2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366050 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bekrakn

transfer haberi olmayınca sarack birşey arıyor millet haliyle.bende parise gittiğimde 2 sene önce ne pahalı şehir demiştim ama tabi bizim şartlarımıza göre onlara göre gayet normal çünkü geçim standartları çok iyi  :tabe:  neyse gökhan akşamdan sonra kalırmı bence kalmaz gelir gibi ama aziz son anda taraftarı daha fazla karşıma almıyım derse imzalayabilir.canerleride gittiğine göre o hücüm ağırlıklı defans güçleri büyük sekteye uğrayacak.devir artık bizim devrimiz.bu transfer dönemi çok ama çok önemli.önümüzdeki 3-5 yılı etkileyecek derecede önemli.sol bek sağ bek stoper ve kaleci ile inanılmaz bir takım olabiliriz

akşam konuşulduysa kaçırmış olabilirim ama keşke kupayı alsalardı en azından ağızlarına bir parmak bal çalınmış olunurdu, yönetiminden teknik heyetine herkesin az bir kredisi kalırdı kalmak için bu da işimize gelirdi :D

gökhana biraz fedakarlık, kötü gün dostu olmak konularından girerlerse kalır bence abi.  akşam da aşırı bir etkisi olmadı oyuna zaten bitik bir gsnin üzerine yürüdü durdu. gitsem de iş yapamama diye düşünüyor olablilr bu zamana kadar fenere hep açık kapı bırakmasının sebebi.yukarıda bir arkadaş bedimo haberi paylaşmış. yaşlı ama baya iş görür gibi :)

Çevrimdışı kartal190321

bir stoper alınır ekstradan gökhan alınırsa alınır onun dışında kamp dönemine kadar transfer olmaz erdal torunoğulları listedeki isimlerle görüşüp fiyat konusunda nabız yokluyor piyasayı araştırıyor bunları başkana iletecek hocanında görüşü alınıp uygun  rakamlarla yaparlar transferi aceleye getirmeden en doğrusuda bu. illaki gidip satın alacaz diye bişeyde yok avrupa futboluna yön veren takımların kadrosunda düşünmediği kiralık verecekleri oyunculardanda yararlanılabilir örnek denayer  vermaelen  bastuber clichy adnan januzaj  vs...bu seneyi atlatırsak önümüzde ki dönem denetimde kalkıyor elimiz çok daha güçlü olur. öle hemen transfer yapılacak gibi bir izlenim yok şuan kampa en fazla 2 transfer yetişir...öle deli paralar saçmamak lazım..
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı ilhan mansız

Forma konusunda çok kötü aldatılıyoruz tüm taraftarlar olarak hem de bilerek ama yapacak bir şey yok.

İyi taraftar olmak 30 lira maliyeti olan formaya 155 lira vermek olmamalı normalde burada hiçbirimiz anlamadan Aslan payını Adidas alıyor hem reklam hem müthiş kar.. Yurt dışında forma 55 Euro yani sana bana göre Türkiye karşılığı 30-40 lira.

Ama dünya ile rekabet edeceksek de buna mecburuz çünkü her şey döviz üzerinden böyle iki ucu..

kesinlikle mecbur değiliz. Dünya ile rekabet edeceksek bir kere ilk Şart Türkiye de futbol pazarının reel büyüklüğünü doğru hesaplamak ve bu Büyüklük üzerinden sektörü yeniden inşa etmek, bunu yaparken de harcama disiplinini yasal koşullara bağlamaktan geçer. İstediğiniz kadar yüzmilyon Dolarlık ihaleler yapın sistem doğru işlemezse bütün takımlarınız Uefalık olur. Beşiktaş ve forma fiyatı özelinde düşünürsek bu yıl için doğru stratejinin zam yapmamak hatta çok az indirime gitmek OLDUĞUNU düşünüyorum. Bu formalar be kadar çok farklı insan Tarafından alınırsa klübün taraftar veri Tabanı genişler, klüp bunu zaman içerisinde çok güzel kullanır hatta klüp sürekli forma, kombine vs. Alan taraftarına daha çok indirimli satış yapmalı ve bunun için ayrıca bir kurumsal strateji oluşturmalı, bu bize uzun vadede çok şey kazandırır.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Bekrakn

boşverin kasiyeri kasaya girene bakın bu biliç gelip pazarlık edecekmiş 18 milyon euroyu düşürmeye çalışacakmış. bu ingilizler bizim kasaya para atmaya gelince nedense cimrileşiyorlar...

abi dün ya da evvelsi gün kendisini pek hazzetmesem de demirkol daha da istesinler dedi :D önce şaşırdım ama adam mantıklı konuşuyor devre arası da istedi demek ki takımında görmek için paraya kıyabilme ihtimali var. ingilizler zengin yüklensinler yirmiye doğru dedi o pazarlık sonunda daha da artar bakarsın bonservis :D

Çevrimdışı Oktay

Abi sana 2 realite söylüyorum bak, çok basit:
Oradaki kasiyer 1800 euro (6000 TL) alıyor ve 700 euro(2200 TL) kira ödüyor.
Buradaki kasiyer 1300 TL alıyor ve 700 TL kira ödüyor.

Hangisi daha rahat yaşıyor olabilir?

Eskiye göre fakirleşmiş olabilirler, hallerinden şikayetçi olabilirler vs. Ama durumları bizden epey iyi, bunu görmezden gelmemek lazım.
neyse konu uzamasın ben şunu bilir şunu söylerim avrupanın tamamına yakını hayatından memnun değil, devlet sosyal yardım yapmasa millet perişan..bizde bir çekirdek aile kavramı var sende olmasada ana-baba yardımcı olur, orda oda yok kimse kimseyi tanımıyor ..

Çevrimdışı tangaz

bir stoper alınır ekstradan gökhan alınırsa alınır onun dışında kamp dönemine kadar transfer olmaz erdal torunoğulları listedeki isimlerle görüşüp fiyat konusunda nabız yokluyor piyasayı araştırıyor bunları başkana iletecek hocanında görüşü alınıp uygun  rakamlarla yaparlar transferi aceleye getirmeden en doğrusuda bu. illaki gidip satın alacaz diye bişeyde yok avrupa futboluna yön veren takımların kadrosunda düşünmediği kiralık verecekleri oyunculardanda yararlanılabilir örnek denayer  vermaelen  bastuber clichy adnan januzaj  vs...bu seneyi atlatırsak önümüzde ki dönem denetimde kalkıyor elimiz çok daha güçlü olur. öle hemen transfer yapılacak gibi bir izlenim yok şuan kampa en fazla 2 transfer yetişir...öle deli paralar saçmamak lazım..

şampiyona 10 haziran-10 temmuz arası olacak, bizim kampta 10 temmuzda başlayacak. muhtemelen şampiyonaya gidenler 10 gün falan sonra katılırlar kampa yani 20 temmuz gibi tüm takım çalışmaya başlar dolayısı ile transferler 25 temmuza kadar tamamlanırsa çok sorun olmayacaktır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yasin Sulun ne yapmis gordunuzmu , adamin havasi kime  :s20:

Çevrimdışı Bekrakn

bu sene ligler bitti mi bitiyor mu çilemiz yoksa seneye derken yaz transfer dönemi de buna dahil mi :D vay be bonservis sınırlaması yok gökhanı satalı şunları elden çıkaralım o parayla bunları alırız hesapları yok :D

Çevrimdışı tangaz

abi dün ya da evvelsi gün kendisini pek hazzetmesem de demirkol daha da istesinler dedi :D önce şaşırdım ama adam mantıklı konuşuyor devre arası da istedi demek ki takımında görmek için paraya kıyabilme ihtimali var. ingilizler zengin yüklensinler yirmiye doğru dedi o pazarlık sonunda daha da artar bakarsın bonservis :D

bence töreyi bir ispanyol istese 12-15 milyon euroya satabiliriz ama herhangi bir EPL takımı isterse fiyat 25 milyon sterlindir. küme düşen takımları dahi 65 milyon sterlin yayın geliri aldı tribün hasılatı, sponsor vb diğer gelirler eklenince ve şaka maka adamlara ödedikleri paraları görünce...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

Yasin Sulun ne yapmis gordunuzmu , adamin havasi kime  :s20:
kulüp o kadar masraf yapmış çocukları Malezyaya turnuvaya göndermiş herif bi yelek giymediği için takım diskalifiye ediliyor bütün herşey hiç oluyor belki o çocukların kariyerleri ile oynadı hatta
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı AigleBordeaux

kulüp o kadar masraf yapmış çocukları Malezyaya turnuvaya göndermiş herif bi yelek giymediği için takım diskalifiye ediliyor bütün herşey hiç oluyor belki o çocukların kariyerleri ile oynadı hatta
derhal takimdan kovulmali zaten yaptigi birsey yok , hem bizi kotu temsil ediyor bida bize turnuvayi cagirmazlar boyle olursa

Çevrimdışı Ensar

ooo fanatik tolgay'ı gs ye yollamış  :D

Çevrimdışı Bekrakn

bence töreyi bir ispanyol istese 12-15 milyon euroya satabiliriz ama herhangi bir EPL takımı isterse fiyat 25 milyon sterlindir. küme düşen takımları dahi 65 milyon sterlin yayın geliri aldı tribün hasılatı, sponsor vb diğer gelirler eklenince ve şaka maka adamlara ödedikleri paraları görünce...

65 mi, çok zenginler be o kadar para döndürülür mü bi ligde :duman: :duman:

başka şu al parlat sat işini sırf epl üzerinden götürür artık bir kere tadını aldı mı :D

Çevrimdışı Atkar

3 gün içerisinde Zielerin 3.5 alınma maddesi var diyorlar büyük ihtimal almayız ama alsak fenada olmaz.Çünkü ospina için 7-8lere çıkmamız gerekebilir buda transfer bütçemizi olumsuz etkiler.Ben Glik 8 civarına alınırsa yanına Serdar Aziz'e razıyım 4M civarı rakamlara.Sağ beke GG değil Wanderwiel zorlanmalı diyorum.Diarra Çok iyi bir alternatif olur veya as oyuncu Necip-Atiba-Diarra-Ozi-Tolgay-Sosa yeterli olacaktır hem lig hem ŞL için.Törenin 18/Q7nin 7-8/Boykonun 4-5/Veli-Miloseviç'in 3 civarına satılması taraftarıyım.+olarak Serdar,Alexisle yollar ayrılmalı.Ben mutlaka Ben Arfa veya Robbenin alınması taraftarıyım.Çünkü lazım böyle bir oyuncu.Emre Morda sistem transferi olarak düşünüyorum.

Zieler 3.5
Glik 8
Serdar Aziz 3.5-4
Wanderwiel 2 imza
Diarra bonservissiz
Ben Arfa veya Robben 3-4 İmza
Sol bek???
Piyangodan bir kanat??

hem bütçeyi zorlamaz hem nokta atışları olur

Çevrimdışı Bekrakn

haydaa bi dün akşamı aldılar diye hemen transfer haberleri mi çıkmaya başlamış :D

haberin alt taraflarında mustafa falan geçmiyor mu hiç :D

Çevrimdışı Ensar

haydaa bi dün akşamı aldılar diye hemen transfer haberleri mi çıkmaya başlamış :D

haberin alt taraflarında mustafa falan geçmiyor mu hiç :D
yok ama işin ilginci tolgay da gsyi istiyormuş :kop:

Çevrimdışı Ensar

malaga alexis için 1 milyon teklif etmiş

fotomac

Çevrimdışı AigleBordeaux

malaga alexis için 1 milyon teklif etmiş

fotomac
sat sat sat

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı kartal190321

alınan oyuncunun  kişiliğinede dikkat etmek lazım şuan takım içi mükemmel bir arkadaşlık var. kişiliksiz çirkef oyuncuları sokmamak lazım takıma çirkef oyuncular negatif etti yaratır gittiğiniz deplasmanlarda küfür yemenize sebep olur sevilmezsiniz saygı görmezsiniz bunlara çok dikkat etmeleri gerekiyor..şu takımımız çok kişinin taktir ettiği bir oyuncu gurubu teknik direktör  başkan var.dün gece gördük birbirini yiyen futbolcular saygısız başkanlar tebrik etmeyi beceremeyen futbolcular yöneticiler..dün geceki oynan futbolu yapılan oyuncu değişikliklerini gördükten sonra bu takımla teknik direktörle başkanla gurur duymak gerekiyor. fikret başkana yada teknik direktöre futbolculara  3  4  deplasman dışında küfür edildiğini izlemedim okumadım görmedim..sempatik geliyoruz çok takıma saygı duyuyorlar bunu devam ettirmek lazım keskin söylemlerde bulunmamak lazım..yapılan transferlerde bu özelik aranmalı...o yüzden caner ve onun gibi futbolculardan uzak durmak lazım...
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı tuncaboylu

kaynak sağlam değil keşke doğru olsa :D

Haberin aslı olmadığı çok belli: Alexis'i kaça aldığımızı bile doğru yazmamışlar, 1.1'e aldığımız adamı 2.5'a aldığımızı söylemişler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Podolski'yi versinler, Tolgay'ı alsınlar.  :)

Çevrimdışı Ensar

Podolski'yi versinler, Tolgay'ı alsınlar.  :)
tolgay hiç bir yere gidemez Şenol hoca tolgay'ı çok beğeniyor ve onu mutlaka kullanacak :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Bizim transferler hani hazırdı imzalar atılmıştı felan :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: