2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392215 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Sol bek için kim düşünülüyor bilen var mı? Hiç lafı geçmiyor sol bek transferinin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben her maçını izliyorum rahat ol, biln bilir devre arası da sirigu diyenlerdendim.

Fransa'da bulundum çoğu maçını canlı izledim.Bu yılı baz alarak konuşuyorsun Luiz ve Silva'nın yaptığı basit hatalar yokmu sanıyorsun ?

Bol keseden yazmak çok kolay en azında araştır öle yaz her kalecinin defoları vardı Neuer'in bile önemli olan az olması, bir maçını izlesen bunları yazmazdın neler çıkardığını gördüğümde yukarı bakıp bu kaleci ise bizimkiler ne diye iç geçirmişliğim var.

Hele ki Mandanda ile kıyaslamak bence ayrı abes olmuş, yani bu adamın seviyesi mandanda değil tartışmam bile bunu.

sen her maçı izliyorsan bende her maçı izliyorum işsizim ben işim yok sabah pc'nin başına geçiyorum gece 2-3'ye kadar :)

Uganda ligini bile takip ediyorum :)

Ben sana 1 maçlık yazmıyorum zaten sürekli izlediğim için yazıyorum :) Sirigu topu sürekli tehlike bölgesine çeliyor bazen faiş hatalar yapabiliyor.

Sen fransada çıplak gözle dikkat edememişsin demek ki :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 14:27:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gökhan Gönül hayırlı olsun.

Vodafone Arena'da oynayacağımız en az 20 maçta 7-8  asist bekliyorum.

İsabetli ve çok iyi hamle oldu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BelekKartaLı

SELİM SOYDAN: 'BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞTI'

Uzun süredir adı Beşiktaş ile anılan ve Fenerbahçe ile henüz sözleşmesini uzatmayan Gökhan Gönül hakkında Fenerbahçe'nin eski yöneticilerden Selim Soydan'dan çarpıcı bir iddia geldi.
Fenerbahçe'nin eski futbolcu ve yöneticilerinden Selim Soydan, Radyospor'a bağlanarak gündem yaratacak bir iddiada bulundu. Soydan, "Gökhan Gönül, Beşiktaş ile anlaştı. Ona kızamam. Çünkü Beşiktaş'la anlaşmaya mahkum edildi. Bu zamana kadar bir görüşme falan ortada yok. Gökhan'a başka çare bırakmadılar" şeklinde konuştu.
SERHAT ULUEREN: 'AZİZ YILDIRIM KESTİ'

Gazeteci Serhat Ulueren, Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile anlaştığı için Aziz Yıldırım tarafından kulübeye çekildiğini iddia etti.
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Kemal

İnşallah yine aynı şeyler olur , fb bizim hedefimizdekileri 2 katı imza parası ve 2 katı maaşla alır - td sini yollar tazminat oder ve bizde ligi koyarız fb 2 yıl ceza alır uefadan ve bu yılla birlikte 3 yıl doğrudan cl ye gideriz , Allah razı olsun deriz Aziz Yıldırım'a :)

Çevrimdışı Kemal

Gökhan Gönül hayırlı olsun.

Vodafone Arena'da oynayacağımız en az 20 maçta 7-8  asist bekliyorum.

İsabetli ve çok iyi hamle oldu.

Daha durun resmiyet kazanmadi

SELİM SOYDAN: 'BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞTI'

Uzun süredir adı Beşiktaş ile anılan ve Fenerbahçe ile henüz sözleşmesini uzatmayan Gökhan Gönül hakkında Fenerbahçe'nin eski yöneticilerden Selim Soydan'dan çarpıcı bir iddia geldi.
Fenerbahçe'nin eski futbolcu ve yöneticilerinden Selim Soydan, Radyospor'a bağlanarak gündem yaratacak bir iddiada bulundu. Soydan, "Gökhan Gönül, Beşiktaş ile anlaştı. Ona kızamam. Çünkü Beşiktaş'la anlaşmaya mahkum edildi. Bu zamana kadar bir görüşme falan ortada yok. Gökhan'a başka çare bırakmadılar" şeklinde konuştu.
SERHAT ULUEREN: 'AZİZ YILDIRIM KESTİ'

Gazeteci Serhat Ulueren, Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile anlaştığı için Aziz Yıldırım tarafından kulübeye çekildiğini iddia etti.

bu eski haber yenisi gökhanla anlaştık :D  :evillol:

gökhan gönül kupadan sonra sen kez fenerbahçeli yöneticiler ile görüşecekti görüşmek dahi istememiş fenerliler.

Daha resmiyeti mi kaldı bu işin resmen git diyorlar :)

Gökhan Gönül H.O :)

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Arfa'ya yıllık 5 milyon euro ve imza parası vermişler. Keşke gerçekleştirseler şu transferi. Ben Arfa'ya yüksek ücretler verip alan takım başını çok duvarlara vurur. Türkiye'de maksimumu yıllık 2 milyon Euro'dur.

Çevrimdışı Berat

Yarın da Glik veya N'Koulou'dan haber geliyormuş  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 14:36:10
  • Beşiktaş / Bodrum

Benim gözümde bitti artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 14:37:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Aziz Yıldırım basın toplantısında vermişti bu haberi aslında.

Gökhan da giderse gider biz de Tümer'i almıştık diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Yarın da Glik veya N'Koulou'dan haber geliyormuş  :evillol:
Merakla bekliyoruz efenim :D

Çevrimiçi Samet Ç

Caner ile de temasa geçmek lazım aslında. Bir de şu Fener İsmail'in aklını çelse keşke misilleme olarak.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 14:39:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Haber A ntu'ya daha erken gitmiş.

2 gün önce veda etmişler kendilerince.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Benim gözümde bitti artık.
Bana kalırsa Bilic alacak, geleceğini sanmıyorum.Tepkiden korkuyor. @Çağrı

Çevrimdışı can1903

Tepki? Beşiktaş taraftarının sevgisini kazanırsa geleceğini garantiye alır  :ok: Ki kazanır.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 14:41:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi hazır olun Aziz Yıldırım zaten sakat, 2 senedir ne oynamış vs diyip taraftarın önüne atmaya çalışacak Gönül'ü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Berat

Şimdi hazır olun Aziz Yıldırım zaten sakat, 2 senedir ne oynamış vs diyip taraftarın önüne atmaya çalışacak Gönül'ü.

Haha  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2016, 14:44:35
  • Beşiktaş / Bodrum

31 yıldır Edirne'den dışarı çıkmamış bir oyuncu. Son derece yerel bir oyuncu.

Son 3 senesinde dil bilmediği bir ülkeye eşini ailesini alıp gideceğini hiç sanmıyorum.

Zaten Şenol Güneş ve Fikret Orman'ın bu konudaki isteriz gibi açıklamaları da belli etti durumu. Aziz Yıldırım son dakika hamlesi yapmaz ise bize gelecektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

biz antuya giremiyoruz ziyaretçi olarak üye ol diyor sen üyesen neler yazmışlar çağrı :)

Çevrimdışı Yado

muhtemelen marcelonun bonservisi alınıp 1 tane daha stoperle iş bitirilecek gibi duruyor, görüntüye göre GG alınıyor, bir sol bek ve kaleci alınıp defans işi noktalanacak.

kale: X+tolga
sağ: GG+beck
sol: X+ismail
tandem: X+marcelo+rodolfo+tosiç

yüksek ihtimal seneye defans böyle olacak. mevcuttan iyi mi? evet. ideal mi? bence değil...

Abi Taş gibi , oyun aklı olan , lider bir stoper ve sol bek alınırsa kalede tolga bile fark yaratır yeni sezonda . Bence öncelik stoper ve sol bek olmalı
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Berat

Fenerin yıllarca en güçlü noktası olan bekler bitmiş durumda şu an. GG hamlesini sorunsuz bir şekilde bittiğini görmek istiyorum.

Etiketler: