2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390364 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İsmail 600 bin euro 1+1 sözleşme alsın,yeter
Daha iyisini veren varsa işte kapı
1 Kuruş fazlasını hak etmiyor. Türkiye'de nasıl cahil cühela takımı sırf birilerinin tanıdığı eşi dostu olduğu için hak etmediği yerlere gelip milyon eurolar kazanıyor, en azından Beşiktaş'ta bunu görmek istemiyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anıl

Tamam, Hasan Ali'yi mi alalım o zaman?

Ayrıca Hasan Ali bu sene 1.4 milyon euro garanti para ve 16 bin euro maç başı alacak.
http://www.hurriyet.com.tr/hasan-ali-kaldirim-fenerbahcede-20823051

Bizim İsmail'e önermemiz gereken en fazla para 1 milyon euro.
Her şey istatistik ya mesela, Hasan Ali istatistikte 4'e katlamış İsmail'i. O zaman önermemiz gereken para 500 bin euro+5 bin euro.

Hücumu iyi denilen İsmail ligin en iyi hücum hattına yapabildiği asist 1(bir), defansını zaten anlatmaya gerek yok. Teklife bile gerek yok bırakacaksın gidecek

Çevrimdışı canU

ismaile en fazla 1 milyon verilir kabul ederse eder. Pektemek gibi oturduğu yerden para yiyip amerikalarda gezmesini istemiyorum. Sindiremiyorum pektemek i halen. Yollasınlar bu sene artık şunu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Her şey istatistik ya mesela, Hasan Ali istatistikte 4'e katlamış İsmail'i. O zaman önermemiz gereken para 500 bin euro+5 bin euro.

Hücumu iyi denilen İsmail ligin en iyi hücum hattına yapabildiği asist 1(bir), defansını zaten anlatmaya gerek yok. Teklife bile gerek yok bırakacaksın gidecek

Aynı siteyi ben de kullanıyorum, Hasan Ali'nin İsmail'i 4'e falan katladığı yok. Arkadaş sadece Hasan Ali'nin daha iyi olduğu istatistikleri seçip koymuş resme, ben de polemik olmasın diye uzatmadım.

Ayrıca Hasan Ali o sözleşmeyi 4 sene önce yapmıştı, seneye en az 2 milyon euro isteyecek transfer döneminde.
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2016, 10:39:58 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Bishamon

Bu nasıl bir Ismail sevgisidir ya tamam Ismail dunyanin en iyi sol beki 2M Euro hakediyor.Yeter ya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu nasıl bir Ismail sevgisidir ya tamam Ismail dunyanin en iyi sol beki 2M Euro hakediyor.Yeter ya
Yarın öbür gün Tolga'yla sözleşme yenilenince aynı ifadeleri Tolga için de görürüz merak etme. Olay farklı çünkü.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada yine İsmail batağına saplanmadan bahsedeyim, şu www.whoscored.com sitesiden çok faydalı bilgilere ulaşılabiliyor:

https://www.whoscored.com/Players/27761/Show/Marcelo

Hannover'in Marcelo'yu neden bıraktığını ve bizim neden beğendiğimizi gösteren datalar var. Orada 6.74 ile oynarken bizde 7.28 gibi bir savunmacı için çok iyi performans göstermiş.

Bizdeki performansı yanıltıcı olabilir mi diye korkarak eski senelerde baktım, gayet tatmin edici (7.13, 7.03, 7.31). Bir tek bu senenin ilk yarısında kötü oynamış, biz de kelepire konmuşuz.

Bir nokta da Tosiç hakkında:
https://www.whoscored.com/Players/14766/Show/Dusko-Tosic

Genel ortalaması 6.99 görünüyor, ama yanılmayın. Sol bek oynarken 6.65 oynarken, stoper oynarken 7.3 oynamış. Bu adamı sol bek yedeği olarak düşünmeyelim artık, bu adam stoper.

En etkileyicisi de Sosa hakkında olan:

https://www.whoscored.com/Players/18916/Show/Jos-Sosa

Gerçekten şampiyonluğumuzun en kritik mimarı olarak görünüyor kendisi, muazzam.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yarın öbür gün Tolga'yla sözleşme yenilenince aynı ifadeleri Tolga için de görürüz merak etme. Olay farklı çünkü.
Sözleşme sürelerini de 3-4 yıl yaptılar mı "kontratı var nasıl gönderelim,o parayı onlara kim verir" olayına geçeriz pektemekteki gibi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sözleşme sürelerini de 3-4 yıl yaptılar mı "kontratı var nasıl gönderelim,o parayı onlara kim verir" olayına geçeriz pektemekteki gibi
Kendi kendilerine kısır döngüye giriyorlar. Bugün 1 milyonu savunan yarın ya o parayı kimse vermez, bedavaya mı gönderelim kısmına geçiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Renton

Ali şaşal vuralla anlaşmışız günay mı gidecek acaba
See you in another life,brother.

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

İnşallah "camianın çocuğu, milli sol bek" İsmail Köybaşı ile 4-1'den yıllık EUR 2 milyonluk sözleşme yenilenir, "burnu havada, bir tarafları kalkmış, saygısız" Mario Gomez'de takımdan ayrılır.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın Arkadaşlar,

İnşallah "camianın çocuğu, milli sol bek" İsmail Köybaşı ile 4-1'den yıllık EUR 2 milyonluk sözleşme yenilenir, "burnu havada, bir tarafları kalkmış, saygısız" Mario Gomez'de takımdan ayrılır.
Tolga reisi unutmuşsun  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sozkul

Günaydın Arkadaşlar,

Günaydın @panic13,  neden her sabah aynı mesajı tekrar ediyorsun?

Çevrimdışı mellfred

öncelikle milletimizin başı sağolsun
bugünkü haberlere bakarsak atiba ciddi ciddi gidici, gökhanla beraber 17 18 m poundlara verirsek yerlerini doldururuz diyorum ben
emre mor almanya yolcusu gibi ayrıca.10 milyon konuşuluyor ama ben ihtimal vermiyorum o paraları

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba West Ham'da (BTD Facebook Sayfası)  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

Topalı getirirler o zaman.
Kaca bitti acaba merak ediyorum..törenin gitmesini beklerken olmadı bu.

Çevrimdışı ozan062

huuu huuuuu ben geldiiim

16nisandan bu yana ilkkez yorum yazıyorum özlendiniz
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2016, 12:23:20 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Topalı getirirler o zaman.
Kaca bitti acaba merak ediyorum..törenin gitmesini beklerken olmadı bu.
İkisi birilikte 15-18 gibi gidecek diyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

İkisi birilikte 15-18 gibi gidecek diyorlar  :tabe:
Pound yalnız o yanlışlık olmasın :D
İkisinden ciddi bir rakam gelecek görünen..ospina nkolu glik topal yaparmıyız acaba :D
Abovvvv :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atiba Huthcinson Westham da ! :bawling: :bawling:

Biliiiiiiiiiiiiiiccccc :steamed: :steamed: :akuma:

BTD..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mertnet

İsmail'in grafik olarak anlatımı.
Bunlar dışında herhangi bir veriye gerek yok.
İsmail kimdir?
İşte budur.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı underworld

btd nedir agalar ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba Huthcinson Westham da ! :bawling: :bawling:

Biliiiiiiiiiiiiiiccccc :steamed: :steamed: :akuma:

BTD..
Atiba dan 4 milyon euro gibi bir para kazanacakmışız. Teselli  :by2:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: