2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393246 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Hayallerindeki adam bu mu? Kadrolarinda daha iyisi var

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı firewater

Ozan var, Atıf var, Durmaz var van pörsiyde kalırsa fb 3.bile olamaz. 60dan sonra her takım gol atar bu kadroya.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Renklilerden ve onların hayalperest taraftarlarından bize ne?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı KUMANOVALI

bu 10m hikayesini anlayamıyorum
bizimle aynı durumdalar
satmadan alamazlar
geçmiş sezondan da devir olmuyor

Fenerlilerin transfer konusunda bir renklinin hayali kadrosu

RvP
Şen atıf ben arfa
Topal(ozan) salih(alper)
Coentrao glik(nkolou) kjaer valencia
Ospina

Bu tarz oluşum yapmamiz lazim

Demiş :)

Adamların transfer politikası ne güzel. Bjk bulsun teklif yapsın sonra siz cökün.

Adam Kamil Glik yazmış. Bjk ilgilenmeden bu adamın varlığından bile haberi olmayanlar veletler bunlar.

Ayrıca 10m Euro butceleri var 3 unu  güneş vurunca robbene benzeyen adama verdiler . :)  Neyse

Bu arada Torinonun başına Mihajlovic gelmiş Gliki satmayin demez umarım

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi

işte kriz kapıya gelince hayallerini bile küçültmüşler.
yanlız o değilde hepsi bizden bir oyuncu alabilmek
için yanıp tutuşuyor. ama bunun mümkün olmadığınıda taa derinden hissediyorlar
ya tadınden yenmez hepsinin şampiyonluk adayı Beşiktaş :D

Çevrimdışı Ersoy

işte kriz kapıya gelince hayallerini bile küçültmüşler.
yanlız o değilde hepsi bizden bir oyuncu alabilmek
için yanıp tutuşuyor. ama bunun mümkün olmadığınıda taa derinden hissediyorlar
ya tadınden yenmez hepsinin şampiyonluk adayı Beşiktaş :D
Hadi aziz bi intikam al bizden al pektemegi odeselim.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

bu 10m hikayesini anlayamıyorum
bizimle aynı durumdalar
satmadan alamazlar
geçmiş sezondan da devir olmuyor

anlaşılmayacak bir şey yok aziz palavrası :D
bence demek istediği oyuncu bile satsak kasaya 30 koysak
transfer için 10 M dan fazla harcayamayız. o para +- dengesini sağlamak için geçerli.
aatıfla anlaştılar neden alamıyorlar. Bekliyorlar biri satılsın para gelsin
alırlarda oyuncu satamazlarsa bunun sonucu seneye avrupaya veda olur.

Çevrimdışı panic13

Geçen gün ekşi sözlükte okudum, "Gelecek sene Beşiktaş'ın ligdeki rakibi Konyaspor olacak" diye yazmışlar. Gerçekten haklılar.

GS omurgayı değiştirmediği müddetçe (ki ne öyle bir para ne de enerjileri var) yine 5. falan bitirir ligi.

FB, medya ve kulis baskısı ile yine ilk 3'te bitirir kadroyu ve hocayı değişmese bile. Benim tahminim bu sene 70 puanı bile görmeyecekler.

Konya, ne olursa olsun anadolu takımı. Ayrıca Aykut'un mantalitesi sıkıntılı. TR'de atmadan başarı gelmez.

Başakşehir bence bu yıl ligi Konya'nın ve GS'nin önünde bitirecek. KAdro yapıları ve organizasyonları iyi.

Bu ortamda three-peat'i çakmalıyız her halükarda ;)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı sozkul

Geçen gün ekşi sözlükte okudum, "Gelecek sene Beşiktaş'ın ligdeki rakibi Konyaspor olacak" diye yazmışlar. Gerçekten haklılar.

GS omurgayı değiştirmediği müddetçe (ki ne öyle bir para ne de enerjileri var) yine 5. falan bitirir ligi.

FB, medya ve kulis baskısı ile yine ilk 3'te bitirir kadroyu ve hocayı değişmese bile. Benim tahminim bu sene 70 puanı bile görmeyecekler.

Konya, ne olursa olsun anadolu takımı. Ayrıca Aykut'un mantalitesi sıkıntılı. TR'de atmadan başarı gelmez.

Başakşehir bence bu yıl ligi Konya'nın ve GS'nin önünde bitirecek. KAdro yapıları ve organizasyonları iyi.

Ağzından bal damlıyor ama böyle olursa dekoder satışları düştü diye bir operasyon yapmaya çalışabilirler, çok dikkatli olmamız lazım.

Çevrimiçi Koa_lAA

bence osmanlıyla çekişiriz... lobi desen kralı var adamlarda.. seneye bastırırlar her türlü yoldan... takımda iyi... ilk 3 bekliyorum ben osmanlıdan..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

vay be büyük karaktermiş hakikaten...
Dahasi da var Töreyi babanesi ve dedesi buyutmus , Tore Dedesine cok duskunmus , Zaten koluna Dedisinin ismini dovme yaptirmis SABRI yaziyor kolunda Babanesininde resmi vardi sanirim

Toreyi Futbola yazdiran ve hergun antrenmana goturup getirende Dedesi Sabri tore imis
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Oguzhan , Tore , Atiba , Sosa , Q17 , Alexis , Veli , Tolgay , Cenk , Olcay ve Tosice Resmi teklif yapildi :busted_cop:

Ntvspor :biggrinking:

Bütün takima teklif yapılmış :biggrinking:

Veli - Alexis SAT SAT SAT SATT :halay: :halay:

Çevrimdışı Çağatay

fenerde de para yok ve en az 4-5 savunmacı almak zorundalar
sadece bu bile ligde ilk 3 e giremeyeceklerinin bir göstergesi
çünkü geçen sene sadece savunma yaptılar bu sene onu yapabiliecek adamları da yok

biz şampiyon oluruz da
şl elemelerine katılmak için
konya, başakşehir ve osmanlıyı kıyasıya bir yarış bekliyor :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı worns

Bence de Konya, Osmanlı, Başakşehir üçlüsünden biri önümüzdeki 1-2 senede şampiyonluk yarışına girecek seviyeye gelecek. Gs ve Fb'yi ilk 3'te göremezsek şaşırmayalım.

Birde boyle bakalim :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

fenerde de para yok ve en az 4-5 savunmacı almak zorundalar
sadece bu bile ligde ilk 3 e giremeyeceklerinin bir göstergesi
çünkü geçen sene sadece savunma yaptılar bu sene onu yapabiliecek adamları da yok

biz şampiyon oluruz da
şl elemelerine katılmak için
konya, başakşehir ve osmanlıyı kıyasıya bir yarış bekliyor :D
Gsyi hafife almayin hakemleriyle lobisiyle yuklenir gs ilk kirilma anina kadar. Bu sezon bile ilk yari ittire ittire potada tuttular, adamlar kume dusecekti, elle kolla ofsayt mofsayt penalti kirmizi uydura uydura potada tuttular.
Hakemler o kadar seviyorki bu gsyi herif kariyerini bitirdi gssi kazansin diye

Çevrimdışı arda

Mehmet demirkola helal olsun

Oda bizim soylediklerimizi söylemiş..

Mehmet Demirkol :

İspanya Nasil Barcelonanin kadrosunu Milli takima empoze ettiyse , Bizde elimizdeki en iyi yapi olan Beşiktaşı kullanmaliyiz

Mehmet Demirkol :

Olcay - Cenk ve Oguzhanin alisik oldugu plani ortaya koymamiz gerek , Volkan senin belirsiz kosulariyla olmaz bu iş

Mehmet Demirkol :

Elimizde hucum plani yok , Beşiktaşin hücumunda yer alan isimleri sahaya sürmemiz gerekiyor , Keske Gokhan Tore olsaydi..

Bu adam Gercekten Futboldan anliyor , Gerci anlamaya gerek yok AKLIN YOLU BIR !! :busted_cop: :busted_cop:

Futboldan anlamaktan çok, vay bana gs liler şimdi ne der diye takmadan çat çat söylüyor, izlediğim medyadaki nadir adamlardan, Beşiktaş'lı olsa olurmuş yani yakışırdı diycem de böle gazetecilik yapılsın varsın koyu renkli olsun sıkıntı yok.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Karabay

valla ben beğenikim formaları. Niye bu kadar aşırı tepki verildi anlamıyorum.

Atibanin eşi hamileymiş :busted_cop:

Ikiz olsun ikiz Şampiyonluk gelsin :halay: :halay:

Futboldan anlamaktan çok, vay bana gs liler şimdi ne der diye takmadan çat çat söylüyor, izlediğim medyadaki nadir adamlardan, Beşiktaş'lı olsa olurmuş yani yakışırdı diycem de böle gazetecilik yapılsın varsın koyu renkli olsun sıkıntı yok.
Demirkolun yorumlarını bende severim tak tak konuşur dogru bildigini :tabe:

valla ben beğenikim formaları. Niye bu kadar aşırı tepki verildi anlamıyorum.
  Bu açıdan bakinca guzel.duruyor abi

Çevrimdışı arda

Valla hakkaten güzelmiş ya formalar! Askıda durduğu gibi durmuyor :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mylife1903

Atibanin eşi hamileymiş :busted_cop:

Ikiz olsun ikiz Şampiyonluk gelsin :halay: :halay:
Bu kotu haber ben atiba olsam benim hanim hamile olsa cocugun gelecegi icin ya ingiltereye giderdim ya da amerikaya, turk vatandasi olursa cocuk sevinirim ama bir ebevyn olarak kafam karisti simdi

Valla hakkaten güzelmiş ya formalar! Askıda durduğu gibi durmuyor :D
Ruh var !

Etiketler: