2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12400786 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi COB

Rybus'u tanimiyorum,  azicik YouTube dan baktim, baya ofansif sol bek. Sol ve sag ileri de oynamis heralde.

Çevrimdışı TANERCAN

Rode yı isteyenler bu adamı Bayern de kaç kere izledi?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Karabay

Rybus'u tanimiyorum,  azicik YouTube dan baktim, baya ofansif sol bek. Sol ve sag ileri de oynamis heralde.
valla ben hangi pozisyonda oynadığını bilmeden izledim forvet sandım  :o_o: :o_o:

Çevrimdışı mylife1903

Visca varya onun yandan yemisi rybus. Kimin yerine dusunuluyor o onemli, kim dusunuyor, kac para alacak, menecer haberi gibi geldi bana

Çevrimiçi COB

Visca varya onun yandan yemisi rybus. Kimin yerine dusunuluyor o onemli, kim dusunuyor, kac para alacak, menecer haberi gibi geldi bana

Caner gibi sol ileriden devşirme. Defansi nasil bilmiyorum,  ama hücumcu bek. Ilgilenen başka takimlar varmi bilmem ama Ismaili ikiye katlar gibi. Iyi izlemek lazim.

Çevrimdışı Ersoy

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Tolgay gs ile 5milyon euro'ya anlaşmıs öyle duydum büyük ihtimalle gercek tolgay oynuyabileceğim bir takıma gitmek istiyorum dedi zaten kendisi gsli
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolgay gs ile 5milyon euro'ya anlaşmıs öyle duydum büyük ihtimalle gercek tolgay oynuyabileceğim bir takıma gitmek istiyorum dedi zaten kendisi gsli

Ne gs o parayı verebilir, ne biz bırakırız. Ayrıca sözleşmesi zaten bizde kendisi nasıl anlaşıyor?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Yalan haber, önümüzdeki sene Tolgay'ın rolü büyük olacak.

Çevrimdışı Berat

Baş ver baş  :evillol:

Çevrimdışı Ersoy

Baş ver baş  :evillol:
Valla ciddimi bilmiyorum ama ciddiyse 23.23 ü bekliycem heyecanla

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Berat

Valla ciddimi bilmiyorum ama ciddiyse 23.23 ü bekliycem heyecanla

Pek umudum yok böyle sayfalardan :)

Çevrimdışı can1903

Troll atarsa o hesap kapatılır. Transfere muhtaçız adam vururuz gerekirse  :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Berat

Troll atarsa o hesap kapatılır. Transfere muhtaçız adam vururuz gerekirse  :kop:

Kol kıllarından yaratıcı bir arkadaşımız bulur hemen :evillol:

Çevrimdışı Ersoy

Futbolcuya da benzemiyor ki. Adam trolluyorsa hayatını tehlikeye sokuyor şuan

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Karabay

yönetimden onay 23.23'demi gelecekmiş :D

Çevrimdışı Ersoy

Kol kıllarından yaratıcı bir arkadaşımız bulur hemen :evillol:
Gökhan Gönül kolu gibi ama

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

adayları yazın fikret ormana iletiyim :Ddd
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Berat

Gökhan Gönül kolu gibi ama

Hahaha :D

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

İsmail olmasın sakın?  :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı musacn1903

Yalınız bir bayan futbolcu transferi sanırım göğüs kısmına ve orda ki çizgilere dikkat edersek belli olur :D

Çevrimdışı LuceGel

futbol şubemi çıktı bide fos birşeyse küfrederim bekliyecem bende  :ebebe:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bana biraz GG gibi geldi aslında. Kolundaki hafif şişlik gibi duran yer neredeyse aynı  :evillol: :evillol:

Şu fotoğraf ile kıyaslayınca;

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Etiketler: