2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359948 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı İhsan

Ben bu transfer dönemi özelinde konuşuyorum.

70 gün sonra transfer dönemi bitiyor. Biraz sabredip ona göre not verelim bence.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

nasıl diyorlardı bi kilo toz bi toros bi otobos muydu neydi  :evillol:
Hahha abi onun dogru versiyonu soyle, bikilo toz torosa bi kilo toz otobosa, sonra ben kamyonla karabukte ikinci yuklemeyi yapip adanaya kadar kamyonla tozu kullanirken, izmirde torosu ispiyonluyoruz, antalyada otobosu

Çevrimdışı kartal190321

en son transferi düşünülmesi gereken mevki kaleciyken kaleci aramak mantık dışı.2 stoper alırsın sola kolarov kiralık gelirse 2 stopere verecek para vardır sanırım. illa alınacak diye bişeyde yok gider kiralarsın barcadan vermealen city den denayer bu şekil kiralanacak çok futbolcu var bütçeye yükte olmaz 1 sezon işimizi görecek futbolcu rahat bulunur. serdarlada sözleşme yenilersin beckin yedegi olur gg macerasına bile gerek yok.orta ve ileriyi bozmazsın  çok rahat şampiyon olursun kalede tolga veya boyko farketmez ki.beklentimiz lig şuan fazla maceraya gerek yok 3 nokta transfer rahatlıkla şampiyon yapar bizi yeni sezonda.
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı 38life

70 gün sonra transfer dönemi bitiyor. Biraz sabredip ona göre not verelim bence.

Aynı şeyi söylüyorum ben de zaten. Hangi iyi hamlenin diyorum. Ortada henüz iyi bir hamle yok :)

Çevrimdışı ardiles

Kaleci konusu nihayet hareketlenmeye başlamış. Fabri ismi geçiyor ama pek ihtimal vermiyorum.

İspanyadan alınabilecek iki kaleci var Antonio Adan ve Sergio Asenjo. Bu kaleciler hakkında daha detaylı yazmak istiyorum takip edenler varsa forumda istişare ederiz yanıldığım noktalarıda anlamamı sağlarsınız fakat bu akşam için Galler maçına kilitlendim kalede Wayne Hennessey oynayacak listemde olan ve takip ettiğim kalecilerden biri. Tek zayıf noktası uzak şutlar.

Çevrimdışı Ersoy

Vay be scout ekibimiz varmış. Ama eminim ki Gustavo Gomezi sadece A Spor'da izlemişlerdir.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Bishamon

Adamlar Copa America izlemis buradan Edwin Cardonayı begenmisler.Cok aramislar galiba :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı MrtBlgc

scout ekibi demek de aslında doğru değil scouting olmayanı keşfetmek vsvs gibi birşey bizimkilerin yaptığı olmuşun son form durumuna bakmak maçını izlemek gibi birşey
Aynen katılıyorum..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Vay be scout ekibimiz varmış. Ama eminim ki Gustavo Gomezi sadece A Spor'da izlemişlerdir.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O asporda ben de devamli takip ediyorum cok iyi oyuncular buldum copa amerigada, bir tanesi sile de vidal midir nedir adi, oburu de arjantinada messi. Cok iyi futbolcu onlar, bir kez daha izlemek lazim. Sonra kulube bildiririz.

Çevrimdışı MrtBlgc

Kaleci konusu nihayet hareketlenmeye başlamış. Fabri ismi geçiyor ama pek ihtimal vermiyorum.

İspanyadan alınabilecek iki kaleci var Antonio Adan ve Sergio Asenjo. Bu kaleciler hakkında daha detaylı yazmak istiyorum takip edenler varsa forumda istişare ederiz yanıldığım noktalarıda anlamamı sağlarsınız fakat bu akşam için Galler maçına kilitlendim kalede Wayne Hennessey oynayacak listemde olan ve takip ettiğim kalecilerden biri. Tek zayıf noktası uzak şutlar.
Wolverhampton'in kalecisi diye biliyorum.. Championship dışında tecrübesi var mı?  Fm oynarken alt liglerde tercih ettiğim bi kaleciydi, şimdi duyunca şaşırdım.. Lol

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EssiLor

• Ziyaretçi

A Sporda turgay demir konuşuyor
Turgay Demirin Sözleri
Turgay Demir :
1- Geçen Seneden Beri Fabricio yu Şenol güneş İstiyor O Yüzden Alındı Şenoş Güneş Olumlu Görüş Bildirdi Fiziği Güçlü bir Kaleci
2- Gökhan Gönül olayı bitmeden Beşiktaş Sağ bek Almayacak
3- Caner Erkin de Beşiktaşın Gündeminde
4- Şenol Hocanın Stoper deki Önceliği Serdar Aziz
5- Töre Muhtemelen Gidecek Arası Şenol Hoca izleyecek eğer beğenilirse Arasla devam edilecek
6- Atiba nın yanına ön libero aranıyor
7- Glik Şenol Hocanın en çok istediği isim ama imkansız ücreti çok
8- Son Dönemde Beşiktaş Yöneticileri Gomeze yüzde 99.9 kaldı gözüyle bakıyor muhtemelen kalacak

Kaynak A Spor Turgay Demir.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2016, 22:28:14 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı TANERCAN

A Sporda turgay demir konuşuyor
Turgay Demirin Sözleri
Turgay Demir :
1- Geçen Seneden Beri Fabricio yu Şenol güneş İstiyor O Yüzden Alındı Şenoş Güneş Olumlu Görüş Bildirdi Fiziği Güçlü bir Kaleci
2- Gökhan Gönül olayı bitmeden Beşiktaş Sağ bek Almayacak
3- Caner Erkin de Beşiktaşın Gündeminde
4- Şenol Hocanın Stoper deki Önceliği Serdar Aziz
5- Töre Muhtemelen Gidecek Arası Şenol Hoca izleyecek eğer beğenilirse Arasla devam edilecek
6- Atiba nın yanına ön libero aranıyor
7- Glik Şenol Hocanın en çok istediği isim ama imkansız ücreti çok
8- Son Dönemde Beşiktaş Yöneticileri Gomeze yüzde 99.9 kaldı gözüyle bakıyor muhtemelen kalacak

Kaynak A Spor Turgay Demir.
İnandın mı ? :)

Çevrimdışı Bishamon

Caner Intere imza atti nasil gundemimizfe olsun.Bu adamlar para kazaniyor bu isten

Çevrimdışı cagdas44

Nasil bir ucak alinmali bizim ucuslar icin. Vodafone arenanin soyunma odasina benzemesinde, biraz lukus bir ucak olsun. Simdi bu kaleci transferine benzerse bizim baskan ucak ucak der gidip bir tane tupolev alir, kafayi yeriz. Baskan tupolev alacaksan tu-144 al bize yakisir.

@mylife1903 abi valla başkan ağzından Atlas dedi adamlar sadece Airbus kullanıyor ama ucuzuna kaçıp Rus muadili Sukhoi Superjet 100 alınabilir hatta başkan kasıp Kanada'dan CS100/CS300 bile kasabilir ki bi ara Atlas ilgileniyordu alternatif çok seç beğen al kesmece :)

@cagdas44 şayet başkanın transfer planlaması gibi giderse bu işler airbus A380 hayali kurup modifiye edilmiş CASA alırsak şaşırmam, modifikasyonu siz yaparsınız benim işyeri de sarayköy kazanda arada gelir teftiş ederim  :D rafineriden petrol almayalım direkt yurtdışından ithal edelim ben organize ederim hatta @mylife1903 dan yardım alırız kazakistandan vagonlara yükler biz kırıkkalede vagonlardan indiririz oraya  birde boru hattı olan stoklama terminali yaparız ohh miss.

ilk uçağımızın adı fa"R"bi olsun :money:

@tangaz abi TAI'de çalışmıyorum :) ama havacılıkla baya  :biggrinking: ilgiliyim. Abi aslında başkan alırsa yenisinden alır çünkü yeni modellerin ekonomisi çok daha yüksek bir de başkan bunu kesin 2. bi şirkete kiralayacaksa kesin bi alt yapı araştırması yapmıştır ilk mesajda dediğim gibi Atlasglobal (eski Atlasjet) yeni bir kaç hatla büyüyor ama bir yanda İstanbul Atatürk Havalimanı'nda devamlı tuttuğu bir yedek uçağı var rötarlara karşı artık o da yetmiyor diye biliyorum bunu görmüş olabilir başkan

Ek olarak sağda solda görülen görseli dün ben kendi sayfam için hazırlamıştım :)

Çevrimdışı Turco

Adamlar Copa America izlemis buradan Edwin Cardonayı begenmisler.Cok aramislar galiba :D

Edwin Cardona iyi oyuncu, neden öyle birşey söyledin ki ?

Çevrimdışı Bishamon

Edwin Cardona iyi oyuncu, neden öyle birşey söyledin ki ?

Çünkü bilinmeyen bir oyuncu değil.

Bir scout oyuncuyu ancak Copa America'da bulmuşsa işini yapmıyordur.

Çevrimdışı Efe

ben imza atılmadan hiç bişeye inanmıyorumaçıkçası boyko kalacak heralde son konuşmalara bakılırsa günay gidiyor onun için alınmak isteniyor olabilir bu fabri 3.kaleci olarak zaten boykoyu yok pahasına satmazlar kalsın bi hazırlık geçirsin bakalım ospina mandanda gibi kaleci gelirse o zaman giidebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

forma satışları hakkında bilgisi olan var mı ?
Bugun Sosyal medyada bir kac Resim gordum ustune giyilmis vaziyette

Kirmizi forma Ates ediyor :busted_cop: ( Bence )

Bu arada tam kirmizi degil tam Bordoda degil bir türlü çözemedim tam rengini ama cok guzel duruyor @Mehmet Ali C.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 00:51:09 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Hayaller, Ospina Gönül N'Koulou Glik Kolarov
Hayatlar, Fabri Gönül Aziz Djourou Köybaşı
Dram..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ardiles

scout ekibi demek de aslında doğru değil scouting olmayanı keşfetmek vsvs gibi birşey bizimkilerin yaptığı olmuşun son form durumuna bakmak maçını izlemek gibi birşey

Beşiktaşın altyapısından oyuncu çıkmaz onlarca gerekçe sayabilirim. Altyapı politikası 17-18 yaşına gelmiş artık alacağını almış potansiyeli yüksek oyuncuları bulup paf takımına kazandırmaktan ibaret olmalı. Bu işin piri Jean Tigana ve geçen yıl gündemdeydi neden olmadı bilmiyorum.

Diğer konuda ise evet sıkaut olmak izlemekten geçiyor. Kaleci mi istiyorsun? Hemen isim vereyim Billy Bob Bracher  :) Hem henüz keşfedilmemiş bir kaleci...

Ama en büyük hata burada yapılıyor çocuk hangi altyapıda başlamışsa orada devam etmeli zamanı gelmeden dalından erken koparılmamalı.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kirmizi firma Ates ediyor :busted_cop: ( Bence )

Bu arada tam kirmizi degil tam Bordoda degil bir türlü çözemedim tam rengini ama cok guzel duruyor @Mehmet Ali C.

formaları yakından görmeden önce en iyi formanın siyah olduğunu düşünüyordum, gidip görünce bence en kötü dizaynın siyaha ait olduğunu gördüm.

komik olan en kötüsünün kırmızı (vişne çürüğüymüş net olarak) olduğunu düşünürken en çok hoşuma gidenin o olması.

özetle kırmızı ateş edecek gibi.

Çevrimdışı cagdas44

Ben bu transfer dönemi özelinde konuşuyorum.

Daha sakin olalım şuan her ne kadar istemesek de kadromuzdan 2 isimle sözleşme uzatıldı ve marcelo alındı ama kaleci alındı konusunda henüz net bir şey yok. haberlerde geçen her isim doğru olmadığı gibi kaynaklarda güvenilir değil.

Çevrimdışı onder23

Kirmizi firma Ates ediyor :busted_cop: ( Bence )

Yunus emre kırmızı formayı canlı gördün mü? 
Tam kırmızı değil bordo da değil böyle vişne çürüğü renginde.
Sanki kırmızı formayı çok yıkamışlar da rengi solmuş gibi.
Beni hayal kırıklığına uğrattı canlı görünce

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Turco

Çünkü bilinmeyen bir oyuncu değil.

Bir scout oyuncuyu ancak Copa America'da bulmuşsa işini yapmıyordur.

İşin scout kısmına bakma sen bizim scoutlar FM'den oyuncu bakıyorlar  :kop: birşey bekleme bizim scout ekibinden.

Cardona iyi oyuncu hocam, birkaç sene içinde Porto, Lizbon, Benfica, Monaco gibi takımlardan birine giderse şaşırma. Komple oyuncudur ve çok özelliklidir. Hücüm hattının neresine koyarsan koy sırıtmadan oynar. Çok dayanıklı oyuncu, fizikli yani. Bir o kadar da tekniktir.

Geçen sene süper lig takımına önermişliğim vardır. Ne oyuncunun menajeri ne de oyuncu görüşmek istememişler bile. Büyük takımlar ilgileniyor. Keşke Cardona'yı biz alsak ama gelmez, gelse bile maliyetli olur. Forvet hattında oynadığı zaman adama baktığında Oscar Cardozo'nun Benfica'daki efsane zamanlarını hatırlasın. Adının duyulmadığına bakma sen Meksika liginde oynadığından kaynaklanıyor o, yoksa kumaşı çok iyi.

Çevrimdışı Bishamon

@atalay

Senin beğendiğin Marvin ve Brooks Hertha'dan 800.000 Euro kazanıyormuş  :D

Etiketler: