2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396478 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Büyük ihtimal Fener Topal ile de anlaşamayacak ama biz Topal'ı alabilir miyiz bilmiyorum. Aziz sözleşmesi biten oyuncularla görüşme yaparken hiç birinin menajerini istemiyormuş görüşmelerde.

Topal ile anlaşıldığı işin sadece imzaya kaldığı konuşuluyor. Topal'ı unutalım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Topal ile anlaşıldığı işin sadece imzaya kaldığı konuşuluyor. Topal'ı unutalım.

topal'a da yürüyelim :D

EssiLor

• Ziyaretçi

Gökhan hayırlı olsun
Takımda 2 Gökhan Oldu Biri GT 7 Diğeri GG 30 mu olur artık Allah bilir :)
GG iyi transfer
Canerede çökmek lazım tanıyorlar birbirlerini iyi uyum sağlarlar
Kaleye Sirigu Fena Olur
Defansa Skrtel umarım Alınır.
Pektemek Serdar İsmail Alexis Tolga giderler umarım.
Gümbür Gümbür Geliyoruz.
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 15:13:50 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Berat

Daha destur haber yeni çıktı, hain mi profesyonel mi yazmışlar hemen tövbe tövbe.

Çevrimdışı 38life

topal'a da yürüyelim :D

En azından ortalığı karıştırmış oluruz diyosun yani :D Doğru :)

Çevrimdışı Semih

inlerine gireceğiz inlerine  :steamed: topal'ı da alalım
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Renton

Gokhan gonul gelirse en azından bekimizin orta açacağını biliyor olacağız  :super:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Yado

Dediklerini alsak bile 30 metreden gelen bir şut bitirir Tolga'yı. Fark filan yaratmaz Tolga.

Tolga gitsin Akhisar'ın sert zeminine dua etsin.

Ben tolganın hatalarını gomezin kaçırdığı penaltılardan farklı görmüyorum. Tamam kabul edilmez hatalar yaptı ama doğru oğlu doğru yaptıkları da var .

Ben Tolga'nın bahsi geçtiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. 1. kaleci olmayacağı kesin ! ama hani 1. sınıf stoper ve 2. sınıf sol bek alınırsa önceki senelerdeki kadar sırıtmaz iş görür demek istediğim şey ;)
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Bishamon

ŞL'de oynuyorsan bir kalecinin sadece şut kurtarması yetmez.Takım baskı yediğinde savunmanın ona güvenip topu iyi kullnması lazım.Anadolu takımları bile baskı yaparken korkuyorsak düşünsene Real Madrid ile karşılaşıyoruz ve Tolga'nın üstüne son hız Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale geliyor.Ne yazık ki Tolga 90 dakika bu baskıyo kaldıramaz.Ayakları düzgün ve konsatrasyonu bozulmayan bir kaleci lazım.

Çevrimdışı Yado

Gökhan Gönül iyidir abiler Şu ekonomik şartlarda FFP bitene kadar hatta önümüzdeki 3 yıl sağ bek bahsi geçmez takımda.

1 adet Türkiyenin Hücum yönü en kuvvetli sağ beki

1 adet Türkiyenin defansif yönü en kuvvetli sağ beki

Bence allahtan belamızı istemeyelim. Weil'e verilecek imza parası, yıllık ücreti Stoper sol beke gömelim.

Unutmayın siz 1. sol beki ismail olan bir takımın taraftarısınız . Gökhanı beğenmeyen çarpılır , taş olur taş
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı DADAYKARTALI

ben fener forması giymiş topçu istemiyorum arkadaş fenerden aldığımız hiç bir topçu yaramadı bize Avrupa afrika ve latin Amerika topçu dolu iken yabancı sınırı kalkmışken fenerden topçu almak eski zihniyete geri dönmektir  :s20: :s20:

EssiLor

• Ziyaretçi

Yalnız Topal ve Atiba Füze gibi olurlar.

Çevrimdışı Berat

ben fener forması giymiş topçu istemiyorum arkadaş fenerden aldığımız hiç bir topçu yaramadı bize Avrupa afrika ve latin Amerika topçu dolu iken yabancı sınırı kalkmışken fenerden topçu almak eski zihniyete geri dönmektir  :s20: :s20:

Bu fikir bence eski zihniyet ağabey.

Çevrimdışı 38life

Adamların efsanesini alıyoruz resmen.

Bu videoyu Mario Gomez'e izletsin yönetim, sonra da sözleşme kağıdığını önüne koysun.

Bu videoyu seyrettikten sonra düşündüm ki aslında GG'ün asist sayısının daha fazla olması lazım ama fenerli kazmalar adamın güzel paslarını çok iyi harcamışlar.

Çevrimdışı 38life

Yalnız Gökhan Gönül - Quaresma ikilisi sağ tarafta ne iş yapar be. Şöyle bi düşündüm de. İkisinin de performansı 2 kat artar birbirine bağlı olarak. Delik deşik yaparlar o bölgeyi, aman aman!

Çevrimdışı cursedofdragon

yerli kuralını napıcaz abi ?

Bizde isteriz yabancı oyuncu elimizde zaten beck var ?

14 yabancı olabiliyor takımda 7 tane kenarda yerli ?

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma haricinde ne istiyorsam kelimesi kelimesine yazılmış teşekkür ediyorum :)

Quaresma arada bi yedek kalmayı sorun etmez. O olmadığı zaman çok zorlandık bu yıl. Joel campbell tarzı bi adam alırız törenin yerine. Frei kiralansın banko oynauacağı bi yere. Q7 olcay transfer ve aras 4lüsü götürür bizi.
quaresma gecen sezon olsaydi 100% sampiyonduk. tore formsuz oldugunda mustafa pektemek yerine quaresma oyuna alinirdi, demba gomezden daha cok katki vermis olurdu. simdi duble yapmistik.
quaresma her ne kadar benim sevdigim tarz bir oyuncu olmasa da turkiye ligi icin fark yaratan bir karakterdir.
ne gomeZin ne de gelirse robbenin formasi quaresma kadar satilmaz. salt saha ici degil sirket mantigi ile dusunulmeli quaresma. cok buyuk marka hem saha icinde hem saha disinda.

gecen gun naninaniyi izleyince kupa finalinde quaresmanin degerini anladim yahu

santilani gibi kulupte tutulmali 40 yasina kadar

offf bugun sampiyonlugu kutluyorum, kebab ve turk kahvesi gunu
15 tane misafir var ben tuvalete kactim forumu okuyorum
bagimlilik yapiyor, kafada kiyak @Hasan Tahsin abi bira ile basladim vodka ile devam ediyorum
@tangaz reis alamadin bir apple urunu facetimeden tokustururduk kadehleri yahu

resim nasil eklenir ki bu foruma. ulan internet ozurlu oldum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 15:41:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yalnız Gökhan Gönül - Quaresma ikilisi sağ tarafta ne iş yapar be. Şöyle bi düşündüm de. İkisinin de performansı 2 kat artar birbirine bağlı olarak. Delik deşik yaparlar o bölgeyi, aman aman!

Muhtemelen Sosa - Gönül izleyeceğiz orada.

Gönül sağdan çizgiye iner, Sosa iç ortasaha gibi oynar. İstediğim de buydu benim.

Oğuzhan - Tolgay - Atiba ortasahası ile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat baltacı

Boşuna bu kadar uzun uzadıya yazmışsın. Pratikte olmaz zira işin ekonomik kısmı var.
Çok iyi olur hemde işin ekonomik kısmı var elbette 3 milyon nkoulou 6-7 milyonada glik 5 milyonda adler desek gökhan töre parasına taş gibi defans kurulur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Renton

Muhtemelen Sosa - Gönül izleyeceğiz orada.

Gönül sağdan çizgiye iner, Sosa iç ortasaha gibi oynar. İstediğim de buydu benim.

Oğuzhan - Tolgay - Atiba ortasahası ile.
Bende sosayı hep kanatta istiyorum tolgaya yer açılsın pas trafiği daha akıcı olacak sosayı dediğin gibi kullanırsak bence çok başka oluruz

++ ama bu taktiğe wieli isterdim
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 15:44:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
şimdi bu son bomboş cümlenden sonra hangi yorumunu ciddiye alalım ki

Senin herhangi bir yorumu ciddiye almana gerek yok çünkü ben saygısızlıktan ötürü üyeliğine son vereceğim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

quaresma gecen sezon olsaydi 100% sampiyonduk. tore formsuz oldugunda mustafa pektemek yerine quaresma oyuna alinirdi, demba gomezden daha cok katki vermis olurdu. simdi duble yapmistik.
quaresma her ne kadar benim sevdigim tarz bir oyuncu olmasa da turkiye ligi icin fark yaratan bir karakterdir.
ne gomeZin ne de gelirse robbenin formasi quaresma kadar satilmaz. salt saha ici degil sirket mantigi ile dusunulmeli quaresma. cok buyuk marka hem saha icinde hem saha disinda.

gecen gun naninaniyi izleyince kupa finalinde quaresmanin degerini anladim yahu

santilani gibi kulupte tutulmali 40 yasina kadar

offf bugun sampiyonlugu kutluyorum, kebab ve turk kahvesi gunu
15 tane misafir var ben tuvalete kactim forumu okuyorum
bagimlilik yapiyor, kafada kiyak @Hasan Tahsin abi bira ile basladim vodka ile devam ediyorum
@tangaz reis alamadin bir apple urunu facetimeden tokustururduk kadehleri yahu

resim nasil eklenir ki bu foruma. ulan internet ozurlu oldum.
Yarasın @mylife1903   :serefe: Q 17 yi başlarda ben de istemedim ama Şenol hoca sağolsun sayesinde oyunu gelişti. Q17 den beklediğim son bir kıyak var şöyle 10 - 15 her ne ise Çin'e gidip bizi rahatlatması gerek  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı EMİR EMRE

Gökhan Gönül'de son durum nedir ?  :alala:

Etiketler: