2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388457 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

bu forma zaten tarihimizde kullanildi adidas geri uyguladi
o forma umbro markaydı

Çevrimdışı Kalyoncu

Karakterini bilmiyorum da burada acayip fark yaratır.Ben dayanamıyorum artık bizim bu defansa sol bek için de hiç içime sinen isim

de geçmeyince yazdım kaliteyi arttıma fırsatı var motta ayarındaki adamlarla ilgilenmememiz lazım artık
Tabiki anladım hepimizin kanayan yarası bu sol bek.sadece portekizlilerin yapısı değişik sıkıntılı insanlar o yüzden dedim.caneri çok istedim ama son iki maçtır evlere şenlik.basında çıkan isimlere bakılırsa hep bonservisi elinde olan futbolcular çok ümitlenmemek gerek.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bu ansaldiyi ısrarla dillendirenler: a.ece, g.onay...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AigleBordeaux

o forma umbro markaydı
evet ama ilk kez adidas yapmisti bu formayi bize
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Alper1903

Bir takıma iki portekizli fazla bir tanesiyle mutluyuz onuda yola getiresiye baya uğraştık.millet olarak sıkıntılı bir yapıları var %90 ı sorunlu.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birebir tanımam tabi ki ama Coentrao'nun sessiz sakin kendi halinde bir adam izlenimi var. Bu güne kadar taşkınlığını görmedim hiçbir yerde.

Çevrimiçi Necmi

Ansaldi kaçtı, %99 Juventus'a imza atıyor. Bakalım Nkoulou'da benzer hata yapılacak mı?

Ali Ece
bir şeyin kaçması için önce peşinde olmak lazım teklifmi götürmüşüz
eğer her başka takıma transfer olan futbolcu için kaçtı denecekse her allahın günü yüzlercesini kaçırıyoruz demektir :alala:
bir oyuncuyu uğraşırsın alamazsın başka takıma gider o zaman kaçtı dersin
yoksa sizin yada spor yazarlarının her beğendiği oyuncu bir başka takıma gidince
kaçtı denecekse burda işimiz var

Çevrimdışı tangaz

hey gidi falcao kolombiya kadrosunda yok, zapata 11de ospina da... p.francoda kadroda değil hatta s.lorenzoda sürekli yedek bu arada e.mas oynamış iç sahada 4-0 yenilmiş s.lorenzo...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu ansaldiyi ısrarla dillendirenler: a.ece, g.onay...
Güvenilir isimler özellikle ali eceyi çok severim abi keşke alabilseydik...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hey gidi falcao kolombiya kadrosunda yok, zapata 11de ospina da... p.francoda kadroda değil hatta s.lorenzoda sürekli yedek bu arada e.mas oynamış iç sahada 4-0 yenilmiş s.lorenzo...
Copa america maçı mı abi ?

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Formalara çok takılmayın arkadaşlar 2 sezon önce nete bir hafta önce düşmüştü en beğenmediğim beyaz olmuştu ( Kırmızı - siyaz şerit olan ) kartal yuvasına siyah almak için gittim onu almıştım ciddi fark oluyor internetteki resim ile gerçeği arasında

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sızan forma inşallah gerçek değildir hiç mi hiç beğenmedim...

Çevrimdışı Kemal

bir şeyin kaçması için önce peşinde olmak lazım teklifmi götürmüşüz
eğer her başka takıma transfer olan futbolcu için kaçtı denecekse her allahın günü yüzlercesini kaçırıyoruz demektir :alala:
bir oyuncuyu uğraşırsın alamazsın başka takıma gider o zaman kaçtı dersin
yoksa sizin yada spor yazarlarının her beğendiği oyuncu bir başka takıma gidince
kaçtı denecekse burda işimiz var

Teklif goturebilecegimiz ve max fayda saglayabilecegimiz birini es geçip teklif goturmemek ve dolayısıyla transfer edememekte kacirmaktir @Necmi abi , adam onu söylüyor , diğerinde bari teklif goturelim bonservisi elinde - elinde olmasa imza parasının 2 katı bonservis isterler diyor

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tahminim temmuza kadar tek bir transfer bile açıklanmayacak. Bu tahmin ve geçmiş sezonların tecrübesine göre yapılmış bir analizdir.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı 38life

Sol bekte yine patladık iyi mi... Emanuel Mas büyük ihtimalle Beşiktaş'taymış.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sol bekte yine patladık iyi mi... Emanuel Mas büyük ihtimalle Beşiktaş'taymış.
Neden kötü mü , nusret iyi olduğunu yazdı birkaç saat önce...

Çevrimiçi Necmi

paylaşılan fotodaki forma çok güzel benim en beğendiğim eski forma tasarımlarımızdandır. çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum 4 tane alıcam...
neden 4 :alala:

Çevrimdışı 38life

Kötü değil de Şampiyonlar liginde tatmin etmez bence bizi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Transferlerin Geç açıklamanmasa alıştık,sezonu da geç açacağız zaten süre sorun olmaz bence önemli olan kaliteli isimleri kadroya katabilmek

Çevrimdışı AigleBordeaux

avrupada basarisi yok , sampiyonlar liginde oynuyacaz ve daha saglam ve deneyimli birisi alinmali diye dusunuyor bence
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Tahminim temmuza kadar tek bir transfer bile açıklanmayacak. Bu tahmin ve geçmiş sezonların tecrübesine göre yapılmış bir analizdir.

temmuza kadar pazarlıklar yapılıp, hatta satacaklarımız satılıp, harcayabileceğimiz bütçeyi net önümüze koyup akabinde 7-10 gün içinde transferleri bitirmek makul benim gözümde. kamp 8-10 temmuzda başlayacak milliler 1 hafta geç katılır, 15 temmuza kadar transferlerin yetişmesi kafidir...

Çevrimiçi Koa_lAA

muzzi özcan gelmicek beşiktaşa emre demiş...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Bishamon

Ansaldi için 6M Euro laflaı dönüyor biz bu paraları bir bek için ödeyebilir miyiz ?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Temmuz ideal duruyor transfer için fakat bonservissiz yada düşeş adamları almak için acele etmek gerekir yoksa yine ucuz olsun ama olsun tarzı adamlar almak zorunda kalırız :(

Etiketler: