Abi quaresma cizgi oyuncusu ama Beck doğru kosuyu yapsa pası vermeyecek biri değil. En azından bu sezon öyle. Töre ise sol ayaklı sag kanat ve içeri katedip beki üstüne çekiyor böylece o arkadaki boşluğa sızılacak alan bırakıyor. Quaresma da bunu yapıp kutuya giriyor bazen zaten her maç 30 kere yapsın demiyoruz. 3-4 tane yapsa yeter. İlla çizgiye inmek zorunda da değil inmeden gomeze attırdığı gibi birkaç tane yapsa zaten kafacı forvetlerimiz ve seken toplarda şut atacak bitirecek orta sahalarımız var. Ortaların hepsi gol olmasa bile sezonda 7-8 asist yapar.
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

quaresmamı vermeyecek biri değil bırak maçta bir kereyi 3-4 maçta bir verse ben gene
razıyım onu bile yapmaz. Quaresma tam anlamıyla pas vermeyecek biri onun ayağına gelen bir top bir tek kutuya gider.
yada kaptırır başka bir şey olmaz. Tekrar diyorum biz hücumda beklerinin oyuna gireceği bir takım değiliz beckin orta yapması
kaleye giden orta sayısını arttırmaz yapanı orda mevcut zaten. Birde maç boyu 90 dakika ortaya boğsalar ne olur bunun
hangisinin asist olacağını sanıyorsunuz. anlamıyorum benmi başka takım izliyorum. Bizim takım orta ile gol atamaz.
koca lig boyunca ortayla atacağımız gol sayısı biri ikiyi geçmez geçtim ortayı bizim takım doksan dakika boyunca bir şut çekmiyor.
sizin anlamadığınız şey orda Türkiyenin en iyi pasörü varken neden beck orta yapsın bırak geride işini yapsın
atacak olanlar atıyor zaten bizim sorunumuz yememek. Takımda her adam hücumcumu olmak zorunda ülkenin zaten en iyi hücum yapan
takımıyız. Bizim işimiz şu anda yediğimiz gol sayısını yirmilere çekmek buda orta yapan adamla değil iyi savunma yapan adamlarla olur.
ne kadar saçma şeyler üzerinde takılıyoruz sırf hücum ediyor diye defansı rezil olan birini takıma istiyoruz çok lazımdı ya senede
dört asist yapması. sanki yapmayınca yapan adam yok takımın belkide en iyi işleyen yerini bozmak derdindesiniz.keşke
sol tarafada beck gibi birini bulsak arkamıza yaslanıp rahat maç izlesek