inanilmaz hatalar oyunun bir parcasi olan kalecin var. Tolga'yi eli ayagi duzgun her ortalama kaleci Tolga'dan eldivenleri alir.

Cok duygusal davraniyorsunuz, Turk futbolcusu gibi. Boyko konusunu herkese ornek gostermek yanlis olur. Sadece kalite degil, ozguven, sans ve yeni bir ortama alismak, bunlarin hepsi oyuncunun performansini etkiler. Oldu olacak latin dizilerine baglayacaksiniz.
Asıl sen çok fazla Türk dizisi izliyorsun, toz pembe görüyorsun :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

yemin ediyorum moralim bozuldu. forum tarihinde çok üzüldüğüm 2 gün var (başka derdin mi yok diyeceksiniz, haklısınız ama Beşiktaş önemli işte :( )

1)Çatının çöküp, sıkıntı giderilemezse en az 1 yıl beklememiz gerekebileceğini öğrendiğim gün
2)Pektemekle imza atıldığı gün

3. bu olacak sanırım. Adler bekliyordu, Ospina'ya fittik, e hadi tolga kalsın iyi çocukmuş dedik, fabri geldi (doğru değildir inşallah)

herkese hayırlı tıraşlar;

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Forza.55

bu işde masum olmayan işler var.birileri paraları götürdü.

kariyerinde 60 maça çıkmış 29 yaşındaki adamı hiç bir kulüp almaz bank asya dahil.

bu adam sadece ve sadece tolga kupa maçlarında dinlendirilsin diye alındı.

şampiyonlar liginde tolga ile düşeceğimiz durumları göreceğiz!

o zaman çıkıpta ne yüzle insanların yüzüne bakacaksınız çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu işde masum olmayan işler var.birileri paraları götürdü.

kariyerinde 60 maça çıkmış 29 yaşındaki adamı hiç bir kulüp almaz bank asya dahil.

bu adam sadece ve sadece tolga kupa maçlarında dinlendirilsin diye alındı.

şampiyonlar liginde tolga ile düşeceğimiz durumları göreceğiz!

o zaman çıkıpta ne yüzle insanların yüzüne bakacaksınız çok merak ediyorum.
İlk cümleye sonuna kadar katılıyorum. Sezer Öztürk transferinin bir benzeri bu başka bir şey değil, arka planında başka şeyler var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet57

Asıl sen çok fazla Türk dizisi izliyorsun, toz pembe görüyorsun :)

Hayatinda kac kez izlediniz ki Fabri'yi? Hangi macini, kime karsi? Daha izlemediginiz, formayi giymemis oyuncuyu Tolga'dan beter yapip gommek neyin nesi?

Bu taraftarin huyu boyle. Yonetim Diego Costa Rayo Vallecano'da oynarken almaya kalkti, taraftar "Bu ne? Forlan gelsin, Bobo bundan iyi" diye tepki koydu. Yonetim Lima'yi almak istedi, "Bobo bundan iyi, adam Braga'da bile 5-6 gol atmis" dedi.

Gecmisten biraz ders alin, on yargiyi bir yana koyun.

Çevrimdışı berkotistis

Gözünün önünde free Karce var bari o gelseydi. Yani bu adam kimin fikri kim nerde bu adamı 11 de denk getirmişte izlemişte beğenmiş vallahi hayret.

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Neyi abartıyoruz biz 29 yaşında kariyerinde 100 maça çıkmış son 2 yıldır 2 kez çapraz bağlarını koparmış ispanyanın vasat altı takımlarında forma giymis fabriye 3 yıl için yıllık ortalma 1.2 milyon euroluk sözleşme vermişler biz mi abartıyoruz? Adamın futbolculuk kariyerinde 100 maçı var YÜZ MAÇ üstelik 28 29 yaşında 2 kez çapraz bağ koparmış geçen yıl 1 salise bile süre almamış hemde bu adam 1.2 milyon euro alacak ortalama 3 yılda yersen sokağa atılacak para yok iftardan sonra yedirirler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hayatinda kac kez izlediniz ki Fabri'yi? Hangi macini, kime karsi? Daha izlemediginiz, formayi giymemis oyuncuyu Tolga'dan beter yapip gommek neyin nesi?

Bu taraftarin huyu boyle. Yonetim Diego Costa Rayo Vallecano'da oynarken almaya kalkti, taraftar "Bu ne? Forlan gelsin, Bobo bundan iyi" diye tepki koydu. Yonetim Lima'yi almak istedi, "Bobo bundan iyi, adam Braga'da bile 5-6 gol atmis" dedi.

Muhteşem derecede komiksin. İngiliz komedilerine bayılırım mesela Monthy Phyton, ama sen şu yazınla bir adım öne geçtin tebrik ediyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Sıkıntı orda işte zaten adamın profesyonel bir kariyeri yok. Maçı yok adamın. Maçı olsaydı seyrederdik  :kop:

Çevrimdışı berkotistis

Doğru diyorsunuz insanlar işin sıcaklığıyla abartıyor olabilir zira kimse Tolgadan kötü kaleci olamaz.  Ancak burda insanları çıldırtan esas nokta bu transferin  Tolga ilk 11 de oynaması için yapıldığını düşünmesi ki çokta haklı herkes.

Çevrimdışı Mehmet57

Muhteşem derecede komiksin. İngiliz komedilerine bayılırım mesela Monthy Phyton, ama sen şu yazınla bir adım öne geçtin tebrik ediyorum :)

Ne dediginin farkinda olmadigini gostermis oldun.

Sana iyi forumlar.

Etiketler: