2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12401816 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Robben türkiye ye gelmez tatil için bile.
Kaldı ki derdi para olsa abartısız çinde senede minimum 15 milyon euro verecek takımlar sıraya girer.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buda hayatın acı gerçeği zaten , gelmez kesin ve net

Çevrimdışı tangaz

Rvp Nissan micra ise robben vw Passat dir daha nasıl anlatayım , krediyle fln Micra alinirda diğeri olmaz birikim lazım kredi borcu olmaması lazım düzenli gelir lazım . Tabii 0 km konusuyoruz

bu doğru değil, RVPnin arsenal ve united kariyeri yaptıkları ortada iki takımda da gol kralı oldu EPL tarihinde 2 sene üst üste gol kralı olan sanırım tek adam, united da maaşı 12 milyon düzeyindeydi kontratı biterken dahi ödenecek 2 haneli sadakat bonusu vardı orada. hatta fenerden bonuslarla birlikte 10 milyon yıllık aldığı söylentisi vardır. dolayısı ile ikiside Okm passat cc diebiliriz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bu arada Quaresma Robben olmaz bence q17 bozar kendini , Olcay Robben den daha çok verim alınır . Bir ipte 2 canbaz oynamaz :)

Yahu yanlis anlamayin ama ben bu Olcay'cilari anlamiyorum. Quaresma'yi bile kestiniz Olcay diye yahu insaf. Ciddi ciddi Olcay'in maasla adam tuttugunu dusunmeye basladim guzel seyler yazilsin diye. Quaresma nere Olcay nere. Hep birileri bir seyler atiyor sonra yapisiyor, mesela Quaresma Gokhan birlikte oynamazmiz, oynadiklari maclardan sadece 1'ini kaybettik halbuki o da sene basindaki TS maci TS hala ve bir kere daha sampiyon olabilecekleri halusinasyonunu gorurken.

Çevrimdışı Kemal

Yahu yanlis anlamayin ama ben bu Olcay'cilari anlamiyorum. Quaresma'yi bile kestiniz Olcay diye yahu insaf. Ciddi ciddi Olcay'in maasla adam tuttugunu dusunmeye basladim guzel seyler yazilsin diye. Quaresma nere Olcay nere. Hep birileri bir seyler atiyor sonra yapisiyor, mesela Quaresma Gokhan birlikte oynamazmiz, oynadiklari maclardan sadece 1'ini kaybettik halbuki o da sene basindaki TS maci TS hala ve bir kere daha sampiyon olabilecekleri halusinasyonunu gorurken.

Hayır olcay ile q17 olur veya Kerimle veya töre ile ( kismen) ama robben le olmaz birden eski günlerine döner , ulan ben niye topu alıp gitmiyorum bende q17 yim barcaliyim ulen ben diye kendini kurar , yapısı bu :)

Robben isi olmaz tabi. Ama olsaydi deli hucum hattimiz olurdu. Bir kanatta Quaresma/Tore digerinde Robben, yardira yardira giderdik kanatlardan.

Çevrimdışı Kemal

bu doğru değil, RVPnin arsenal ve united kariyeri yaptıkları ortada iki takımda da gol kralı oldu EPL tarihinde 2 sene üst üste gol kralı olan sanırım tek adam, united da maaşı 12 milyon düzeyindeydi kontratı biterken dahi ödenecek 2 haneli sadakat bonusu vardı orada. hatta fenerden bonuslarla birlikte 10 milyon yıllık aldığı söylentisi vardır. dolayısı ile ikiside Okm passat cc diebiliriz...

Abi golcü ile 10 numara arası fark vardır , robben her ne kadar kanatda olsa takım beyni oluyor ve 10 numara oluyor zaten numarasida öyle , golcü 10 tane yazarız ama robben le kiyaslaninca micra kalır , ama tabii başka topculara göre bakınca 0 Passata çıkar , gomez bmw olur forvette orası ayrı :)

Ha yine bir forvet gomez ve robben kiyaslasam gomeze de full polo derim

Çevrimdışı tangaz

Abi golcü ile 10 numara arası fark vardır , robben her ne kadar kanatda olsa takım beyni oluyor ve 10 numara oluyor zaten numarasida öyle , golcü 10 tane yazarız ama robben le kiyaslaninca micra kalır , ama tabii başka topculara göre bakınca 0 Passata çıkar , gomez bmw olur forvette orası ayrı :)

robbene ödenen en yüksek bonservis 34 milyon ...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Hayır olcay ile q17 olur veya Kerimle veya töre ile ( kismen) ama robben le olmaz birden eski günlerine döner , ulan ben niye topu alıp gitmiyorum bende q17 yim barcaliyim ulen ben diye kendini kurar , yapısı bu :)

Yok abi bence ilk geldigi donemdeki gibi degil. Takim oyunu oynuyor. Hatta belki ilk geldiginde bile oyle oynamayacakti ama YD oyle gorgusuzce karsilatti, saksaklatti ki adam Maradona olmaliyim moduna girdi (ha o sene hem Guti hem Quaresma sahada felaket dayak yedi ve hakemler buna surekli goz yumdu orasi ayri bir Antalya macinda ilk devrede tam 8 ciddi faule maruz kalmisti ve 1 kart bile cikmamisti Antalyali oyunculara). Ustelik artik yasi da ilerledi daha olgun dusunuyor. Bence Quaresma/Robben/Tore kanatlarimiz olsa gol rekoru kirardik.

Çevrimdışı Kemal

robbene ödenen en yüksek bonservis 34 milyon ...

Çünkü stabil çakılı kalmış , benzemada 35 m euro ödenen en yüksek ona bakarsan

Çevrimdışı Kemal

Yok abi bence ilk geldigi donemdeki gibi degil. Takim oyunu oynuyor. Hatta belki ilk geldiginde bile oyle oynamayacakti ama YD oyle gorgusuzce karsilatti, saksaklatti ki adam Maradona olmaliyim moduna girdi (ha o sene hem Guti hem Quaresma sahada felaket dayak yedi ve hakemler buna surekli goz yumdu orasi ayri bir Antalya macinda ilk devrede tam 8 ciddi faule maruz kalmisti ve 1 kart bile cikmamisti Antalyali oyunculara). Ustelik artik yasi da ilerledi daha olgun dusunuyor. Bence Quaresma/Robben/Tore kanatlarimiz olsa gol rekoru kirardik.

Su andan bahsetmiyorum zaten robbenle aynı takımda donusebilecegi durumu yazdım

Çevrimdışı Berat

İlk defans hattının transferleri bitsin, işleyen yerimiz olan hücum hattına da gerekirse hamle yapılacaktır.

Çevrimdışı tangaz

Çünkü stabil çakılı kalmış , benzemada 35 m euro ödenen en yüksek ona bakarsan

market değeride max.40milyonu görmüş, o kalibredeki adam en kötü 60milyonu görmeliydi.mesela benzema 60ı görmüş RVP ise 48i...
robben bence de inanılmaz biri umarım sürpriz bi şekilde alırız. robbeni siyah beyaz forma içinde görecek azizenin yüzünü görmek paha biçilmez  :biggrinking:

Çevrimdışı Berat

market değeride max.40milyonu görmüş, o kalibredeki adam en kötü 60milyonu görmeliydi.mesela benzema 60ı görmüş RVP ise 48i...
robben bence de inanılmaz biri umarım sürpriz bi şekilde alırız. robbeni siyah beyaz forma içinde görecek azizenin yüzünü görmek paha biçilmez  :biggrinking:

Bikini :D

Çevrimdışı tangaz

yalnız bu Rybus transferi beni kıllandırdı acaba bu herifi alıp ismaile de alternatif olur olcaya da alternatif olur bu 3lüden hangi 2si iyiyse o oynasın mantığı ile düşünülmüyordur umarım...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yalnız bu Rybus transferi beni kıllandırdı acaba bu herifi alıp ismaile de alternatif olur olcaya da alternatif olur bu 3lüden hangi 2si iyiyse o oynasın mantığı ile düşünülmüyordur umarım...
Abi, Sol bek kimi alacaksak o oynar ismail yedek kalır en iyi ihtimalle

Çevrimdışı Berat

Abi, Sol bek kimi alacaksak o oynar ismail yedek kalır en iyi ihtimalle

Tabii istediği astronomik ücretlerden vazgeçerse.

Çevrimdışı Blackmd1

Forum sonunda düzeldi  :ishock:

Çevrimdışı Tolga

Var mı gelen giden :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OnizukaSensei

Gecmis olsun forum duzelmis. Yorumlarinizi ozledim valla😊

Çevrimdışı Bishamon

Zieler Leicester ile anlaşmış.Kaçırdık adamı  :s20:

Çevrimdışı Blackmd1

Yeni Sezon formamız bu deniliyor doğru mu acaba ?

Çevrimdışı OrhanAker

Ne oldu ya patladık yine :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Var mı gelen giden :icool:
Tolga kaç saattir noldu foruma

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Ohh be sonunda geri dönmüş forum :D

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Etiketler: