2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12403516 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Artık Godin alamazsın Ujfalusi lazım.

2020de godini alalım öyleyse ujfa da 34de gelmişti  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

istatistikleri hiç fena değil ama hiç seyretmedim oyun içi etkisi nasıl bakmak gerek, o mevki için jimmy durmaz da alternatif olabilir aslında.
Sol bek de oynayabiliyormuş

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Rybus çok iyi olur be. İhtimali ne kadar orası tartışılır.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Burdaki kac kisi rybus izledi çok merak ediyorum heyecanlaniyosunuz falan . Robben den daha fazla heyecanlandim yazmışsın birde armağan Allah taş eder taş Robben bu ülkeye gelmiş geçmiş en iyi topçu olur gelirse ibra etkisi yaratır , ha gelmez orası ayrı konu gelirse daha 3 senesi var 3 sene sonra gelir onda da akması damlar halde gelir .

Burdaki kac kisi rybus izledi çok merak ediyorum heyecanlaniyosunuz falan . Robben den daha fazla heyecanlandim yazmışsın birde armağan Allah taş eder taş Robben bu ülkeye gelmiş geçmiş en iyi topçu olur gelirse ibra etkisi yaratır , ha gelmez orası ayrı konu gelirse daha 3 senesi var 3 sene sonra gelir onda da akması damlar halde gelir .
3 sene değil 5 sene de oynar ama ne kadar oynar o bilinmez. Kumar dediğinde her zaman kazandırmaz. Robben son 2 senede 12 kere falan sakatlandı sanırım(abartıyorum). Daha sağlam adamlar ligi getirir robben müthiş adam ama sadece maç kazandırır.

Çevrimdışı Alper1903

Robben'in kalitesi kesinlikle tartışılmaz. Muazzam bir futbolcu yalnız birkaç sorunu var. Topla oynamayı fazla seviyor ve bizim takımda bir tane böyle bir oyuncu var. Quaresma. İkisi de takımda kalırsa takımın ahengi nasıl olur? Şenol hoca idare edebilir mi ikisini de bunlar aklımı kurcalıyor. Geleceğinden değil ama gelirse diye diyorum.

Çevrimdışı underworld

Nasıl bukadar eminsin?

vodafone Ceo'su toplantıda bu konuyu açıkladı .
Başkanda teyit etti.
bizim bu tür bir anlaşmamız yok diye.

Çevrimdışı Kemal

Sadece 9 dk nizi ayırın ve 2015 futbol resitalini Robben den izleyin futbol nasıl oynanır nasıl rakip hallac edilir nasıl topa vurulur , bu adam iddaa ediyorum messi ve cr7 den sonra dünyanın en iyi 3. Futbolcusudur

Çevrimdışı Berat

Robben'in kalitesi kesinlikle tartışılmaz. Muazzam bir futbolcu yalnız birkaç sorunu var. Topla oynamayı fazla seviyor ve bizim takımda bir tane böyle bir oyuncu var. Quaresma. İkisi de takımda kalırsa takımın ahengi nasıl olur? Şenol hoca idare edebilir mi ikisini de bunlar aklımı kurcalıyor. Geleceğinden değil ama gelirse diye diyorum.

Quaresma'yı Çin'e yollayacaz  :evillol:

Sadece 9 dk nizi ayırın ve 2015 futbol resitalini Robben den izleyin futbol nasıl oynanır nasıl rakip hallac edilir nasıl topa vurulur , bu adam iddaa ediyorum messi ve cr7 den sonra dünyanın en iyi 3. Futbolcusudur
Benim de en beğendiğim futbolculardan ilk 5de kesinlikle.

Çevrimdışı tangaz

Robben müthiş adam ama beni kıllandıran bir şey var o da kendisine ödenen bonservis bedelleri sırayla 4,3 - 18 - 36 - 24 milyon. bu kalibredeki birinin her transferi 50 ve üzeri olmalıydı hatta arada 75-80i görmeliydi ama hiç o seviyelere gelmedi. bunun nedeni sorunlu biri oluşudur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Kemal

Gelmez zaten boşuna konuşuyoruz ,sakatligini atlayıp yine ivme yakalayacak oda bayernde olur büyük ihtimal . Beyniyle oynayan oyuncuları çok seviyorum Gomez de bu şekilde Alex de öyleydi büyük işler yaptı fb de , sergen de akliyla oynardi .Sosada öyle  ve ozi de de var o akıl kumasi

Çevrimdışı tangaz

velev ki töre+Q sattık ve robbeni aldık, gomez önde arkasında sosa-ozzie sağında robben solunda olcay...

olcay çok sırıttı di mi  :D

Çevrimdışı Berat

velev ki töre+Q sattık ve robbeni aldık, gomez önde arkasında sosa-ozzie sağında robben solunda olcay...

Olcay'sız olmaz ağabey şart  :icool:

Çevrimdışı Bishamon

Robben müthiş adam ama beni kıllandıran bir şey var o da kendisine ödenen bonservis bedelleri sırayla 4,3 - 18 - 36 - 24 milyon. bu kalibredeki birinin her transferi 50 ve üzeri olmalıydı hatta arada 75-80i görmeliydi ama hiç o seviyelere gelmedi. bunun nedeni sorunlu biri oluşudur...

36'dan 24'e düşmesinin sebebi Robben'i gönderdikleri yıl CR7 ve Kaka'yı almalarıydı.Yani bir türlü ellerinden çıkarmaları gerekiyordu aynı sene Sneijder'i de yolladılar.

Çevrimdışı tangaz

Gelmez zaten boşuna konuşuyoruz ,sakatligini atlayıp yine ivme yakalayacak oda bayernde olur büyük ihtimal . Beyniyle oynayan oyuncuları çok seviyorum Gomez de bu şekilde Alex de öyleydi büyük işler yaptı fb de , sergen de akliyla oynardi .Sosada öyle  ve ozi de de var o akıl kumasi

futbol hayatını bitirince de münih de yaşayacakmış hollandaya dönmeyi planlamıyor evini falan ona göre seçmiş almış münihde ölecek şekilde bir gelecek planlaması yaptığı çok yazılıp çizilmişti.

keşke gelse...

Çevrimdışı Alper1903

Abi Olcay'ın daha kalitelisini alamayacağımıza göre, solunda olcay...  :D

Çevrimdışı Kemal

Ve diyelim ki gg geldi defansa da skrtel serdar aziz yaptık sol bek ismail kaldı ve kaleye de Ospina yaptık . Bunları yaparkende  veli boyko Milo pedro satarak ve pektemek bedava vererek yaptık tabii ki ; ben CL de çeyrek final yazıyorum direk kafadan . Tabi lige ambargo koyariz

Çevrimdışı tangaz

Ve diyelim ki gg geldi defansa da skrtel serdar aziz yaptık sol bek ismail kaldı ve kaleye de Ospina yaptık . Bunları yaparkende  veli boyko Milo pedro satarak ve pektemek bedava vererek yaptık tabii ki ; ben CL de çeyrek final yazıyorum direk kafadan . Tabi lige ambargo koyariz

ismaille guruptan çıkamayız  :D
bu akşam realin attığı gol ofsayttı ya, ismail oynasaydı şayet ofsaytı bozmuştu  :bandit:

Robben türkiye ye gelmez tatil için bile.
Kaldı ki derdi para olsa abartısız çinde senede minimum 15 milyon euro verecek takımlar sıraya girer.

Çevrimdışı tangaz

Robben türkiye ye gelmez tatil için bile.
Kaldı ki derdi para olsa abartısız çinde senede minimum 15 milyon euro verecek takımlar sıraya girer.

orası öyle ama RVPnin son senesi ile çok benzerlikler taşıyor aslında son durumu ve RVP geldi...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bir kanatta Quaresma digerinde Robben ileri ucta gomez forvet/kanat hatti Avrupa'nin ust duzey takimlari seviyesindedir bence. Su anki Tore, Quaresma ikilisi bile cok ust duzey. Olcay'a gosterilen pozitif yaklasimin yarisi Quaresma'ya gosterilse burada cok kisi en iyi oyuncumuz ilan ederdi. Bence 4-5 nokta transferle sampiyonlar liginde ceyrek final hayal degil. Bakin FB'nin ceyrek finale ciktigi kadro bizim bugunku kadromuzun cok altindaydi, keza GS icin de gecerli bu. Sol bek, stoper, kale, Atiba'yi yedekleyecek adami aldigimiz anda gruptan cikma ihtimalizi %80 goruyorum ben.

Çevrimdışı Kemal

orası öyle ama RVPnin son senesi ile çok benzerlikler taşıyor aslında son durumu ve RVP geldi...

Rvp Nissan micra ise robben vw Passat dir daha nasıl anlatayım , krediyle fln Micra alinirda diğeri olmaz birikim lazım kredi borcu olmaması lazım düzenli gelir lazım . Tabii 0 km konusuyoruz

Çevrimdışı Kemal

Bu arada Quaresma Robben olmaz bence q17 bozar kendini , Olcay Robben den daha çok verim alınır . Bir ipte 2 canbaz oynamaz :)

Etiketler: