2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367224 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boykonun yüz ifadesi bana güven vermiyor.hep bir telaş içerisinde.eyvah yine geliyorlar modunda.kaleci dediğin çok daha sert karakterli olmalı.birde kaleci dediğin uçan zıplayan değil iyi yer tutan olmalı.bu iki özellik bence olmazsa olmazlar.
Iste bu yuz ifadesini ben Defansi hiç tanimamasina ve Ulke futboluna alisamamasina bagliyorum abi adam defansın ne hamle yapacagini kestiremiyor bu yizden telas yapiyor olabilir bu nedenle bu sene kalmak isterse yiyecegi kamp cok onemli diyorum

Sert karakteri zaten var Ukraynada ki Boyko ile buraya gelen Boyko arasnda hem.kalecilik hemde karakter olarak Uçurumlar kadar fark var
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sözleşmesi devam eden oyuncuyla nasıl ön protokol yapacaksın?
1 Yil sozlesmesi varmis abi simdiden yap on protokolu sene sonu attir imzayi , Biz Cenkte oyle yaptik sozlesmesi drvam ederken ve bitmesine 6 Ay varken imza attirdik :busted_cop:

Çevrimiçi murat

Iste bu yuz ifadesini ben Defansi hiç tanimamasina ve Ulke futboluna alisamamasina bagliyorum abi adam defansın ne hamle yapacagini kestiremiyor bu yizden telas yapiyor olabilir bu nedenle bu sene kalmak isterse yiyecegi kamp cok onemli diyorum

Sert karakteri zaten var Ukraynada ki Boyko ile buraya gelen Boyko arasnda hem.kalecilik hemde karakter olarak Uçurumlar kadar fark var
Aynısı alexis (marcelo)içinde geçerli.onu hemen harcadınız.takımı değilde ismaili tanımalarına fırsatları olmadan sahaya çıktılar.

Çevrimiçi murat

1 Yil sozlesmesi varmis abi simdiden yap on protokolu sene sonu attir imzayi , Biz Cenkte oyle yaptik sozlesmesi drvam ederken ve bitmesine 6 Ay varken imza attirdik :busted_cop:
6 aydan az kala yapabilirsin 1 yıl kala yaparsan oyuncuyu ayartmaya girer.buda şike gibi suçtur.

Çevrimdışı 38life

Bu Fabri'yi almayacaksak bile sakın umutlandırmayalım. Bir de onun ahıyla uğraşmayalım.  :D

İşte aradığımız bakış açısı  :D

Aynısı alexis (marcelo)içinde geçerli.onu hemen harcadınız.takımı değilde ismaili tanımalarına fırsatları olmadan sahaya çıktılar.
Ben Alexisi harcamadim hala kotu stoper oldugunu dusunmuyorum ve bu ligde her takimda direkt olarak 11 oynayagini iddaa ediyorum

Marcelonun defosu daha fazla ama hava topu ve mucadelesi ile örtuyor defolarini

Marcelo Cok adam kaciriyor mac ozetlerini ve tekrarlarini izlerken sok oluyorum , Alexis Marcelonun yarisi kadar adam kaçırmıyor ha Marcelo kotu stoper mi ? Bence degil kulube icin iyi transfer yaptik diye düşünüyorum :bandit:

6 aydan az kala yapabilirsin 1 yıl kala yaparsan oyuncuyu ayartmaya girer.buda şike gibi suçtur.
Bak bunu bilmiyordum en azindan onumzdeki sene icin soz alabilirsek onumuze daha iyi bakariz oyle diyeyim ozaman :ok:

Çevrimdışı 38life

Bir çok arkadaş "Beşiktaş Transfer Dedikoduları" adlı facebook sayfası hakkında güvenip güvenmemek de kararsız, bazı arkadaşlar asla güvenmiyor bazıları da güveniyor.

Şimdi bu sayfanın kesin olarak ortaya koyduğu 2 bilgi var.

1- Gökhan Gönül kesin olarak Beşiktaşta.

2- Fabri kesin olarak alınmayacak.

Özellikle Fabri konusu tam tamına rüzgarın tersine doğru atılan bir iddia. Ntvspor'undan Murat Özenine, ondan Fırat Günayerden tut bir çok kaynak Mersin'e giderken BTD "tersine" gidiyor. Gökhan Gönül konusunda da mesela Murat Özen bugün problemler olduğunu söyledi. Ntvspor'a falan bakarsak zaten Beşiktaşa gelmeyecek diyorlar.

Bu sayfanın güvenilirliğini test etmek adına elimizde 2 tane veri var. Ben de bilmiyorum, birşey diyemiyorum. Hep birlikte tanık olacağız bu duruma ve sonucuna :)

Marceloyu al Kjaerin yanina koy Pereiranin sisteminde Kjaerden daha fazla on plana cikar bitun toplari supurur herkes Marceloyu konuşur

Ama biz Savunmayi onde tutuyoruz ve oyunu diger yari alanda oynuyoruz ve defolari ortaya çıkıyor adam kaçıriyor ve agir kalıyor

Çevrimiçi murat

Bak bunu bilmiyordum en azindan onumzdeki sene icin soz alabilirsek onumuze daha iyi bakariz oyle diyeyim ozaman :ok:
Söz de alamazsın :tabe: bunu evlilik gibi düşün yunus.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 01:30:15 MURAT ]

Çevrimiçi COB

Seviyorum bu forumu :D Hayati anlik yasiyoruz belli ki.

Onceden duyum yok, transfer yok, vakit gecmiyor derken, birisi ortaya Fabri'yi atti bir cogu bodoslama atladi transfersizlikten dolayi. Simdide hayaller ve hayatlar kadrolari kuruyorlar :) Tolga'yi kesemez, kaleci alinmasin defans alinsin falan :D Transfer acligi cekiyoruz ama ucuz yemek te yemek istemiyoruz :D

Fikret Orman Medya'yi cok iyi yonetiyor ve istedigi gibi yonlendiriyor. Afferin. Istedigimiz oyuncu istedigimiz fiyata gelene kadar medya cok iyi bir arac. Ben temmuzdan once onemli bir transfer beklemiyorum. En fazla Ali Sasal gelir Gunay'in yerine.

Temmuzdan sonra da hic beklemedigimiz bir fiyata, beklemedigimiz oyuncular gelebilir. Aklimda hep Marcelo ornegi var, adam ucaga bindigi anda biz transferi ogrendik, cok iyi gizlendi. Keza Aras Ozbiliz.

Yonetim rahat hareket etmek icin daha cok boyle yemler atacak ortaya, simdiden afyet olsun yiyenlere :)

Çevrimdışı 38life

Seviyorum bu forumu :D Hayati anlik yasiyoruz belli ki.

Onceden duyum yok, transfer yok, vakit gecmiyor derken, birisi ortaya Fabri'yi atti bir cogu bodoslama atladi transfersizlikten dolayi. Simdide hayaller ve hayatlar kadrolari kuruyorlar :) Tolga'yi kesemez, kaleci alinmasin defans alinsin falan :D Transfer acligi cekiyoruz ama ucuz yemek te yemek istemiyoruz :D

Fikret Orman Medya'yi cok iyi yonetiyor ve istedigi gibi yonlendiriyor. Afferin. Istedigimiz oyuncu istedigimiz fiyata gelene kadar medya cok iyi bir arac. Ben temmuzdan once onemli bir transfer beklemiyorum. En fazla Ali Sasal gelir Gunay'in yerine.

Temmuzdan sonra da hic beklemedigimiz bir fiyata, beklemedigimiz oyuncular gelebilir. Aklimda hep Marcelo ornegi var, adam ucaga bindigi anda biz transferi ogrendik, cok iyi gizlendi. Keza Aras Ozbiliz.

Yonetim rahat hareket etmek icin daha cok boyle yemler atacak ortaya, simdiden afyet olsun yiyenlere :)

Burda da söylendiği gibi :)

Çevrimdışı BlackEagle26

Hala bademe inanan var mı 😃 yazık adam 15-20 madde gün içinde medyada geçenleri özetliyor ve insanlar ona inanıyor 😯

Çevrimdışı atalay

Zamanında Fabri, Valdes, N'Doye gibi isimler ile anlaştılar. Ne hedef şaşırtması?

Çevrimdışı 38life

Zamanında Fabri, Valdes, N'Doye gibi isimler ile anlaştılar. Ne hedef şaşırtması?

Onların da hedef şaşırtma olduğu söyleniyor. Valdes değil ama. Ki ben şahsen geçtiğimiz sezon Tolga ile değil Valdes ile oynamak isterdim. Avrupa Liginde gruplardan çıkardık en azından...

Çevrimdışı BlackEagle26

Kimse neden Mandanda'ya vurgu yapmıyor ? Şuan free oyuncu Marsilya'yla sözleşmesi 30.06.2016 bitmiş. Geçen senede ilgilenmiştik Marsilya bırakmamıştı yıllardır Marsilya'da Cl tecrübesi var sayısız avrupa maçına çıkmış tecrübeli bir kaleci ben çok isterim şahsen

Çevrimdışı 38life

En güzeli de 'zamanın' birilerini haklı ve birilerini haksız çıkartacak olması :) Bekleyip görmek en güzeli ozaman...

Çevrimdışı atalay

Onların da hedef şaşırtma olduğu söyleniyor. Valdes değil ama. Ki ben şahsen geçtiğimiz sezon Tolga ile değil Valdes ile oynamak isterdim. Avrupa Liginde gruplardan çıkardık en azından...

Ne zamandır hedef şaşırtmak için futbolcular ile imza aşamasına gelip, protokol imzalanıyor? Ayrıca Valdes 2 yıldır hiçbir majör takımda oynayacak durumda değil.

Çevrimdışı talha

Kimse neden Mandanda'ya vurgu yapmıyor ? Şuan free oyuncu Marsilya'yla sözleşmesi 30.06.2016 bitmiş. Geçen senede ilgilenmiştik Marsilya bırakmamıştı yıllardır Marsilya'da Cl tecrübesi var sayısız avrupa maçına çıkmış tecrübeli bir kaleci ben çok isterim şahsen

Adam buraya gelmiyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 38life

Ne zamandır hedef şaşırtmak için futbolcular ile imza aşamasına gelip, protokol imzalanıyor? Ayrıca Valdes 2 yıldır hiçbir majör takımda oynayacak durumda değil.

Orasını bilmiyorum. Ama sezon başında Valdes için o süre 1 yıldı. Mesela Fabri de 1 yıldır oynamıyor ama gündeme gelebiliyor ve bir çok kişi bunu da kabulleniyor. Şahsen Valdes gelseydi Tolgadan daha kötü performans sergilerdi diye düşünmüyorum. Hatta o sezon Premier Ligde son bir kaç maçta oynamıştı. Yani fizik olarak düşmüş bir durumda falan değildi.

Çevrimdışı atalay

Orasını bilmiyorum. Ama sezon başında Valdes için o süre 1 yıldı. Mesela Fabri de 1 yıldır oynamıyor ama gündeme gelebiliyor ve bir çok kişi bunu da kabulleniyor. Şahsen Valdes gelseydi Tolgadan daha kötü performans sergilerdi diye düşünmüyorum. Hatta o sezon Premier Ligde son bir kaç maçta oynamıştı. Yani fizik olarak düşmüş bir durumda falan değildi.

Valdes, ManU'da rezerv takımında oynadı. Liege'de kiralık sözleşmesini feshettiler. Belçika'da bidon kaleci olmak, az buz bi' başarı değil. 

Çevrimdışı 38life

Turgay Demir'e göre Şenol hoca Savunma hattını yerliler üzerinden kurmak ve böylece bir uyum yaratmak istiyormuş.

Inter Euro 2016 performansından sonra Caneri kiralamaya karar vermiş ve biz alabilirmişiz Caneri.   Yani Şenol hocanın istediği savunma

Gökhan Gönül
Serdar Aziz
Rhodo/Marcelo
Caner Erkin

Kaleye Fabri yetersiz olduğu için Tolga geçecek. Ve uyumlu bir yerli savunma yaratılacak.

...imiş Turgay Demire göre. Bana inandırıcı gelmedi.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

faRbinin 5-6dk.lık videolarına baktımda tolgadan kötü olamaz bu adam  :money:

5. aşamaya bu kadar çabuk gelmemizi beklemiyordum.  :D

https://en.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCbler-Ross_model

Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı TANERCAN

Fm de bile bazı oyuncular gelmiyor beleş olmasına rağmen gerçekte ha diyince gelseydi:)

Çevrimdışı TANERCAN

Furkan Yaman Kayserispor a gitmiş sizce forvet olur mu? Geçen sene 2. Ligde idi sanırım. Yetenek var mı bu çocukta?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: