2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12402158 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sanırım bir tek ben serdarın bile beck ten iyi olduğunu düşünüyorum
Şaka değil
:evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Sanırım bir tek ben serdarın bile beck ten iyi olduğunu düşünüyorum
Şaka değil
Serdar takımdaki en iyi yedek sağ bek bile değil

Çevrimdışı OrhanAker

Bu adam böyle diyorsa hayırlı olsun beyler Beşiktaş'ımıza.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:D

Çevrimdışı yigitcan1903

Serdar takımdaki en iyi yedek sağ bek bile değil
İşte düşün beck in gözümdeki değerini

Çevrimdışı Berat

Beck Kasımpaşa dönemine kadar defansif görevini gayet iyi yerine getirdi, sizin dediğiniz gibi açılıp birkaç orta açmaya karar verirse biz de mutlu oluruz yani.

Çevrimdışı Ensar

gg hakkında ilk günden beri isteksizim kendisini fazla fenerli bulduğum ve  içime sindiremediğimi ifade etmiştim. bugün yaptığı açıklamalar da tezimi doğrular nitelikte... gg=pis fenerli  :bandit:
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Zafer55

Ben GG den daha iyi bir yerli sağ bek izlediğimi hatırlamıyorum.İğneyle falan oynaması Gökhanı değersizleştirmez aksine fb için ne kadar vazgeçilmez bir oyuncu olduğunu gösterir.Adamlar için kaburgası kırık  bir GG , sağlam şenere tercih ediliyor demek ki.Şenol hoca da istediğini belirtti gökhanı.Bize gelirse de sevinirim avrupaya giderse de...Gökhan fener eskisi değil,fenerin ciğeri..Alırsak ciğerini sökmüş olacaz fenerin.

Çevrimdışı Berat

Ben GG den daha iyi bir yerli sağ bek izlediğimi hatırlamıyorum.İğneyle falan oynaması Gökhanı değersizleştirmez aksine fb için ne kadar vazgeçilmez bir oyuncu olduğunu gösterir.Adamlar için kaburgası kırık  bir GG , sağlam şenere tercih ediliyor demek ki.Şenol hoca da istediğini belirtti gökhanı.Bize gelirse de sevinirim avrupaya giderse de...Gökhan fener eskisi değil,fenerin ciğeri..Alırsak ciğerini sökmüş olacaz fenerin.

Sökmemize gerek kalmadı, zaten kendisi gereken vedayı yaptı.

Çevrimiçi Samet Ç

GG hayırlı olsun. Adam yarın neyi getirir bilemem ama başka takımda alacağım para fenerden fazla olmayacak hiç kimse ile anlaşmadım dedi. Herhangi bir takım ile anlaşmadıysa alacağı parayı net olarak söylemez. Avrupa'da da GG'ye hiç bir takım net 500 bin Euro'dan fazla para vermez. Sıra N'Koulou ve Glik'de.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tolgay arslan'da gs'li ama nasıl oynuyor herkes görüyor :)

Bırakalım bence bu fenerli bu gs'li bu ts'li muhabbetini :)

Sergen,tümer,ayhan akman daha niceleri hem fener'in hem'beşiktaş'ın hem gs'nin formalarını giyenler var :)

Bayern dortmund'tan oyuncu alırken bu pis dortmund'lu diyomudur :)

Ayrıca ben gökhan gönül'ün bize karşı hiçbir pisliğini görmedim aynı şekilde diğer takımlara'da görmedim kime sorsam bende dahil fenerden tek sevdiğim topçu gökhan gönül diyor.Bide sow vardı o gitti.

[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2016, 22:02:25 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Savaş

Şöyle hücum gücü olan bir takıma  Gökhan ve Kolarov gibi bindirip duran iki adam daha geldiğini düşünsenize. Tandemde Rhodolfo -Glik zaten taş gibi.

Birde kaleyi sağlama aldık mı uzat ayaklarını izle önümüzdeki sezon.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

@atalay GG-Glik-N'Koulou-Kolarov tandemine ne diyorsun ?

+ Önlerinde geçen sezonki ileri ekibimiz.

Çevrimiçi Samet Ç

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü Yöneticilerinin imza parası, yıllık 1.6 milyon Euro + bonus teklifinde bulunduğu öğrenilirken Bulut'un Beşiktaş ve Fenerbahçe dışında başka kulüplerle de görüşmeler yaptığı vurgulandı.

Gökhan Gönül'ün menajerine teklifte bulunan Beşiktaş Yönetimi, menajer Bulut'tan gelecek cevabı bekliyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı MrtBlgc

Sallamasyon gibi.
Değil diyemem ama herkes sağda solda gördüğü bu tarz iletileri burda paylaşıyor. Sosa Kerim'den ziyade Sosa Atiba 19 m daha inandırıcı olurdu sanki.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Arap saçına döndü vallahi.

Çevrimdışı Zafer55

GG hayırlı olsun. Adam yarın neyi getirir bilemem ama başka takımda alacağım para fenerden fazla olmayacak hiç kimse ile anlaşmadım dedi. Herhangi bir takım ile anlaşmadıysa alacağı parayı net olarak söylemez. Avrupa'da da GG'ye hiç bir takım net 500 bin Euro'dan fazla para vermez. Sıra N'Koulou ve Glik'de.
Mantıklı.
Avrupadan bir takım yıllık 3 verse olmaz fener okadar vermemişti fiyatı indirin mi diyecek  :tabe:   Anlaştı ki böyle diyor demek

Çevrimdışı Bishamon

BTD Yeferson Soteldo diye birini izliyoruz dedi sonra bunu sildi

Çevrimdışı OrhanAker

Değil diyemem ama herkes sağda solda gördüğü bu tarz iletileri burda paylaşıyor. Sosa Kerim'den ziyade Sosa Atiba 19 m daha inandırıcı olurdu sanki.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tweeti atana dedim zaten :)
Bari destekli sallasaymış :D

Çevrimdışı Berat

Kendilerince detaylı analiz geliyordur.

Çevrimiçi Samet Ç

O haberi twitterdan kopyaladı yapıştırdı araştırmadan sonra böyle bir oyuncu var mı acaba diye düşünüp çelişkiye düşmüştür. O yüzden silmiştir. Öyle bir oyuncu var bu arada.

http://www.transfermarkt.com.tr/yeferson-soteldo/profil/spieler/312294

Çevrimdışı Bishamon

Ekşi'de 20 dakika önce başlık açılmış hakkında oyuncunun.

Çevrimiçi murat

Gökhan Gönül'ün yolu açık olsun şimdi
Görevi buraya kadardı,teşekkürler
İstediği takımla anlaşabilir
Önemli olan fenerden ayrılmaları zaten.bize gelmelerini ben istemiyorum zaten.defans olarak bir faydası olmaz gg ama hücum için yararlı olur.yani tr için iyi bir seçenek olabilir ama 1.4 verdiğimiz bir oyuncunun üstüne gelmesi biraz fala olur bu paralara.aynısı topal içinde geçerli.1 milyona oynayan atiba varken 2.5 milyona yedek almak mantıklı gelmiyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/BesiktasBrigade/status/740985180547080192

bu paralar bu stoper için verilmez verilirse yazık olur o paralara.Serdar aziz'e o parayı verinceye kadar

kaan ayhan'ıı alalım.Alt yapıdan oyuncu çıkartalım onu izliyelim daha mantıklı.

http://www.transfermarkt.com.tr/kaan-ayhan/profil/spieler/119031

Çevrimdışı atalay

@atalay GG-Glik-N'Koulou-Kolarov tandemine ne diyorsun ?

+ Önlerinde geçen sezonki ileri ekibimiz.

Tandemi silip, Save et diyorum. @TWSS

Etiketler: