2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384502 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Bilic Eneramoyu , Dannyi , Pektemegi, Necipi alsaya. Çok severdi bunlari

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

N'Koulou'yu bonservissiz alıcaz ama imza parası çok taraftar biraz yardım etsin forma alsın desinler, sonra taraftarın gücünü görsünler :eyes
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı emrecakmak

Bilic Oğuzhan'ı da istiyormuş galiba

Töre+Atiba+Oğuzhan için Westham 45M teklif etse sizce verilir mi? bence verilmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

Töre+Atiba+Oğuzhan için Westham 45M teklif etse sizce verilir mi? bence verilmez.

Töre 20 desek.
Atiba 10 desek.
Oğuzhan 30 desek.

60 milyon € versinler verelim :)

Çevrimdışı brkntcnr

Neden kaliteli takımın iskeletini bi senede bozalım. Her sene para eden adamları tek tek satıp her seneye bütçe yaratmak varken niye tüm kaynağı bi seferde harcayalım. Mesela bu sene Töre tek satılması planlanan isim. Ondan gelen parayla çok sağlam bir defans hattı kuracağız bi de yerine birini alırsak alırız o kadar. Bi töre parasıyla GG Glik Nkolou Kolarov savunma hattını kurabiliriz. Seneye mesela Quaresma satıp parasıyla yaşlanan Atiba yerine birisini alabiliriz, bir de yerine birini alabiliriz. Böyle böyle takımın eksik yerlerini Uefa ya takılmadan kapatırız. Eksiksiz bi kadro kuruldu mu da Uefa Kupası nı almaya oynarız. Ama fırsat olarak ütopik teklif gelirse diğer isimlerde gidebilir. Yoksa kalırlar. Bu sene Töre, seneye Quaresma, sonra Sosa, sonra Ozzy, sonra Kerim diyerek böyle böyle her seneye bütçe oluşturuyoruz. Tabi yerlerine gelecek oyuncular da satılabilecek isimler olacak. Böylece hem transfer sezonlarını + da kapatıp Uefa yla problem yaşamayacağız, hemde takımın sistemi bozulmadan başarıyı da elde edebiliriz.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2016, 09:11:59 brkntcnr ]

Çevrimiçi murat

Verilir.neden verilmesin.atibanın ederi 5 töre 15 ozi 25 makul fiyatlar.

Çevrimdışı atalay

Kadro iskeletini bozmak için niye bu kadar can atıyorsunuz? İyi ki kulüp filan yönetmiyorsunuz.

Çevrimdışı 38life

Atibayı satan şampiyonluğu satar. Israrla tekrarlıyorum. Karşılığında para alırsın. Ne kadar aldığının önemi yok. az ya da çok. Para alırsın - şampiyonluk satarsın.

Çevrimdışı Mehmet K

Kamil'i kesinlikle almalıyız. Tahminim 6-6.5 civarına bitecek bir transfer. Ama bizim o dağınık savunmamızı bu hamle ile toplarız. Rhodolfo da formda olursa taş gibi tandem olur.

Çevrimdışı Çağatay

Ozzy nin şampiyona esnasında yada sonrasinda talipleri çıkacaktır mutlaka lakin satılmamalıdır.
Ayrica satılacağını da düşünmüyorum zaten.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı talha

Kamil nkolou kolarov

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Sosa Atiba Oğuzhan SATILAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mellfred

a spor'u izliyorum fener nkoulu'yu olmazsa skertel'i yokluyormuş.  :akuma: ali cansun iki takımından transfer komiteleri bir herhalde  dedi :D

Çevrimiçi Savaş

Demiştim yine diyorum.

Oğuzhan, Quaresma, oynasaydı Töre ve imzalasaydı Gomez'den turnuva sonrası total 75-80 milyon euro gelir beklemek hayal olmazdı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Her sene 1 oyuncu yüksek meblağya .
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet57

Atiba ve Tore yeri doldurulur futbolcular. Atiba'nin yerine ayagi duzgun, fizik guclu, agresyon derecesi yuksek oyuncu alirsak daha cok katki aliriz. Töre nekadar yetenekli olsada, yetenekli kanat oyuncusu bulmak zor degil.

Sosa kalmali. Oguzhan ve Sosa tandemi bozulmamali.

Çevrimdışı worns

Töre dışında kimseyi satmamalıyız. Hele Oğuzhan ya da Sosa aman aman. Durduk yere işleri kötüye götürmek için bundan iyi senaryo olmaz.

Çevrimdışı dkn_34

biz artık yeni bir sisteme merhaba dedık sat devri .fernandes bedavaya gidince i ulan keşke satsaydık dedık.
atletico madrid yıllardan beri özellikle forvetlerini yüksek fiyata satıyor sattıkları oyuncuların yerlerını dolduruyorlar(bizde bunları örnek almalıyız) sonra tekrar satıyorlar.
burada önemli olan sattıklarımız oyuncuların yerlerini iyi oyuncularla doldurmak.

Çevrimdışı dkn_34

belhandayı makul bır fıyata alacaksak; sosaya 10+ teklif gelırse hemen satalım.
belhanda şenol hocanın elinde tekrar  parlar sonra satarız.bu böyle gider kurtuşumuzun formülü bu

Çevrimdışı dkn_34

sosanın yerıni dolduracak oyuncu bulduktan sonra nıye satmayalım.
sosanın iki yıl sözleşmesı var  sözleşme bitim süresi azalmaya başladığı zaman arjantın kulupleri aklını çelmeye başlayacak sonra sosa niye bedavaya gitti olayı olacak .eğer yönetim yerını dolduracak oyuncu bulursa göndersin.sosa beşiktaşa geldğinden beri futbolunu çok gelştrdi
şenol hoca ölüyü bile dirilitir.

Çevrimdışı atalay

Gustavo'yu izleyeyim dedim, yine Brooks'u beğendim. Marvin ile birlikte paket yapalım.

Çevrimdışı TANERCAN

Euro 2016 >>> Copa Amerika 2016 dan

Gomez pedro franco gibi : )

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kapkarakartal

Gustavo'yu izleyeyim dedim, yine Brooks'u beğendim. Marvin ile birlikte paket yapalım.

Hocam sen ilk maçtada Geoff Cameron'ı beğenmemişmiydin yanlışmı hatırlıyorum ? Bence hiç riske girmeye gerek yok Glik bizim çözümümüz :)

Not: Her transferde risk vardır performans bakımından riske gerek yok.
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2016, 03:12:18 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı atalay

Hocam sen ilk maçtada Geoff Cameron'ı beğenmemişmiydin yanlışmı hatırlıyorum ? Bence hiç riske girmeye gerek yok Glik bizim çözümümüz

Not: Her transferde risk vardır performans bakımından riske gerek yok

Yanlış hatırlıyorsun. Marvin ve Brooks'u 1 yıldır Herta'da takip ediyorum. Zaten Glik sağ, Brooks sol stoper. Tipleme olarak da farklı.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:45:39 atalay ]

Çevrimdışı alimm

" kamil glik - serdar aziz " tandemi çok ta tedirgin etmiyor...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Etiketler: