2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396089 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 14:47:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
biz antuya giremiyoruz ziyaretçi olarak üye ol diyor sen üyesen neler yazmışlar çağrı :)

Üyeliğim yok a ntu mobil yazıp gir o zaman çıkmaz karşına :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 14:48:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi Taş gibi , oyun aklı olan , lider bir stoper ve sol bek alınırsa kalede tolga bile fark yaratır yeni sezonda . Bence öncelik stoper ve sol bek olmalı

Dediklerini alsak bile 30 metreden gelen bir şut bitirir Tolga'yı. Fark filan yaratmaz Tolga.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Berat

Abi Taş gibi , oyun aklı olan , lider bir stoper ve sol bek alınırsa kalede tolga bile fark yaratır yeni sezonda . Bence öncelik stoper ve sol bek olmalı

Tolga gitsin Akhisar'ın sert zeminine dua etsin.

Çevrimiçi Samet Ç

Topal'ın menajeri kim biliyor musunuz ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Tolga gitsin Akhisar'ın sert zeminine dua etsin.

yalnız kale önünü ıslattırmayan tolga :) Orayı bidaha ıslayacaklarmış tolga izin verseydi goldü o pozisyon :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 14:52:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Tarih 28 Mayıs oldu Gomez'de ilerleme sanırım yok hala.

Sorun Gomez ise ay sonuna kadar vermesi gerek kararını. Sorun Fiorentina ise beklenir ancak çözülmeli artık.

Copa America'dan sonra Falcao'yu filan alabileceğimizi düşününler hiç heveslenmesin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Berat

Batur Altıparmak, İsmail'le aynı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 14:53:02
  • Beşiktaş / Bodrum

Batur. Caner ile aynı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Ben Arfanında bittiği konuşuluyor , Serdar Sarıdağ'da Glik için %80 dedi ( O adama hiç inanmıyorum ) Gönülde bitti sayılır Gomezlede turnava öncesi imzalarsak çok rahat Euro 2016 izleriz :)

Çevrimiçi Samet Ç

Batur Altıparmak, İsmail'le aynı.
Ahmet Bulut diye biliyordum ben değilmiş demek ki.

Çevrimiçi Samet Ç

Büyük ihtimal Fener Topal ile de anlaşamayacak ama biz Topal'ı alabilir miyiz bilmiyorum. Aziz sözleşmesi biten oyuncularla görüşme yaparken hiç birinin menajerini istemiyormuş görüşmelerde.

Çevrimdışı Bishamon

Tarih 28 Mayıs oldu Gomez'de ilerleme sanırım yok hala.

Sorun Gomez ise ay sonuna kadar vermesi gerek kararını. Sorun Fiorentina ise beklenir ancak çözülmeli artık.

Copa America'dan sonra Falcao'yu filan alabileceğimizi düşününler hiç heveslenmesin.

Falcao kadroda bile değil ki

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 14:56:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Gönül imzaladıktan sonra Topal'a da yürümek lazım.

Ortasahaya Veloso filan bakılmıyorsa uzakta aramaya gerek yok. Gomez'i de tutup tamamen stoperlere yöneliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BlackEagle_33

Gökhan Gönül Gelirse İyi Dalga Geçilir Fenerliler İle  :evillol: Formasını An İtibariyle Kartal Yuvasından Alabilirsiniz Diye  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 14:56:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Falcao kadroda bile değil ki

Sakat değil. Almadılar mı?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Berat

Gönül imzaladıktan sonra Topal'a da yürümek lazım.

Ortasahaya Veloso filan bakılmıyorsa uzakta aramaya gerek yok. Gomez'i de tutup tamamen stoperlere yöneliriz.

Fikret Orman'ın GG eğer alınırsa Fenerden bir oyuncu daha alacağını zannetmiyorum.

Çevrimdışı Bishamon

2 sene oynamadı adam Bacca varken oynayamaz zaten.

Goalkeepers

Cristian Bonilla

David Ospina

Róbinson Zapata

Defenders

Cristian Zapata

Jeison Murillo

Santiago Arias

Farid Díaz

Frank Fabra

Óscar Murillo

Stefan Medina

Felipe Aguilar

Midfielders

James Rodríguez

Carlos Sánchez

Juan Guillermo Cuadrado

Edwin Cardona

Guillermo Celis

Sebastián Pérez

Andrés Felipe Roa

Daniel Torres

Forwards

Carlos Bacca

Róger Martínez

Marlos Moreno

Dayro Moreno

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman'ın GG eğer alınırsa Fenerden bir oyuncu daha alacağını zannetmiyorum.

caner halen interle imzalamadı ismail köybaşı 2 milyon € istiyor caner'e yürüyebiliriz :)

Çevrimdışı BlackEagle_33

caner halen interle imzalamadı ismail köybaşı 2 milyon € istiyor caner'e yürüyebiliriz :)
Sosyal Medyadan Paylaştığı Fotoğraf İle Bence Caner Kesinlikle İnterde Bence Zor  :bandit:

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı ozeratalay

Bence GG+N'Koulou yapıp Töre ve Boykoyu satmayı beklicez gibi geliyo.Ondan sonrası  :halay: olur inş.

Çevrimdışı Yado

Her sabah kahve mi alır haber sitelerini okurum ne oluyor ne bitiyor diye . Tüm Transfer haberlerinin ortak bir noktası olduğunu fark ettim.

Transfer edilmesi muhtemel isimler önce Beşiktaşla anılıyor , daha sonra Beşiktaşla olmadı Fener daha fazla para verdi önceliği kaptı tarzı haberler görüyorum.

Yahu bu fenerin hiç mi aklı yok , hiç mi scouting yapmazlar . Adamlar resmen Beşiktaş biraz araştırsın sonra biz onların havuzundan işimize gelene teklif yaparız prensibini benimsemişler .

Yıllardır açık arttırmayla mal alır gibi elimizden oyuncu almaya çalışıp rezil ve kepaze olup yeni sezon da tekrar aynısını yapmaktan ne zaman vazgeçecekler ?

Tesisleşme ve kurumsallaşma adına önemli hamleleri olsa da gezi ve şike sürecinde sağlam durmaya çalışsa da tartışmasız Türk futbol tarihinin ve Fenerin en kötü Başkanlarından ilk 3'tedir Aziz yıldırım. ( 1 hacıosman-2_dursun dursunoğlu)

Şimdi de Gs'nin Tolgay'ı istediği haberleri çıkmaya başladı , yahu bi gidin allah aşkına bi gidin
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı alimm

savunmaya KAMİL gelsin de yanında tosiç e bile razıyım
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı 38life

Bana kalırsa Bilic alacak, geleceğini sanmıyorum.Tepkiden korkuyor. @Çağrı

Ne tepkisi? Beşiktaş taraftarı Gökhan Gönülü gayet seviyor... Tepki gösterecek bir kitle yok ki?

Çevrimdışı Kemal

Ben temkinliyim Gökhan konusunda bize gelmeyebilir, Bilic diye bir bela var Türkiyenin ve özellikle Beşiktaşın başında burdaki tüm iyileri elindeki PL maddiyati kozuyla toplamaya çalışıyor .

Ha olmasa nolur Beck var yanına maç çıkarabilecek birini mutlaka alırlar orda o kadar sıkıntımız yok ; kale 2 stoper benim için çok daha önemli .

Etiketler: