2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12401166 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı emrecakmak

Başkan gece Kanal D'de sahur programındaydı  :claps:
Yanındaki hocanın adı Ahmet Bulut'tu  Tesadüf :)

Çevrimdışı Berat

DJ setini bırakmış anlaşılan.  :eyes

Çevrimdışı Çağatay

Gerektiginden cok bonservis vermek caiz midir ?  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı firewater

GG hayırlı olsun. Back ile kıyasıya bir forma yarışına girerler. Darısı sol kanadın başına  :D :D :D

Çevrimdışı RevivaL

Bonservis israftır demesini bekledim  :D

Çevrimdışı TANERCAN

Bu Gökhan gönül madem sakat neden efor testlerinde hep birinci oluyor fenerde? Sanırım antrenman fazla yapmasa bile formumu koruyormuş. Demek ki vücudu yetenekli

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı panic13

GG hayırlı olsun. Back ile kıyasıya bir forma yarışına girerler. Darısı sol kanadın başına  :D :D :D

Ben olsam Beck'i sol kanada atarım. Beck hem sağda hem solda oynuyor. Hoffenheim'da iken formu düştüğü günlerde sol beke geçmişti, orada tekrar formunu yükseltip milli takım havuzuna girmişti.

Hatta bence 3 bek yeter, tosic çok sıkıştığımız anlarda sol beki yedekler becki tekrar sağa atarız.

Ben olsam bundan sonra defansa 2 sağlam stoper transferi yaparım. Bir de orta saha yapıp transferi kapatırım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı eaglekartal

bu sabah bir kapla başlarız diyordum gene ses seda yok çok sıkıcı geçiyor bu dönem,şu 10 gün daha geçsin bakalım hızlanır inşallah

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben olsam Beck'i sol kanada atarım. Beck hem sağda hem solda oynuyor. Hoffenheim'da iken formu düştüğü günlerde sol beke geçmişti, orada tekrar formunu yükseltip milli takım havuzuna girmişti.

Hatta bence 3 bek yeter, tosic çok sıkıştığımız anlarda sol beki yedekler becki tekrar sağa atarız.

Ben olsam bundan sonra defansa 2 sağlam stoper transferi yaparım. Bir de orta saha yapıp transferi kapatırım.
3 bek içerisinde ismail yoksa bence de yeter  :evillol:

Çevrimdışı Berat

Kolarov'dan kestiniz mi umudu ?  :iblush:

Çevrimdışı ozan062

Bu Gökhan gönül madem sakat neden efor testlerinde hep birinci oluyor fenerde? Sanırım antrenman fazla yapmasa bile formumu koruyormuş. Demek ki vücudu yetenekli

hocam senin özelinde değilde yani öyle algılama

yani bu gökhan gönüle hala olumlu bakmalar falan iyice düştü bu taraftar profili arkadaş...

adamın yaşı olsun fenerbahceyle olan kariyeri demeçleri ,, adamın kanına işlediler ondan hayır gelme yaniiş aynı topal gibi bunların kişilikleri yamuldu siz hala olumlu bakıyorsunuz hani önce karakterdi??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yani bu gökhan gönüle hala olumlu bakmalar falan iyice düştü bu taraftar profili arkadaş...

adamın yaşı olsun fenerbahceyle olan kariyeri demeçleri ,, adamın kanına işlediler ondan hayır gelme yaniiş aynı topal gibi bunların kişilikleri yamuldu siz hala olumlu bakıyorsunuz hani önce karakterdi??
önemli olan fenerden ayrılmasıydı şahsen ben istemiyorum gg'yi de topalı'da gelmesinler bize fenerden ayrılsınlar..

Çevrimdışı İhsan

Akşam transferi saat kaçta okunur  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

önemli olan fenerden ayrılmasıydı şahsen ben istemiyorum gg'yi de topalı'da gelmesinler bize fenerden ayrılsınlar..

mesela fenerden yabancı oyuncu alabilrsiniz ama Türk oyuncu alamazsınız çnk onların yönetimi bunların içine işliyor..

hep etrafımdaki insanlara söylerim.. bizim topcularımız dünyadaki her futbol klubune gidebiliri ayak uydurur çnk biz hepsini serbest bırakıyortuz hiçbirine işlemiyoruz bu her yöneticide böyle olmustur

yani serdar baskan yıldırım baskan ve fikret baskandada bu böylerydi zaten ondan öncesini cümle alem biliyor

bunu unutmamalıyız bşizden herkese adam gider ama herkesden bize adam gelmez gelmemeli

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tuncaboylu

Fener'den ayrılması iyiydi, ekmek kadayıfıydı.

Bize gelmesi de kadayıfın kaymağı olur. Gökhan gibi bir sağ beki 2 milyon imza parası + 1.5 milyon euro maaşla getirebilirken getirmek gayet iyi olur. (Gökhan Fener'in teklifine denk dediğine göre bu civarlarda oalcak belli ki)

"Fener'den aldığımız adamlardan ne hayır görmüşüz?" diyenler var, Fener'den Nobre, Aurelio, Rüştü gibi bitmiş adamları getirince fayda görememek normal tabii. Oysa Gökhan Gönül geçen sene Fener'in en iyi oynayan 2. oyuncusuydu ve daha önünde en az 3 senesi var.
https://www.whoscored.com/Teams/223/Show/-Fenerbahce

Çevrimdışı underworld

rhodo ne zaman dönecek ?

Çevrimdışı Berat

rhodo ne zaman dönecek ?

2. yarıya döner de Veli ile Tolgay'ın durumuna benzeyebilir hali.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı ozan062

baskanın dediği gibi altınsayın transfer listesinde olan hakan calhanogluyla alakalı üzüntüsünü paylaşmış

emre morda olmaz o ben onu frei v2 olarak goruyorum iki farkları var biri topa bakıyor diğeri oyuna ve birinin boyu daha kısa diğeri uzun,.. dolayısıyla biri daha fazla para eder normal:)

ama artık bunlar olmamalı yani biz feda döneminde değiliz ve gerekli riskleri almanın zamanı geldi artık çnk 3.5 milyondan 5milyona gidiyor rakip aradaki farklar azalmaya basladı bu güzel ama yetersiz

bir sonraki sene ve devamında artık biz bir adım öne geçmeliyiz

Çevrimdışı TANERCAN

Ben gelsin diye ölmüyorum zaten ama bu adama sakat diyorlar antrenman yapmıyor diyorlar ama fenerde efor testlerinde birinci oluyor onu söyledim.

Ben Srna yada Maxi perreira yı isterim sağ beke illa birisi gelecekse. Ha Gökhan da maaşta aşırı isteği yoksa 1.7m a gelecekse ve daha iyi bir bek bulamıyorsa kulüp gelsin isterim.  Uygun fiyata ben Mehmet Topalı da isterim. İki karakterli adam fenerde ki.

Çevrimdışı ozan062

Ben gelsin diye ölmüyorum zaten ama bu adama sakat diyorlar antrenman yapmıyor diyorlar ama fenerde efor testlerinde birinci oluyor onu söyledim.

Ben Srna yada Maxi perreira yı isterim sağ beke illa birisi gelecekse. Ha Gökhan da maaşta aşırı isteği yoksa 1.7m a gelecekse ve daha iyi bir bek bulamıyorsa kulüp gelsin isterim.  Uygun fiyata ben Mehmet Topalı da isterim. İki karakterli adam fenerde ki.

muhakkak ama prensip meselesi için diyorum bazen iyi bir oyuncuyuda almayacaksın :) iyi diyorum yani yetenekli ama karakter konusunda diyemiyorum. çnk adam kanırta kanırta diyor öbürü maç içinde dembayı düşürüyor adamın yüzüne baka baka penaltı değil diyor.. dahasıda var cnk kariyerleri 2007den bu yana öbürüde nerden baksan 4-5 sene olmuştur.. yani vukuatları bol bu arkadaşların.. bizim bi veli için dersin bunu ama gerisinde bir sorun olmusmudur rakiple yok:) ee o zaman sorun karsıda hocam ben biraz bu konularda kapalıyım geniş değilim o sebeple ısrarla konusuyorum bakma sen bana:)

Çevrimdışı ozan062

başkan kolarovu beğendiği için onda ısrar ediyormuşuz güzel haber ama yine standart para yüksekmiş onu düşürücez ve alıcaz:)

Çevrimdışı Berat

başkan kolarovu beğendiği için onda ısrar ediyormuşuz güzel haber ama yine standart para yüksekmiş onu düşürücez ve alıcaz:)

Başkan level 99 bu konuda.

Çevrimdışı ozan062

Başkan level 99 bu konuda.

baskanda formunda vallahi sezon bitti forma girdi  :sevinc

Etiketler: