2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368991 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Podolski'yi versinler, Tolgay'ı alsınlar.  :)

ismail+pektemek+pedro+alexisi alsınlar podolskiyi versinler
boyko ile muslerayı takas etsinler üste 3 milyonda bahşiş bırakalım komidinin üzerine  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartal190321

x   (  tolga)

beck  (x)       x (marcelo )     x (rdolfo )          x (ismail)

atiba(x)         tolgay (necip)

oerezma (aras )           oguzhan (x)              sosa (olcay)

gomez (cenk )
hedef şampiyon ligi diyorsan  ospina gg  agger glik jesus yaparsan ..gökhan töre 20 m satılırsa bu kadronun kurulması mucize değil sanırım..oerezmayı  diceksiniz şampiyonlar liginde oynayamaz diyen arkadaşlara    arenada 3 şampiyonlar ligi maçında seyirci desteğini almış bir oerezma şov yapar bence..
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı AigleBordeaux

kulupten daha yasin sulun icin kovuldu aciklamasi gelmedi  :s20:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

napmış ?

Çevrimdışı Bishamon

[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 14:05:34 Necmi ]

Çevrimdışı tangaz

dünyanın hiç bir yerinde konu, olay araştırılmadan kişilerin savunması alınmadan kovulma mekanizması çalıştırılmaz...

kaldı ki renkli basının nasıl çalıştığını hepimiz biliyoruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

./

gereksiz birşey yapmış doğruysa.Beşiktaş kimsenin tapulu malu değil gerekli cezayı vermek gerekir.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 14:06:22 Necmi ]

Çevrimdışı OrhanAker

Yasin sülün böyle önemli kararda nasıl bu kadar bireysel karar verebiliyor ?
Yaptırımı ne olacak merak ediyorum.

Çevrimdışı Tolga

Yasin Sülün'ün yaptığı kabul edilemez.

Hakkında verilecek kararı merakla bekliyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Sevmezdim zaten oynarken

Çevrimdışı AigleBordeaux

dünyanın hiç bir yerinde konu, olay araştırılmadan kişilerin savunması alınmadan kovulma mekanizması çalıştırılmaz...

kaldı ki renkli basının nasıl çalıştığını hepimiz biliyoruz.
savunmasini çok merak ediyorum , adama yelek giy demisler bunu yapmayip takimi cekmek , takimin imajini dunyada kotulemek bence savunalacak yani yok.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

Benim aklımda 129 tl gibi bişi kalmıştı ona istinaden yazdım.
artış yüksek değil ama pahalı kabul etmek lazım.
forma işi keyif işi senede bir kulüp para kazansın diye verilir.
ama çocuk formalarının çok uygun fiyatlı olması lazım gerekirse maliyetine satılmalı
çocuklara satacağın forma gelecekte orjinal ürün kullanan taraftar kazandırır sana
çocuk ürünleri hesaplı ve özendirici olmalı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yasin Sülün'ün yaptığı kabul edilemez.

Hakkında verilecek kararı merakla bekliyorum.
Savunma yapabilecek bir şeyi de yok direkt yollar ayrılmalı..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 13:11:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
aslına bakarsan hükümetin açıkladığı enflasyon 8,8 puan ama günlük hayatta hepimiz biliyoruz ki bu oran doğru değil et, süt ürünleri vbvb herşeydeki artış oranları 25-35 puanlarda, dolayısı ile 129dan 155e çıksaydı da çok fahiş gelmeyebilirdi...

Zamlar da %25-35 seviyesinde olursa çok fahiş gelmez :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

savunmasini çok merak ediyorum , adama yelek giy demisler bunu yapmayip takimi cekmek , takimin imajini dunyada kotulemek bence savunalacak yani yok.

ben hem olayın oluş şeklini hem savunmasını merak ediyorum. bir de renkli basın tarafından yazıldığını  göz önünde tutarak şimdilik sükunetimi koruyorum.

Çevrimdışı aykut.celenk

Takımı yelek yüzünden çekeceğine gerçekten inanıyormusunuz  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2016, 13:12:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
daha alışveriş sitelerinde 2011-2012 sezonu orjinal adidas formaları satılıyordu hemde 35-40 tl arası .... bence oformaların maliyeti taş çatlasın 10 lira bilemedin 15

2012 yılında Karaköy'de basılıyordu fasonda 11 liraydı tüm maliyeti üzerine Adidas soğuk damga vuruyordu fiyatı 110 lira oluyordu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Takımı yelek yüzünden çekeceğine gerçekten inanıyormusunuz  :alala:

25 Mayıs’ta ilk maçını Brezilya’nın Internacional ekibiyle oynayan siyah beyazlılar, karşılaşmanın 20. dakikasında skor 1-1’ken maçın gözlemcisi ve hakemi Yasin Sülün’ü rakip takımın formasıyla aynı renkte tişört giydiği için üzerine bir yelek giymesi yönünde uyardı.

Ancak Yasin Sülün'ün yapılan uyarıyı dinlememesi ve hakemin ısrarları sonrasında U-21 Takımı Teknik Direktörü Yasin Sülün, takımı sahadan çekti.

Siyah beyazlılar, bu olayın ardından ise hükmen yenik sayıldı.

öyleymiş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kaynak sağlam değil keşke doğru olsa :D
Ispanya da piyasasi var en azindan onu biliyoruz , en az zararla 750.000-1milyon € arasi bir paraya elden çıkarabiliriz elimizde patlayacak bir oyuncu degil Alexis kaldiki patlarsa patlasin 1.1 milyon verip aldık sonucta..

Biz ne zararlar ettik bu hic bisey onlarin yaninda
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

ama çocuk formalarının çok uygun fiyatlı olması lazım gerekirse maliyetine satılmalı
çocuklara satacağın forma gelecekte orjinal ürün kullanan taraftar kazandırır sana

süper tespit olmuş bravo, yönetimle paylaşılmalı bu düşünce  :claps:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cocuk formalari %35 indirimde suan :tabe: @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Savunma yapabilecek bir şeyi de yok direkt yollar ayrılmalı..

bi sakin Mehmet ali, acaba olay gerçekten böyle mi olmuş yoksa renkli basının kurgusu mu böyle?

Çevrimdışı Ensar

BEŞİKTAŞ sen olmasan yaşamak neye yarar :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu ülkede doğup hayatını bu ülkede idame ettirecek adam bile avro ile sözleşme imzalıyor. Forma fiyatları elbet yüksek olur. İlk olarak bunu tartışalım. Ücretleri avro olarak belirleyince futbol piyasamızın ne kadar balon olduğunu da gözden kaçırıyoruz. Türkiye'de net 1 milyon avro verdiğin adamın Almanya'da karşılığı net 4 milyon avro. Türkiye'de vasat hatta vasatın altı oyuncu 1 milyon avroyu düşük bulurken Almanya'da 4 milyon avro elit bir oyuncuya denk geliyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Haber doğru büyük ihtimal..karşı takımın forması kırmızı bizimkide kırmızı üst ile kenarda..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: