2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390830 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valla hakkaten güzelmiş ya formalar! Askıda durduğu gibi durmuyor :D
Beyaz bile cok guzel duruyor

Hemen tepki veriyoruz bazi formalar boyle oluyor basta kotu gibi duruyor yakindan bakinca ve giyince bambaska duruyor geçtiğimiz senelerde de yasadik bunu :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

valla ben beğenikim formaları. Niye bu kadar aşırı tepki verildi anlamıyorum.
Abi güzel gelmedi bana son 2 sezonki formalar çok daha iyiydi bence bu senekiler kötü ama kırmızıyı alacağım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu kotu haber ben atiba olsam benim hanim hamile olsa cocugun gelecegi icin ya ingiltereye giderdim ya da amerikaya, turk vatandasi olursa cocuk sevinirim ama bir ebevyn olarak kafam karisti simdi
Sen ne zaman tr'ye kesin dönüş yapıyorsun abi

Çevrimdışı arda

Bu kotu haber ben atiba olsam benim hanim hamile olsa cocugun gelecegi icin ya ingiltereye giderdim ya da amerikaya, turk vatandasi olursa cocuk sevinirim ama bir ebevyn olarak kafam karisti simdi

Abi adam zaten Kanadalı :) Napsın UK vatandaşlığını :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mylife1903

Sen ne zaman tr'ye kesin dönüş yapıyorsun abi

3. Havaalanini bir acsinlar hele ismine bakip kararimi verecegim, once biraz monakoda yasayip formula1i balkonumdan izlemem lazim

Çevrimdışı mylife1903

Abi adam zaten Kanadalı :) Napsın UK vatandaşlığını :D
Amerigan alsin ozaman, turk pasaportundan iyidir atibanin ufaklik icin.

Çevrimdışı arda

Amerigan alsin ozaman, turk pasaportundan iyidir atibanin ufaklik icin.
Amerigan havalı olur du da adamın bankadaki parası dünyadaki bütün pasaportları alır zaten :) Bebeye iş kuracam der alır oturumu :) Dindar felan değilse hanım hatta ismini Anatolia Istanbul felan koyarlar entel olur. Atiba 13, zaten against superstitious :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Karabay

Abi güzel gelmedi bana son 2 sezonki formalar çok daha iyiydi bence bu senekiler kötü ama kırmızıyı alacağım

sahada görünce hepiniz fikir değiştireceksiniz

Çevrimdışı mylife1903

Amerigan havalı olur du da adamın bankadaki parası dünyadaki bütün pasaportları alır zaten :) Bebeye iş kuracam der alır oturumu :) Dindar felan değilse hanım hatta ismini Anatolia Istanbul felan koyarlar entel olur. Atiba 13, zaten against superstitious :D
Aslinda dogru atiba hanimini musluman yaparsa siyahi bir kardesimiz olarak dunyada en rahat turkiyede yasar. Renk irkciligi yok bizde hatta fener cok sever siyahileri,

Sunu da koyayim buraya
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2016, 20:03:37 mylife1903 ]

Çevrimdışı ozan062

sosa için aynısını ben düşünüyordum cocuklarının hayatını kararttı diye:)

ama para var o sebeple sıkıntı olmaz hangi ülke vatandası olacagı cocuklarının
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sozkul

valla ben beğenikim formaları. Niye bu kadar aşırı tepki verildi anlamıyorum.

Bayrağın yeri kötü olmuş, yanyana amblem yarışması düzenleniyor gibi sanki.
Daha önce Fenerin yaptığı daha iyiydi, adidas amblemi  olan yere bayrak, orta biraz üstede adidas amblemi.
biz stadın kolonlarını bile asimetrik yapmışken üçü aynı hizada olmamış..

Çevrimdışı tangaz

Atibanin eşi hamileymiş :busted_cop:

Ikiz olsun ikiz Şampiyonluk gelsin :halay: :halay:

benim kocakarı bilgilerime göre bu bebek de erkek olacak ikiz mi bilemem ama erkek  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

benim kocakarı bilgilerime göre bu bebek de erkek olacak ikiz mi bilemem ama erkek  :bandit:
Abi yok o gobek yuvarlak kiz cocuk var orda az biraz sivri olsaydi tamamdi atiba jr.

Çevrimdışı emrecakmak

[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2016, 20:04:06 emrecakmak ]

Çevrimdışı arda

sosa için aynısını ben düşünüyordum cocuklarının hayatını kararttı diye:)

ama para var o sebeple sıkıntı olmaz hangi ülke vatandası olacagı cocuklarının

Abi 18 yaşına kadar çocuklar seçim yapabiliyor, nerde doğduğu şart değil ailesinin pasaportunu alır yani. En azından ben Libya'da doğdum misal, 18 imi bi kaç gün kala babam çıtlattı Kaddafi de biraz değişik mi ne dedi istersen ama geçebiliyormuşsun dedi. Dedim baba şimdi mi diyosun bunu 2 3 gün kalmış sonrası işte ahlar vahlar gözyaşı ve kan :D ama Sosa2non miniklere Anatolia & Rumelia yakışırıdı bea

Çevrimdışı ozan062

Abi 18 yaşına kadar çocuklar seçim yapabiliyor, nerde doğduğu şart değil ailesinin pasaportunu alır yani. En azından ben Libya'da doğdum misal, 18 imi bi kaç gün kala babam çıtlattı Kaddafi de biraz değişik mi ne dedi istersen ama geçebiliyormuşsun dedi. Dedim baba şimdi mi diyosun bunu 2 3 gün kalmış sonrası işte ahlar vahlar gözyaşı ve kan :D ama Sosa2non miniklere Anatolia & Rumelia yakışırıdı bea

zaten atiba için demedim niye adam kanadalı yine yırttı cocuklar

ama sosada öyle değil arjantinli olacak cocuklar kacarı yok:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

Abi yok o gobek yuvarlak kiz cocuk var orda az biraz sivri olsaydi tamamdi atiba jr.

dikkatli baktım da bana da yuwarlak geldi haklısın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Boyko gitmek istemiyormuş beyler. Kaleci transferini unutun...

Çevrimdışı OrhanAker

Daha bir kaç gün önce daha fazla oynamak istiyorum diyordu.
Dik dur boyko :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Saglam bir kamp yer zimba gibi olur madem kalmak istiyor Savasacaktir :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Kendisinden bir halt olmayacağını anlamıştır belki. Beşiktaş gibi bir kulüpten neden gitsin.

30 dakika önce Facebookta fotoğraf paylaştı altında taraftarlar nolur gitme diye yalvarıyor adama.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gider gider...

Çevrimdışı OrhanAker

Saglam bir kamp yer zimba gibi olur madem kalmak istiyor Savasacaktir :ok:
Yalnız toparlayamazsa ki umudum yok şampiyonlar liginde tolga ile felan...olmaz o iş.

Çevrimdışı Ersoy

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı doganay

Su vatandaslik mevzusuna aciklik getireyim. Turkiye'de dogan bebegin Turkiye vatandasligi alabilmesi icin anne ve/veya babadan en az birinin Turkiye vatandasi olmasi gerekli aksi durumda vatandaslik verilmez.

Etiketler: