2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385135 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Gökhan Töre'nin durumu netleşene kadar fazla birşey beklemeyin.

Belki Gökhan Gönül'e imza attırırız o kadar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Teklif goturebilecegimiz ve max fayda saglayabilecegimiz birini es geçip teklif goturmemek ve dolayısıyla transfer edememekte kacirmaktir @Necmi abi , adam onu söylüyor , diğerinde bari teklif goturelim bonservisi elinde - elinde olmasa imza parasının 2 katı bonservis isterler diyor
iyide kime göre iyi de teklif götürülmesi gerekir.
Ali Ece mi karar veriyor maksimum fayda sağlayacağımıza
yada taraftarmı o zaman orda hocayı neden tutuyoruz :alala:
millete kalsa Caner de maksimum fayda veriyor pehh
geçen senede dzsudzsak ı kaçırmıştık adam bizi bırak bursada bile tutunamadı.
lafa gelince kıyametler kopmuştu. Demekki Kulüpteki insanlar işi biliyor herkese salça olmuyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gökhan Töre'nin durumu netleşene kadar fazla birşey beklemeyin.

Belki Gökhan Gönül'e imza attırırız o kadar.
20 milyon ve üzeri çok mutlu eder bizi, sol bek, stoper, kaleci ve dmf alırız o parayla

Çevrimdışı Bishamon

muzzi özcan gelmicek beşiktaşa emre demiş...

nerede ?  :alala:

Çevrimiçi Necmi

kendim, eşim, kızım ve ablamın oğlu  :)
hımm diyorsunki ailede ben karar veririm
diğerleri uyar :evillol:

Çevrimdışı Tolga

20 milyon ve üzeri çok mutlu eder bizi, sol bek, stoper, kaleci ve dmf alırız o parayla

20 m euro'nun üzerinde bir teklif gelmesini beklemiyorum.

15 veren varsa düşünmeden vermek lazım.

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

20 m euro'nun üzerinde bir teklif gelmesini beklemiyorum.

15 veren varsa düşünmeden vermek lazım.
Bilic verir belki 15 de iyi para tabi yollar ayrılmalı..

Çevrimdışı Tolga

Mario Gomez: "Beşiktaş'ta 1-2 sene daha kalmayı düşünebilirim. Almanya'ya dönmem söz konusu değil."

Bu doğru mu acaba.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Necmi abi bir formadan klübe net kaç tl alır bilgin var mı ?

Çevrimdışı Berat

Mario Gomez: "Beşiktaş'ta 1-2 sene daha kalmayı düşünebilirim. Almanya'ya dönmem söz konusu değil."

Bu doğru mu acaba.

Maçtan sonra söylemiş,doğru.

Çevrimdışı amed.yasa

Ansaldi için Zenit'in 6 milyon euro istediği ve Juventus ile İnter'in girişimde bulunduğu yazıyor haberde biraz fazla para istemişler sanki. Bu arada Emre Mor'un da Kerim ile aynı seviye oyuncular olduğunu düşünüyorum. Yurdum insanı zamanında Kerim için de buna benzer şeyler söylemişti durum ortada. Kaldı ki konuşulan bedeller çok yüksek. R.Madrid, Odegaard'ın tüm süksesine rağmen sanırım 4 milyon euro bonservis ödemişti.
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı tangaz

biz ailecek aynı formayı giyip gezmeyi severiz, ben evde de forma tişört giyerim sürekli.
eşimle tanıştığımızda ilk sorduğum soru hangi takımı tutuyorsun olmuştu güzel haberi alınca diyaloğa devam etmiştim  :bandit:
kızım(5 yaşında) bu akşam tabletinden marşları dinliyordu mırıldanıp ezberlemeye çalışıyordu onu öyle görünce kalbim Beşiktaş derken GURURLANdım :)
ablam malesef renkli olduğu için yeğenimi de topluma kazandırmam lazım her sene alırım formasını  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Maçtan sonra söylemiş,doğru.
Doğruysa Gomez kaldı demektir.

Çevrimdışı Bishamon

EMRE MOR

* Kulübü ile Erdal Torunoğulları bizzat 2 kere görüşüp fiyat konusunda resmen yarı yarıya bir indirim yaptırdı ( 12 m'den 6-7 m'ye)
* Bugünkü performansı sonrası kulübü fiyat yükseltmeye çalışabilir doğal bir durum ama emin olun bugünkü performansından dolayı baş edemeyeceğimiz hiçbir kulüp bu oyuncuya talip olmaz. Çünkü o tarz kulüpler bir maça göre adam almaz önceden takip ediyorsa alır. Bu konuda rahat olun
* Emre Mor BEŞİKTAŞIMIZA gelmeyi çok istiyor,buna emin olabilirsiniz.. Takımdaki gençlerin fazlalılığı daha önce yurtdışından gelen gurbetçilerin gösterdiği gelişim ve milli takımdaki çok yakın arkadaşlarının BEŞİKTAŞIMIZDA olması çok önemli faktörler
* Bu transferde benim en çok çekindiğim faktör ise oyuncunun menajeri Muzzi Özcan denen adam
* Daha önceki sezonlardada bir kaç oyuncunun menajeri olduğu için kulübümüzle görüşmelerde bulunan menajer tam bir paragöz ve kulüpleri birbirine düşürme konusunda bir usta.
* Kendisi şahsen en sevmediğim menajerdir.. Tanısanız sizde sevmezsiniz
* Bu transferdeki belirleyici faktör Emre Mor.. Eğer süreçteki olumlu tavırlarına devam ederse emin olun Fikret Orman bizzat olayı ele alır ve oyuncuyu transfer eder. Tek yapması gereken kararlı tavrına devam etmek
* Yaşı 18 olsada emin olun bir şeyleri oturtmayı becermiş şımarık olmayan bir çocuk Emre Mor

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bir formadan klübe net kaç tl alır bilgin var mı ?

pek bilgim yok ama kulüp derken bu mağazaya göremi adidasdan
çıkış %40 maksimum kalır. genelde tekstil işlerinde kâr olayı %50 dir ama
forma için önden bir isim hakkı ödeniyor. Buda %10-15 gibi düşürür bu kâr payını

Çevrimdışı 'TaNeR'

Oh ne güzel iş, keyifler gıcır... Valla Beşiktaş'ın parasına yazık...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

Akyazı'nın müthiş çocukları...

Çevrimdışı tangaz

böyle sırıtacğına neden milli takımda bende yokum die düşünmeliydi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Doğruysa Gomez kaldı demektir.
Aynen kalır umarım sezona da daha iyi başlar

Çevrimdışı Berat

Gomez'i daha da hırslandıracak defans hattı oluşsun artık :)

Çevrimdışı tangaz

Aynen kalır umarım sezona da daha iyi başlar

ben kalması durumunda seneye Gomezden 35+ gol bekliyorum  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

pek bilgim yok ama kulüp derken bu mağazaya göremi adidasdan
çıkış %40 maksimum kalır. genelde tekstil işlerinde kâr olayı %50 dir ama
forma için önden bir isim hakkı ödeniyor. Buda %10-15 gibi düşürür bu kâr payını
Teşekkürler abi asıl merak ettiğim 139 tl olan formadan klübün net karıydı geniş bir zamanda araştırayım en iyisi..

Çevrimdışı 'TaNeR'

Löw "Gomez'i oyundan aldım, biraz aduktor problemi vardı'' demiş...

Tam olarak nedir bu, moralim bozuldu bak şimdi  :alala:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben kalması durumunda seneye Gomezden 35+ gol bekliyorum  :bandit:
Seneye aynı sistemde takım halinde daha fazla gol atarız abi zaten ozi ,sosa ve gomez bu seneki istatistiklerini geçerler..

Etiketler: