2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360385 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Koa_lAA

r.madrid-96 dolar
m.united-105 dolar
barca-100 dolar
bayern-64 dolar
arsenal-38 sterlin
liverpul-41 sterlin
paris-120 euro

15-16 fiyatları diye bi bilgi buldum.. nekadar doğru bilemicem tabi... kıyas açısından faydalı olur gibi..
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 10:51:29 Koa_lAA ]

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı Türkay

Henri Bedimo diyo malum site sol bek için
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

r.madrid-96 dolar
m.united-105 dolar
barca-100 dolar
bayern-64 dolar
arsenal-38 sterlin
liverpul-41 sterlin
paris-120 euro

15-16 fiyatları diye bi bilgi buldum.. nekadar doğru bilemicem tabi... kıyas açısından faydalı olur gibi..

arsenal ve liverpool yanlış olabilir özellikle arsenal bilet fiyatıdır şudur budur EPL'nin en pahalı takımıdır yıllardır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

A spor Serdar Aziz = 2 milyon euro + Pedro Franco diyor.
Bu paraya gelecekse kabulumdur , Lakin 1 kurus fazlasina dahi çıkılmamali

Çevrimdışı zekotha

r.madrid-96 dolar
m.united-105 dolar
barca-100 dolar
bayern-64 dolar
arsenal-38 sterlin
liverpul-41 sterlin
paris-120 euro

r.madrid-96 TL
barca-100 TL
bayern-64 TL
arsenal-38 TL
liverpul-41 TL
paris-120 TL

olarak düşünmek gerek. Barcelona'da Paris'te bi şişe suya 1 euro veriyordum. Onlar için 1 euro 1 TL gibi. Mantığımız bu olursa formalar pahalı. ama mantığımız o kulüplerin gelirlerine ulaşmaksa forma fiyatları normal.

Çevrimdışı WarrChief

hayatta hiç sevmediğim şey hiç bir şey bilmeden herşeyi biliyormuş gibi
konuşan insanlardır.
GS forması: 149 Lira
FB reklamlı: 139 Lira
FB reklamsız: 155 Lira
Beşiktaş: 139 Lira
bunlar bu seneki 3 takımın forma fiyatlarıydı.
Bunu öğrenmek sadece tarayıcına adres yazmakla mümkünken bunu bile yapmayıp burda desteksiz atamazsın
Bu forumda asılsız konuşmak üyeliğin iptaline neden olur.
onuda geçtim sırf yönetime sallamak için yalan söylemek yönetimi değil seni küçültür. @WarrChief
gördüğün gibi sanki bizden ucuz satıyorlarmış havasını yaratman birde çok eminmiş gibi geçmezler
demenin ne kadar komik olduğunu anlamışsındır.

üyeliği silerim gibi rest çekmeler varise ben daha çok böyle yazılar yazıcam o sebeple üyeliğimin en kısa zamanda silinmesini talep ediyorum teşekkürler @Necmi Bey,

Günaydın Beşiktaş Ailesi

Ben her sene bir tane forma alıyorum, 4-5 tshirt alıyorum. yeterlidir sanırım çocuklara aldıklarım hariç.

Ancak tsihrtler çok kaliteli değil çabuk pamuklanıyor. Genel olarak zaten ürün kalitesi 9.90 lık tshirt düzeyinde ancak bizdeki arma sevdası olunca çok hesap etmiyoruz 3'ü 5 i

Ancak ürün kalitesi, çeşitliliği artmalı

Birde renklilere hediye etmek için kağıt mendil falan çıkartmaları lazım ne ağladı yaw dün gece :D
Degisiyor abi ürüne göre kimi cok kaliteli cikiyor kimisi de kalitesiz

Mesela ben Q17 tisortu arıyorum yana döne hergun telefon açıyorum yuvalara ama YOK YOK YOK :bawling:

Kime sorsam Q17 - Atiba - Sosa - Gomez tişörtlerinin cok kaliteli oldugunu söylüyor mesela

Gecen Sampiyonluk tisortu almaya gittim ve aldim dedigin gibi cok kaliteli bir tisort degil daha giyer giymez anladim ama aldim Hatira kalir en kötü..

Atiba - Sosa - Gonez tisortu de vardı onların satisida iyiymis ama Q17 yetistiremiyoruz diyorlar geldigi gun aksami gormeden bitiyormuş..
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 11:20:56 Yunus Emre Dökmeci ]

üzdün abi hayalde mi kurmak yasak  :bawling: ayağım iyi sayılır ama  :D
Sol bek - Sol acik , Forvet arkasi ve Kaleci pozsyonlarinda oynarim sol ayagim ismailden cok cok daha iyidir , Sol ayakli olmam nedeni ile cok iyi frikik atarim , Ortalarimda iyidir , Futbola kaleci oalrak basladim :bandit:

Hala Cola Turka formalarıyla maça gelen arkadaşlar var, altı üstü bir tane forma alacaksın onuda yapmıyorsun bana çok enteresan geliyor. Beko forması yok allahtan  :evillol: :evillol:
Abi o iş ayri konu Belki sevdigi icin giyiyordur belki totem yapiyordur bende yapıyorum boyle şeyler

Bende Turkcell reklamli kareli forma var Carew zamanindaki cok seviyorum kuçuk gelmesine ragmen giyiyorum hala ara sira , 100.yilda ki cubukluyu hala giyiyorum , Keza Q17 nin ilk geldiginde ki Cola turka formasini da giyiyorum hala birde bu açıdan bakmak lazim olaya :ok: :busted_cop: @Serhat Akkaya

Çevrimdışı tangaz

forma fiyatlarını avrupa ile kıyaslamak çok yanlış euro=tl mukayesesi de yapamayız o zaman burda 4500 tl olan tlf avrupada 1000 euro ise bizde de 1000 tl olmalı yoksa almıyorum demeliyiz, yanlış yerden giriyoruz. sonuçta forma global bir marka ve fiyatı belirleyen firma onlar.

bende bir örnek vereyim o zaman avrupada 15-20 TL olan ete biz burada 50 TL ödüyoruz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

r.madrid-96 dolar
m.united-105 dolar
barca-100 dolar
bayern-64 dolar
arsenal-38 sterlin
liverpul-41 sterlin
paris-120 euro

Bu arada Arsenalin bu sezonki 2016-17 formasini cok beğendim ki Arsenali sevmem
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 11:19:38 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

forma fiyatlarını avrupa ile kıyaslamak çok yanlış euro=tl mukayesesi de yapamayız o zaman burda 4500 tl olan tlf avrupada 1000 euro ise bizde de 1000 tl olmalı yoksa almıyorum demeliyiz, yanlış yerden giriyoruz. sonuçta forma global bir marka ve fiyatı belirleyen firma onlar.

bende bir örnek vereyim o zaman avrupada 15-20 TL olan ete biz burada 50 TL ödüyoruz...
en gıcık olduğum şey o zaten Abi et çok pahalı gerçekten  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

en gıcık olduğum şey o zaten Abi et çok pahalı gerçekten  :bandit:

bizde herşey pahalı gelir seviyelerimize göre,

Çevrimdışı tuncaboylu

Şöyle bir site var, şehirlerdeki alım güçlerini kıyaslıyor:
http://www.numbeo.com/cost-of-living/

Yani Berlin'de yaşayan biri için 50 Euro, İstanbul'da yaşayan biri için 80 TL anlamına geliyor.

Çevrimdışı Oktay

bizde herşey ucuz pahallı olan ithal ürünler...

avrupada 3 tane ülke  gezde sonra gel memleketin toprağını öp
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 11:21:51 Oktay ]

Çevrimdışı ahmetx

Gençlerbirliği gitti Hacettepesporu satın aldı , şu an A takımdaki yerli oyunculardan Übeyd Adiyaman ,Ahmet Calik,Ugur Ciftci,Halil Ibrahim Pehlivan,Ahmet Oguz,Doga Kaya,İrfan Can Kahveci Hacettepeden veya alt yapıdan geldiler.Biz 2.,3. ligden bir takım alamadık.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tuncaboylu

üyeliği silerim gibi rest çekmeler varise ben daha çok böyle yazılar yazıcam o sebeple üyeliğimin en kısa zamanda silinmesini talep ediyorum teşekkürler @Necmi Bey,

Sevgili dostum. Necmi Abi'nin cümlesi şu şekilde:
"hayatta hiç sevmediğim şey bir şeyi bilmeden biliyormuş gibi konuşan insanlardır."

Daha çok böyle yazılar yazacağını söylerken, bilmediğin şeyleri biliyormuş gibi mesajlar yazacağını mı söylüyorsun?

"Bu konuyu bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu." yazacağına, aynı doğrultuda gideceğini beyan etmen çok garibime gitti.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İthal ürünlerde ucuz :) Petrolün türkiyeye giriş ücreti 1 tl filan biz 4,5 tl ye satıyoruz. Araba desen öyle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

avrupada 3 tane ülke  gezde sonra gel memleketin toprağını öp

Bir şeyin ucuz olması bir anlam ifade etmiyor, alım güçlerini karşılaştırman lazım.

Bir yerde ortalama gelir 2000 TL iken, X ürünü 50 TL ise ondan 40 tane alabilirsin.
Başka bir yerde ortalama gelir 6000 TL iken, X ürünü 100 TL ise ondan 60 tane alabilirsin.

İlk yer daha ucuz görünür, ama ikinci yer daha yaşanır bir yerdir.

Ayrıca benzin, et, içki gibi ürünlerin fiyatları Türkiye'de çok pahalı, Avrupa'da 6 ay yaşadım çok şehir gezdim ve bu ürünlerin Türkiye'den pahalı olduğu pek bir şehir görmedim.

Çevrimdışı tangaz

Şöyle bir site var, şehirlerdeki alım güçlerini kıyaslıyor:
http://www.numbeo.com/cost-of-living/

Yani Berlin'de yaşayan biri için 50 Euro, İstanbul'da yaşayan biri için 80 TL anlamına geliyor.

bence kıyas doğru değil verdiğim farklı kategori ürünlerle bunu ifade etmeye çalıştım aslında. burda birşey avrupaya göre ucuzken başka birşey pahalı bu değişik faktörlere bağlı sonuçlar..

Çevrimdışı Oktay

İthal ürünlerde ucuz :) Petrolün türkiyeye giriş ücreti 1 tl filan biz 4,5 tl ye satıyoruz. Araba desen öyle.
benzin almanyada yada fransada kaç euru yada hollandada ?? ben söyliyimmi  ortalama 1,25 euro ..onlarda 0.30 cente alıyor

Çevrimdışı tangaz

bizde herşey pahalı çünkü herşey ithal yerli üretim kalmadığı için herşey ithal. ithal pahalı ise demek ki herşey pahalı  :kop: :kop: :kop:

vatan toprağını sevmek secde edip öpmek için ecnebi diyarlara gitmeye gerek yok  :bandit:

Etiketler: