2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393192 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Anladım ben akşama tekrar geleyim o zaman getirin birilerini o ara :D

Biz de bekliyoruz haberleri :D

Çevrimdışı Yasin02

Arkadaşlar hiç konuşuldu mu bilmiyorum Aras'tan beklentileriniz neler, sizce ilk 11 oyuncusu olabilir mi ?
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı b.damatoglu

Arkadaşlar hiç konuşuldu mu bilmiyorum Aras'tan beklentileriniz neler, sizce ilk 11 oyuncusu olabilir mi ?
Aras düzgün bir arkadaşlık ortamı, kendisine saygı duyulduğunu hissedeceği bir klüp, üst düzey imkanlar bulacak. Üzerinde baskı da yok, ancak motive edecek rekabet faktörü var.

Bir futbolcunun potansiyeline ulaşmak için her imkan mevcut. Aras da potansiyelli bir adam. Ses getirecektir.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Fenerbahçe muhabirleri Gökhan Gönülü b.klamaya başlamış. HAYIRLI OLSUN  :sevinc :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yasin02

Aras düzgün bir arkadaşlık ortamı, kendisine saygı duyulduğunu hissedeceği bir klüp, üst düzey imkanlar bulacak. Üzerinde baskı da yok, ancak motive edecek rekabet faktörü var.

Bir futbolcunun potansiyeline ulaşmak için her imkan mevcut. Aras da potansiyelli bir adam. Ses getirecektir.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O vakit Şenol Güneş'in de Aras'a katkılarıyla kanat forvet transferine gerek duyulur mu ki ?
Aquila non capit muscas.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İhtiyacımız olan futbolcu tipi net olarak şu : Futbolu satranç gibi ele alıp oynayabilecek futbolcu .
Defans için yapılacak transferlerde de bu kriter gözetilerek transferler yapılmalı . Daha üst seviyede oynayan daha az hata yapan  enerjisini tasarruflu harcayıp daha fazla olumlu iş yapan bir takım istiyorsak çözüm buradan geçiyor.
Şenol Hocaya burada iş düşüyor. Hoca Yıllardır ele aldığı oyun kurucu-hamle stoper ikilisini , defans stratejilerini tekrar gözden geçirmek zorunda. Hamle stoperi ihtiyacının temel sebebi de aslında defans kurgusunda, stratejilerinde yapılan yanlışlıkları, hataları bir stoperin hızlıyla , çabukluğuyla kapatması üzerine kurulu. Hocanın amacı hata oluşmadan bunun önlemlerini alacak şekilde savunma stretejileri geliştirip buna uygun futbolu satranç gibi oynayabilen oyun zekası , temel futbol bilgisi yüksek  , fiziksel olarak sırıtmayacak defans oyuncuları takıma katmak olmalı hedef. Hoca bunu da gerçekleştirebilirse zaten kendisi için sözü edilen Avrupa'da soru işareti ön yargısını üzerinden atacak biçimde başarılar elde edebilir. Bu şekilde düşünürsek stoper mevkisi için hedef Agger,Glik tarzı oyuncular olmalı.

Çevrimdışı Berat

Fenerbahçe muhabirleri Gökhan Gönülü b.klamaya başlamış. HAYIRLI OLSUN  :sevinc :sevinc

Emre Bol mu ?

Çevrimdışı Bekrakn

O vakit Şenol Güneş'in de Aras'a katkılarıyla kanat forvet transferine gerek duyulur mu ki ?

şenol hocanın merkezde de oynayabilecek kanat forvet istemesinin sebebi bence oyun içinde işler ters gittiğinde merkezden sosayı falan kanada alıp çift forvete dönebilme imkanının elde edilmesi. herhangi bir değişiklik yapmadan oyun kurgusunu değiştirebilecek bir durumda olmak hocayı da rahatlatır.

Çevrimdışı RQ7_351903

Emre Bol mu ?
Ahmet Selim Kul KÖLE  :evillol: :evillol:

Bu arada Mandanda propagandası yapıp Sirigu ya b.k atmak bayağı abes  :biggrinking:

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Bana göre yapılması gereken transfer profilleri;

1) Kaleci - tartışmaya açık olmayan net bir kaleci alınmalı.
2) Stoper - Marcelo'ya partner olacak net bir stoper. Her şeyden önce oyun aklı yüksek olan, top ayağında olduğunda da güven veren bir stoper olmalı. Atiba'nın defanstaki şubesi olmalı.
3) Sol bek - Hücum yönü güçlü, aynı zamanda savunması da asgari yeterlilikte bir sol bek.
4) Defasif orta saha - Atiba'ya yedek olabilecek, aynı zamanda zorlu Avrupa maçlarında merkezde Atiba ile beraber oynayabilecek sert, caydırıcı bir orta saha
5) Kanat forvet - Sezonda 10 golü geçebilecek, Gomez'i tamamlayan golcü bir kanat.

Gitmesi gerekenler;

1) Boyko - Tez elden zararına da olsa satılmalı. Kalırsa 1 sene daha Tolga'yı izleriz kalede.
2) İsmail Köybaşı - Zaten sözleşmesi bitiyor. Hiç uzatmaya gerek yok. Yedek kalacak ve gelecek vaadetmeyen bir oyuncuya maaş ödemenin hiç bir mantığı yok.
3) Quaresma - çok istediği şampiyonuğu yaşadı. Trivela, rabonalarıyla hayranlarnı mest etti. Artık bize vereceği pek bir şey kalmadı. Yedek kalmayı kabullenecek bir oyuncu da değil. 4-5 ne verirlerse yollanmalı.
4) Gökhan Töre - Sorunlu süperstarımız. Bilic'in yanına giderse çok başarılı olacağını düşünüyorum. Değerini bulmuş ve alternatifi hazır olan bir oyuncuyu satmak gerekir.
5) Mustafa Pektemek - açıklama yapmaya gerek yok. Bedava bile olsa gönderilip maaş yükünden kurtulmak lazım. Ömer Şişmanoğlu geliyor zaten. 3. forvet Ömer olur artık.

Quaresma haricinde ne istiyorsam kelimesi kelimesine yazılmış teşekkür ediyorum :)

Quaresma arada bi yedek kalmayı sorun etmez. O olmadığı zaman çok zorlandık bu yıl. Joel campbell tarzı bi adam alırız törenin yerine. Frei kiralansın banko oynauacağı bi yere. Q7 olcay transfer ve aras 4lüsü götürür bizi.

Çevrimdışı Yasin02

şenol hocanın merkezde de oynayabilecek kanat forvet istemesinin sebebi bence oyun içinde işler ters gittiğinde merkezden sosayı falan kanada alıp çift forvete dönebilme imkanının elde edilmesi. herhangi bir değişiklik yapmadan oyun kurgusunu değiştirebilecek bir durumda olmak hocayı da rahatlatır.

Yani Aras bu ihtiyacı karşılayamaz mı ?
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Bekrakn

Çevrimdışı cursedofdragon

Ahmet Selim Kul KÖLE  :evillol: :evillol:

Bu arada Mandanda propagandası yapıp Sirigu ya b.k atmak bayağı abes  :biggrinking:

mandanda'nın önünde oynayan oyuncularla sirigunun önünde oynayan oyuncular aynı mı ? :)

Sirigu'nun önünde david luiz,thiago silva oynuyor dahası var mı ? :)

Trapp bile kesti sirigu'yu siz ismine aldanmayın sirigunun defoları var.

Sürekli topu tehlike bölgesine sektiriyor boyko gibi faiş hatalar yapabiliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Neden saçma olsunki,2 tane stoper tarnsfer edilecek biri yabancı biri yerli .
Yerli stoper almak saçma. Bir tek beğendiğim Çağlar vardı o da gitti Freiburg'a.

Çevrimdışı RQ7_351903

mandanda'nın önünde oynayan oyuncularla sirigunun önünde oynayan oyuncular aynı mı ? :)

Sirigu'nun önünde david luiz,thiago silva oynuyor dahası var mı ? :)

Trapp bile kesti sirigu'yu siz ismine aldanmayın sirigunun defoları var.

Sürekli topu tehlike bölgesine sektiriyor boyko gibi faiş hatalar yapabiliyor.
Ben her maçını izliyorum rahat ol, biln bilir devre arası da sirigu diyenlerdendim.

Fransa'da bulundum çoğu maçını canlı izledim.Bu yılı baz alarak konuşuyorsun Luiz ve Silva'nın yaptığı basit hatalar yokmu sanıyorsun ?

Bol keseden yazmak çok kolay en azında araştır öle yaz her kalecinin defoları vardı Neuer'in bile önemli olan az olması, bir maçını izlesen bunları yazmazdın neler çıkardığını gördüğümde yukarı bakıp bu kaleci ise bizimkiler ne diye iç geçirmişliğim var.

Hele ki Mandanda ile kıyaslamak bence ayrı abes olmuş, yani bu adamın seviyesi mandanda değil tartışmam bile bunu.

Çevrimdışı Bekrakn

Yani Aras bu ihtiyacı karşılayamaz mı ?

benim fikrim bu tip bir oyuncu değil aras, tam olarak istenileni veremez forvete falan geçmez yani. zaten ilk birkaç hafta arası sık sık göremeyiz gibi geliyor. kampta iyice takıma alışıp ilk maçlarda da yedek olarak oyuna girer de sert oyunlara karşı oynamaya alışırsa ondan sonra tam verim alabiliriz ondan. ispanyada dört maç falan oynadı illa ki oyun ritmi kaybolmuştur, onu geri kazanması gerek

Çevrimdışı GD8

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 14:07:56 Necmi ]

Çevrimdışı Berat

Fener Ben Arfa için teklif ettiğimiz teklifin iki katını önermiş UEFA kararından önce, bir daha düşünsünler şimdi.

Çevrimdışı Bekrakn

Fener Ben Arfa için teklif ettiğimiz teklifin iki katını önermiş UEFA kararından önce, bir daha düşünsünler şimdi.

miktar neymiş :D

Çevrimdışı Berat

DHA'nın haberinde öyle yazıyor, herhangi bir miktardan söz edilmemiş.

Çevrimdışı Gürcan

Bunlar hala ayni kafadalar 2 kati parayla herseyi çözeceklerini saniyorlar :)

Çevrimdışı Bekrakn

DHA'nın haberinde öyle yazıyor, herhangi bir miktardan söz edilmemiş.

Bunlar hala ayni kafadalar 2 kati parayla herseyi çözeceklerini saniyorlar :)

gelsin gelsin, alsınlar ben afrayı :D minimum 4 5 milyon belki 6 bonservis olmadan geliyor sonuçta, alsınlar valla bak :D umarım ben afra bir delilik yapar da kabul eder, inşallah ön mütabakat da imzalanmıştır, cayamazlar ne güzel olur var ya :D

Etiketler: