2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364804 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Furkan Yaman Kayserispor a gitmiş sizce forvet olur mu? Geçen sene 2. Ligde idi sanırım. Yetenek var mı bu çocukta?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olabileceği en fazla STL yedeği daha ilerisini göremez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Turgay Demir'e göre Şenol hoca Savunma hattını yerliler üzerinden kurmak ve böylece bir uyum yaratmak istiyormuş.

Inter Euro 2016 performansından sonra Caneri kiralamaya karar vermiş ve biz alabilirmişiz Caneri.   Yani Şenol hocanın istediği savunma

Gökhan Gönül
Serdar Aziz
Rhodo/Marcelo
Caner Erkin

Kaleye Fabri yetersiz olduğu için Tolga geçecek. Ve uyumlu bir yerli savunma yaratılacak.

...imiş Turgay Demire göre. Bana inandırıcı gelmedi.

Vay arkadaş bu kadroyu kurup bide kaleye Fabri alırlarsa yeni sezonda maç izlemem..

Çevrimdışı talha

Vay arkadaş bu kadroyu kurup bide kaleye Fabri alırlarsa yeni sezonda maç izlemem..

Ben izlerim Oğuzhan ve Sosa oldukça her zaman izlerim. Ama Olcay yerine iyi bir kanat lazım.  :evillol:

Çevrimdışı onurturan

transfer sezonunun bitmesiine 71 gün varmış bu demek oluyo ki bir müddet daha hareketlenme olmayacak kesin transferde..

Çevrimdışı onurturan

Ben izlerim Oğuzhan ve Sosa oldukça her zaman izlerim. Ama Olcay yerine iyi bir kanat lazım.  :evillol:
kim olursa olsun izleyeceğiz başka sevdamız mı var.. :super:

Çevrimdışı talha

kim olursa olsun izleyeceğiz başka sevdamız mı var.. :super:

Tolga yüzünden küfürbaz günahkar oldum. Adamın o yüzünü gördükçe tekme atasım var ekrana. O beni direk futboldan soğutuyor takımı geç :steamed:

Çevrimdışı can1903

Atakan Kurt hem Fabricio hem Gustavo'nun Türkiye temsilcisi.

Hayırlı işler. https://twitter.com/ruzgarsagnak/status/745045774162075648
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MrtBlgc

Twitter'da bir sayfa var takip ettiğim Derin Beşiktaş adımda, profilin sahibi kongre üyesi galiba bugün açıklama yaptı yönetim semedo kardeşleri alacak diye ruben semedo sporting'de oynuyor stoper, kardeşi Nelson da benfica'da sağ bek pozisyonunda.. Doğruluk payı nedir bilmiyorum sadece paylaşma gereği hissettim. Oyuncular hakkında bilgi sahibi olan varsa bizimle paylaşırsa sevinirim..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Ben fabri nin alınacağını sanmıyorum sezon bitiminden beri şampiyonlar ligi vurgusu yapılıyo o kalitede transferler yapılacak deniyor tutupta fabriyi alırlarsa bunu kimseye açıklayamazlar. Kalede tolga gibi bidon bi kalecimiz varken ne Şenol hocanın eski kaleci olması dolayısıyla ona güvenilmesi nede maddi durumdan dolayı iyi kaleci alanamadığı bahanesini kimse yemez.

evet Şenol hoca eski kaleci ama geçen sene kaleci aldırmayarak yanlış yaptı tolgaya güvenerek yanlış yaptı sıkıntısını tüm sezon çektik bide avrupadan olduk üzerine bide boyko alındı herkez tolgayı kesecek kaleci alınmalı derken Şenol hoca tolgayla rekabet edecek kaleci aldırdı onunda sıkıntısını çektik demekki Şenol hocamızın kaleci seçimi zayıf kendisinin eski kaleci olması bişeyi değiştirmiyo artık bu konuda kumar oynamaya gerek yok yönetim gidip ospina,adler gibi kaliteli bi kaleci alacak hocada oynatacak cenki kesip gomezi oynattığı gibi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı BlackEagle26

İnanmayın derim tamamen palavracı o hesap daha once neler dedi bilsen ss olsa atardım

Çevrimdışı murat baltacı

gg kötü oyuncu değil ama wiel daha iyi oyuncu bence bide yaş artısı ve avrupa tecrübesi gibi artıları var şampiyonlar ligi faktörüyle fenerin verdiğinin 1 milyon azını versek bize gelir böyle bi hamle yapılırmı bilmiyorum ama fener almasa iyi olur zaten wiel dışında alacakları bonservisi olmayan iyi bi bek yok gökhanı göndermenin sıkıntısını çekerler ama wiel alınırsa çekmezler hatta taraftar baskısınıda dağıtırlar.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Kapkarakartal

Daha gencim valla erken yaşta kanser olmaya niyetim yok 2 kişi yüzünden..  :tabe:

Baksana cevizci Rüzgar'ın bile diline düştük.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 04:42:17 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı TANERCAN

Badstuber den 1 bu 2 :)

Normal futbolcu sakatlanır belli bir sure sonra iyileşir

Badstuber hep sakat bazen iyileşiyor

Ve badstuber gündeme geldi herkes çok iyi demişti. Adamın yılları sakatlıkla geçmiş çok iyi gelsin diyenler nasıl gelsin diyordu hayret

Çevrimdışı mylife1903

ospina için
Arsenala 1 milyon pound +mustafa yı versek?

saygılar
Yatirim transferi olur devre arasi alin bunu geri ustune 10 milyon euro, der ingilizler.

Çevrimdışı TANERCAN

Bugün kap gelirse sasirmayın içime doğdu

Çevrimdışı Savaş

Bende fabri'nin geleceğini düşünmüyorum. Kaleci konusunda çok tepkili Beşiktaş taraftarı ve beklentisi büyük. E geçen sene ya tutarsa diye alınan  Boyko da tutmadı.

Yönetimin fabri'yi alacak cesareti yoktur diye düşünüyorum. Bu sefer yine bir kumarı kaldırmaz bu taraftar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yatirim transferi olur devre arasi alin bunu geri ustune 10 milyon euro, der ingilizler.
  :kop: :kop: :kop: mustafa Pektemek ile de sözleşme uzatırız abi 2019 da adam hem iyi çocuk hem de muhafazakar daha ne olsun   :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

atakan kurt denen adamı oldum olası hiç sevmem  kendi leş oyuncularını bize çakmaya çalışıyor muhabirdi, mobilyacı oldu şimdide halı sahacı olmuş uzak tutmak lazım bizden...
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 09:17:10 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Berat

atakan kurt denen adamı oldum olası hiç sevmem  kendi leş oyuncularını bize çakmaya çalışıyor muhabirdi, mobilyacı oldu şimdide halı sahacı olmuş uzak tutmak lazım bizden...

ulan sabah sabah  :lol:

but atakan kurt'un menajarim deyip takıma oyuncu önermesi ne alaka? ertan göksü yetmedi bir de atakan'ı mı besleyeceğiz.

Çevrimdışı tangaz

faRbi alınmaz rahat olun. kazara alınırsa ve sakatlanmazsa da taraftarın sevgilisi olur  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

faRbi alınmaz rahat olun. kazara alınırsa ve sakatlanmazsa da taraftarın sevgilisi olur  :bandit:
ya alınırsa ve başarısız olursa o zaman ne olacak abi  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ya alınırsa ve başarısız olursa o zaman ne olacak abi  :bandit:
Bişi olmaz. Boyko alındı başarısız oldu bişi oldu mu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kaynağını gösterir misin?

Bir de yabancı oyuncuların her ülkede ayrı temsilcisi mi oluyor? Mesela Arda'nın İngiltere temsilcisi var mı?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kaynağını gösterir misin?

Bir de yabancı oyuncuların her ülkede ayrı temsilcisi mi oluyor? Mesela Arda'nın İngiltere temsilcisi var mı?
Her ülkede ayrıca temsilcileri oluyor futbolcuların özellikle Türkiye'de ayrı bağlantı kurdukları menajerleri oluyor.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: