sen kurumsallığı bence yanlış biliyorsun kurumsallık şirket çalışanının
istediği yerde şirketle ilgili istediğini söyleyebilmesi değildir bunu yaptığı an şirketle ilişkisi kesilir.
tam tersi herşeyin kurumun içinde kalıp çözümününde orda olması gereğidir 
iş dışarı yansırsa kurumsallıktan uzaklaşır.
Şampiyonlar ligi için iddialı kadro kurun demesi, en az kendi seviyesinde futbolcular ile oynamak istemesi, başarılı olmak ve klubü de yükseltmek istemesi kurumsallık dışı değildir.
Gomez'in bu saatten sonra kanıtlayacağı birşey yok, geçmiş o ergen heveslerinden. Eto'o 'da öyle, görmüş doymuş bu adamlar ve profesyoneller.
Ben misal Cenk'in bile Gomez'den forvet olarak çok şey öğrendiğini düşünüyorum, aynı antremanı yapmak bile birşey katar eğer öğrenmeye açık biriysen.
neyse, ben kurumsallığın kelime anlamını gayet iyi bildiğimi düşünüyorum.
şirket çalışanının istediği yerde şirketle ilgili istediğini söyleyebilmesi değildir bunu yaptığı an şirketle ilişkisi kesilir, evet burada haklısınız. Türkiye'de yaşıyorsunuz, Türkiye şartları böyledir.
Lakin vizyon sahibi firmalarda böyle değildir, fikir düşünce özgürlüğü vardır. Bu sağa sola gidip para kazandığınız yeri kötüleme demek degildir, Avrupa'da da bu yapılmaz o zaman siz enayi yerine konursunuz, neden o halde orada çalışıyorsun denerek.
Gomez, çalıştığı yeri kötülememiştir. Klüp eğer sözde değil özde başarılı olmak istiyorsa bunu yapmak zorundadır ve bu konuda başkanda dahil olmak üzere herkesten Avrupa'da kupalarda başarılı olmak için daha tecrübelidir. Bunu kendini üst seviyede görerek değil, ona çok şey katan ve kendisinin çok şey kattığı klübü, bir tık daha ileri götürmek istemesindendir.
Eğer Gomez'in söyledikleriyle cezalandırmak dogru olsaydı ohoooo ne hikayeler var dünyada misal ilk hatırladıgım Rooney neler demişti klüp hakkında Gomez'in 10 katı ve kendi transfer listesine konmak istedi takımın hedefi yok, eskiki gibi degil vs.. dedi, klüp sonra hedeflerini tekrar gözden geçirdi de Rooney kalmaya devam etti.
Birçok örnek Avrupa'da mevcut ama Türkiye'de olmaz işte. Çünkü bakış açıları farklı.
Ayrıca bizim bilmediğimiz ne görüşmeler yapılmıstır, keza kendiside bir kuruşun peşinde degilim tüm gerçekleri başkan biliyor demiştir.
Gomez kalırsa da, giderse de kendi bilir. Büyük olan Beşiktaş'tır.
Benim isteğim kadromuzda bu vizyona sahip futbolcularımızın olması.