2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384952 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Kolombiyalı oyuncular bir değişik oluyor.Adamlar milli takımda efsane bir performans gösterip kulüplere gelince ortalıkta gözükmüyorlar

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Mas ın eleştirilmesi yahut uygun bulunmamasının sebebi, maalesef kolarov gibi hayal transferlerin ortaya atılması. İnanmayan insanın bile bilinç altına işler bu isimler, sonrasında mas gibi adamlar da yetersiz görünebilir. Bu olağan birşey transfer dönemleri için.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

sol bek için benim favorim ivan striniç temiz hamle olacaktır. takımın fizik kalitesine de + değer katacaktır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Benim transfer e bakış açım şu.
Solda ismail varsa yeni gelecek kim olursa olsun benim için 1 adım öndedir. Aynı şey kale içinde öyle. O yüzden isimlere ön yargım yok, kim istemez ki kolarov olsun ama ismail varken mas a da kolarov muamelesi yapmak boynumun borcudur.

Çevrimdışı murat_

Bence sen kişileri karıştırıyorsun @murat_
saniri. oyle olmus abi @Armağan Bozkurt  kusura bakma kardesim  sanirim uyku saatim gelmis kafa karisti yanlis kisiye patlamisim tekrar kisura bakma  :iblush: :iblush:

saniri. oyle olmus abi @Armağan Bozkurt  kusura bakma kardesim  sanirim uyku saatim gelmis kafa karisti yanlis kisiye patlamisim tekrar kisura bakma  :iblush: :iblush:
O kadar alıştım ki, problem yok. :)

Çevrimdışı atalay

geçen yaz üye olmayanlar için iyi, kötü, yeterli, uçurur, yağmasa da gürler gibi şirin kelimelerden seçip bişiler yazsan  :iblush:

Arjantin liginden bek almak riskli iş. (Oyun kurgusundan dolayı) Kağıt üzerinde "budur" demem.

Çevrimdışı murat_

O kadar alıştım ki, problem yok. :)

eyvallah kardes 😊iyi geceler ben kacayim en iyisi 😅😅

Çevrimdışı tangaz

Arjantin liginden bek almak riskli iş. (Oyun kurgusundan dolayı) Kağıt üzerinde "budur" demem.

bir düşündüm de iz bırakan zanetti dışında bek aklıma gelmedi arjantinli, ama stoper deyince ayala müthiş biriydi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Pyatov bugün 3 gol yemiş  belki Boyko'ya şans düşer gelecek maçta.

Çevrimiçi Necmi

İşte abi burada konuşulanda o anlaşmayı tekrar yenilemekti ilk başta reklam için aldığımız para 5 senelik 25 milyon dolar.fener ise 5 senelik 42.5 milyon dolar biz bu sene fenerden fazla forma satmıştırız.fenerde bonuslar var bizde herhangi bir bonus görmedim ben.kap açıklamasındada yok

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fenerin net bonus yok bizimki bonuslu anlaşma zaten iki yıl önce yenilendi
geçen gün konuşulan ta YD zamanındaki anlaşma gerçi ona anlaşma denmez ismimizi adidasa peşkeş çekmişler.
Fikret Orman geldiğinde bir güncellendi sonra iki yıl kadar önce tekrar güncellendi. Bizim borsaya bildirdiğimiz fiyatlar kdv
hariçtir fener kdv dahil fiyat bildirir. dikkat edersen altta artı kdv der. ozaman kap açıklaması yapıldığında detaylı yazmıştı
sanırım bizim forum yoktu. adidas anlaşması yapılırken o nedenle bizde kayda düşmedi. Arşivimizde yok.

Çevrimdışı atalay

bir düşündüm de iz bırakan zanetti dışında bek aklıma gelmedi arjantinli, ama stoper deyince ayala müthiş biriydi...

Arjantin'de hücumcuların arkasında ve hücumculara karşı bek oynamak kolay iş değil. Copa America kadrolarında orjin bek oyuncusu yok.

Çevrimdışı TANERCAN

18 yaşında sağlam vücut yapmış. Emre Çolak gibi yıkılmıyor yere...

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 17:19:38 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Emre Mor için bi kaç gün önce bıdı bıdı yapanlar şimdi n'olur alalım diyor :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kendim, eşim, kızım ve ablamın oğlu  :)

Bizim de şöyle bi dayımız olsa. Ama nerdee alayı renkli :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Emre mor gelirse kendisi kazanir

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Fikret Ormanin cok guzel bir lafi var;sadece bizim oyuncuyu istememiz degil oyuncunun da bizi istemesi onemli.

Biz emreyi istedik ,dusunur kararini verir bizi de isterse gelsir kariyeri adina guzel bir adim atmis olur.oldu ya parayi secerse gecmis olsun.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Mas'ın bu pozisyondaki tercihi hakkında ne söylersin? @atalay

görüntü bu geceki maçtan.

http://twitter.com/muharrem_acar/status/737093741257863168

Çevrimdışı EagleForce

Ayala diyince Bergkamp'in 98'de attigi gol geliyor aklima. 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mas'ın bu pozisyondaki tercihi hakkında ne söylersin? @atalay

görüntü bu geceki maçtan.

http://twitter.com/muharrem_acar/status/737093741257863168

Hangisi o ki?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

formamız burda daha güzel duruyor üstümüzde daha güzel duracaktır :)

türk bayrağı yok emin miyiz bunun doğru olduğuna
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Hmm 15 dakkada Robben'i Tore unutturacak adam yaptiniz gene. Bizim millet kadar tez canli bir millet dunyada yok. 90'daki hareketi guzeldi, ama sonu basarili degildi pasi cok ileriye cikardi. 12 milyon euro falan edecek bir durum yok ortada, 2-3 milyona veriyorlarsa alinsin. Allah'in Danimarka liginde 13 maca cikmis Karadag gibi bir takima karsi 2-3 guzel hareketi oldu diye hemen Maradona yapmayin adami.
Sorma bugun messi yapildi cocuk yarin oyun gorusunden baslanir, ismailden beter ederiz. Ben sevmiyorum boyle bidbidi topculari, alinip 3 sene sonra satilacaksa olur o bile soru isareti bence. Messi muhammed gibi olmasin sonra bu cocuk.

Çevrimdışı mylife1903

Hamsi mi yemeye basladi napti zekasi gelisti Quaresma'nin bayagi.  :kop:
Zeka hep vardi gerizekali degildi adam zaten, yetenek hep vardi ama karakter ve kazanan oyuncu ozellikleri yoktu, herif baba olunca baba futbolcu olma yolunda gidiyor, zaten gece hayati falan yoktu, iyi calisirdi bu herif boyle oynarsa burda cine satmaya calisan arkadaslar cok aglar arkasindan ispanyaya ya da ingiltereye giderse.
Sonra yeni messi emre mor formasi satacaklar ya 200bin adet.

Su herife fransadayken bir sekil besiktas reklami yaptirilmali, gozler bunun ve ronaldonun uzerinde olacak turnuvanin ilk macina kadar, zaten turnuva baslayacinca hop kut pat kut tak portekiz iki mac sonunda evine doner.

Çevrimdışı mylife1903

A sporda 13 milyon euro'ya anlasildi deniyor töre icin. Biraz az olmus sanki.
13e satmasinlar daha iyi, yahu burada bazi arkadaslar butun takimi satiyor, bizim problemimiz oynayan oyuncu degil, verim ver,eyen oyuncular, bu oyunculardan kurtulunca butcede rahatlama olur zaten
Mustafa
Ismail
Veli
Pedro
Milosevic
Boyko
Serdar
Su oyunculari gondersen neredeyse gokhandan alacagin para kadar tasarruf edersin.
Sunlarin yerine 2 tane yerli hazir oyuncu 2 tane altyapidan masrafsiz oyuncu koyarsin, kaleciyi kiralik, stopere parayi basarsin sol beke caner kapat transferi. Gokhan, quaresma, olcay, sosa, oguzhan, atiba gelirse gomez, beck, tolgay zaten gelecek senenin as oyunculari olacaklar super cenkle beraber. Takimin ustuyle basiyla oynamaya gerek, satilacaksa kerim satilsin gokhan degil, aras geliyor,. Satarken gucsuzlesmek de var isin icinde. Birakin kizissin piyasa, seneye gokhan clde cosarsa 30a satilir.

Etiketler: