2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12403766 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sorun serdar degilki :D iyi sallamışlar.
Hakan Gündoğar bitmiş bir şey yok diyor. Aykut İnce anlaşıldı diyor. A spor spikerleri ne içmiş de çıkmış  :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

SON DAKİKA
BEŞİKTAŞTA SERDAR AZİZ HAREKATI
MİLLİ FUTBOLCUYLA BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞILDI
A.Spor
Ne gerek var bu serdar azize, gsli kazma semihin bir tik ustu bu iste. Buyuk takimin altyapisinda bu serdar aziz gibi 7-8 tane stoper olmali. Gokhan zan, ibrahim toraman ayarinda adam iste

Çevrimdışı Tolga

Bursa ile anlaşamadıktan sonra Serdar Aziz ile anlaşsan ne olur :D

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Kestane sekeri gonderir serdar aziz okadar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Serdar zten bize gelmek istiyor. Bunu sağır sultan bile duydu  :kop:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Kestane sekeri gonderir serdar aziz okadar
Düşük bir bonservisle gelecekse gelsin aksi halde hiç istemiyorum bu transferi.

Çevrimdışı onder23

şuan aspor da kerem inan o kadar güzel konuşuyor ki
"beşiktaş'ta en acil yer sol bek ve kaleci. Şampiyonlar ligi için yetmez bunlar lig için bile sona doğru yetmiyordu"
"serdar iyi topçu ama şampiyonlar ligi için yetersiz. Serdar alınıyorsa yanına onu tamamlayıcı ujfalusi gibi biri lazım."
"Takımın omurgasında en yetersiz yer kaleci ve stoper hattı"
"Tolga kötü kaleci değil şampiyonlar liginde başına iş açar boyko nun olmayacağını gördük çok iyi bir kaleci lazım"
"Gökhan töre satılabilir yeri doldurabilecek birisi"
dediklerinin satır başları.

Çevrimdışı MUSTAFA_

A spor en kolpa haberleri veren kanal. Twitter da yazılanları konuşuyorlar gerçekmiş gibi. Konuşanlar ya fbi ya gsli. Çok taraflı yorum yapıyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Mustafa takasi olursa olumlu

Çevrimiçi Samet Demir

Mustafa + 2-3 mil. versek ben kabulüm..

balkonunuza camınıza bayrak asın..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

şuan aspor da kerem inan o kadar güzel konuşuyor ki
"beşiktaş'ta en acil yer sol bek ve kaleci. Şampiyonlar ligi için yetmez bunlar lig için bile sona doğru yetmiyordu"
"serdar iyi topçu ama şampiyonlar ligi için yetersiz. Serdar alınıyorsa yanına onu tamamlayıcı ujfalusi gibi biri lazım."
"Takımın omurgasında en yetersiz yer kaleci ve stoper hattı"
"Tolga kötü kaleci değil şampiyonlar liginde başına iş açar boyko nun olmayacağını gördük çok iyi bir kaleci lazım"
"Gökhan töre satılabilir yeri doldurabilecek birisi"
dediklerinin satır başları.

Şu aspor nereden buluyor şu futbolcu eskilerini de yorum yaptırıyor. Dün de Serkan Reöber'i çıkarmışlar, "Newcastle stoperi Steven Taylor Fenerbahçe'ye faydalı olur mu" diye soruyorlar. Nereden bilsin Serkan Steven Taylor'ı, boş boş atıyor.

Kerem İnan da aynı. Bir en acil yer sol bek ve kaleci diyor, sonra "en yetersiz yer kaleci ve stoper hattı" diye devam ediyor. Ne dediğinin kendi de farkında değil. Defansın her yerine adam alınacak işte, acil macil diye kasmaya gerek yok. Transfer sezonu daha dün başladı, 2 ay sürecek. Uygun ne bulursak alacağız.

Ayrıca çok kolpa haberler veriyor a spor, ciddiye almamak lazım bir çoğunu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sanki ellerinde Ramos var. Ne Serdar Aziz'miş arkadaş adamlar 8 milyon Örodan bahsediyolar :D

2 üzeri her para pahalıdır o oyuncu için.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yarmolenko vardı bi ara noldu ona?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onder23

Şu aspor nereden buluyor şu futbolcu eskilerini de yorum yaptırıyor. Dün de Serkan Reöber'i çıkarmışlar, "Newcastle stoperi Steven Taylor Fenerbahçe'ye faydalı olur mu" diye soruyorlar. Nereden bilsin Serkan Steven Taylor'ı, boş boş atıyor.

Kerem İnan da aynı. Bir en acil yer sol bek ve kaleci diyor, sonra "en yetersiz yer kaleci ve stoper hattı" diye devam ediyor. Ne dediğinin kendi de farkında değil. Defansın her yerine adam alınacak işte, acil macil diye kasmaya gerek yok. Transfer sezonu daha dün başladı, 2 ay sürecek. Uygun ne bulursak alacağız.

Ayrıca çok kolpa haberler veriyor a spor, ciddiye almamak lazım bir çoğunu.

abi aspor un nasıl bir kanal olduğunu biliyorum ama adamın tespitleri doğru forumdaki çoğu kişi de aynı fikirde
bunu dile getiren adam yok hatta yorumcular ismail çok iyi bir sezon geçirdi şöyle oynadı böyle oynadı
bakıyoruz yedirdiği kaç tane gol, gol olmayan bilmem kaç tane pozisyon ve koca sezonda 2 asist.
İsmail ile olmaz diyen benim gördüğüm tek adam tv de

Çevrimdışı saricasi

Şu bir gerçek 1 yabanci stoper bide yerli stoper alinacak serdar aziz seneye kesin bjk kadrosunda olucak bana gore.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ozan062

Espanyolun kadrosunda 1.5 mlik adam yoktur

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onu ben bilemiycem yoneticilerden birisi bunu demiş ve oyuncuyla 1.4e bu sebeple anasılmıs
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Mustafa takasta kullanılacaksa olabilir :evillol:

Çevrimdışı MrtBlgc

SON DAKİKA
BEŞİKTAŞTA SERDAR AZİZ HAREKATI
MİLLİ FUTBOLCUYLA BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞILDI
A.Spor
Futbolcuyla anlaşırlar zaten, önemli olan kulüple anlaşmak. S. Aziz'in Beşiktaş'a gelmek istediğini cümle alem biliyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Sanki ellerinde Ramos var. Ne Serdar Aziz'miş arkadaş adamlar 8 milyon Örodan bahsediyolar :D

2 üzeri her para pahalıdır o oyuncu için.
Ellerinde kaldığı zaman ararlar o beğenmedikleri 2-3 m euro'yu :)

Çevrimdışı kyiv

Kerem İnan a haksızlık etmeyelim açık açık Tolganın ve İsmailin yetersiz olduğunu söyleyen tek spor adamı. Kıvırmadan dan diye söyledi. Bizim eski futbolcular çıksa şöylede böylede ismail çok iyi sene geçirdi falan filan, tolga türkiyedeki en iyi 3,4 kaleciden biri falan filan. Ayıp olmasın ismaile modunda çoğu beşiktaşlı yazar,spor adamı. İsmaile ayıp olmasın ama Beşiktaşa olan olsun.

Çevrimdışı LuceGel

İsmaille 3+1 anlaşılmış maalesef 1.2M € + maç başı 7 bin,1.3M,1.4 diye gidecek 3 yıl her yere düşmeye başladı.(Beşiktaş medya)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı underworld

İsmaille 3+1 anlaşılmış maalesef 1.2M € + maç başı 7 bin,1.3M,1.4 diye gidecek 3 yıl her yere düşmeye başladı.(Beşiktaş medya)
Hayırrrrrrr

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Türkiye ligi icin Serdar aziz iyidir, ama Ş.L. icin birtanede kaliteli yabanci stoper lazim.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Kapkarakartal

Savunma ortasına Marcelo'yla birlikte 1 adam alıcaz bence bu isim Serdar AZİZ olmamalı yanlış tercih olur benim görüşüm Marcelo'nun da bonservisi alınır büyük ihtimal Serdar - Marcelo - Rhodolfo - Tosic 4'lüsüyle sezona başlarız kamp döneminin 2. yarısında Rhodolfo'nun durumuna göre transfer yapılabilir. Tabi Marcelo'nun bonservisini almayı düşünmeyip veya Tosic'i göndermeyi düşünüp Serdar'ın yanına bitanede üst düzey adam alırlarsa o zaman tadından yenmez.

İnşallah kalın yazdığım yer olur.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İsmail kalsın , yedek kalsın , yedek bize faydalı olur diyenler ile gelecek sene bunun muhasebesini yaparız artık . Göz göre göre yanlış işler yapılıyor .
En iyisi susmak ve izlemek sanırım kulübün bu tür yanlış futbolcu politikalarını . Benim için her zaman yetersiz Beşiktaş'a yakışmayan 7 yıldır keyif çatan bu sezon da takım arkadaşları şampiyonluk peşinde koşarken yağlı bir sözleşme kapabilmek için gerek saha içi gerek saha dışında  türlü türlü aktivitelere giren bir futbolcu . Yöneticiler en uygun olanı yapıp ödüllendirmişlerse kutlarım onları .

Etiketler: