2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360139 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Forumda ne kadar çok uzaman Teknik Direktör ve Yönetici varmış arkadaş ama bu şahısları neden klüplerde görmüyoruz  :alala: Bu kadar iyi biliyorsanız niye bu işi yapıp para kazanıp, Türk futbolunu ve Klüpleri batıklıklardan çıkarmıyorsunuz anlamıyorum. Belki sayenizde güzel futbolda izleriz. :bandit:
Maalesef bir Fatih Terim torpili yok bu insanların. Ama hakettiklerimiz bu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Mehmet57

Fabri Tolga'yi keser. Eli ayagi duzgun her ortalama kaleci Tolga'yi keser. Sporting, Akhisar maclarinda yaptigi hatalari ortalama kaleci yapmaz. Her kaleci hata yapar, istisna olur normal performansina yakismayan hata olur. Tolga? Tolga'nin normal performansinin icinde o tur hatalar + inanilmaz derecede kotu degajlar var.

Çevrimiçi Samet Demir

Fabri Tolga'yi keser. Eli ayagi duzgun her ortalama kaleci Tolga'yi keser. Sporting, Akhisar maclarinda yaptigi hatalari ortalama kaleci yapmaz. Her kaleci hata yapar, istisna olur normal performansina yakismayan hata olur. Tolga? Tolga'nin normal performansinin icinde o tur hatalar + inanilmaz derecede kotu degajlar var.
Boyko da tolgayi keser dedik. Kesemez kardeşim.

Bize Sirugu-mandanda-ospina-costil-adler gibi kalecilerden birisi lazım...

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İhsan

Hangi iyi hamlelerin?

Bu soru şaka mı?
Sen nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama son  senelerde ımkansızlığa rağmen yaptığımız transferler son derece başarılıydı.
Üstüne stad yapıldı. Beklentilerin üstünde hamleler yapıldı. Soruyu anlamadım
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı b.damatoglu

bu kadar boş adamlara verdikleri paralarla 3 tane sağlam adam alınırdı kaç senedir. lafa gelince para yok. oturup birde destek olup başarılı olmasını bekleyecez bu kalecinin.adamlar tolgayı 1.kaleci ilan etmiş önümüzdeki senenin biz oturup ospina hayal ediyoruz. stoperede serdar aziz gelir gelirse

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Dedik ama forum ilk transferle hareketlenir, diye
Millet soka girdi.

Yahu ne olacakti ki hani noyer mi gelecekti. Boyle bir kaleci gelecekti iste. Bu daha iyi gunlerimiz. Alexisi gondersinler sonra oni da cok arayacaz.

Boyko kalsaydi bari.

Ispanyol futbolcu almayin dedik, taaaa ne zaman yazdim ben, olmaz, olmuyor, olamaz, olamayabilecek ispanyollar ispanyada, ruslar rusyada agirdir.

Akinfeevi al getir buraya tolgalasir iki gunde.
Ispanyol, futbolcu no
Gidip kaleci aldilar, yeahhh ooo yeahh

Çevrimdışı mylife1903

Boyko da tolgayi keser dedik. Kesemez kardeşim.

Bize Sirugu-mandanda-ospina-costil-adler gibi kalecilerden birisi lazım...

LG-D802 cihazımdan gönderildi
O yazdiklarinda zor keser tolgayi. Tolgayi kesecek kaleciye bizim paramiz yetmez. Muslera, noyer falan gibi kaleciler tolgayi kesmeye cesaret edebilir.

Besiktas kulubu bir spor kulubudur
Baskanlik sistemiyle yonetilir
Kalecisi tolgadir
Tolga kesilemez, kesilmesi teklif edilemez

Çevrimdışı 38life

Bu soru şaka mı?
Sen nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama son  senelerde ımkansızlığa rağmen yaptığımız transferler son derece başarılıydı.
Üstüne stad yapıldı. Beklentilerin üstünde hamleler yapıldı. Soruyu anlamadım

Ben bu transfer dönemi özelinde konuşuyorum.

Çevrimdışı onurturan

Stoper mevkisi için Djourou adı ciddi bi' şekilde geçiyor. İzlediğim en kötü stoperlerden biridir. Büyük hata olur.
biraz içim rahatladı hepsi külliyen şaşartmaca ihtimali doğdu.. fabri bu falan ..

Çevrimdışı TANERCAN

Başkan Fikret Orman çoğumuzdan daha iyi futbolu biliyordur emin olun. Birde ciddi ciddi Fabri geliyor Djorou geliyor deyip başkanı gömüyorsunuz.. Başkan o oyuncuları alacak adam değil. İnce eleyip sıkı dokuyan başkan o çöpleri alacagina adam almaz.

NTVSpor mu dedi Fabri gelecek diye? Fenerli adamın kanalı değil mi? Şahenk di soy adı adını unuttum. Adam cebinden fenere para vermiş geçmiş yıllarda 8milyon Euro. Bu adamın kanalının yaptığı haberlere inanmayın.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Başkan Fikret Orman çoğumuzdan daha iyi futbolu biliyordur emin olun. Birde ciddi ciddi Fabri geliyor Djorou geliyor deyip başkanı gömüyorsunuz.. Başkan o oyuncuları alacak adam değil. İnce eleyip sıkı dokuyan başkan o çöpleri alacagina adam almaz.

NTVSpor mu dedi Fabri gelecek diye? Fenerli adamın kanalı değil mi? Şahenk di soy adı adını unuttum. Adam cebinden fenere para vermiş geçmiş yıllarda 8milyon Euro. Bu adamın kanalının yaptığı haberlere inanmayın.

Hocanin dedigi gibi "ya tutarsa"
Biz su testisi kirilmadan tokadi cakalim, adamin imzasi kuruyunca elestiremiyoruz.

Çevrimdışı Ergin1903

Açıkcasi fabri'ye inanmiyorum. boyko faciasindan sonra 1 sene oynamamiş adami almamiz bana göre pek olanakli bir durum degil. Beklemek lazım.

Çevrimdışı Gürcan

Açıkcasi fabri'ye inanmiyorum. boyko faciasindan sonra 1 sene oynamamiş adami almamiz bana göre pek olanakli bir durum degil. Beklemek lazım.

Alinirsa cok agir tepki veririm bugune kadar yönetimi destekledim ama bile bile lades yaparlarsa valla en agirinda. Eleştiririm. Insallah gercek degildir adam 1 yil hic oynamamis ve 9 yilda ne yaptigi ortada akil var mantik var biz tolgadan biktik ustune copleri topluyoruz ya 4 yilda 20 m euro defansa para harcayip 0 basari yakalamisiz istikrar yok defansta neden cunku cop almışız adam akilli 3 transfer yapmamisiz.

Çevrimdışı 38life

Murat Özen Şuan Periscope'ta diyor ki: Fabri ile daha Boyko alınmadan söz kesilmiş. Ancak sakatlandığı için transferi aksamış bugüne. Biz aylardır söylüyoruz Fabri bitti diye diyor.

Çevrimdışı MrtBlgc

Murat Özen Şuan Periscope'ta diyor ki: Fabri ile daha Boyko alınmadan söz kesilmiş. Ancak sakatlandığı için transferi aksamış bugüne. Biz aylardır söylüyoruz Fabri bitti diye diyor.
Glik olmaz maliyeti çok yüksek ama başkan deli gibi istiyor oyuncuyu falan diyor. Anladığım kadarıyla da scout ekibi de Gustavo Gomez'de ısrar ediyormuş.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bu arada faRbi bi senedir maç yapmamış deniyor ya son maçını 394 gün önce yapmış daha 60 gün falan var lige yani 13 aya tekabül edecek ki tolgayı kesemeyeceği için müzmin yedek olcek. müzmin sakat müzmin yedek blablabla, adam takımı 2.lige düştüğünde de yedekmiş sonraki sezon (14-15) tek oynadığı yıl (31 maç)...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Glik olmaz maliyeti çok yüksek ama başkan deli gibi istiyor oyuncuyu falan diyor. Anladığım kadarıyla da scout ekibi de Gustavo Gomez'de ısrar ediyormuş.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

scout ekibi demek de aslında doğru değil scouting olmayanı keşfetmek vsvs gibi birşey bizimkilerin yaptığı olmuşun son form durumuna bakmak maçını izlemek gibi birşey
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Fiyat kirma operasyonu olsa bu ispanyol cocukla kimin fiyati kirilir ki

Mesela ferrari almaya gidiyorsun, bakiyorsun konusuyorsun
Sonra
Ya benim biraz kafam karisti aston martine bir daha bakmak istiyorum, diyorsun
Efenim simdi siz bugun pesinati verirseniz kis lastigi, 1ton benzin gibi kampanyalarimiz var, altin anahtarlik hediye, ayrica ufak bir indirimimiz var bugune ozel, diyebilir temsilci
Sen dersen, yahu gelirken reno 12 beyaz toros baktim, aklim karisti biraz
Adam sana "olm bak git" der

Çevrimdışı 38life

bu arada faRbi bi senedir maç yapmamış deniyor ya son maçını 394 gün önce yapmış daha 60 gün falan var lige yani 13 aya tekabül edecek ki tolgayı kesemeyeceği için müzmin yedek olcek. müzmin sakat müzmin yedek blablabla, adam takımı 2.lige düştüğünde de yedekmiş sonraki sezon (14-15) tek oynadığı yıl (31 maç)...

Adam hala tam olarak iyileşmiş değil.

Adam sakatlanmış iyileştiği anda tekrar sakatlanmış hiç oynamadan. Olacağı söyliyeyim gelecek bu adam ve Avusturya kampında sakatlanacak ilk yarıyı kapatacak. Biz Tolga ve Şaşal ile mutlu mesut yolumuza devam edicez...

Çevrimdışı tangaz

Adam sakatlanmış iyileştiği anda tekrar sakatlanmış hiç oynamadan. Olacağı söyliyeyim gelecek bu adam ve Avusturya kampında sakatlanacak ilk yarıyı kapatacak. Biz Tolga ve Şaşal ile mutlu mesut yolumuza devam edicez...

sonra da istanbul cerrahi hastanesinden foto kareleri. bende baktım öngörülen tahmini dönüş süresi 4 temmuz deniyor. bu amerikanın kurtuluş günü  değilmiydi ohh miss  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Fiyat kirma operasyonu olsa bu ispanyol cocukla kimin fiyati kirilir ki

Mesela ferrari almaya gidiyorsun, bakiyorsun konusuyorsun
Sonra
Ya benim biraz kafam karisti aston martine bir daha bakmak istiyorum, diyorsun
Efenim simdi siz bugun pesinati verirseniz kis lastigi, 1ton benzin gibi kampanyalarimiz var, altin anahtarlik hediye, ayrica ufak bir indirimimiz var bugune ozel, diyebilir temsilci
Sen dersen, yahu gelirken reno 12 beyaz toros baktim, aklim karisti biraz
Adam sana "olm bak git" der

nasıl diyorlardı bi kilo toz bi toros bi otobos muydu neydi  :evillol:

Çevrimdışı TANERCAN

Fabri mabri gelmez rahat olun. Çay için iyi gelir

Çevrimdışı mylife1903

scout ekibi demek de aslında doğru değil scouting olmayanı keşfetmek vsvs gibi birşey bizimkilerin yaptığı olmuşun son form durumuna bakmak maçını izlemek gibi birşey
Abi bizim scout ekibi selim soydanli ve sadan kalkavanli fb scout ekibi gibi.
Lokfen izlemeye gidip figuyu begenirler.
Mesela ben gecen ispanyada mac seyrediyorum acayip bir oyuncu buldum, cok begendim ronaldo

Çevrimdışı fatihbjk

Fabri ismini sagda solda gorunce baya moralim bozuldu. Diyorumki acaba Gunay'in yerine 3. Kaleci olarak aliniyor olabilirmi. Baska bir ihtimalde hedef saptirma yapiliyor olabilir. Asil istedigimiz isimde fiyat kirdirmaya calisiliyor olabilir,
Cunku Fabri gibi birinin gecmisine baktigimizda Demiroren bile boyle bir hata yapmaz diyorum sahsen.

Çevrimdışı mylife1903

Bu senaryoyu ben yazdim ama sol bek icin.

Etiketler: