2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404138 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

biz unutmuştuk robben'i bu lick tv hatırlattı erdal başkan görüşmüş :)

Bizim yönetim ne düşünüyor acaba  :alala:

Töre gitmeden kanat alınmaz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Töre gitmeden kanat alınmaz

belki Q gider onun yerine robben alınır  :naughty:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

sayın @tangaz neden robben  :evillol:

Çevrimdışı Samet_

sponsor işini uefa ya nasıl açıklayacaksın
ayrıca sponsor işleri delgado zamanlarındaydı artık yok
unutun o yöntemi
öyle bir şey yok
Bonservise karışamaz sponsor.Atıyorum robben 6 milyon euro istedi yıllık biz 2 milyon euro veririz.Vodafone gider adamı reklamda

oynatır ve 4 milyon euro verir bağımsız olarak olur biter ayarlarlar onu burada sıkıntı yok

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Keşke öyle olsa abi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Başımıza ne geldiyse , kıyamıyorum iyi çocuk, iyi beşiktaşlı adam gibi adamlar yüzünden geldi. Valla burası diyanet işleri başkanlığı olmadığına göre, gerekirse en "piçini" getireceksin, bakmayacak sın bu iyi bu kötü. İyi futbolcu vardır kötü futbolcu vardır. İyi ve kötü sadece bu alanda bize klavuz olmalıdır.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başımıza ne geldiyse , kıyamıyorum iyi çocuk, iyi beşiktaşlı adam gibi adamlar yüzünden geldi. Valla burası diyanet işleri başkanlığı olmadığına göre, gerekirse en "piçini" getireceksin, bakmayacak sın bu iyi bu kötü. İyi futbolcu vardır kötü futbolcu vardır. İyi ve kötü sadece bu alanda bize klavuz olmalıdır.

Aynen öyle...

Çevrimdışı mylife1903

Reis sen yapma bare yahu uyuz oluyom bu robene. Tiken tiken oluyorum adini duyunca, cirpi kurdan bacaklarini kirasim geliyor haydarla. Yahu herif ne yaptiysa bana ulan gicik oluyorum suna nedense unuttuk herhalde gicikligim baki kaldi. Ne pis bir surati vsr sokakta gorsem sebepsiz dalarim o derece
Ayar oldum herife zaten kafa 1500

Çevrimdışı Çağatay

Bonservise karışamaz sponsor.Atıyorum robben 6 milyon euro istedi yıllık biz 2 milyon euro veririz.Vodafone gider adamı reklamda

oynatır ve 4 milyon euro verir bağımsız olarak olur biter ayarlarlar onu burada sıkıntı yok

tamam alalım o zaman :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Reis sen yapma bare yahu uyuz oluyom bu robene. Tiken tiken oluyorum adini duyunca, cirpi kurdan bacaklarini kirasim geliyor haydarla. Yahu herif ne yaptiysa bana ulan gicik oluyorum suna nedense unuttuk herhalde gicikligim baki kaldi. Ne pis bir surati vsr sokakta gorsem sebepsiz dalarim o derece
İsmail mi yoksa robben mi abi

Çevrimdışı mylife1903

İsmail mi yoksa robben mi abi

Yeminlen ismail, ismail futbolcu degil ona az para alirsa bir kulp takarim, elestirmeyin cocugu zaten futbolcu degil azicik para aliyor diye sabahlara kadar savunurum. Bu roben demeyin ulan yemeden icmeden kesilirim ne kil herif yeminlen
Ribery alsinlar olumlu
Alacaklarsa lahm alsinlar ordan kadayiflardan
Yok illa bayern olacaksa rodeyi alip kapasinlar bayern konusunu, roben fbye gitsin yahu hern 3 rekat kufur ederim  ayna karsisinda da yatmadan evvel tekrar ederim ki hatali olmasin etkileyici olsun kufurler

Çevrimdışı underworld

Vodafone sponsor olayı tamamiyle uydurma.
Öyle birsey yok kanmayin lütfen !

Çevrimiçi 38life

Vodafone sponsor olayı tamamiyle uydurma.
Öyle birsey yok kanmayin lütfen !

Nasıl bukadar eminsin?

Çevrimdışı Çağatay

aslında ismail demesek
yani ismail yerine messi desek mesela
en azından kendimizi böyle kandırsak

yani mesela ;
"q7 sol açık oynadığında arkasında messi olduğu için o kanat savunması zor olur" gibi  :evillol:

Çevrimiçi 38life

Olcay Emre Mor'u kafalamıştır heralde :D

Çevrimdışı tangaz

sayın @tangaz neden robben  :evillol:

feneri tıkladık ya yandexde ondaaan  sn.@Çağatay  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

patron robben iyidir yaa, bize gelince sizi bir araya getiririm, amsterdamda yer içer gezeriz biraz, ordan parise akarız lido'da takılırız sana orda sarıkızlara her maç 2şer tane sokup çıkarcam abi die söz verir sulh içinde çözülür bu iş @mylife1903

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Çağatay

feneri tıkladık ya yandexde ondaaan  sn.@Çağatay  :evillol:

hee ondan
anladım sayın @tangaz
teşekkür ederim :D

Çevrimdışı celiker1

Gökhan Gönül'ün gitme ihtimali Fb taraftarını bir birine düşürmüş halde.Aziz'e küfür kafir giydirmeler mi dersin,kendi aralarında kavga mı dersin ne ararsan var.Şu transferiGönül'ün büyük katkı vereceğinden şüphem yok ama en çok bunları karıştırmasıyla beraber algıda ve reelde ezici üstünlük salayacağımız için çok istiyorum.Bir sonraki serzenişleri BEŞİKTAŞ ülkenin tek büyük takımı olma yolunda olacak👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Juventus>İNTER-MİLAN{}BEŞİKTAŞ>Fenerbahçe-Galatasaray
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

Gökhan Gönül'ün gitme ihtimali Fb taraftarını bir birine düşürmüş halde.Aziz'e küfür kafir giydirmeler mi dersin,kendi aralarında kavga mı dersin ne ararsan var.Şu transferiGönül'ün büyük katkı vereceğinden şüphem yok ama en çok bunları karıştırmasıyla beraber algıda ve reelde ezici üstünlük salayacağımız için çok istiyorum.Bir sonraki serzenişleri BEŞİKTAŞ ülkenin tek büyük takımı olma yolunda olacak👍🏻

Rehavete kapılmayıp işi sağlam tutarsak yolumuz açık.

Çevrimdışı mylife1903

patron robben iyidir yaa, bize gelince sizi bir araya getiririm, amsterdamda yer içer gezeriz biraz, ordan parise akarız lido'da takılırız sana orda sarıkızlara her maç 2şer tane sokup çıkarcam abi die söz verir sulh içinde çözülür bu iş @mylife1903
Robenle lido keyfi, ben bir dusuneyim bunu sarikizlara ikiser tane sokusturma gucunde olursa alamanya sonrasi turkiyede bu 3some sonrasi sicak bakabilirim. Koyt okuzu kadar katki verebilirse olumlu tabii

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Macej rybus ü nasıl bilirsiniz? Polonyalı, vasat altı olma şansı yok gerçi ama.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nuri'yi de getirir Olcay :)
İstemez eksik kalsın...

Etiketler: