2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370729 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Gökhan Gönül olayı Konoplyanka'ya benzedi iyicve
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Koa_lAA

reus sakat oldugu için giremedi.

hee onu bilmiyodum... bellarabi de podolski den kat ve kat iyi topcu ama bazen fazla bireysel oynuyor diye heralde tercih etmiyor..

daha öncede yazmıştım forumda ben töre-bellarabi yi aynı kefeye koyan bir insanım.. bakalım töre nekadar gelişecek ve nerelerde olacak bellarabi nekadar gelişecek ve nerelerde top koşturacak... yaşayıp görecez..

Çevrimdışı mylife1903

aslında kaleci için de dedim bek için de..
bunlar sürekli hazır durumda olmayabiliyor.. veli - tolgay olayı yeni yaşadık bütün sezon boyunca..
ismail, ve tolga bunlar Beşiktaş ın zorunlu yedekleri olur olursa da şartlardan dolayı demek istiyorum..
yüksek rakamlarda da tepki alacağı malum.. hocanın ve yönetimin de bu duruma bayıldığını sanmıyorum yani..
tolganin yerine gunay
ismailin yerine altyapidan kura ile bir cocuk
mustafa pektemekin yerine herhangi biri otursa daha faydali olur, paramiz cebimizde kalir, yonetim toplam kaliteyi yukseltmek istersen ismail ve pektemek kalirsa o takim bozulur arkadas.
 ismailin 1milyon euro aldigi yerde ben atiba olsam bozulurum. adamin ismailin yedirdigi gol kadar pas hatasi yoktur.(!)

Çevrimdışı b.damatoglu

Marco Reus adamdır

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Bu pozisyonu ölene kadar unutamam.

İsmail Köybaşı futbolcu değildir. Çünkü psikolojik olarak rahatsız bir insandır. Psikolojik rahatsızlığı olan bir insan futbol oynayamaz. En azından birinci liglerde.

http://twitter.com/muharrem_acar/status/737607544336572417

100 kere falan seyretmişimdir bu videoyu. Hala anlayamıyorum. Dünyanın gelmiş geçmiş en "garip" videosu bence.

Çevrimdışı Panjandrum

100 kere falan seyretmişimdir bu videoyu. Hala anlayamıyorum. Dünyanın gelmiş geçmiş en "garip" videosu bence.
Ben bunu yeni goruyorum. Adamdaki laubalilik sensei seviyesini asmis. Su pozisyon ne kadar vurdum duymaz, sorumsuz, umursamaz bir adam oldugunun canli ispatidir. Gs taraftarinin itin bi tarafina soktugu Sabri bile bunu yapmaz. Bazi arkadaslar Gomez transfer lazim, iddiali kadro kuralim dedigi zaman yanima Falcao, arkama Robben'i alin dedigini zannedip kimse Besiktas'tan buyuk degildir romantikligiyle yaklasmisti olaya ama adamin derdi bunun gibilerin takimdan temizlenmesi. Sahadayken bizim gordugumuzun on katini goruyorlar.

Transfer donemi sadece kadroya yeni isimlerin katilmasi degil gereksiz olanlarin gonderilmesidir. Ismail de gitmesi gerekenlerin birincisidir. Bu taraftar ikinci Pektemek vakasini kaldiramaz.

Çevrimdışı murat baltacı

Emre Mor'un menajeri ve M.Albayrak dün ist.da bir araya geldiler. teklifimiz 4 M euro ve sonraki satışından %10 ile başlayan her yıl 5 puan artışla %25i geçmeyecek şekilde yüzdelik vereceğimiz bir bonservisi masaya koyduk yanıt bekliyoruz... klüp başkanı ise milli takımın bugün açıklanacak kadrosunu bekliyor, 23 kişilik kadroda yer bulursa bu rakamlara bırakmayacağını ifade etmiş.

Not:devre arası emre mor için M.Denizli gs yönetimine alalım diyor istenilen 500bin fazla bulunuyor ve transfer gerçekleşmiyor...
Abi biz emreyle devre arasıda ilgileniyoduk 500 bin gibi rakama devre arası alırdık zaten emreyi rakamda bi yanlışlık var bence. Milli takımda kadroya gireceğini düşünüyorum yaptığımız teklif gayet iyi bu saatten sonra Türkiyeye gelirse oyuncu bizdedir avrupadanda bu rakamın üstünde teklif alacağını sanmam he karadağ maçında oynadığı oyunu her maç oynarda volkan şeni falan keserse işler değişir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ismail adamı çıldırtmış patlama noktası olmuş artık  :kop: :kop:

Çevrimdışı 38life

Ben bunu yeni goruyorum. Adamdaki laubalilik sensei seviyesini asmis. Su pozisyon ne kadar vurdum duymaz, sorumsuz, umursamaz bir adam oldugunun canli ispatidir. Gs taraftarinin itin bi tarafina soktugu Sabri bile bunu yapmaz. Bazi arkadaslar Gomez transfer lazim, iddiali kadro kuralim dedigi zaman yanima Falcao, arkama Robben'i alin dedigini zannedip kimse Besiktas'tan buyuk degildir romantikligiyle yaklasmisti olaya ama adamin derdi bunun gibilerin takimdan temizlenmesi. Sahadayken bizim gordugumuzun on katini goruyorlar.

Transfer donemi sadece kadroya yeni isimlerin katilmasi degil gereksiz olanlarin gonderilmesidir. Ismail de gitmesi gerekenlerin birincisidir. Bu taraftar ikinci Pektemek vakasini kaldiramaz.

Pozisyon gol olarak sonuçlanmadığı için ne yaparsa mübahtır. Türkiyedeki bakış açısı bu. Bu pozisyon gol olsa ve bunun benzeri bir pozisyon daha gol olsa İsmail Köybaşıyla belki de yollar ayrılmıştı.

Bu adamın zerre parçacığı kadar savunulacak bir yanı yok!

Çevrimdışı İhsan

forum e - :) diyor, başka bir şey demiyor     ( e -  :) = i-smile = ismail)  :D
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2016, 15:04:05 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

forum e - :) diyor, başka bir şey demiyor     ( e -  :) = i-smile = ismail)  :D

Bence şuan Beşiktaş'ın en önemli mevzusu budur. Daha önemli bir mevzu göremiyorum.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Bütün oyuncular bizde oynamaya sıcak bakıyor ama bir türlü alamıyoruz.  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Serdar Aziz milli takım kadrosuna alınmadı. Bursa 6 istiyordu bizimkiler 2.5+Pedro önermişlerdi. Şimdi sadece 2.5 verirler umarım.  :)

Çevrimiçi Samet Ç

İlk etapta N'Koulou, Kolarov, Gökhan Gönül yapsak ne güzel olur :D Ama Kolarov'u alma ihtimalimiz bile olamaz bence.
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2016, 15:22:03 Samet Ç ]

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:22:20 atalay ]

Çevrimdışı worns

Kolarov'un City'den ayrılacağını sanmam ama ayrılırsa da İtalya'dan Almanya'dan ciddi teklifler gelir, bizim için çok zor hedef. Robben daha olası geliyor öyle söyleyeyim. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Barca'daki Adriano sol bek için ideal isim olabilir. Kolarov falan hayal.

Çevrimdışı cursedofdragon

NTVSPOR, Mas'a bonservis ödenmeyecek ve henüz teklif yok diyor, Arjantin'in en önemli iki spor sitesi 4 milyon € teklif edildi diyor. Ne güzel, yaz masa başı haberini...

sözleşmesi bitiyor ? 1 yıllık opsiyonu var diyordun galiba ancak kendi elinde galiba opsiyonu kullanıp kullanma ma olayı ?

http://www.transfermarkt.co.uk/emmanuel-mas/profil/spieler/77153

Çevrimdışı cursedofdragon

Barca'daki Adriano sol bek için ideal isim olabilir. Kolarov falan hayal.

asıl adriano hayal adamların yedek sol bek'leri :)

zaten bek oyuncusu öyle kolay bulunmuyor hayatta bırakmazlar :)

Çevrimdışı Çağatay

Serdar Aziz milli takım kadrosuna alınmadı. Bursa 6 istiyordu bizimkiler 2.5+Pedro önermişlerdi. Şimdi sadece 2.5 verirler umarım.  :)

2.5 değil sadece pedro
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

asıl adriano hayal adamların yedek sol bek'leri :)

zaten bek oyuncusu öyle kolay bulunmuyor hayatta bırakmazlar :)
Alırız Adriano'yu Barca yeri geldi mi Mathieu'yu oynatır sol bek.  :D

Çevrimdışı worns

Adamım bu sene süper performans göstermiş :)

http://www.transfermarkt.com.tr/mohamed-diame/leistungsdaten/spieler/70950

Diame'nin takım arkadaşı Huddlestone'da iyi bir sezon geçirdi. Zaten devamlılığı olan, tecrübeli bir oyuncu. Sözleşmesi bitti. Atiba'nın alternatifi, zaman zaman partneri olabilecek faydalı bir transfer olabilir bizim için.

Olmadı Neustadter oldu o da olumlu.

Etiketler: