2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371956 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Sizce önlibero için
Lassana mı?
Rode mi ?
Levia mı?

Para sorun olmasa Rode

Çevrimdışı Tolga

N'Koulou haberinin doğru olduğunu düşünmüyorum ama eğer doğruysa hiç düşünmeden alınmalı.

Böyle bir adama 4 m euro imza parası vermek hiç koymaz çünkü normalde bonservisi olsa kapıyı en az 10 m euro'dan açardı Marsilya.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kalyoncu

Pozisyon bilgisi ve pozisyon alması/çevre kontrolü kötü, ayakta kalmasını bilmeyen, alan oyunu becerisi sınırlı, basit hataya müsait stoperden uzak duracaksınız. İstediği kadar ekstra parametresi olsun.
Serdar aziz hakkında ne düşünüyorsun Atalay.yerli olarak bence güzel olur şenol güneş bursasında çok başarılıydı inter teklif götürmüştü kabul etmemişlerdi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

N'Koulou haberinin doğru olduğunu düşünmüyorum ama eğer doğruysa hiç düşünmeden alınmalı.

Böyle bir adama 4 m euro imza parası vermek hiç koymaz çünkü normalde bonservisi olsa kapıyı en az 10 m euro'dan açardı Marsilya.
aynen istesek 10'a satabilirz bizde o da var zarar etmezsin yani hiçbir şekilde stoper adayları arasında hemde en iyisi  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

aynen istesek 10'a satabilirz bizde o da var zarar etmezsin yani hiçbir şekilde stoper adayları arasında hemde en iyisi  :tabe:
Kesinlikle en iyisi ama bana uydurma bir haber gibi geldi.

Adamın talipleri çok fazla buraya yolunun düşeceğini hiç sanmıyorum.

Çevrimdışı tangaz

bence de doğru değildir. nasılsa Erdal Başkan Fransaya gitti die söylenti varya bizim uydurmacı basın yazıyordur boşboş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kesinlikle en iyisi ama bana uydurma bir haber gibi geldi.

Adamın talipleri çok fazla buraya yolunun düşeceğini hiç sanmıyorum.
bende pazarlığa gerek yok hemen sözleşme yapalım öyle bir ihtimal varsa  :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Orhan

geçen sene revize ettik zaten ondan önceki YD anlaşması felaketti
Abi bir ara umbro vardı Y.D döneminde. :D

Çevrimdışı Tolga

Lichtsteiner, Juventus'tan ayrılıyormuş çök çök :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Sezon boyunca İsmail'in performansını tekrar izler, değerlendirir objektif bir karar veririz. O kadar detaya girmeye de gerek yok dersek Akhisar ile 3-3 biten karşılaşma , bu maça İsmail'in etkisi de bize bir fikir sunabilir. O maç yenilgiyle bitseydi şampiyonluk elden gidebilirdi. O maçtan sonra takımdaki diğer oyuncular inisiyatif alarak kalan son maçlarda topu İsmail ile gerekli olmadıkça buluşturmadılar.
Fransa Ligi'nin 13. bitirmiş takımında oynayan oyuncu Türkiye Şampiyonu diye kıstas yapmak da yanlış.Marcelo Hannover'den devre arasında Beşiktaş'a geldi. Birisi Alman Ligi'nin sonuncusu diğeri Türkiye Ligi şampiyonu.
Caner'in ne kadar para alacağını göreceğiz. 1.8 milyon alacağı brüt ücret net ücreti de 1.1 civarı sanırım . Caner için normal ücret buysa.İsmail bu ücretin yanına bile yaklaşamaz.

Caner brüt 1.8'e gitmez, nettir o. Öyle olsa Beşiktaş'a gelirdi 1.5'a. Inter falan o kadar az para vermiyor, Melo da net 2.2 milyon euro maaşa gitti Inter'e.

Dediğim gibi her şey menajerin pazarlama yeteneğine bağlı. İsmail'in menajeri Ahmet Bulut ya da Mendes olsaydı, İsmail'i İspanya'da müşteri bulurdu. Batur Altıparmak olması biraz da iyi aslında.

Çevrimdışı tangaz

Caner brüt 1.8'e gitmez, nettir o. Öyle olsa Beşiktaş'a gelirdi 1.5'a. Inter falan o kadar az para vermiyor, Melo da net 2.2 milyon euro maaşa gitti Inter'e.

Dediğim gibi her şey menajerin pazarlama yeteneğine bağlı. İsmail'in menajeri Ahmet Bulut ya da Mendes olsaydı, İsmail'i İspanya'da müşteri bulurdu. Batur Altıparmak olması biraz da iyi aslında.

neden ama gitsin çocuk avrupada oynayan oyuncu sayısı çoğalsın  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Serdar aziz hakkında ne düşünüyorsun Atalay.yerli olarak bence güzel olur şenol güneş bursasında çok başarılıydı inter teklif götürmüştü kabul etmemişlerdi

Hocanın kafasındaki stoper profili: Serdar Aziz. Maliyetine göre düşüncem değişir. Çok beğendiğim bir stoper değil.

Hocanın kafasındaki stoper profili: Serdar Aziz. Maliyetine göre düşüncem değişir. Çok beğendiğim bir stoper değil.

franco + 2 milyon € lafı geçiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lichtsteiner, Juventus'tan ayrılıyormuş çök çök :evillol: :evillol:
yaşı var ama gönülden çok daha iyi olur :D

Çevrimdışı Tolga

franco + 2 milyon € lafı geçiyor.
Bursa'nın kabul edeceğini hiç sanmıyorum :D

Çevrimdışı Bishamon

Kulübümüzden Açıklama

U-21 Takımımız hakkında bugün Vatan gazetesine yansıyan 'Frenz United International Cup 2016' turnuvasından diskalifiye olduğumuz şeklindeki iddia gerçeği yansıtmamaktadır.

U-21 Takımı kafilemizin Malezya'ya ulaştığı andan itibaren organizasyon komitesi tarafından konaklama, ulaşım, beslenme ve diğer birçok konuda taahhütlerin yerine getirilmediği üzülerek görülmüştür. Futbolcularımızın sağlığını olumsuz etkileyecek koşullar oluşmuş ve sorunların çözümü konusunda defalarca başvuruda bulunulması ve uyarılmalarına rağmen, yetkililer tarafından gerekli düzenlemeler yapılmamıştır.

Turnuvayı düzenleyen ev sahibi kulübün özür ifadelerine karşın, sorunların artarak büyümesi üzerine turnuva sponsorları da bu organizasyondan çekilmiştir.

Malezya Futbol Federasyonu yetkililerinin yaşanan olumsuzlıklar karşısında takındığı kayıtsız tavır sonrası, U-21 Takımı Teknik Direktörümüz Yasin Sülün, oyuncularımızın sağlığı, güvenliği ve moralini dikkate alarak, turnuvadan çekilme kararı alarak bunu yazılı olarak yetkililere iletmiştir.

Takımımızın diskalifiye olduğu yönündeki haberler asılsızdır ve itibar edilmemelidir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

yaşı var gönülden çok daha iyi olur :D
2 sezon baya verimli oynar da gelecek planlaması nedir onu bilmiyoruz işte :icool:

Çevrimdışı Zafer55

Şu caner sevimsizi intere bi imza atsa da rahatlasam.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bursa'nın kabul edeceğini hiç sanmıyorum :D
etmesinler 10 15 istesinler gerek yok :D

Çevrimdışı tangaz

Kulübümüzden Açıklama

U-21 Takımımız hakkında bugün Vatan gazetesine yansıyan 'Frenz United International Cup 2016' turnuvasından diskalifiye olduğumuz şeklindeki iddia gerçeği yansıtmamaktadır.

U-21 Takımı kafilemizin Malezya'ya ulaştığı andan itibaren organizasyon komitesi tarafından konaklama, ulaşım, beslenme ve diğer birçok konuda taahhütlerin yerine getirilmediği üzülerek görülmüştür. Futbolcularımızın sağlığını olumsuz etkileyecek koşullar oluşmuş ve sorunların çözümü konusunda defalarca başvuruda bulunulması ve uyarılmalarına rağmen, yetkililer tarafından gerekli düzenlemeler yapılmamıştır.

Turnuvayı düzenleyen ev sahibi kulübün özür ifadelerine karşın, sorunların artarak büyümesi üzerine turnuva sponsorları da bu organizasyondan çekilmiştir.

Malezya Futbol Federasyonu yetkililerinin yaşanan olumsuzlıklar karşısında takındığı kayıtsız tavır sonrası, U-21 Takımı Teknik Direktörümüz Yasin Sülün, oyuncularımızın sağlığı, güvenliği ve moralini dikkate alarak, turnuvadan çekilme kararı alarak bunu yazılı olarak yetkililere iletmiştir.

Takımımızın diskalifiye olduğu yönündeki haberler asılsızdır ve itibar edilmemelidir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

ilk haberin kasıtlı+maksatlı renkli basın uydurma haberi olduğu ortadayken genç arkadaşların hemen engizisyon mahkemesi kurdukları aklıma geldi birden  :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

Bende çok beğenmem ama o sene gerçekten değişik gelmişti gözüme bence glik serdar aziz nuri şahin gökhan gönül plattenhard takviyelerini yapıp önümüze bakmalıyız.yerli transfer önemli diye düşünüyorum bunu devam ettirmeliyiz.irfan canda freiburga giden çağlarda bu yüzden önemliydi ama ısrarcı değiliz gözümüz dışarda gibi.seneye oğuzhanında satılması durumunda elle tutulur tek 28 yaşında olcay ve tolgay kalacak yerli olarak

peki şöyle bir soru sorayım :)

Van der wiel mi ? lichtsteiner mi ? :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Caner'in ücretini hiçbirimiz net bilmiyoruz işin doğrusu . FFP sadece bizim için değil İtalyan kulüplerine de işliyor ve de şu an krizdeler . Caner için  net 1.8 milyon avro gibi ücretlere çıkmaları çok zor. Menajeri ,Türkiye'de kulüplerin kafalarını karıştırıp ortalığı kızıştırıp güzel bir sözleşme kapmak için değişik taktikler içine girdi muhtemelen . Uyguladığı taktikler hoş değil. Batur Altıparmak gibi menajerlerden uzak durmak lazım işin doğrusu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

peki şöyle bir soru sorayım :)

Van der wiel mi ? lichtsteiner mi ? :)
wiel  :evillol:

Etiketler: