2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12355962 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Fabri gelirse yapılan iyi hamlelerin üzerine sifon çekeriz  :money:

Hangi iyi hamlelerin?

Çevrimdışı Ersoy

Kombo yapacaz yani :D

Bide 3. kaleci olarak şaşalı alırız of of of.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MrtBlgc

Hangi gazete olacak biz gencken fbnin antreman maclarinda futbolculara 4er yildiz veren fanatik gazetesinin.
Fbnin kiriklari vardir petrescu mesela 10'sene dinledik be her transfer donemi.
Ama bu ancelotti olayi farklidir, turkiyeye gelip yiyiomicip gezip sonra tamam anlastik esyalarimi toplamaya gidiyorum, diyip donmeyen teknik direktor. Ahahaha mazisi rezilliklerle doludur fbnin yahu
Unutuldu son 12 senede. Simdi kim olduklarini hatirlayacaklar, abdurrahman celebiden baskasi degiller.
Ahahaaha yalnız bu haber çok orijinal olmuş. Kim yaptıysa Ancelotti İstanbul'a gelmiş, dolaşmış, ev bakmış falan haha gerçekten inanılmaz :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Ahahaaha yalnız bu haber çok orijinal olmuş. Kim yaptıysa Ancelotti İstanbul'a gelmiş, dolaşmış, ev bakmış falan haha gerçekten inanılmaz :D

haber zaten gerçek. bu olay yaşandı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Alper1903

Fabri'nin yanında Djourou falan bunlar nedir yav şaka mı bu transfer sezonu?
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2016, 19:35:34 Alper1903 ]

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 yalnız dan petrescu iyi sağ bekti o romen milli takımında bir stoper vardı daum çok istiyordu son anda herif caymıştı bizde norveçli ronny jhonsen'i norveç transfer rekoru bedelle almıştık.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

"2017-2018 Transfer Sezonu" başlığı ne zaman açılacak? Ben o başlıkta kaleci adaylarını yazmak ve adaylar üzerinde tartışmak istiyorum...

Çevrimdışı dkn_34

fikret orman temsili :)

Çevrimdışı tangaz

"2017-2018 Transfer Sezonu" başlığı ne zaman açılacak? Ben o başlıkta kaleci adaylarını yazmak ve adaylar üzerinde tartışmak istiyorum...

geç açılır, olağanüstü kongreye gideriz önce başkan adaylarını konuşuruz sonra transferi...

Çevrimdışı 38life

Tolga 11 için düşünülüyor demiştik...

Fakat şunu anlamıyorum. Boyko neden gidiyor da Fabri geliyor? Bir yedek olarak aralarında çok büyük farklar yok. İspanyolca konuşuyor diye mi alınıyor acaba?

Çevrimdışı MrtBlgc

haber zaten gerçek. bu olay yaşandı  :bandit:
Hadi ya :D ben hatırlamıyorum gerçekten de...

Çevrimdışı asi_kartal

Ben anlamıyorum halı hazırda iyi bir kadron var, iyi bir kaleci sağlam bir defans ve ortasahaya takviye yapicaksin açık net niye bu kadar zorluyorlar anlamıyorum.

Biz buyuk takimiz ama büyük takim gibi maalesef yonetilemiyoruz. Bu senelerdir böyle anlam veremiyorum kaleci sıkıntın var ama ilgilendiğin kalecinin eldekilerinden bir farkı yok birinin ayağı sağlamsa diğerinin refleksi vs. Ortasını tutturamiyoruz senelerdir kaleye ve defansa vasat oyuncular geliyor harcanan paralarla şuan hem kaliteli oyuncularımız olur hemde başarı kalitemiz artardi.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı tangaz

şu aşamadan sonra gomezi de unutmaya başlayabiliriz ndoyeyi kiralarız bu gidişle. formalarada şaşırtma amaçlı doyeN ve faRbi yazılabilir  :money: muhtemelen töreyi okutma planları suya düşmüş gibi görünüyor yapılan yapılamayan işlerin başka izahı yok...

Çevrimdışı dkn_34

yönetım bence boykoyu satamayacağını anladı.tolga kötüyse ,boyko yada fabri  ikisinden biri iyi oynar diye düşündü

Çevrimdışı Alper1903

Tolga 11 için düşünülüyor demiştik...

Fakat şunu anlamıyorum. Boyko neden gidiyor da Fabri geliyor? Bir yedek olarak aralarında çok büyük farklar yok. İspanyolca konuşuyor diye mi alınıyor acaba?

Bence Tolga'yı kesme riski olmasın diye alıyorlar.

edit: Menajeri de mobilyacı diyorlar. Ne kadar doğrudur bilemiyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şampiyon olmadan önce kimse yüksek bütçeler, büyük transferler beklemesin dedim. Fakat paranız yoksa; aklınız, bilginiz olacak. Son 4 yıldır bu takımda savunma oyuncularını ve kalecileri kim izliyor? Son 4 yılın transfer bilançosu: 8 stoper, 7 bek, 4 kaleci.
Halen defansa kaleye ve beklere adam bakıyoruz!!
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

bu arada van der wiel ist.da fotoları ÇAKMA ya da adam hasta 40 derece istanbul sıcağında wiel pilot mont giymiş  :bandit:

Çevrimdışı MrtBlgc

Çarşıdan aldım Ospina, Mandanda, Adler, Costil eve geldim Fabricio olunca insanlar haliyle tepki veriyorlar. Bu gayet normal yani. Ben hiçbir maçını izlemedim yalnız burdaki konuşulanları dikkate alınca vasat bir kaleci olduğunu düşünüyorum. YouTube'de adına yapılmış videolar falan pek önemli değil. Kimlerin kimlerin ne videoları var. Umarım nabız yoklamak için yapılmış bir haberdir. Bir de 1 yıldır hiç forma giymediği de konuşuluyor, sakatlık ve formsuzluktan dolayı. Eğer durum böyleyse tartışacak bir tarafı yok bu transferin..

Çevrimdışı 38life

Tolga - Fabri - Şaşal:

Çevrimdışı Bishamon

bu arada van der wiel ist.da fotoları ÇAKMA ya da adam hasta 40 derece istanbul sıcağında wiel pilot mont giymiş  :bandit:

Ne bekliyordun ntvspor cidden araştırıp doğrularıyla haber yaptığını mı? Aziz'in ısmarladığı haberler

Çevrimdışı OrhanAker

Çarşıdan aldım Ospina, Mandanda, Adler, Costil eve geldim Fabricio olunca insanlar haliyle tepki veriyorlar. Bu gayet normal yani. Ben hiçbir maçını izlemedim yalnız burdaki konuşulanları dikkate alınca vasat bir kaleci olduğunu düşünüyorum. YouTube'de adına yapılmış videolar falan pek önemli değil. Kimlerin kimlerin ne videoları var. Umarım nabız yoklamak için yapılmış bir haberdir. Bir de 1 yıldır hiç forma giymediği de konuşuluyor, sakatlık ve formsuzluktan dolayı. Eğer durum böyleyse tartışacak bir tarafı yok bu transferin..

Geçen btd ortaya isimler atılacak demişti bugün pat fabri vs felan..açıkçası btd ye güvenmek istiyorum.

Çevrimdışı MrtBlgc

Geçen btd ortaya isimler atılacak demişti bugün pat fabri vs felan..açıkçası btd ye güvenmek istiyorum.
Sürekli takip ediyorum ben orayı ve ben de güvenmek istiyorum açıkçası fakat sanki o da biraz sallıyormuş gibi geliyor. Mesela Günay'in transfer haberi önce basında çıktı sonra o sayfa yazdı kesin kayseriye gidiyor diye...

Çevrimdışı Bishamon

Bir ara gündemimizde olan Maciej Rybus Lyon ile anlaşmış.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan Ramazan Ramazan şu insanları ne diye strese sokarsın anlamıyorum ki. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Kapkarakartal

Fikret ORMAN demek ölümü gösterip sıtmaya razı etmek demektir.

Etiketler: