2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12401841 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Tolga kaç saattir noldu foruma

2 gündür foruma giremedim o yüzden ben de sizin gibi ne olduğunu bilmiyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Özledik be :D

Mario Gomez, Almanya'nın Slovakya ile oynayacağı hazırlık maçına ilk 11'de başlıyor. (Saat 18:45, Yayın: Meltem TV)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OnizukaSensei

Bugun sol bek icin Kolarov ve Ansaldi'nin isimleri geciyor. Bakalim bizim icin sıkıntılı olan bu mevkiye kim gelecek

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/akaretlerhaber/status/736099869618642944

Şöyle bir Tweet atmışlar bir de.fbnin ekonomik durumlarından haberleri yok galiba
FB'Ye 30 milyon € zarar hakkı verildi.  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ya bırakalım alsınla hatta fiyat yükseltelim bu Serdar AZİZ'deki ısrar nedir.

Çevrimdışı Bishamon

FB'Ye 30 milyon € zarar hakkı verildi.  :ok:

Adam alırken adam satmaları gerekiyor bizim anlaşmayla aynı

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:18:10 atalay ]

Çevrimiçi murat

Serdar azizin oyunculuğunu beğenmem ama beğenene de saygı duyarım.bu serdar aziz oyunculuğuna binaen yada çok sakatlanması dolayısıyla takımımızda olmaması gereken bir oyuncu.elle tutulur bir yanı yok.

Çevrimiçi murat

Gitarcı, Atiba'yı ne yapacak ki? Bek desen; EPL'ye uygun değil. Orta sahada kullansan; agresyon derecesi yetersiz. Üstelik elinde Nordtveit ve Kouyate var. Mantıksız...
Sertlik çok büyük bir meziyet değilki.yeterli değilsen sertliğinle iş görürsün.duracağı yeri iyi biliyor ve eksiği olduğu yerdede mücadelesiyle azmiyle sertlik yapmadan topu kapıyor veya alanı kapatıyor.sertlikse hürriyeti alalım.

Çevrimiçi Necmi

Gitarcı, Atiba'yı ne yapacak ki? Bek desen; EPL'ye uygun değil. Orta sahada kullansan; agresyon derecesi yetersiz. Üstelik elinde Nordtveit ve Kouyate var. Mantıksız...
Topalı istiyorsunda @atalay
Atiba giderse leiva mı? topalmı? yerine :D

Çevrimdışı atalay

Atiba giderse leiva mı? topalmı? yerine

İkisi de Atiba'nın muadili değil. Atiba pozisyon oyununu çok iyi oynayan ve yanındakileri de oynatan bir oyuncu. Ayrıca gideceğini de zannetmiyorum.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 17:22:47 atalay ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

Seneye forma o olabilir zaten daha once ayni bu model cikmisti , efsane siyah ve bordo renkli olacak galiba
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

ysariusta

• Ziyaretçi

Atiba bu seneki Atiba olabilir mi? Tutuculuğa gerek yok bana göre.

Çevrimdışı Bishamon

Atiba giderse leiva mı? topalmı? yerine :D

Sebastian Rode  :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Atiba bu seneki Atiba olabilir mi? Tutuculuğa gerek yok bana göre.
Defansa doğru takviyeler yapılıp hoca takıma doğru savunma stratejilerini uygulatırsa  bu seneki Atiba'dan fazlası bile olur. Oyuncu orta sahadaki asli görevlerine daha fazla odaklanma fırsatı bulur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez vurdu gooool :D 1-0
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ogün

Defansa doğru takviyeler yapılıp hoca takıma doğru savunma stratejilerini uygulatırsa  bu seneki Atiba'dan fazlası bile olur. Oyuncu orta sahadaki asli görevlerine daha fazla odaklanma fırsatı bulur.
Aynen öyle. Ayrıca Atiba satılsa dahi, yeni alınan oyuncunun da ne vereceği soru işareti olacak sonuçta.

Çevrimdışı LuceGel

Mario reyiz bir daha penaltı atmam demişti hani  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

Mario reyiz bir daha penaltı atmam demişti hani  :evillol:
Beşiktaş için gecerliymis demek ki sadece.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Bilic toreyle ilgileniyormuş bide 18-19M verecekse hemen satalım

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni Sezon formamız bu deniliyor doğru mu acaba ?

Bu ne laann :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Yeni Sezon formamız bu deniliyor doğru mu acaba ?

Bu sene formalarda bayrak ta olacak gerçekçi durmuyor kesim

Çevrimdışı Karabay

şenol hoca polonyalıları çok seviyor veya yakından takip ediyor sanırım.
brozek kardeşler, kamil glik şimdide rybus

Etiketler: