2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404159 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

başkan olcaya getir emre moru kontratını 1 sene uzatayım demiş  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

İstemez eksik kalsın...

Lassana Diarra'yı getirsin ?  :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lassana Diarra'yı getirsin ?  :kop:
Zenciler iyidir getisin :evillol:

Çevrimdışı tangaz

bu Pepe'yi istiyorum, zago kontenjanı 12 senedir sahibini bekliyor  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onder23

Abi zago çaktırmadan yapıyordu bir gs maçında hakem diğer yöne bakarken ümit karana çat diye dirseği yapistirmisti. Lig tv de quiz programında biri zago kornerlerde sürekli cimcik atıyordu tüm kollarım morarmisti dedi ulu orta yapmiyordu

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Macej rybus ü nasıl bilirsiniz? Polonyalı, vasat altı olma şansı yok gerçi ama.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu adamı takip eden yok mu?

Çevrimdışı Turco

Robben gelmiş 33 yaşına. Yıllık 10 milyon euro alıyor Bayern'den. Sık sakatlanmaya başladı ne hayır gelir bu adamdan yapmayın.

Çevrimdışı kyiv

malesef bu görüşüne katılamayacağım. yaklaşık 30 yıldır futbolu takip ediyorum benim izlediğim en adi, en çirkef, en pislik, en gaddar, en...en..en..en negatif futbolcu...o oynayacaksa varsın alexis delgado oynasın. ben pepeyi daha çok renklilere yakıştırırım mesela melodan pepeye veya luganodan pepeye geçiş zor olmaz hem mide hem bünye kaldırır.

Çevrimdışı Berat

Pepe Beşiktaş'ta bir kazayla oynarsa göreceği sarı kart sayısını hayal edemiyorum.

Çevrimdışı atalay

Pepe, yüksek maliyetli elit bir stoper. Real'in elinde tutması lazım. Olmaz o iş... Bugün 4 stoper izledik. Fakat bir stoper savunmasına nasıl karakter katar, yönlendirir, liderlik eder, onu gördük. Godin kalitesini satın alamazsınız fakat istediğim stoper profili budur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Pepe, yüksek maliyetli elit bir stoper. Real'in elinde tutması lazım. Olmaz o iş... Bugün 4 stoper izledik. Fakat bir stoper savunmasına nasıl karakter katar, yönlendirir, liderlik eder, onu gördük. Godin kalitesini satın alamazsınız fakat istediğim stoper profili budur.

kamil glik ?

Çevrimdışı Çağatay

Pepe Beşiktaş'ta bir kazayla oynarsa göreceği sarı kart sayısını hayal edemiyorum.

pepe bize gelse 1 tane bile sarı görmez emin olabilirsin
komple kırmızı görür  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı AigleBordeaux

macej rybus gelirmi?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

villarealdeyken lugano faktörü ile fb almaya baya yaklaşmıştı.

Çevrimdışı Kemal

Robben gelsinde alem çilek görsün

Çevrimdışı Bishamon

Rybus beni daha fazla heyecanlandırdı robben e göre. Robben tamamen şow işi

Çevrimdışı tangaz

Rybus beni daha fazla heyecanlandırdı robben e göre. Robben tamamen şow işi

rybus gönlünden geçen biri mi, duyum mu var?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Atiba futbolu bırakınca Gabi'yi alalım :D

Diyodum ki adam olmuş 32 zaten :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

rybus gönlünden geçen biri mi, duyum mu var?
Rus basınına göre anlaşma yapmışız. Sözleşmesi sona ermiş.

Çevrimdışı kyiv

Godini tek geçerim.Asla gelmez ama bir gelse görüp görebileceğimiz en iyi savunmacı olur.

Çevrimdışı Bishamon

Atiba futbolu bırakınca Gabi'yi alalım :D

Diyodum ki adam olmuş 32 zaten :D

http://www.transfermarkt.com.tr/denis-zakaria/profil/spieler/334526

Şu adamı alalım Atiba için yedek.Atiba aynı zamanda bu adamı eğitir sağlam ve genç bir adamımız olur iki seneye  :D

Çevrimdışı atalay

villarealdeyken lugano faktörü ile fb almaya baya yaklaşmıştı.

Artık Godin alamazsın Ujfalusi lazım.

Çevrimdışı tangaz

Rus basınına göre anlaşma yapmışız. Sözleşmesi sona ermiş.

istatistikleri hiç fena değil ama hiç seyretmedim oyun içi etkisi nasıl bakmak gerek, o mevki için jimmy durmaz da alternatif olabilir aslında.

Etiketler: