2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404203 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

gülelim eğlenelim :D

https://twitter.com/FutbolPlatformu/status/740896822391132160

adamın varya en az 10 kilo fazlası var.. son milli maçta gördünüz mü? obezlik sınırına yaklaşmış adam... biraz kendini zorlarsa kesin sakatlık yaşar turnuvada.. buraya yazıyorum..

Çevrimdışı sallapati

Valla Atiba 38'e kadar oynarım diyorsa itiraz etmem çünkü profesyonelliğinden gram şüphem yok.Öyle diyorsa oynar :D 38 olmasa bile 36 yaşına kadar yolu var.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sakatlanmıyor.. form düşüklüğü olmuyor..kart görmüyor..top kaybı yapmıyor.. duran toplarda gol atıyor.. heryere yama yapıyor... sıfır ego.. takım oyuncusu.. her an rotasyona girebilir... tam bir joker...Sağ Bek , stoper , ve orta göbekte oynayabilir.. Şenol HOcanın elini müthiş rahatlatıyor..

2 yıl ilk 11 oynar... sonra rotasyona girer 2 yıl daha oynar.. sonra da yardımcı antrenor olarak başlar  :D :D

[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2016, 16:36:13 sallapati ]

Çevrimdışı Berat

Glik 6.5'a biter  :bandit:

Çevrimdışı MrtBlgc

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı TANERCAN

Osmanlı sporun sol beki Tiago

1988 li. Filipe Luise benziyor :)

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

sakatlanmıyor.. form düşüklüğü olmuyor..kart görmüyor..top kaybı yapmıyor.. duran toplarda gol atıyor.. heryere yama yapıyor... sıfır ego.. takım oyuncusu.. her an rotasyona girebilir... tam bir joker...

2 yıl ilk 11 oynar... sonra rotasyona girer 2 yıl daha oynar.. sonra da yardımcı antrenor olarak başlar  :D :D

s
Geçen sefer de söyledim, giderse ağlarım diye :)  O kadar bu adama saygım var. Kaldı ki bizim oyun şablonumuzda Atiba'nın çok büyük önemi var. Atiba seviyesinde bir oyuncu almak zaten hatrı sayılır bir meblağ ama aynı şekilde profesyonelliği de çok üst düzey. Seviyoruz seni kara oğlan :))

Çevrimdışı Çağatay

adamın varya en az 10 kilo fazlası var.. son milli maçta gördünüz mü? obezlik sınırına yaklaşmış adam... biraz kendini zorlarsa kesin sakatlık yaşar turnuvada.. buraya yazıyorum..

askerlikten kaçmak için mi kilo alıyor acaba  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı MrtBlgc

Her an ayrı haber.
Yalnız çok fazla sakatlık problemi yaşıyormuş. Doğru ise gelmesini istemem açıkçası.

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Çağatay

Agger, Aziz Yıldırım yazıp Yandex'te arattıysa demek ki.
neden bıraktığı belli  :evillol:

Çevrimdışı sallapati

BJK de 4 yıldır maaş dengesi çok iyi ayarlandı...Bunun mimarı da İbrahim Altınsaydır...

zaten artık GS ve FB de 2 milyon euro nun üstüne çıkamayacaklar maaşlarda göreceksiniz...

BUrak Yılmazlar , Selçuk İnanlar , Onur KIvraklar kaymağını yedi bu işin.... deniz artık bitti...

maaşlar türkiyede 1-2 milyon euro arasında olacak 4 büyüklerde artık...

sadece golcu veya dünya starı gelirse 3-4 lere çıkılacak.. onların da bonservisi elinde olursa...

Çevrimdışı firewater

askerlikten kaçmak için mi kilo alıyor acaba  :evillol:

sıkıntı değil 150kg da olsa milli takımda yeri garanti nasılsa  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Berat

BJK de 4 yıldır maaş dengesi çok iyi ayarlandı...Bunun mimarı da İbrahim Altınsaydır...

zaten artık GS ve FB de 2 milyon euro nun üstüne çıkamayacaklar maaşlarda göreceksiniz...

BUrak Yılmazlar , Selçuk İnanlar , Onur KIvraklar kaymağını yedi bu işin.... deniz artık bitti...

sadece golcu veya dünya starı gelirse 3-4 lere çıkılacak.. onların da bonservisi elinde olursa...

Fener-Ben Arfa  :D

Çevrimdışı firewater

Fener-Ben Arfa  :D

Sen hala inanıyormusun Ben Arfayı alacaklarına  :D :D :D :D

Çevrimdışı Kemal

Ozan Tufan bildiğin hali sahada top oynayan aile babasına donmus , buna kimse laf etmiyor herhalde kulübünde .

Çevrimdışı LuceGel

Çok güzeL olmuş Çingenem
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2016, 16:55:51 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı tuncaboylu

İbrahim Altınsay efsanesi de hiç eskimiyor, sağda solda bu tarz yazıları okuyorsa mutluluktan ağlıyordur heralde.

Dostum kulüpteki maaş dengesinin mimarı İbrahim Altınsay falan değil, adam hepi topu 1.5 ay görev aldı yönetimde. (28 Nisan 2012'de geldi, 12 Haziran 2012'de istifa etti) Onun görev süresince de tek bir sözleşme imzalandı, o da Oğuzhan Özyakup'la.

4.5 senedir ilmek ilmek dokunarak kurulan bir dengeyi 45 gün görev yapmış bir adama bağlıyorsunuz, cidden hayret ediyorum.

Fikret Orman o maaş dengesini kurabilmek için Quaresma, Egemen, Ernst gibi celebrity oyuncuları gönderdi, yerlerine 300 bin euro'luk adamlar getirdi, bütün taraftarın tepkisini üstüne çekti, sevilmeyen adam haline geldi.

Şimdi onca uğraştan sonra nihayet denge sağlanınca, mimarı da İbrahim Altınsay oluvermiş.

Kusura bakma dostum ama, bunu iddia eden birine en hafif tabiriyle "hadi be sen de" derler.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2016, 17:03:26 tuncaboylu ]

Çevrimdışı sallapati

İbrahim Altınsay efsanesi de hiç eskimiyor, sağda solda bu tarz yazıları okuyorsa mutluluktan ağlıyordur heralde.

Dostum kulüpteki maaş dengesinin mimarı İbrahim Altınsay falan değil, adam hepi topu 2 ay görev aldı yönetimde. Onun görev süresince de tek bir sözleşme imzalandı, o da Oğuzhan Özyakup'la.

4.5 senedir ilmek ilmek dokunarak kurulan bir dengeyi 50 gün görev yapmış bir adama bağlıyorsunuz, cidden hayret ediyorum.

Fikret Orman o maaş dengesini kurabilmek için Quaresma, Egemen, Ernst gibi selebrity oyuncuları gönderdi, yerlerine 300 bin euro'luk adamlar getirdi, bütün taraftarın tepkisini üstüne çekti, sevilmeyen adam haline geldi.

Şimdi onca uğraştan sonra nihayet denge sağlanınca, mimarı da İbrahim Altınsay oluvermiş.

Kusura bakma dostum ama, bunu iddia eden birine en hafif tabiriyle "hadi be sen de" derler.

mimarı derken temeli o dönemde atıldı demek istedim... uygulamayı Fikret Orman yaptı..

şimdi İbrahim Altınsay da gelse yönetimde yer alsa fena mı olur mesela? vizyonu olan herkesten faydalanmak gerekir...

Çevrimdışı OrhanAker

Pardonda 4 yıldır yönetimde olmayan insan yapılan sözleşmelerin nasıl mimarı oluyor ?
Gereksiz yere insanları dağ yapıp sonra taşlıyoruz.

Çevrimdışı LuceGel

CİGANO!!  :ishock: :ishock:
Gelde bu adamı sevme inanılmaz patlayıcı bir güç .Geri dönüp şampiyon olmamız Quaresmayla aramızdaki eksik olan şeyi tamamladı  :sevinc
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı OrhanAker

mimarı derken temeli o dönemde atıldı demek istedim... uygulamayı Fikret Orman yaptı..

şimdi İbrahim Altınsay da gelse yönetimde yer alsa fena mı olur mesela? vizyonu olan herkesten faydalanmak gerekir...
Yok artık sallapati 5 yıldır çalışan yönetimin bütün emeğini 2 ay durup kaçan bir adama atfetdin...pes.

Çevrimdışı Savaş

Kolarov Türkiye'de oynayacak olan en iyi sol bek olabilir.

Yine diyorum İsmail'den sonra Kolarov izlemek, Almeida sonrası Demba Ba izlemekten daha büyük bir etki yaratır.

Gelsin be!

Etiketler: